יש לך לב "רחב"
M MULAN30 New member 29/10/05 #45 ברמן אם יש מישהו שמיועד פה לתלייה זה אתה חחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם מי אוהב אותך יותר מאמא שלך?
O orberman New member 31/10/05 #82 ../images/Emo9.gif מירבי קוצ'י מוצ'י אולי תאמצו אותי? את מוזמנת חח!!... כן כן גם דנה (הערצתי אותה אבל אז מייק התחיל לענות לי באייסי אז אמרתי...למה לא? חח) וכל השאר חח
../images/Emo9.gif מירבי קוצ'י מוצ'י אולי תאמצו אותי? את מוזמנת חח!!... כן כן גם דנה (הערצתי אותה אבל אז מייק התחיל לענות לי באייסי אז אמרתי...למה לא? חח) וכל השאר חח
M MULAN30 New member 29/10/05 #33 רק להשכלה כללית רחב הזונה הייתה אישה טובה שעזרה לבניי ישראל.. אז תנו כבוד חחח
M maozzzzz New member 29/10/05 #14 הלו טוב אז אני מעוז, בן 17 מירושלים וחדש בפורום.. אוהב יצירה אלקטרונית ישראלית צברית מכל הסוגים..וגם משאר העולם, בעיקר פסיי וצ'ילאאוט, אבל הכל הולך אצלי בפלייליסט - אפילו סקאזי (ראיתי שאוהבים לצחוק עליו פה בפורום אז אני יזהר ) אז..שיהיה בכיף
הלו טוב אז אני מעוז, בן 17 מירושלים וחדש בפורום.. אוהב יצירה אלקטרונית ישראלית צברית מכל הסוגים..וגם משאר העולם, בעיקר פסיי וצ'ילאאוט, אבל הכל הולך אצלי בפלייליסט - אפילו סקאזי (ראיתי שאוהבים לצחוק עליו פה בפורום אז אני יזהר ) אז..שיהיה בכיף
P psytherapy New member 29/10/05 #17 שמי בן אני בן 20 אוהב פסי בכל ציבעו ומינו אני גר בגרמניה ליד המבור אני היתחלתי לילמוד ליצור ולתקלט ובזמן האחרון אני מגלה את הצד האומנותי ויצרתי שלי
שמי בן אני בן 20 אוהב פסי בכל ציבעו ומינו אני גר בגרמניה ליד המבור אני היתחלתי לילמוד ליצור ולתקלט ובזמן האחרון אני מגלה את הצד האומנותי ויצרתי שלי
P psytherapy New member 30/10/05 #49 תבואי להראות לי כמה את אוהבת אותי ויש לנו את אותו המזל נוכל לאזן אחד את השני
P Paranoid Eyes New member 30/10/05 #53 ../images/Emo12.gif אמרתי אוהבים.. לא אוהבת.. חוצמזה פעם אחרונה שיצאתי עם מישהו בן מזל כמו שלי, הוא רק עיצבן אותי.. מה זה אומר?
../images/Emo12.gif אמרתי אוהבים.. לא אוהבת.. חוצמזה פעם אחרונה שיצאתי עם מישהו בן מזל כמו שלי, הוא רק עיצבן אותי.. מה זה אומר?
P psytherapy New member 31/10/05 #83 אני מטפל בנפש ובאנרגיות החיוביות יש לנשים מסוימות גם בונוסים כמו ארוחת בוקר וכאלו
P psytherapy New member 1/11/05 #106 מתי שתצליחי להסיג כרטיס טיסה אלי ניפגש עד עז נישאר רק לחלום לשנינו