שאלון

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

החלמה מהירה!

oreloosh

New member
יאייי

מסרי לה החלמה מהירהה!! ואי מסכנהה זבלבלים הרופאים האלוו!

danielle23

New member
../images/Emo24.gif באיחור קטן..../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

החלמה מהירה!!
אל תדאגי!! זה יסתדר!

OrtaLee Ryan

New member
../images/Emo41.gif

שם:אורטל גיל:18 שעה להתחלת השאלון:15:24 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון!!
מגמה שנלמדה או נלמדת:מדעי החברה וג"ג מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:כלמיני. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?יאפ איזו מוסיקה אתם שומעים?הכל.. אבל פופ בעיקר.. מה גורם לכם לאושר?כלמיני אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:שהכל פשוט נפלא והולך כמו שצריך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לאדעת מתנדבים במשהו?נופ למה?אין לי זמן בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?תלוי הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם..: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?דיי
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אוריד הילוך ספורט מועדף?אין מתעסק בספורט כל שהוא?בחיים לא
חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לא יהיה מצב כזה
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?ברור חברות היא לנצח?אאמ זה תלוי סלחן?כה רגיש?כה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:כפרעל חברים שלי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לאדעת ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?וואי שבוע שעבר ככה שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר?היום ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?15:33

made in love

New member
שלי../images/Emo209.gif

שם: ענבר גיל: 14.5 שעה להתחלת השאלון: 15:47 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטה"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: עדיין אין
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מסריח לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה ולישון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לאדעת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? די הרבה נראה לי
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כה..אבל ה סתם צביעות כזו איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק לסוגיו (פאנק, מטאל...) מה גורם לכם לאושר? חברים טובים וחיבוקים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש טוב ונוח עם עצמך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לאדעת עדיין
פסיכולוגית נראה לי מתנדבים במשהו? הממ...אני אתחיל הקיץ
למה? כי חשוב לי להתחיל לעשות משו...למען בע"ח בעד/נגד: עישון?אני לא, אבל אין לי בעיה עם מעשנים סמים? הממ..נגד. דבילי לחלוטין, אבל שכל אחד יעשה מה שבראש שלו
סקס מתחת לגיל ל-18? הממ...מי שמרגיש מוכן..למה לא? הכרויות באינטרנט? בעד
דמוקרטיה? בעד יזיזות? דבילי קשר פתוח? סבבה זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אייפוד/דיסקמן? אמפי
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות (פוי אני חולה עכשיו
) עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב
התנדבות/עבודה לכסף?כסף, אני זקוקה לזה בטירוף
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות, אבל לא חונקים שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? דווקא כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? בד"כ אני תחת מנהיגות, אבל לאחרונה אני די מנהיגה במקרים מסוימים נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי בנסיבות ספורט מועדף? הממ...ריצה וכדורשת LOL מתעסק בספורט כל שהוא? לא בקביעות חוסך כסף או מבזבז? לצער מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דיסקים
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כמובן
חברות היא לנצח? לא תמיד סלחן? תלוי רגיש? כה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: איפה שהוא באמצע תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה..הממ...נו דמאט לאדעת ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול...עכשיו אני עומדת לבכות אבל. כואב לי
שגרמו לך לצחוק? היום בצהריים שמישהו גרם לך אושר? הממ אתמול ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 15:55

lee blue7

New member
|כן המפקדת|

שם:לאה גיל:16 וחצי שעה להתחלת השאלון:14:05 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:ביולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?בעעע לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:לישון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כנראאה שכן :) כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?מממ לאדעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?יאפ :) איזו מוסיקה אתם שומעים?שום בן בצל.. מה גורם לכם לאושר?יושר :) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:שלא שתאלו אותי שאלות מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?רופאת ילדים מתנדבים במשהו?לא למה? כובע בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד הכרויות באינטרנט?אמצע דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פלאפון אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלבבב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם..: השמיים הם הגבול?כנראה ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?מילה אחרונה ספורט מועדף?מממממממממ מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?מממממממ גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לא ענינכם חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?אעא? חברות היא לנצח?כע סלחן?כע ולא רגיש?כע ולא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:הכי טופ שיש! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?ששש.. ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?כשראיתי את יאיר לפיד שגרמו לך לצחוק?כשראיתי את יאיר לפיד שמישהו גרם לך אושר?שראיתי את עצמי חח נו מה..?@2 ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?16:10

