כי אני לא הכי חדשה אבל בהחלט שקטה כי לא הולך עם ההשתלבות פה, אבל!!! אני לא מוותרת!!! אז אני דניאל, בת 16 מנתניה ואני לא ערסית [חייבת לציין את זה, יצאה סטיגמה מסריחה על נתניה ובצדק] התחלתי לתקלט בצורה קצת יותר רצינית ותקלטתי כבר בארבע מסיבות אחת אפילו הייתה מסיבת טבע קטנה באזור זכרון בעתיד הקרוב מקווה גם להתחיל ליצור ידועה יותר בכינוי D-DEVIL, פשוט היה תפוס פה בתפוז הממ... צירפתי את הSPACE שלי בMSN פה למטה למי שרוצה תמונות
קוראים לי נטע אני בת 15 אני שומעת טראקים מגיל 11 בערך... כמעט כל הסגנונות... אני לא יוצרת... לא כרגע לפחות.. וזהו חח נצל"ש.. התגעגעתי לזה חחח Salamander - Tempest (Union Jack Mix)
בן 20, חייל בשירות סדיר. קצת מבואס מהטראנס של השנים האחרונות.\ ובכל זאת מנסה למצוא את הקצת איכות שעוד נשארה במוזיקה הזאת. נדיר למצוא אותי במסיבות טראנס בעיקר בגלל שאין לי כח לנסוע רחוק... לעומת זאת תושב קבע בקפה ברזילי (שיחזרו כבר יאללה, אין כח לחכות יותר...) וברייבים נודדים של אינפיוז.
טוב אז היי. אני די חדש בפורום הזה ונעיים להכיר את כולם. בכללי חולה על מוסיקה אלקטרונית ויוצר כול סיגנונות המוסיקה בצורה מיקצועית כולל הגימור הסופי(מיקס ומסטרינג). וזהו חבריים כמוני כמוכם סטלן אוהב את החיים וכמובן(ס " " " ם קליים).אז זה אני ונעיים מאוד....ביייייי
ani eli, ben 19.5, gar be haifa, eize shnataim po lamrot she ani bekoshi kotev po ki ani atslan, hayal be sadir (be shmira karega), lo yotser ki ein li zman aval ba atid (ha davar ha ze she magia kshe ata mesayem tsava) mitkaven litsor trance ve ambient imִ€
ani eli, ben 19.5, gar be haifa, eize shnataim po lamrot she ani bekoshi kotev po ki ani atslan, hayal be sadir (be shmira karega), lo yotser ki ein li zman aval ba atid (ha davar ha ze she magia kshe ata mesayem tsava) mitkaven litsor trance ve ambient imִ€