שאלון

Dani Ryan

New member
../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Backstreet boys - incomplete האם יהיו לי חיים מאושרים? Bon jovi - somthing to believe in מה אנשים באמת חושבים עליי? Beauty and the beast - celine dion האם אנשים חושקים בי בסתר? Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Vitamin C - graduation מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Roxette - listen to your heart האם יהיו לי ילדים? מירי מסיקה - אף אחת. עצה טובה בשבילי: Bon jovi always מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Louis Armstrong - What A Wonderful World מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?בדידות - הראל סקעת איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הראל סקעת - האהבה שלי היא לא האהבה שלו ובהלוויה שלי? חס וחלילה - A1 - learn to fly חחחחחחחחחחחחח איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Blue - Breathe Easy איך יהיה לי היום? הראל מויאל - כמו אוהבים למה אני כאן? גריז[הגרסה של הכיתה שלי] - נלך ביחד בתור מה אנשים יזכרו אותי? Liz mclarnon - woman in love איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Nickelback - far away האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?ניקי גולדשטיין ומורן אהרוני - דואט פרידה איך תהיה השנה הזו? Westlife - more than words יצאו כמה נחמדים...

Miss CMM

New member
חח יצא לך מגניב../images/Emo23.gif

איזה מגניב, הכיתה שלך עשתה גרסה לגריז??? אני מתה על זה
אפשר לשמוע?

Dani Ryan

New member
כן..

במסיבת סיום שלנו העלנו את גריז
אני אשלח לך במסנג'ר

Miss CMM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo189.gifמגניב... אוהבת כאלו../images/Emo23.gif

איך העולם רואה אותי? sean paul-temprature איך שלא רושמים את זה
האם יהיו לי חיים מאושרים? lee ryan- how do i מה אנשים באמת חושבים עליי? tatu- all about us
האם אנשים חושקים בי בסתר? aerosmith- crazy
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? puddle of mudd- she hates me מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מוניקה סקס- גשם חזק האם יהיו לי ילדים? santana- just feel better [+הסולן של ארוסמית] עצה טובה בשבילי: toni braxron- unbreak my heart מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nsunc- this i promise you מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? bon jovi- its my life איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ana johansson- we are מה הקשר?
ובהלוויה שלי? חס וחלילה - jwsse mccartney- she's no you איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? simple plan- one
איך יהיה לי היום? green day- american idiot למה אני כאן? blue- alive בתור מה אנשים יזכרו אותי? avril lavigne- nobodyshome איזה שיר יתקע לי בראש מחר? will smith- switch האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? backstreetboys- shape of my heart איך תהיה השנה הזו? blaque- im good יצא לי פיכסה
כמעט כלום לא קשור..
אח"כ אני יעשה עוד אחד

koral669

New member
לא נכון, יצא לך מגניב ../images/Emo9.gif

בפעמים הקודמות שאני עשיתי, כל פעם יצא לי משהו כזה: איך העולם רואה אותי? Gold digger או: בתור מה אנשים יזכרו אותי? Gold digger אני לא Gold digger

Miss CMM

New member
אורטללל../images/Emo26.gif

סיימתי לראות מגרש ביתיייייי
את תהיי בשוקקקק :| מתי משדרים את העונה ה-4?

lee blue7

New member
Aלי

השאלות: איך העולם רואה אותי?i write sins not tragedies האם יהיו לי חיים מאושרים?hero מה אנשים באמת חושבים עליי? strage relationship האם אנשים חושקים בי בסתר?all you want איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?sway מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?were going to ibiza האם יהיו לי ילדים?ordineary day עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?shades of love מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?here me איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי?sewnחס וחלילה - איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? come get some איך יהיה לי היום?guilty למה אני כאן? who knew בתור מה אנשים יזכרו אותי? everytime איזה שיר יתקע לי בראש מחר?this day האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?שנים חסומות איך תהיה השנה הזו?mas que nada אהבתי!

OrtaLee Ryan

New member
אני

איך העולם רואה אותי? Nick Lachey- This I swear האם יהיו לי חיים מאושרים? הראל סקעת- מי שחלם מה אנשים באמת חושבים עליי? הראל סקעת- ואת האם אנשים חושקים בי בסתר?Britney Spears - My Prerogative איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Maroon 5 - She Will Be Loved מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Blue-Breathe Easy האם יהיו לי ילדים? FIve- keep on moving עצה טובה בשבילי: Sugababes - Shape Of My Heart מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הראל סקעת-כמה עוד אפשר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Shane Ward - No Promises איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Kelly Clarckson - Breakaway ובהלוויה שלי? חס וחלילה - PANIC At The Disco - I Write Sins Not Tragedies איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Rooster - Angels Calling איך יהיה לי היום? lee ryan-Moving_On למה אני כאן? Simple Plan-Happy Together בתור מה אנשים יזכרו אותי? Britney Spears - I'm Not A Girl, Not Yet A Woman איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Leann Rimes - Can'T Fight The Moonlight האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?HIM - Join me איך תהיה השנה הזו?Evanescence - My Immortal יצא לי מעפן

למעלה