כנסו כולם

Roi D 1

New member
../images/Emo26.gifאני רועי

בן 19 ויום. שומע את רוב הפסיי-טראנס לסוגיו.. מעדיף דברים לא עכשיוויים כי העכשיו של העכשיוויים לא משהו.. לא...לא יוצר. אוהב שוקו.

getafix3

New member
חחחחחחח

שלום אני צח חכם מערד בן 19 שומע ויוצר מוזיקה פסיכודאלית לא בהכרח טראנס..מעדיף מוזיקה ישנה ללילה חולה על טים שולץ ואיציק לוי וזהו שיהיה לכם אחלה יום

sagsix

New member
מולן מלאא אנשים נתנו פה תגובה..

רק את לא הצגת את אצמך חחחח

Jell O ShOt

New member
תאמינו או לא אני...

שוטר! אז יאללה קפלו תעסק... סתם, אני מת על טראנס... יום יבוא ואני אנווט עם הGPS שלי למסיבה איפשהו אי שם במרוקו...

עומר 777

New member
אני עומר

בן 25 מתל-אביב. שומע ויוצר טראנס פסיכודלי מגיל 16 עם עוד 2 חברים . שיש לי זמן אני גם לפעמים מבקר פה

EEEBBR

New member
לא חושב שאני משהו מוכר

אלירן 18.5 עוד כמה זמן ועוד שלושה שבועות בצבא עם הטראנס מגיל 12 בערך 3 שנים כאן בפורום. בעיקר צופה מהצד.. שומע טיפה פול און והרבה-הרבה גואה. אני יודע שהשרשור לא מיועד לזה אבל אני לא יכול להתאפק oforia-invisible contact משהו מיוחד אה שכחתי, אני יוצר בערך חצי שנה. אבל ממש ממש בסיסי ולומד עדיין את הקיובס..

asmati

New member
אלכס בן 19,רווק, פנוי להצעות.

אמממ כותב פה מדי פעם, בעיקר מתעדכן באלבומים חדשים וישנים. מדי פעם הולך למסיבות.

Misha345

New member
אני

לא חדש פה, לא ישן פה גם לא כל כך כותב פה מידי פעם מגיב ממש נדיר בן 22, חייל לקרקאת שחרור ובעבר כתבתי חצי טראק הקישור זה לאתר ישן שלי עם 2 שירים מלפני 3 שנים ואחד חדש מעכשיו :)

MULAN30

New member
וואלה

חייבת לציין שיש פה הרבה חברה עם קול דומם או לא.. שכיף להכיר! אז ברוכים הבאים לכל החדשים אחד אחד.. ברכה .... כיף להכיר!

EEEBBR

New member
אולי תני קצת פרטים עליך?

אני לא יודע מה אבל את ממש מעניינת אותי. אמא בת 33 ששומעת טראנס? נשמע משהו מיוחד כזה שלא רואים כל יום.

weedgirl18

New member
טוב נו גם נצטרף

בת 20 מבת ים הרבה זמן פה נראה לי 3 שנים או יותר רוב הזמן אני הקול הדומם אין זמןלהיכנס לפה חיים קשים. שומעת טראנס על כל גווניו מעדיפה דברים יפים אבל הרוב שומעת פרוגרסיב וגואה. וד"א שמי מרינה/מיכל וזהו. בום

למעלה