שאלון

Alexander weiss

New member
המיצ"בים האלו עושים לי את המוות

אבל אני לא אהיה במיצ"ב במתמטיקה בבצפר. תלמה ילין מתחיל להתחבב עליי כבר מעכשיו. עמרי.

SRonush

New member
הכי טוב.

[יאללה,אני רוצה אותך שנה הבאה איתי@%#$&$%*]

B a 7 a K

New member
וואו, המבחנים האלה כ ה מיותרים

ולא חשובים.
חמוד כמה שאנשים נלחצים מזה ובשלב מסוים מבינים שזה בלע. בערך כמו תעודת בגרות.
ועמרי - אתה חמוד בלי קשר!

Alexander weiss

New member
אני יודע שזה לא חשוב ולא משפיע על שום דבר

אבל זה ממש מטריד. עובדים איתנו על זה כל-כך הרבה. ההכנות למיצ"ב בפיסיקה גרמו לי לקרוא לבן הדוד של צליל [הידוע בכינויו היפראקציה] , אינטראקציה. וזה לגמרי בטעות. זה פשוט מעסיק אותי כל-כך הרבה. רוע לב. ותודה על המחמאה , חוזר אלייך =] עמרי. [ואני עדיין חי במסנג'ר, אם אתה לא בטוח]

מורביט

New member
עונה :]

שם: מור גיל: עוד חודשיים 16. שעה להתחלת השאלון: 15:39 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: תעשיה וניהול. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת חח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? פופ-רוק. מה גורם לכם לאושר? חברים וכזה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שהאנשים שמסביבי מאושרים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת. מתנדבים במשהו? לא למה? כי לא יוצא בעד/נגד: עישון? נרגילה. סמים? לא סקס מתחת לגיל ל-18? כן הכרויות באינטרנט? כן יזיזות? כן קשר פתוח? לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי.. אייפוד/דיסקמן? איפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? כסף. אי ניד מאני אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים, נראה לי. השמיים הם הגבול? אולי. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג, נראה לי. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה. מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? לא מצליחה לחסוך. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו על דברים טיפשיים
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח חברות היא לנצח? כן סלחן? כשצריך? רגיש? לצערי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מעולה נראה לי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שבכית? שלשום מי החברים הכי טובים שלך?: מור ניב דניאל ויש עוד מלא אבל אלה הכי. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: הקרובים כן יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: הם החברים שלי חח, כן. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: נאפיס
.. לא יודעת כל מיני. פארק וכאלה. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן רבת עם חבר: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: בקרובים אלי, הכי הרבה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי. איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: יש יגידו שכן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה
שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: יפה
חח סתאם, רגיל. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת מפרט
איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת, כנראה שמזמן. עם מה אתה ישן?: מכנס קצת וחולצה גזורה כזאת. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום בשיעור אנגלית
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? שיבוא, יבוא. ביום כיפור האחרון- איפה היית? פה בפארק וזה. יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: לא ברור. מאוהבת מאושרת בריאה ועשירה. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בבלבול. היה מוזר אבל מתגברים. יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? שעון מעורר ואז אמא היית מחוייב למישהו? לא בידיוק. התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: מורדניאלניב החברים שהכי מצחיקים אותך: ניב ושגיא החבר/ה הכי יפה שלך: מור החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: שגיא החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: מור דניאל וניב. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: מור דניאל ניב שגיא חבר/ה ללימודים: נו כולם
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מור ודניאל החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: שונאת איסיקיו. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: מור או דניאל חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: מור חבר/ה זמר/ת קטן/ה: רתם חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ניב חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: רתם חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: מור חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: דניאל
חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: אני בערך חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: לא יודעת, אין. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:מור החבר/ה הכי קטן/ה שלך: אחי החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: שגיא חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: מור החבר/ה האחרון/נה שהכרת: רתם החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: ניב החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: מור החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: ניב החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: לא הולכת לסרטים. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: ניב החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: ניב החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: לא יודעת
החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: לא העיפו לי כאפה.
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: ניב החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: ניב החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: ניב

