שרשור מפגש!!!!

shipper heart

New member
אני בדיכאון נפשי...כותבת FFים רשעית

שכמותה!!! מה היא עשתה?! איך היא יכלה לעשות לי את זה?! אני קראתי איזה 30 עמודים בשביל זה?! אינעל בית!!!! איך היא יכלה?!! גרר וגיזז

shipper heart

New member
ס-ו-ז-י!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif

יווווווווווווווו איך התגעגעתי אליך!!! חחחח וכל הזמן חשבתי על זה שאני לא שולחת לך את האנימציות ומפסידה מפגשים...גרמת לי לרגשות אשמה!!! חחח סוווווזזזזזזזזזזייייייייייייייייייייייייייי

הרמוני

New member
3 מחשבים!!

3 מחשבים יש לי בבית ואף אחד מהם לא היה פנוי ב 9!! לא חשוב, עכשיו אני פה..... BETTER LATE THAN NEVER

shipper heart

New member
אבסוטלוטלי! חיחיחיחי שירה מה קורה?

למה?! ככה...כי בא לי ואני מעוצבנת על הFF הרשע חחח

הרמוני

New member
הכל סבבההההההההההה! אני מנסה

סלנג חדש, תגידו לי איך זה נשמע: במקום להגיד למישהו שהוא יצור או מפגר וכו' אומרים "אתה חי במשבצת!" מה דעתכם?

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוףףףףףף

שני חברים שלי התחילו להמציא קללות חדשות...אבל הם די שכחו אותם חחח שיפ שיפ שיפ וזמר זמר זמר לשיפסי יש צמר צמר צמר מה נעים ומה נחמד מד מד לפוצץ חיות מחמד מד מד שחיו רק יום אחד חד חד רק ביומולדת רק ביומולדת!!! *מ-ח-"-ק* חח

shipper heart

New member
חחחח אני יודעת...אני אסביר אח"כ

פשוט הבקשה שלי ללכת למקלחת אושרה ע"י עומר אז אני אנצל אותה... תודה דרך אגב *עומר הכוונה* חח וסוזי- לאן נעלמת?! חטפת התקף לב *חס וחלילה* מזה ששלחתי לך היי באונליין?

התקפלב?../images/Emo5.gifNOT! אבל אישור מעומר....

כנראה שחכת כמה דברים בהעדרך....חחח.... לא נורא...לא משו שאי אפשר לתקן.....

omer landau

New member
חורף- כל עוד יש מים חמים מותר ללכת

להתקלח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עד שרשמתי לך משו ענק...המחשף נתקע!!

אז אני רושמת שוף! אז ככה: גברת גל!!!!!!! איפה היית???? תגידי לי? את לא יכול להכנס דרך ביצפר או דרך חברים רק להגיד לי שאת חיה???? היו לי מליון תסריטים בראש!!! את השתגעת לגמרי????????????????????????????????????????????? שלחתי לך מלאאאאן מיילים לשתי כתובות שונות!!!!! והמילון שלך?!?! עומד לו ככה מיותם...בלי שום פנינה חדשה...משתוקק לכמה מילים בלתי מובנות... וימי חמישי בלילה???? הימים שלנו???? לבד! ככה עשה לי המחשף שלך. רק שתדעי.* ** *** **** ***** ****** ******* עכשיו שסיימתי להיות סבתא מקטרת....... ******* ****** ***** **** ** * כ"כ התגעגעתי אליך ילדה מתוקה שלי....

shipper heart

New member
אם סוזי לא פה מותר לי ללכת להתקלח?

....... בווווווווווווווווווווווווווווווווווו חחחח

עומר? ממתי אתה מאשר כאלה בקשות?

אם זה היה תלוי בך כולנו היינו כרגע בפורום הרכבת שלך!!!!! תתעורר!!!! יש חוקי פורום! (שהומצאו בגללך ד"א....)

למעלה