איש השבוע

33נמי

New member
תזהרי עם הצהרות כאלה....../images/Emo40.gif

שאני יעתיק את השורה השלישית לפורום השני?
סתתתתתם....

אני דיברתי על התקופה שהייתי בהריון

עם רועי
כמו שאמרתי. אצלי - המפעל סגור. רק אולם השמחות פתוח.

א י ו ש י

New member
../images/Emo178.gifאחרי שקראתי הכל מה עוד נשאר

עפרלה כיף לקרוא אותך אמנם אני מכירה אותך כבר אישית וגם בלהיות הורים ועדיין בכזה אופן זה פשוט תענוג!!! מה עוד אשאל שאם זכרוני אינו מטעני לא שאלו
איזו שפה נוספת את מתה לדעת?.
באיזה מקום בארץ היית רוצה לגור ולמה?
את רואה את עצמך עכשיו שוב בשליחות כזאת לאיזה שנתיים ואם כן איפה הכי בא לך?
מה הילדים שינו בחייך ומה הם נותנים לך לחוש? (איך החיים נראים כשהם פה) זהו בנתיים, את מקסימה ונהדרת וזה לא מהיום

מתוקה שכמותך ../images/Emo24.gif

הייתי מתה לדעת צרפתית, רוסית ואיטלקית.
אני אוהבת את אזור מודיעין, אבל אם לא הייתי גרה כאן, אולי הייתי מחפשת משהו באזור הגליל/גולן (העבודה, העבודה).
בכיף הייתי יוצאת עכשיו לשליחות, ממש לא משנה לי לאן. נראה לי שמבחינת כל המשפחה היו לכך רק יתרונות, אבל אין שום סיכוי. הבעל בעבודה (בעבדות) ולא נראית שום נסיעה באופק.
הילדים שינו לי הכל בחיים. לא כקלישאה אלא כנתון. ילדים, מבחינתי, זה רגשות מעורבים. מצד אחד המון נחת, גאווה, כיף, צחוקים ומשחקים ומצד שני עצבים, כעס, ריבים...אני אוהבת את הילדים שלי אהבת נפש, אבל לפעמים אני תוהה אם אני צריכה כבר עכשיו להזמין לי מקום באברבנל לעוד שנתיים בערך, כשהאמצעית תגיע גם היא לגיל הטיפשעשרה. מישהו אמר לי פעם משפט: ילדים בבית, אור בבית. במיוחד בלילות

33נמי

New member
עוד....

למי/ מה את מתגעגעת? דמות שהשפיעה עליך בילדותך? איפה הכרת את בעלך? מה תרצי להיות כשתיהי גדולה?

אני מתגעגעת לסבתא שלי, אמא של

אמא, מאוד. אני גם מאוד מתגעגעת לחברים הטובים שלנו מהונדורס, שלא נפגשנו איתם כבר 10 שנים בערך והם היו ממש כמו משפחה בשבילנו במהלך שהותנו שם. דמות שהשפיעה עלי? אבא שלי, שעד היום אני מעריצה אותו על כל הכישורים והמוח המדהים שלו. עוד דמות היא עדנה עציוני (זוכרת?), אישה מדהימה שהיתה מטפלת שלי בשנים הראשונות בביה"ס והיתה מודל לחיקוי בעיני. כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות 170 ו- 55 ק"ג.
סיפור ההיכרות שלי עם בעלי הוא סיפור קצת מצחיק. בתיכון היתה לי חברה טובה, שדרכינו נפרדו קצת בצבא ואז התחברנו שוב, כשהיא התחתנה וילדה את הילד הראשון שלה. אחרי שנפרדתי מהחבר שלי, היא אמרה שהיא תשדך לי את אח של בעלה. אחרי כמה זמן היא הודיעה לי שהוא לא ממש מתאים לי ולכן לא כדאי לי. סמכתי עליה. במקביל, חברה אחרת אמרה לי שהיא נתנה את הטלפון שלי לבחור שפגשה במהלך נופש קצינים, בחור שמשרת עם החבר שלה, שאמר לה שהוא מחפש קיבוצניקית או מושבניקית. כמעט הורדתי לה את הראש דרך הטלפון על זה שהיא נותנת את הטלפון שלי לאנשים שהיא לא מכירה, אבל הוא במילא לא התקשר, אז זה לא היה כל כך נורא. נסעתי לארה"ב להדריך במחנה קיץ ויום אחרי שחזרתי אני מקבלת טלפון: שלום, עפרה? מדבר XXX, קיבלתי את הטלפון שלך מאוסנת... אמרתי, אוהו, עכשיו נזכרת להתקשר? אבל המשכנו לדבר בערך 3 שעות בטלפון ויום אחרי זה כבר נפגשנו. העיניים הכחולות שלו עשו את העבודה ואני נשביתי בקסמו. אחרי חודש בערך הוא הביא אותי אליו הביתה. אנחנו ניגשים לדלת הכניסה, היא נפתחת ומי עומד בפתח? החברה שלי מהתיכון. היא שואלת אותי - מה את עושה כאן? אני עונה - אני איתו. והיא אומרת - אבל לא נתתי לו את הטלפון שלך!

Danret

New member
איזה סיפור מדהים! ../images/Emo99.gif

איזה יופי של חיים מעניינים ומגוונים יש לך. את מאמינה שהייתם צריכים להיפגש? אחרי כמה זמן התחתנתם? איך השפיע תקופת השליחות עלייך ועל משפחתך?

אני לא יודעת אם היינו צריכים להיפגש

או לא, אבל אני אמרתי שאחרי שתי המלצות, זה בטח לא יכול להיות גרוע
עברנו לגור ביחד חודש אחרי שנפגשנו והתחתנו אחרי שנתיים ביחד. הרבה "משפחה" לא היתה לנו בשליחות, כי עמית נולדה לקראת סוף השליחות שלנו בהונדורס ולא ממש הספיקה להנות מבלגיה. אני מאוד נהנית לפגוש אנשים חדשים, מקומות חדשים, מאכלים חדשים, תרבויות חדשות, כך שכל נסיעה למקום אחר ושונה מהמוכר היא הרפתקה נהדרת בשבילי. כשהיינו בהונדורס, טיילנו המון באזור, גם בהונדורס עצמה וגם במדינות שגובלות איתה. אזור מרכז אמריקה הוא אזור יפהפה ומומלץ בחום. מה שכן - כשחזרתי לארץ גיליתי שקשה מאוד בלי עוזרת וה"נפילה" אל מטלות היומיום היתה יותר קשה לי מאשר לאחרים, אחרי שפונקתי במשך 3 שנים בעוזרת שגרה איתך ונמצאת בבית 6 ימים בשבוע. לא מומלץ להתחיל ככה את החיים, כי אח"כ קשה יותר.

Angel972

New member
היי עופרוש ../images/Emo8.gif

יומיים אני חולה וכבר הפורום השאיר אותי הרבה מאחור ... אל תכעסי שאין לי שאלות רבות, יש לי רק שאלה אחת - ציטוט משיר : "אם תלכי, מי יחבק אותי ככה ? מי ישמע אותי בסוף היום ? מי יחבק וירגיע ... רק את יודעת" (אם תלך - קרן מלכה (עידן רייכל) לחן: עידן רייכל מילים: עידן רייכל) חיפשתי וקראתי את כל התקנון של תפוז, ולא מצאתי בעיה חוקית להעלות את המילים בצורה הנ"ל.

אתה, גדול אתה...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמת חסרת לנו פה יומיים...לא היה מי שיצחיק ויתסיס לנו את הפורום...

למעלה