איזה שאלווווןןןן ארוךךךךךךךך../images/Emo122.gif

שם:לירוז גיל:17 שעה להתחלת השאלון:15:19 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:סוציולוגיה פסיכולוגיה (בקיצור מדעי החברה) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא ממש..
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אמממ לא זוכרת.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן..
איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי בעיקר.. מה גורם לכם לאושר?כשאני אהיה מאושרת אני אגיד לכם.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הרבה מעבר לזה..
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:שיש לי חיוך על הפנים שלא יורד גם אם אני רוצה(מתי זה יגיע?!?מתי?!?) מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אממ... מתנדבים במשהו?לא ממש.. למה?למי יש זמן עכשיו?!
בעד/נגד:
עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?אממ.. אם זה בא מאהבה ובאותו רגע מרגישים שזה מתאים אז זה בסדר.. הכרויות באינטרנט?
יזיזות?לא יודעת.. קשר פתוח?
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים?אמממ שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?גם וגם..
מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף?אממ תלוי.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים!... השמיים הם הגבול?לא.. לדעתי זו סתם קלישאה.. ציור מופשט עושה לכם את זה?ברור!... מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג..
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אגיד את המילה האחרונה.. מתעסק בספורט כל שהוא?אמממ לא.. חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת.. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אממ.. צניחה צניחה חופשית
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?אני חושבת שכן..(מקווה לפחות..) חברות היא לנצח?לא.. סלחן?כן רגיש?מידי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:ואאי איזה שאלות! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אין לי מושג... מתי הפעם האחרונה שבכית?היום.. אל תשאלו למה.. מי החברים הכי טובים שלך?:
ווילדיות
חן אמראל שירן מוריה.. יש סביבך מעגל רחב של חברים?:בדרך כלל כן.. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי.. החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא ממש יודע לשמור סודות?:בטחחחח גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:אממ.... לא שזכור לי.. מסתדר עם החברים שלך?:כן. עם רובם לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:לקניונים סתם סיבובים לכל מיני מקומות
ב24 שעות האחרונות...
היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:כן צחקת:חח.. עכשיו מהשאלון הזה.. גרמת למישהו לצחוק:אולי קנית משהו?כן ספר מתמטיקה..בעעעע הסתפרת?לא הרגשת טיפש?בערך... דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן...
(רק חבל שהוא לא יודע מ'זה..) התגעגעת למישהו?הכי הרבה בעולםםםםםם
עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי באיזה אנשים.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:רק שקרים לבנים..
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא.. אתה חצוף?:לא ממש תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא נראה לי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן.. היו לך הפרעות אכילה?:לא ברוך ה'.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:חח... לא יודעת תלוי אם בא לי לענות או לא.. אם בא לי אז בלי לחכות אם לא אז מחכה קצת אם לא מנתקים אז אני עונה..
שחית פעם בעירום?:חח אוליי כשהייתי קטנה.. מתי?:כשהייתי קטנה החבר הכי טוב שלך בתול?:כן.. מה הצבע תחתונים שלך?:לבן.. איזה מראה יש לחדר שלך?:צבעוני איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת שרשרת ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?:לא משו.. דיי בלי מצב רוח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אממ.. ואוו מזמן... עם מה אתה ישן?:חח כל פעם משו אחר... האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שזכור לי.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?מזמן מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?יום שישי מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?לא זוכרת.. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?לא.. ממש לא..
מה צבע העיניים שלכם?חום דבש.. יש לך אהבה?אממ.. לא ממש אם לא, היית רוצה?תלוי.. ביום כיפור האחרון- איפה היית?עם חברים.. יש לך בלוג?לא.. נישקת מישהו מאותו מין?רק בלחי..
תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אממ.. עוד 15 שנים אלוהים גדול.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?אממ.. שאני אתחיל לפרט?!?.. יש לך משקפים/עדשות?לא. מה העיר אותך?טופי..(חח.. הכלב שלי.. נכנס לי למיטה ) היית מחוייב למישהו?כן.. אבל אני לא אפרט עכשיו.. התעלמת ממישהו בכוונה?אממ כן.. סיננת מישהו בטלפון?כן.. ניתקת למישהו בפרצוף?לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:חנ'ושש החברים שהכי מצחיקים אותך:כולם.. החבר/ה הכי יפה שלך:אמראל'ושש -->יפהה שליי... החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:מוריה..-->ממי שליי... החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:אמראל וחן החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:כולם.. חבר/ה ללימודים:כל מי שלומד איתי.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s חנ'ושש: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:הרבה זמן לא יצא לי להיכנס לאייסי.. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:חח כל החברים שלי..
שמתפ
שעל כל השאלות האחרונות אני עושה כולם..?.חח.מה אני יעשה שכל החברים שלי הם מדהימים!! (בלי עיין הרע.חח.) חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:שירנ'ושש חבר/ה זמר/ת קטן/ה:מוריה חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:חח.. לא יודעת.. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:
חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:
חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:עם כולם רבים לפעמים.. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:אין לי כאלה.. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:חח... אפ'חדד.. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:חח.. איזה שאלווות חופרוווותתתתת החבר/ה הכי קטן/ה שלך:יש הרבה.. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:מוריה שירן ועוד כמה.. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:לא יודעת.. החבר/ה האחרון/נה שהכרת:אממ לא משנה.. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:אמרא'לוש וליאתי.. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/:דרור.. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:דלגו... החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:
ווילדיות
החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:לא זוכרת.. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:אממ לא זוכרת.. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:חח... החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:אפ'חדדדדדדדדד

