תוכנית הגמר

MoRoSH11

New member
מה נסגר?!

ברור שינסו להתחשב בה אין מה לעשות, זה כאבים מטורפים לנקוע את הרגל ולמה אתם כ"כ מחפשים מה רע כמו שאמרו פה- קצת פרואנידים פה היום תרגעו

LiRs Lullaby

New member
בובה, נראה לי טעית קצת

אני בעד יוליה, לא נגדה. אני גם זו שאמרה את משפט הפראנואידים

MoRoSH11

New member
אה אופס

מצטערת |מסמיק| זה לא יותר מדי קראתי מה כתב מה

לאלולה

New member
../images/Emo50.gif

היא נפצעה ...תורידו בפניה את הכובע ....עובדה שהיא רקדה ואם היא תיזכה זה יהיה בזכות עצמה ...ואל תשכחו שהתחרות הייתה לאורך כול העונה והיא ה ג ד ו ל ה מכולם

maximsp

New member
לא נראה לכם דבילי??

צביקה לא מפסיק לדבר על יוליה, אם זאת לא השפעה על דעת הקהל אז מה זה כן?

LiRs Lullaby

New member
מה הוא כבר אמר עליה?

איך מה שהוא אמר עליה אמור להשפיע על דעת הקהל לעזאזל?

LiRs Lullaby

New member
נו, וזה מה שיגרום לאנשים להחליט

שבגלל זה לא מגיע לתום, איתי ועדי, אלא דווקא ליוליה? קצת פראנואידים אנחנו היום, לא? מכול כיוון רוח הקונספירציה נושבת.

Woogyman

New member
תתפלאי. ../images/Emo110.gif

בכל תוכנית ריאליטי כזאת, כולל אמריקן איידול, היו מקרים שמועמד שהיה אמור (והגיע לו) לעוף נשאר רק כי היה שוט מרגש שלו בוכה. אז כשכל התוכנית רואים מישהי בוכה ומדברים על זה, זה משפיע.

LiRs Lullaby

New member
אני עדיין חושבת

שאם היא תגיע למקום גבוה יותר ממה שרוב האנשים כאן חושבים שמגיע לה(המקום האחרון) זה לא יהיה בגלל זה, אלא בגלל שיש לה מספיק מעריצות שמאוהבות בה, ומספיק גברים שחושבים שהיא פשוט סקסית.

MoRoSH11

New member
וואי יפה שאת יודעת מה כולם חושבים

יוליה רקדנית מעולה

MoRoSH11

New member
הייתי בטוחה שאת דווקא לא אוהבת אותה

כיף להתבדות ככה

belle24

New member
לדעתי הפציעה של יוליה תעשה לה רע

לא כמו שאומרים פה.. ואני מתפלאה בכלל שהם נתנו לה להתחרות בסוף (הם יכלו להגיד שזה מסוכן מדי והם לא לוקחים את האחריות או משהו).. הרי זה היה נותן יותר סיכויים לעדי שלהם לזכות!

LiRs Lullaby

New member
נראה לי שהם רק מנסים לעודד אותה..

כל הריקוד היא נראתה נורא זהירה, כאילו עוד שנייה היא נופלת.

../images/Emo45.gif

אני לא אתפלא אם היא תזכה בסוף והיא דווקא אחת הפיבוריטים שלי יחד עם תום אבל לא הייתי רוצה שהיא תזכה בצורה כזאת

למעלה