שאלון

Black Balloon

New member
...

איך העולם רואה אותי? Rockin´ With The Radio האם יהיו לי חיים מאושרים? אחלום לנצח מה אנשים באמת חושבים עליי? Crazy האם אנשים חושקים בי בסתר? Caught In The Middle איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? For You I Will מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? House Of Fire האם יהיו לי ילדים? Blind עצה טובה בשבילי: I Don´t Wanna Be מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Broken מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Here I Am איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Right Here In My Arms ובהלוויה שלי? חס וחלילה - למה חס וחלילה? כל אחד מת בסופו של דבר... בכל מקרה, In The End איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Wind Of Change איך יהיה לי היום? Hear Me למה אני כאן? Poison בתור מה אנשים יזכרו אותי? Jimmy Gets High איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לישון בלי לחלום האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Poison Girl איך תהיה השנה הזו? Where You Want Me יצא ממש מאפן.

made in love

New member
שלי../images/Emo209.gif

איך העולם רואה אותי? heart in a cage-the strokes
האם יהיו לי חיים מאושרים? dont stop e now-queen מה אנשים באמת חושבים עליי? killing loneliness-HIM יאי
האם אנשים חושקים בי בסתר? עונות-אביב גפן (מה זה אומר?
) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? soul on fire-HIM כמה אופטימי>_> מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? we will rock you-Queen
האם יהיו לי ילדים? דברים בלחש-כנסיית השכל
עצה טובה בשבילי: in your honour-foo fighters אע?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Acceptance - So Contagious שיר מלך
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? resilve-foo fighters אוי וואי..אני מסתורית למדי
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? dance,dance-fall out boy הו יאי
ובהלוויה שלי? חס וחלילה - runaway-pink
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? best of you-foo fighters חחח אכן
איך יהיה לי היום? long way to happy-pink דמאט כל כך נכון לגבי היום
למה אני כאן? naive- the kooks
בתור מה אנשים יזכרו אותי seven minutes in heaven-fall out boy חחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jackass-greenday שיר יפה
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down איך תהיה השנה הזו? all the small things-blink182 הבהרה: אין לי רשימה של כל השירים, זו רשימה של כמה להקות ראשיות +כמה שירים של להקות אחרות

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| "אני כולם וכולם אני

מרכיבים רוח אנושית" שם: עדן גיל: 16 וחצי [למען האמת זה 16, 8 חודשים ו- 20 יום, אבל מי סופר] שעה להתחלת השאלון: 21:54 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מחשבים-ביולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אני לא עושה אותם P: לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה, לנגן, לצלם, לכתוב, ללכת להופעות ולגלוש באינטרנט :) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה. אבל אני לא מאמינה לאף אחד P: רק למורה שלי לגיטרה :X החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כה. אבל כולם שקרנים P: איזו מוסיקה אתם שומעים? בשבילי ר[ו]ק ישראלי! [וגם אואזיס] מה גורם לכם לאושר? מוזיקה. [הופעות, שירים, הכל] אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אני לא יודעת :X תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להתנתק מכל מה שרע. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת :X מתנדבים במשהו? כה למה? כי זה מקום טוב :) בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
[תלוי.] הכרויות באינטרנט?
[תלוי.] דמוקרטיה?
יזיזות? :X קשר פתוח? :X זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? MP3 [רק כי לאמפי שלי קוראים אסף
] עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב [אני תמיד כותבת!] התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות [כי תמיד צריך.] שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? כה מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אה? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה P: ספורט מועדף? יוגה
וקיקבוקסינג. מתעסק בספורט כל שהוא? כה P: חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה גיטרה חשמלית גיבסון SG
ודיסקים. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? כה רגיש? כה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא ממש ידוע תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? צלמת :X ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? :X שגרמו לך לצחוק? :X שמישהו גרם לך אושר? אתמול! הופעה של פרוייקט "שלושים"
ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 21:58 אתמול הייתי בהופעה של פרוייקט "שלושים" והיה כל כך מדהים
. אסף אמדורסקי היה ואווו
http://s60.photobucket.com/albums/h19/EdenG7/30%20in%20ashdod/

oreloosh

New member
שלי! תקראו זה מעניין ../images/Emo3.gif

כולם עונים
שם:אוראל גיל:15 שעה להתחלת השאלון:10:52 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון רמלה-לוד מגמה שנלמדה או נלמדת:אני בוחרת במסלול הומני כאילו באומנות ותאוטרון אבל במגמות עצמם זה פסיכולוגיה סוצולוגיה וקרימינולוגיה חח נשמע רע אבל תאמינו שזה הכי טוב... מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?גועלל נפשש לימודים או תחביבים,מה בעדיפות ראשונה?תחביבים! מה אתם אוהבים לעשות:לרקוד ולהיות במחשב אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?ב-ארור! כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?המון.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?בטחח איזו מוסיקה אתם שומעים?פופ, היפ-הופ, מוזיקה שחורה וקצת רוק... מה גורם לכם לאושר?כל דבר חיובי.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להיות מאושר זה שיהיה לך את כל הדברים שאתה רוצה ושאתה השגתה כבר את אהבת חייך וזהו.. שאתה הבנאדם הכי מאושרר.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לא ברור לי עדיין מה אני רוצה להיות.. חשבתי דווקא על מעצבת אופנה.. מתנדבים במשהו?לע.. למה?ככה אין זמן! בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד הכרויות באינטרנט?תלוי.. דמוקרטיה?מה זה בכלל יזיזות?בעד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים שאלות סתם..: השמיים הם הגבול?משו כזה.. :S ציור מופשט עושה לכם את זה?על מה אתם מדברים?! מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?מילה אחרונה ספורט מועדף?ריקוד ורק ריקוד מתעסק בספורט כל שהוא? אני?! לעע.. חוסך כסף או מבזבז?חוסך מה תעשה בכסף במידה וחסכת?עם היה לי איזה.. 5000000000 ש"ח.. חח אז היתי נותנת קודם כל תרומה לילדים חולי סרטן וכל זה ו.. והיתי קונה אחוזהה חח ואוטו אוודי ככה חמוד... ועוד הרבה דברים הכי חשוב אני יהיה עשירה ו-א-ש-י-ר-ה! חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?בטח! חברות היא לנצח?בארור! סלחן?יאפ רגיש?גם.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אני פ-ש-ו-ט מאוהבת! חחחח זאת ההגדרה שלי.. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?מודיעין ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר?כל יום! ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 11:06

למעלה