MaaYanGa

New member
המחשב חזר לחיים../images/Emo178.gif

שם: מעיין גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 15:30 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סוגשל תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: שנה הבאה ערבית ומדעי החברה כנראה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמו שהייתי רוצה כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? בקטנה, לא לקחתי אישית
איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק ישראלי אבל יש עוד הרבה דברים טובים. מה גורם לכם לאושר? לראות שאנשים נהנים איתי, לדעת שבאמת אוהבים אותי. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: היכולת לקבל את עצמי כמו שאני, באותו הרגע כמובן. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי מושג:] מתנדבים במשהו? כן, בגן ילדים למה? כי אז זוהר תיתן לי 0 באזרחות וחוצמיזה זה גם חשוב
בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? טוב הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מי הבנאדם ובאיזה מצב אני. אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? זה נורא תלוי, בדר"כ עבודה לכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. השמיים הם הגבול? אם באמת מאמינים בזה אז כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא במיוחד מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי איפה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? לפעמים ככה ולפעמים ככה. זה תלוי באיזה מצב רוח אני. מתעסק בספורט כל שהוא? כבר לא ממש חוסך כסף או מבזבז? אין לי כסף לחסוך או לבזבז אותו
כשצריך אני מבקשת מההורים:] מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה המון המון המון נעליים! ודיסקים
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יאפ חברות היא לנצח? לא תמיד. סלחן? כן. רגיש? יותר מידי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב מאי פעם. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? נראה לי שמשהו בחיל חינוך, לא פקידה או משו. לא מבינה בזה כ"כ
יש לי עוד זמן
מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע בערך מי החברים הכי טובים שלך? לא יודעת להגיד כרגע. אני מסתדרת בנתיים גם בלי להגדיר לי אותם
יש סביבך מעגל רחב של חברים? אני רוצה להאמין שכן. לא כולם קשורים לכולם. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט? חברותי. החברים שלך יודעים עליך הכל? ממש לא. יודע לשמור סודות? כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות? לא כאלה שנשבעתי
לא, אבל לא סודות רציניים כאלה. מסתדר עם החברים שלך? לרוב. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל? בית של מישהו בדר"כ. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא, אני צריכה קצת חופש מזה
חיבקת מישהו: כן. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. צחקת: הרבה. אה אז בעצם כן בכיתי
גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו? לא. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? בהחלט. שיעורי מתמטיקה מדכאים אותי
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים? תלוי במי. יש כאלה שאני בוטחת בהם ב-100% ולעומתם כאלה שאי אפשר לבטוח בהם בכלל
שיקרת לחברים הכי טובים שלך? לא שזכור לי. לא שקרים גדולים. אולי כל מיני תירוצים לדברים מסויימים... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן. איך נראית האקס/ית שלך? אקס מכיתה ד'?
אתה חצוף? משתדלת שלא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר? יכול להיות. אבל כשאני אהיה יותר מבוגרת. תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן. היו לך הפרעות אכילה? לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? ברגע שאני מגיעה לטלפון אני מרימה אותו
שחית פעם בעירום? כשהייתי קטנה בטח. מתי?
החבר הכי טוב שלך בתול? אני רוצה להאמין שכן
מה הצבע תחתונים שלך? כרגע, לבן. איזה מראה יש לחדר שלך? צר וארוך. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? טבעת ותמיד.: איך אתה מרגיש עכשיו? פסדר.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לא זוכרת>< עם מה אתה ישן? מכנסיים קצרים וחולצה מאיזו מכינה קדם צבאית. האם הפיצו עלייך שמועה? לא שידוע לי. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול, על תובל שצילם את המחברת שלי 75 פעמים
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? ביום ראשון. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לפעמים. מה צבע העיניים שלכם? חום "ביוב", לא אני אמרתי
יש לך אהבה? יש. ביום כיפור האחרון- איפה היית? ברחבי רעות ובבית. יש לך בלוג? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בפה כאילו תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: נראה לי שלהיות עם מישהו שאני אוהבת ולעסוק במשהו שאני אוהבת. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בחרישה לתנ"ך, מתמטיקה ובעיקר בשיעמום. יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך? הנודניק
היית מחוייב למישהו? נראה לי שזה כבר הוסר
בכל מקרה, הרב נעלם
התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? וודאי. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. החלטתי לוותר על החלק של החברים. זה קשה מידי