necky

New member
שליייי

שם: ערפא גיל: 21 שעה להתחלת השאלון: 15:41 תיכון/צבא/יסודי/אחר: עבודה מגמה שנלמדה או נלמדת: הנהלת חשבונאות מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בעסה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן ולא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? פופ והיפ הופ מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:ליד עם אהוב ליבך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אני עדיין חושב על זה מתנדבים במשהו? לא למה? בקושי יש לי זמן לעצמי בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? אין דיעה הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחת פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? ברכה קנויה התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? והגבול הוא השמים ציור מופשט עושה לכם את זה? כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מוריד הילוך ספורט מועדף? כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? שניהם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דירה או רכב חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא בטוח בזה חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני עייף כרגע תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין 1 ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שלוש חודשיים כשהיית חולה מאוד שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר? אתמול ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 15:47

Miss CMM

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo189.gif

שם:רותמית גיל:15 ו-9 חודשים
שעה להתחלת השאלון:16:46 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:מדעית מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?תלוי באיזה מקצוע לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?נממ לימודים יותר, אבל תחביבים לא פחות מה אתם אוהבים לעשות:חברות, קניונים, מחשב, ים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא ספרתי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים?הכל פרט ל:רוק כבד,מזרחית,דיכאון מה גורם לכם לאושר?אושר
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:למצוא אהבה, ומשפחה בריאה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לוידת
מתנדבים במשהו?בעבר, חונכות אישית למה?חלק מתכנית משרד החינוך בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?וואטאבר הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פלאפון
אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר, לא יזיק גם עושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב התנדבות/עבודה לכסף?אה
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?
שאלות סתם..: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?מילה אחרונה ספורט מועדף?טניס,כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא?כדורסל מידי פעם עם חברוצ, ופעם טניס חוסך כסף או מבזבז?רוצה לחסוך, בעיקרון מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אבזבז חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא חברות היא לנצח?לא סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:לודעת תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?מאיפה לי ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית?לוזוכרת שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר?היום ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?16:57

koral669

New member
../images/Emo124.gifעוד שאלון נחמד

לא זוכרת, אבל מישהי שמה אותו [אני חושבת שזו הייתה דני
] לא מזמן, אבל הוא נחמד. כולם עונים!
הוראות: נכנסים לנגן המדייה פלייר. לוחצים CTRL+H. שמים את כל השירים שיש לכם, ואז מפעילים. [השירים יופעלו בצורה אקראית] נניח שהשיר הראשון יוצא &%$@&, אז רושמים אותו בתור תשובה לשאלה הראשונה, וכך הלאה. מובן? השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? חס וחלילה - איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

koral669

New member
עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

תמיד נחמד לעשות אותו שוב
איך העולם רואה אותי? I'll take you there - Sean Paul האם יהיו לי חיים מאושרים? Hot in here - Nelly מה אנשים באמת חושבים עליי? Dani California - RHCP
האם אנשים חושקים בי בסתר? Everybody - Backstreet Boys
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Let it flow - Simon Webbe מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Get bust - Sean PaulXD האם יהיו לי ילדים? Break it off - Sean Paul Ft. Rihanna עצה טובה בשבילי: Say Something - Snoop Dogg Ft. Mariah Carey
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Grillz - Nelly מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Breakout - Sean Paul איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Make it clap - Busta Rhymes Ft. Sean Paul[יא אללה, כמה שון פול?
] ובהלוויה שלי? חס וחלילה - Simon Says - Simon Webbe איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Too close - Blue איך יהיה לי היום? Forget about Dre - Dr. Dre Ft. Eminem למה אני כאן? Touch it - Busta Rhymes בתור מה אנשים יזכרו אותי? Best in me - Blue איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Santana - Dirty Dancing האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? In the shadow - The Rasmus איך תהיה השנה הזו? Make it happen - Blue יצא לי מוזר

למעלה