שלי../images/Emo209.gif
שם: ענבר גיל: 14.5 שעה להתחלת השאלון: 15:47 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטה"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: עדיין אין
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מסריח לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה ולישון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לאדעת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? די הרבה נראה לי
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כה..אבל ה סתם צביעות כזו איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק לסוגיו (פאנק, מטאל...) מה גורם לכם לאושר? חברים טובים וחיבוקים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש טוב ונוח עם עצמך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לאדעת עדיין
פסיכולוגית נראה לי מתנדבים במשהו? הממ...אני אתחיל הקיץ
למה? כי חשוב לי להתחיל לעשות משו...למען בע"ח בעד/נגד: עישון?אני לא, אבל אין לי בעיה עם מעשנים סמים? הממ..נגד. דבילי לחלוטין, אבל שכל אחד יעשה מה שבראש שלו
סקס מתחת לגיל ל-18? הממ...מי שמרגיש מוכן..למה לא? הכרויות באינטרנט? בעד
דמוקרטיה? בעד יזיזות? דבילי קשר פתוח? סבבה זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אייפוד/דיסקמן? אמפי
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות (פוי אני חולה עכשיו
) עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב
התנדבות/עבודה לכסף?כסף, אני זקוקה לזה בטירוף
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות, אבל לא חונקים שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? דווקא כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? בד"כ אני תחת מנהיגות, אבל לאחרונה אני די מנהיגה במקרים מסוימים נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי בנסיבות ספורט מועדף? הממ...ריצה וכדורשת LOL מתעסק בספורט כל שהוא? לא בקביעות חוסך כסף או מבזבז? לצער מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דיסקים
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כמובן
חברות היא לנצח? לא תמיד סלחן? תלוי רגיש? כה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: איפה שהוא באמצע תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה..הממ...נו דמאט לאדעת ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול...עכשיו אני עומדת לבכות אבל. כואב לי
שגרמו לך לצחוק? היום בצהריים שמישהו גרם לך אושר? הממ אתמול ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 15:55