כנסו כולם

MULAN30

New member
../images/Emo124.gifכנסו כולם

יש פה המון המון חדשים שהיצטרפו.. חלקם הקול הדומם וחלקם הקול הפחות דומם.. אז מי שחדש ומי שלא .. יציג עצמו.. ומי שיוצר ידגיש זאת.. קצת נרענן ונגבש את הפורום זה רק יוסיף :) אז אני אתחיל שמי מרב.. בת שלושים.. חובבת טראנס כמעת כמעת מכל הסיגנונות.. אוהבת ללכת למסיבות מדיי פעם.. ואוהבת אנשים שמחים :)

אני חדשה!

קוראים לי הדס.. בת 16 וחצי ואני מתה על טראנס רק אין לי מספיק ידע אז אני מקווה שהפורום הז ישכיל אותי=)

orberman

New member
רוצה להתחתן?

אני אור, בן (כמעט) 13, מכור לפורום, ספאם אני בכלל לא כותב זה לא הכיוון שלי, מעריץ את מייק A, ורוצה להתחתן איתך! חח סגנונות שומע כל מיני...

לא קצת מוקדם לחתונה?:)

למרות שאני בכיף אזרוק עליכם סוכריות :) אני ניצן, בת 18 וחצי, מאילת, חיילת לצערי הרב. שומעת טראנס מילדות, אוהבת מסיבות מיוחדות ואנשים מיוחדים שבהם :)

MULAN30

New member
ברוכים הבאים

אגב אפשר גם תמונות למי שרוצה.. לא חייב :)

firestoned

New member
שלום לכל הטרנסאים

שמי סיוון ואני בת 25.5 אני מחוברת לזאנר כבר משנת 96,יוצאת למסיבות(או למה שנשאר מהן) אני גם כותבת מוזיקה אלקטרונית מגווונת,לא רק טראנס. אני עובדת על קיובייס ונואנדו בעזרת סינטיסייזר של קורג ויש לי גם גרוב בוקס של קורג. שומעת בעיקר מוזיקה איכותית מהלייבלים,פליינג ריינו,פלאנט בן,טוויסטד.

firestoned

New member
x ripper בקשת דמו אז בבקשה

מחכה לתגובה(שתהיה מעניינת ותורמת! אגב העליתי לופ מאוד קצר!

X Ripper

New member
די חביב

קצב טכנואידי משהו......אחלה ריפ גיטרת גרוב(למרות שזה דגום) אין לי מושג מה יש הלאה אבל יש פה בסיס טוב תוסיפי עוד כלי הקשה זה טכנו רוב העבודה מתבצעת על החלקים הללו

HeavenlyG

New member
x ripper נשמע שאתה מבין כנס רגע

תוכל לעזור לי באיזה תוכנה להתחיל לעשות טראנסים אני מאוד רוצה ליצור ואני עכשיו על הפרוטי ואני רוצה להתקדם-הייתי עושה תקופה על הריברט אבל היא סתם מעפנה תודה

israell13

New member
חמוד וקצר

אני לא יודע מה אורך הקטע שלך אבל הוא קטע סבבה לגמרי הוא נישמע פסיכודלי ולילי מזכיר קצת את הסאונד של הגרמנים. בקיצור לא מסחרי ואחלה.

למעלה