זה ממש לא פייר, יוליה פצועה. קשה לה לרקוד ורואים את זה. היא על סף היטמוטטות מבחינה גופנית ורגשית. כל ריקוד קשה לה לעשות והיא אחרי זה בוכה מכאבים. לא אבל שהפקה של נולד לרקוד תבטל ת'גמר חס וחלילה. המצב של יוליה רק התדרדר במקום לנוח היא מתאמצת זה פשוט מרגיז אותי אוחח.1!!#@~
וגם לא לדחות. זה אירוע גדול מדי. ואם האופציה של יוליה היא לא להופיע ולהתחרט על זה כל החיים שלה או להופיע ולסבול קצת מכאבים - גם אני במקומה הייתי בוחר באופציה השנייה.
מה היה כל כך קשה לדחות את הגמר באיזה שבוע או משהו כזה מה כל כך קשה אני לא מבינה הבן אדם סובל מתענה מת מכאבים תנו לה לנוח למען השם לחזור לאיתנה ואז בשבת הבאה היו מבצעים את התוכנית. זה כל כך לא פייר, ושלא תבינו לא נכון אני בעד עדי אבל כשראיתי את יוליה הבנתי שצריך להיות אוביקטיבים ולתת תחרות הוגנת והתחרות פשוט לפי דעתי לא הוגנת. אבל כמו שאומרים זה מה יש להתראות ושיהיה לילה טוב לכולם
בגדול די מסכימה איתך עדי- מדהימה, אבל לא זוכה למספיק יחס וכ"כ מגיע לה היא מרגשת אותי פשוט יוליה- היא תצא עם נזק מהגמר הזה ואני חייבת לךהדות שבתחלה, כאילוו באודישנים חשבתי שהיא תהיה גרועה, אבל אין היא מפתיעה וכ"כ מקסימה