איש השבוע

seegall

New member
מנהלת פורום - מה זה אומר?

ספרי קצת מה צריך כדי להיות מנהל פורום? למה דווקא הפורומים האלה? ו...קצת היסטוריה: מאין הגעת עד הלום
, ולמה?

כדי להיות מנהל פורום צריך שמישהו

ימליץ עליך ולעבור ריאיון בתפוז
וברצינות, כדי להיות מנהל פורום צריך הרבה סבלנות, נכונות להיות המון שעות מול המחשב, לחטוף על הראש גם כשלא מגיע לך ולא תמיד לקבל קרדיט כשמגיע. צריך להיות אדם בעל יוזמה, שרוצה לקדם את הפורום שתחת חסותו, ויחד עם זאת אחד שמוכן לזוז הצידה, להאציל סמכויות ולתת לדברים לזרום. למה דווקא הפורומים האלה? ממש במקרה. לפורום 'להיות הורים' נכנסתי כשהיתה לי שאלה והשם של הפורום קפץ לי לעיניים. מאז אני שם ואחרי שנה בערך שתי המנהלות שהיו ביקשו ממני להצטרף לניהול. בחשש-מה הצטרפתי ומאז אני שם. אחרי כמה חודשים טובים גיליתי שיש גם למודיעין פורום ושמחפשים לו מנהל/ת נוסף, אז הצעתי את מועמדותי לנטע ולמזלי היא הסכימה
עניתי גם על הקטע של ההיסטוריה?

BenjiMan

New member
עצמאית או...

עובדת בחברה בתחום...? (שאלתי קודם ומשום מה השורה קפצה למעלה...)...היכן המנהל שיטפל בבעיות.. ב.

MIRI13

New member
שאלות קלות ../images/Emo9.gif

1. מה הצבע האהוב עלייך? (פרטי בבקשה) 2. מה המאכל האהוב עלייך? (פאטי בבקשה) 3. מה את אוהבת בעיר מודיעין? ומה לא? יום טוב מירי

תשובות קלות ../images/Emo8.gif

הצבע האהוב עלי הוא טורקיז. באופן כללי אני אוהבת צבעים עזים, לא פסטלים למיניהם. טורקיז הוא פשוט בעיני צבע מדהים. כשאני רואה ים בצבע טורקיז, זה עושה לי טוב בלב. המאכל האהוב עלי הוא שוקולד. אני יכולה לאכול שוקולד כל יום, כל היום, בכל טעם, בכל צורה. בזמנים הקשים, כשהייתי חייבת שוקולד ולא היה כלום בבית, הייתי אוכלת לאמא שלי את הצימקאו שהיא היתה שומרת לעוגות...(אופס, אני מקווה שהיא לא קוראת כאן
) במודיעין אני אוהבת את המרחבים, הפארקים, נוחות הגישה ל(כמעט) כל מקום, את האנשים ואת הגלידה של טרטופו. אני מאוד לא אוהבת את תכנון ותחזוקת הכבישים האיומים ונוראים, לדעתי; את החט"צים; את העובדה שהפכו רחובות לחד-סטריים בלי להתייעץ עם התושבים ולא מוכנים לשמוע מכלום; את העובדה שאין פה לנוער מה לעשות ואת זה שגם למבוגרים אין הרבה מה לעשות פרט לישיבה בבתי קפה או לחדר כושר.

yoelth

New member
שאלה קשה

לו ראיינת את עצמך -מה היתה השאלה הקשה ביותר שהיית שואלת את עצמך ? ומה תשיבי עליה?

BenjiMan

New member
כנראה הלכה לישון..

או שהשאלה קשה מידיי (או התשובה).... ב.

kalah

New member
דוד שלי ז"ל היה מתרגם ובלשן

תירגם וערך את כל מילוני אוקספורד בישראל.מקצוע שדורש המון סבלנות ודייקנות ודקדקנות.

33נמי

New member
LOKA תרגמי לי.... (קבלי איקון קורץ)

האיקונים האלה ישגעו אותי.. פעם קופצים, פעם לא. אני מכורה לאיקונים. קשה לי בלעדיהם...

למעלה