../images/Emo41.gif עונה
שמתי שאלון מעצבן
שם: סיון גיל: 18 שעה להתחלת השאלון: 14:50 תיכון/צבא/יסודי/אחר: בין תיכון לצבא
מגמה שנלמדה או נלמדת: תאטרון
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? למה שאני אחשוב על שיעורי בית?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? בעדיפות זהה אני חושבת מה אתם אוהבים לעשות: כל מיני
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת כמה בדיוק, אבל החמיאו החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני מה גורם לכם לאושר? שהכל מסתדר לי כמו שאני רוצה ושכולם סביבי מאושרים
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מז"א תגובה כימית? אהבה זה אהבה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: כשהכל פשוט דופק כמו שצריך
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? לא למה? אין לי זמן בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי באנשים.. אני לא נגד בעיקרון הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שניהם בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה בכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שילוב שאלות סתם..: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי בסיטואציה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עם מי אני מתווכחת ובאיזה נושא ספורט מועדף? בטן גב בים מתעסק בספורט כל שהוא? בטן גב בים
חוסך כסף או מבזבז? שילוב
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אני מתכננת לטוב לחו"ל לפני הגיוס חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ברור חברות היא לנצח? תלוי סלחן? כן רגיש? מסתבר שכן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: איך אפשר להגדיר את מצבי החברתי ב-3 מילים? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא לעשות כלום בשלישות
ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר? לא זוכרת ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 14:56