דנדונה .. תגידי ברוך שם מה את בוכה? חח סתם
P Paranoid Eyes New member 29/10/05 #6 טוב אני לא כותבת פה כמעט, אני סיון בת 24 כמו מרב חובבת טראנס.. (היא הכניסה אותי לעסק) אוהבת כל מה שיפה לאוזניי שזה כמעט כמעט הכל.
טוב אני לא כותבת פה כמעט, אני סיון בת 24 כמו מרב חובבת טראנס.. (היא הכניסה אותי לעסק) אוהבת כל מה שיפה לאוזניי שזה כמעט כמעט הכל.
T TribelFix New member 29/10/05 #10 אני חדש יוצר מוסיקה אלקטרונית אני בן 16 וחצי וחדש בפורום העססי הזה היתרשמתי מהאנשים יש פה אחלה תגובות וכולם עוזרים אחלה פורום לדעתי !!!!!
אני חדש יוצר מוסיקה אלקטרונית אני בן 16 וחצי וחדש בפורום העססי הזה היתרשמתי מהאנשים יש פה אחלה תגובות וכולם עוזרים אחלה פורום לדעתי !!!!!
X X Ripper New member 29/10/05 #11 היי שמי ירמיהו בן אחיקם אני ממפוני גוש קטיף אוהב לאכול קרטונים בזמני החופשי ולהתכרע על ליימון סלייד
ט טיפ טי פון New member 29/10/05 #15 שלום אני ג'וני בן 22 ואוהב ללכת למסיבות מידי פעפ ואוהב לדחוף קרטונים גם מידי פעם שומע טראנס מגיל 5 ואוהב להתחרע על טים שולץ
שלום אני ג'וני בן 22 ואוהב ללכת למסיבות מידי פעפ ואוהב לדחוף קרטונים גם מידי פעם שומע טראנס מגיל 5 ואוהב להתחרע על טים שולץ
M MULAN30 New member 29/10/05 #19 טיפטיפון וX וכל הותיקים זה שירשור שנועד לחדשים להכיר אותכם.. אז קבלו אותם בסבר פנים סבלני .. ותציגו את עצמכם יפה. !
טיפטיפון וX וכל הותיקים זה שירשור שנועד לחדשים להכיר אותכם.. אז קבלו אותם בסבר פנים סבלני .. ותציגו את עצמכם יפה. !