תוכנית הגמר

go7go

New member
לא בדיוק...

צביקה הדר, יואב צפיר, טמירה ירדני כולם ביחד בקלחת ומרוויחים ימבה כסף

דיי דיי ועד דיי פשוט דיי!!!!!!!!!!!

זה ממש לא פייר, יוליה פצועה. קשה לה לרקוד ורואים את זה. היא על סף היטמוטטות מבחינה גופנית ורגשית. כל ריקוד קשה לה לעשות והיא אחרי זה בוכה מכאבים. לא אבל שהפקה של נולד לרקוד תבטל ת'גמר חס וחלילה. המצב של יוליה רק התדרדר במקום לנוח היא מתאמצת זה פשוט מרגיז אותי אוחח.1!!#@~

Woogyman

New member
אי אפשר לבטל גמר. ../images/Emo110.gif

וגם לא לדחות. זה אירוע גדול מדי. ואם האופציה של יוליה היא לא להופיע ולהתחרט על זה כל החיים שלה או להופיע ולסבול קצת מכאבים - גם אני במקומה הייתי בוחר באופציה השנייה.

ביון 17

New member
זה לא לסבול קצת מכאבים...

הבנאדם עוד שניה מתמוטט..... וחוץ מזה שיכלו לדחות את הגמר...לפחות עד יום רביעי

XshironetX

New member
אירוע גדול גם כן ../images/Emo4.gif

גמר ממש מעפן הייתי אומרת יחסית לשנה שעברה?

ביון 17

New member
ראסמי....

היא חייבת לנוח..ובמקום זה היא מתאמצת וזה סתם יכול להחמיר =\

MoRoSH11

New member
כסף כסף כסף

קשה לי לראות אותה סובלת ככה אבל ידוע שלההפקה שם אכפת רק מהכסף בסופו של דבר

אריאלה31

New member
סוף סוף מישהו אומר את האמת !!!

מה היה כל כך קשה לדחות את הגמר באיזה שבוע או משהו כזה מה כל כך קשה אני לא מבינה הבן אדם סובל מתענה מת מכאבים תנו לה לנוח למען השם לחזור לאיתנה ואז בשבת הבאה היו מבצעים את התוכנית. זה כל כך לא פייר, ושלא תבינו לא נכון אני בעד עדי אבל כשראיתי את יוליה הבנתי שצריך להיות אוביקטיבים ולתת תחרות הוגנת והתחרות פשוט לפי דעתי לא הוגנת. אבל כמו שאומרים זה מה יש להתראות ושיהיה לילה טוב לכולם

MoRoSH11

New member
יש בדבריך משהו

בגדול די מסכימה איתך עדי- מדהימה, אבל לא זוכה למספיק יחס וכ"כ מגיע לה היא מרגשת אותי פשוט יוליה- היא תצא עם נזק מהגמר הזה ואני חייבת לךהדות שבתחלה, כאילוו באודישנים חשבתי שהיא תהיה גרועה, אבל אין היא מפתיעה וכ"כ מקסימה

כי הכל מכור שם,אני יודעת כבר את התו

את התוצאות.. מי שלא רוצה לדעת את התוצאות שלא ירד למטה... ראשון-תום שני-יוליה שלישי-איתי

למעלה