שאלון

Dani Ryan

New member
קטנות?

בנות שעברו את גיל 14: שני ענבל עדן קארין סיון אורטל רותם ערפא [ לא בת,אבל בכל זאת
] לאה הילה אני יש מצב ששכחתי מישהי.. :$

•silly•

New member
../images/Emo41.gif עונה

שמתי שאלון מעצבן
שם: סיון גיל: 18 שעה להתחלת השאלון: 14:50 תיכון/צבא/יסודי/אחר: בין תיכון לצבא
מגמה שנלמדה או נלמדת: תאטרון
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? למה שאני אחשוב על שיעורי בית?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? בעדיפות זהה אני חושבת מה אתם אוהבים לעשות: כל מיני
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת כמה בדיוק, אבל החמיאו החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני מה גורם לכם לאושר? שהכל מסתדר לי כמו שאני רוצה ושכולם סביבי מאושרים
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מז"א תגובה כימית? אהבה זה אהבה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: כשהכל פשוט דופק כמו שצריך
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? לא למה? אין לי זמן בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי באנשים.. אני לא נגד בעיקרון הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שניהם בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה בכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שילוב שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי בסיטואציה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עם מי אני מתווכחת ובאיזה נושא ספורט מועדף? בטן גב בים מתעסק בספורט כל שהוא? בטן גב בים
חוסך כסף או מבזבז? שילוב
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אני מתכננת לטוב לחו"ל לפני הגיוס חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ברור חברות היא לנצח? תלוי סלחן? כן רגיש? מסתבר שכן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: איך אפשר להגדיר את מצבי החברתי ב-3 מילים? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא לעשות כלום בשלישות
ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר? לא זוכרת ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 14:56

koral669

New member
../images/Emo32.gif כולם להיכנס.

אני עצובה. ממש עצובה. כ"כ אכפת לי מענבל שאני הייתי חייבת לפתוח את ההודעה הזו. אחות של ענבל [דקל] בבי"ח. אני רוצה שכולן תאחלו לה החלמה מהירה, אני רוצה שבלבל תתעודד
אולי בלבל תכעס עליי או משהו, אולי היא לא רצתה שכל העולם ידע, אבל אני חייבת. החלמה מהירה לאחותך,
ותזכרי שאנחנו תמיד כאן בשבילך כדי לעודד אותך ולתמוך בך בהכל!
אוהבת אותך המון המון

•silly•

New member
החלמה מהירה../images/Emo101.gif../images/Emo23.gif

היא בסדר? זה משהו רציני? שתרגיש טוב ושתחזור הביתה מהר
בלבל, אם את צריכה משהו יש לך את הפלא' שלי

made in love

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היא תחלים ותחזור הביתה והכל יהיה בסדר

lee blue7

New member
איזה בובית!

ענבלושש תאחלי ממני לאחותך החלמה מהירה :) ושתרגיש טופ במהירות האפשרית :) והיא תרגיש יותר טופ אם את תרגישי יותר טופ :)

Dani Ryan

New member
ענבלי ../images/Emo23.gif

מסרי לאחותך החלמה מהירה ורפואה שלמה
אני מקווה שהמצב יותר טוב... [אם את צריכה משהו,רוצה לדבר... אני שולחת לך ת'פלא שלי במסר.] אוהבת אותך מאוד.

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo10.gif

ענבלי, תמסרי לאחותך החלמה מהירה ואני מקווה שהיא תחזור הביתה כמה שיותר מהר!
תמיד כאן בשבילך!!
אוהבתותך המונים

inbal287

New member
אתן חברות מדהימות../images/Emo23.gif

ממש ריגשתן אותי, וממש שיפרתן לי את המצברוח. תודה
! יש לי מזל שיש לי אתכן! למי ששאל מה יש לה [אני מעתיקה מהבלוג, לכן זה קצת כתוב מוזר]: היא בבי"ח. לפני שנתיים הלכה לה כליה. בגלל איבחון מטופש של רופא, פשוט רשלנות רפואית. אפשר היה להסתדר גם בלי להרוס לה כליה אחת, אבל לא איבחנו את זה מספיק מוקדם. כושר התפקוד של הכליה השנייה הוא 80%. לפני שבוע היה לה חום. הרופא אמר שזה וירוס. החום ירד. החום חזר. הרופא המשיך לטעון שזה וירוס. שלושם היא התמוטטה באמצע הקניון. לקחו אותה למיון... הכליה השנייה עושה בעיות, בגלל שעוד רופא מטומטם לא יודע את התפקיד שלו. וכנראה שיש לה גם זיהום בדם, לא ברור עדיין. אני רק יודעת שהיא מתה מכאבים ושהם לא עושים הרבה שם...

Black Balloon

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יהיה בסדר, אני מבטיחה
אל תהססי לדבר איתי מתי שתרצי.. אוקיי?

made in love

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo209.gif

אני שולחת לך את המספר שלי...דברי איתי אם את רוצה, טוב?
רופאים הם עם מפגר, כבר הבנתי את זה מזמן

למעלה