שאלון

•silly•

New member
../images/Emo124.gif שאלון

כולם עונים
שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר? ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif אניייי

(זאת בר סקייטר גירל... שיניתי כינוי) שם: בר גיל: עוד חודשים בידיוק 14 שעה להתחלת השאלון: 13:25 תיכון/צבא/יסודי/אחר: יסודי
מגמה שנלמדה או נלמדת: אני מקווה להתקבל למוסיקה בתיכון מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? למה צריך אותם בכלל?! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? שירה, נגינה בעדיפות ראשונה מה אתם אוהבים לעשות: כנ"ל אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני מקווה:) כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כן החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל חוץ מסוגי ישראלי מסויימים מה גורם לכם לאושר? מוסיקה:) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא יודעתתת:) מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות זמרת או שחקנית מתנדבים במשהו? לא למה? התדבתי פעם אבל אז זה ניהיה ממש מעצבן בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? שיעשו מה שהם רוצים:) הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? אין לי דעה-.- קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פלא' אייפוד/דיסקמן? אייפוד
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? לא יודעת שאלה מורכבת מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? אין כמו להתנדב אבל צריך להתפרנס ממשהו אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? קצת גבולות... שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? אולי ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? מחניים, שחייה ואופניים
מתעסק בספורט כל שהוא? כן, כל מה שלמעלה חוסך כסף או מבזבז? שניהם
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? מה שבא לי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? נמממ לא יודעת חברות היא לנצח? לא תמיד סלחן? לא תמיד רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא משהו מורכב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להקה צבאית
ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול נראה לי שגרמו לך לצחוק? לפני כמה דקות שמישהו גרם לך אושר? נמ... לא זוכרת בידיוק ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 13:33

Black Balloon

New member
../images/Emo178.gif

שם: כאילו שאתן לא יודעות
גיל: כנ"ל שעה להתחלת השאלון: 13:49 תיכון/צבא/יסודי/אחר: גן מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? המ, חיוני? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? שניהם מה אתם אוהבים לעשות: לראות טלויזיה, להיות במחשב, לצלם, לטייל, לצייר... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני חושבת שמוקדם להגיד כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זכור לי.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? אני ארשום להקות: בלו, בון ג'ובי, גו גו דולז, הקולינג, לייפהאוס, HIM, אירוסמית' ועוד. מה גורם לכם לאושר? לעשות דברים שאני אוהבת לעשות אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? שאלה מכשילה... אני מניחה שתגובה כימית, ברוב המקרים. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: חח מה? מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אאעע.. תגידו לי אתם. :X אין לי מושג מתנדבים במשהו? i wish למה? בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח? כלומר? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים, ללא ספק אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? כ"כ מהלב התנדבות/עבודה לכסף? שילוב של שניהם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? תלוי שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? נופ ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני? פועלת תחת מנהיגות (אני ממש לא מנהיגה
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? לא יודעת, זה נורא תלוי על מה ועם מי הויכוח ספורט מועדף? כדורסל, טניס, באולינג (זה ספורט מה
), ריצה מתעסק בספורט כל שהוא? לא ממש :X חוסך כסף או מבזבז? מנסה לחסוך (לא ממש הולך :X) מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אעעע... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בהחלט
חברות היא לנצח? לא תמיד סלחן? כן רגיש? במידה מסויימת תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אין-לי-מושג
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא רוצה צבא ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול או שלשום נדמה לי.. שגרמו לך לצחוק? שלשום שמישהו גרם לך אושר? אתמול ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 13:59

