איש השבוע

33נמי

New member
גם אני הייתי פקחית.. לא להרבה זמן

אצלנו קראו לענף "מזיקים" לא סבלתי את הברחשים ושאר ירקות שנכנסו לי לבגדים והתחילו לעקוץ ולדגדג.

אני מדברת על הגיוסים בכותנה שהיה

צריך ללכת עם החומר הסגול ולצבוע את כל העשבים, והברחשים היו נכנסים לאוזניים ולאף ולצווארון... איככככסססס

seegall

New member
גמני הייתי שם...

בגיוסים בכותנה... כמשפחה נקלטת היינו הפריירים שכל גיוס - התייצבנו מיד, לעומת החברים שהתעלמו מהם לחלוטין. אבל האמת - נהניתי!

איזה אשת שבוע מוצלחת בחרת לנו../images/Emo6.gif

אני מכירה אותך ולכן יש לי תשובות להרבה מהשאלות אבל בכל זאת תמיד אפשר לדחוף את האף בסגנון פולני, לא?
אם היית יכולה לשנות משהו בעברך מה היית עושה?
אייך את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
את אוהבת להצטלם? איזו תמונה עושה לך הכי חם בלב? יש לך תמונה בארנק?
איזו מוסיקה את אוהבת לשמוע?

פולניה שכמותך ../images/Emo3.gif

אם הייתי יכולה לשנות את העבר שלי, סביר להניח שהייתי משנה את הילדוּת שלי.
בעוד 10 שנים? WOW, אין לי מושג. אני רק מקווה שלא עם עוד 10 ק"ג
אני מקווה שאני אהיה במקום שאני אוהבת להיות בו, שיהיה לי טוב בעבודה ובבית ושהמצב הכלכלי יהיה משופר.
אני מאוד לא אוהבת להצטלם ואני גם מאוד לא פוטוגנית, אבל יש תמונה אחת שלי שאני אוהבת והיא שמורה לי על המחשב. בארנק יש לי תמונות של הבעל והילדים מנויילנות לגודל של כרטיס אשראי.
אני אוהבת את מרבית סוגי המוסיקה, פרט לאופרה וג'אז.

BenjiMan

New member
שאלה קטנה...../images/Emo132.gif

מהו הדבר הכי נועז..מסוכן...שעשית...או רוצה לעשות...?... ב.

טיפוס על טמפל 4 בטיקאל, גואטמלה

בחודש שביעי נחשב? לא עשיתי באנג'י או דברים כאלה, אבל אני מתה על רכבות הרים, כמה שיותר לופים וסיבובים ושיגועים -יותר טוב!

במחשבה נוספת, הדבר הכי נועז

שעשיתי בחיים היה לצאת מהקיבוץ, לבוא לריאיון עבודה וכששאלו אותי אם אני מכירה מקינטוש להגיד 'לא, אבל אני לומדת ממש מהר'. מאז לא היה לי את האומץ להגיד כזה דבר, למרות שזה נכון.

dana015

New member
היי עפרה ! ../images/Emo140.gif

האמת היא שכבר שאלו אותך המון...אבל בכל זאת יש לי כמה:
מאיפה הידע בשפות השונות?
האם העברת את הידע הזה גם לילדים או את מדברת איתם עברית בלבד?
האם קרה לך שבתרגום הסימולטני היה לך בלק-אאוט? אם כן, מה עשית? ולסיום...יצא לי כמה וכמה פעמים לקרוא על עוגיות הג'ינג'ר שלך..
אפשר מתכון ?
טוב, תודה בינתיים ומקווה שנתראה מתישהו עם ההליכה...!

את המתכון לעוגיות הג'ינג'ר לקחתי

מרוני ונציה. קצת עבודה, אבל שווה את המאמץ. את הכישרון לשפות ירשתי, לשמחתי, מאבא שלי ופיתחתי אותו בעצמי. הרבה קריאה ודיבור באנגלית. ספרדית יש לי מאז הונדורס, ואני שומרת עליה. עם הבנות אני מדברת בעברית, למרות שאני מאוד משתדלת לדבר איתן בספרדית. הן מבינות הכל, אבל עונות לי רק בעברית. נדמה לי שהאמצעית ירשה גם היא את הכישרון לשפות. הרבה פעמים היה לי בלק-אאוט במהלך תרגום. אם אני על הבמה, אני מבקשת עזרה מהקהל. תמיד יש מישהו שמוכן לזרוק את המילה הנכונה (בדרך כלל זו מילה פשוטה וקלה. דווקא במילים המסובכות זה כמעט לא קורה). אם אני בביתן הסגור, מאחור, אני מנסה לתאר במילים למה הכוונה או שמחכה עד שיקפוץ לי. לפעמים אני פשוט אומרת "אופס, שכחתי את המילה הזו".

dana015

New member
כישרון אמיתי ! ../images/Emo13.gif

מה? הספרדית היא מהונדורס והצלחת להביא אותה לרמה של תרגום? איזה יופי! (אני בקושי מצליחה להגיד שני משפטים ברצף בלי להכניס מילה בעברית, ואצלי זו שפת אם
) ולגבי העוגיות, תודה ! באמת הרבה עבודה (עכשיו ברור לי למה הילה כ"כ שמחה לקבל אותן מוכנות כבר... )

אמברון

New member
מפלצת ההודעות בלעה לי הודעה

רק רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך! הדבר הטוב היחיד בדירה הנוכחית הוא הקירבה (הלא מאוד מנוצלת) אליך.

את יודעת כמה זה הדדי, נכון?

ותביאי כבר את הכלי של העוגיות, כדי שיהיה לי במה למלא לך את המחזור החדש.

יונית ש

New member
עוד שאלות..

אם היית יכולה לשנות את שמך הפרטי ואולי גם שם משפחה.. איך היית קוראת לעצמך
ואם תקבלי כרטיס טיסה מתנה.. לאיזה יעד היית בוחרת להגיע
ושאלה מקצועית, לסיום.. את מתרגמת גם מאמרים אקדמיים מעברית לאנגלית

אני לא ממש מתה על השם שלי, אבל

התרגלתי אליו עם השנים וכיום הוא חלק ממני, כך שיהיה לי מוזר להתקרא בשם אחר. מעולם לא חשבתי על האפשרות להחליף שם, אבל חשבתי שאם תיוולד לי עוד בת, אני רוצה לקרוא לה יובל. לא חושבת שהייתי רוצה שיקראו לי ככה, אבל לילדה שלי כן. כרטיס טיסה מתנה? להונדורס או לניו-זילנד. ובנוגע לשאלה, מאמרים אקדמיים - רק מאנגלית לעברית.

יונית ש

New member
יש בזה משהו

איך שהוא אנחנו מתרגלים לשם שלנו יהיה אשר יהיה. ומוזר יהיה להמציא לעצמנו שם אחר
מאוד נעים להכיר אותך נראה לי שאת בחורה עם המון סבלנות - אני רואה איך את עונה חאנשים פה בפורום. וזה באמת המקום להגיד שאת מנהלת את הפורום בהצלחה מרובה
זה נפלא חבל בעניין המאמרים.. הייתי יכולה לתת לך עבודה בשבילי... לא נורא.

למעלה