שרשור מפגש!!!!

Nushi G

New member
לא, אבל עדיין... אני מניחה שחסרות

לי בערך 30 שעות שינה...

shipper heart

New member
חחחחח אני בשבע האחרון *חוץ מבלילה

האחרון* ישנתי בערך 9/10 שעות ללילה...לא היה לי אינטרטט ואין מה לראות בטלוויזיה אחרי עיקר החדשות אז ראיתי טלוויזיה עד שתיים כיוונתי אותה שתדלק ב4:20 בשביל ג'אג ראיתי ג'אג וחזרתי לישון עד ג'אג ב12:30 חחחח

Nushi G

New member
בכל אופן גל'וש,אני זזתי להתרכז בפרק

וחצי האחרונים של sail away ואז אני זזתי לישון.. זה פשוט מותח כ"כ ואני חייבת להתרכז רק בזה... מצטערת על הנטישה... Good night everybody and sweet shippers' dreams!!!

harmless

New member
אני קראתי

וזה בהחלט שונה מכל שאר הפיקים שקראתי. מעניין איך זה ימשיך... זה יכול להיות פרק של what if לכשעצמו. אבל לזה בטח יהיה סוף יותר

Nushi G

New member
האמת שלא הייתי מתנגדת לקצת הרחבה

על המשך הנישואים של הארם ומאק... מכל הסיבות הברורות, וגם בשביל לזכות בסיפוק לראות את סינגר טועה בצפי שלה לגביהם- לראות אותם נשואים עם ילדים happiley ever after.... אבל בכל זאת- אחלה פיק!!! ארוך כמו הגלות, אבל שווה כל רגע!!!

harmless

New member
בינתיים יש 14

אין לי מושג עוד כמה עוד. אבל אם סיימת לכי על hidden desires זה אפילו יותר מ sail away -

Nushi G

New member
בקשר ל-hidden desires-את בטוחה

שזה יעשה טוב ללב השיפרי שלי? כי מהקטע הראשון אני רואה שהרומנטיקה שם היא לא בין מאק להארם אלא בין מאק למישהו אחר!!!! care to explain?!!?

harmless

New member
למראית עין בלבד

אין בינהם כלום. וזה יעשה מאוד טוב ללב השיפרי שלך. אחרת לא הייתי ממליצה לך על זה.

shipper heart

New member
913? גוד אינטנשנס? איכס..או שהכוונה

לפרק אחר? כי אני אישית שנאתי ת'פרק..הוא שיעמם אותי בטירוף...

למעלה