bluelads9

New member
שלי :|

שם:ציפי גיל:14 שעה להתחלת השאלון:13:49 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אין מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?בסדר אבל במידה. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה,ולנוח.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אהםם בזמן האחרון לא ממש. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אהםם :|| הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?אהםם כן. איזו מוסיקה אתם שומעים?כל דבר חוץ ממזרחית ודיכאון,ורוק כבד
מה גורם לכם לאושר?להיות עם אנשים שאני אוהבת
. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?לא יודעת עדיין לא חוויתי אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:שלא יהיו צרות ושיהיה שקט וטוב לכולם. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?רופאה. מתנדבים במשהו?אהםם כרגע לו אבל התנדבתי כמה פעמים. למה?אהםם |: אין לי זמן. בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?אהםם.. שיעשו מה שבא להם :| הכרויות באינטרנט?תלוי.. דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד קשר פתוח?בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?דיסקמן עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?אהםם :|| לא גיבשתי דעה בנוגע לזה
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם..: השמיים הם הגבול?אהםם אולי.. עדיין לא הגעתי לשמים ציור מופשט עושה לכם את זה?אהםם |: תלוי של מי הוא
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?פועל תחת מנהיגות,אף לא הייתי טובה בזה חח.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי על מה מתווכחים. ספורט מועדף?כדורסל
מתעסק בספורט כל שהוא?אהםם הליכה(זה ספורט?
) חוסך כסף או מבזבז?חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אהםם נחיה ונראה
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?אהםםם לא כרגע חברות היא לנצח?אם שומרים עליה אז יכול להיות סלחן?כן רגיש?מאוד
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אני בסדר גמור
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא רוצה צבא ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?אהםםם לפני שבועיים שגרמו לך לצחוק?היום
שמישהו גרם לך אושר?אתמול
ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?השעה לגמור את השאלון כמובן
.

Dani Ryan

New member
../images/Emo9.gif

שם:דניאלה החמודה. גיל:19 שעה להתחלת השאלון:13:56 תיכון/צבא/יסודי/אחר: עוד מעט שירות לאומי מגמה שנלמדה או נלמדת:פיזיקה,ביוטכנולוגיה,מחשבים[תכנות+עיצוב גרפי] מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?איכס לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תלוי... מה אתם אוהבים לעשות:לישון! אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?נראה לי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מלא
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים?הכל מהכל. ז'תומרת, אם השיר יפה,אני אשמע. מה גורם לכם לאושר?הרבה דברים קטנים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:מה שסיון תכתוב
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?להיות מאושרת. [אין לי מושג בתכלס] מתנדבים במשהו?לא.. למה?לא יודעת. :\ בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? שכל אחד יעשה מה שטוב לו הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי עם מי השיחה אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם..: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?מה זה ציור מופשט?
וציורים בכללי לא עושים לי את זה... מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? חח אגיד את המילה האחרונה. לא כדאי להיכנס לויכוח עם מזל טלה ספורט מועדף?כדורסל/רגל מתעסק בספורט כל שהוא?חדר כושר נחשב?
חוסך כסף או מבזבז?באמצע מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אין לי מושג חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לי ספציפית אין,אבל בכללי יש. חברות לנצח? יש ויש. זה תלוי מאוד סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מצב מושלם ביותר
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?-- ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר?היום ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?14:03

koral669

New member
עונה ../images/Emo88.gif

שם:
שעה להתחלת השאלון:14:03 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה
מגמה שנלמדה או נלמדת:אני אלמד תקשורת כנראה, או גרפיקה או קולנוע. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?זה בסדר, במידה. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים מה אתם אוהבים לעשות:הרבה, אין לי כוח לכתוב. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?יש לי אחד כזה?
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?כן, הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים?מוזיקה שחורה,רגאיי,דאנסהול. מה גורם לכם לאושר?מוזיקה,לשמח אנשים, לעשות מעשים טובים, לרקוד. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:אני לא טובה בהגדרות.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?גרפיקאית. מתנדבים במשהו?לא למה? בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי. אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?תלוי. שאלות סתם..: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אין לי שמץ :S ספורט מועדף?אירובי,ריקוד,רכיבה על סוסים ושחייה. מתעסק בספורט כל שהוא?כן חוסך כסף או מבזבז?חוסכת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לא יודעת *חושבת* חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש ויש חברות היא לנצח?לא, שום דבר לא לנצח. סלחן?לא ממש. רגיש?כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אני, ילדה, רגילה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אין לי מושג
ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?מזמן שגרמו לך לצחוק?אתמול
שמישהו גרם לך אושר?אתמול ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?14:09

danielle23

New member
דווקא יש הרבה!

גם אני בת 14 אבל יש הרבה בפורום שיותר גדולות..

למעלה