Alexander weiss

New member
אולי יום אחד ימצאו אותי מתה

ואז כבר יפסיקו לשאול. שם: עמרי [שאנדור] וויס לבנת. חברים שלי קוראים לי עמרי. גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 15:45 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חט"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: אולי תלמד מוסיקה קלאסית בשנה הבאה בתלמה ילין. בנתיים מתמטיקה. [ולא מטעם בית הספר] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? בדרך כלל כן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אמא נחשבת? סתם. כן. החמיאו. איזו מוסיקה אתם שומעים? קלאסית-ג'אז-רוק ישראלי-אינדי-פאנק-אלקטרונית. מה גורם לכם לאושר? חיוך של מישהו אחר. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להסתכל עמוק בעיניים. לדעת הכל בלי לשאול. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? במידה ואני אצליח - פסנתרן. אולי פסיכולוג. מתנדבים במשהו? לא. לצערי. למה? אני באמת לא יודע. אני צריך. אני עוד אתנדב - אני משוכנע. בעד/נגד: השאלה הזאת קשה לי מדי. עישון? נגד. סמים? אפילו יותר נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד. גיל שמונה-עשרה הוא לא בהכרח הנקודה שבה אדם הופך להיות בוגר מספיק כדי לקחת אחראיות על סקס והשלכותיו. כל בנאדם שמרגיש שהוא בוגר מספיק, רוצה ומוצא עם מי - שיבלה. הכרויות באינטרנט? מאד בעד. יזיזות? תלוי במידת הייאוש. קשר פתוח? נגד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אל מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. עיפרון/עט? עפרון שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב. כל-כך מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? שניהם ביחד. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים. השמיים הם הגבול? שמיים? איפה זה? ציור מופשט עושה לכם את זה? מאד. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה , אבל אגרום למצב שבו שני הצדדים ירגישו מסופקים. מתעסק בספורט כל שהוא? המון. חוסך כסף או מבזבז? תקופתי מאד. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? טיול בעולם. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש חיה כזאת. אפילו הרבה. חברות היא לנצח? לפעמים. סלחן? יותר מדי לפעמים. רגיש? לא. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב יותר משחשבתי. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני לא כל-כך בטוח בזה. אבל עוד לא עשיתי שום דבר. מתי הפעם האחרונה שבכית? אני בן-אדם לא בוכה בהגדרה. זה קשה לי. אולי לפני שבע שנים. שהוא נפטר. מי החברים הכי טובים שלך?: פורום עברי לידר |מתחנף| והכיתה. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: מאד. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: תלוי מאד למי. החברים שלך יודעים עליך הכל?: רובם יודעים עליי כלום. יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא. מסתדר עם החברים שלך?: כן. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: זה לא ממש משנה לי. יותר חשובה לי החברה עצמה. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: אני מרגיש שרוב השיחות שאני מנהל הן רציניות. חיבקת מישהו: לא. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. צחקת: ועוד איך. גרמת למישהו לצחוק: המון. קנית משהו? כן. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? המון. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדי לפעמים. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. איך נראית האקס/ית שלך?: תמרה. [מה! היינו ביחד בערך שלוש דקות.] אתה חצוף?: מאד. וגם ממש מנומס. וגם החלטי. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: הגיל לא ממש משנה לי. תלוי מה עומד מאחורי הגיל וגוף. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אותה תשובה. היו לך הפרעות אכילה?: ממש לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני לא מחכה. אני רץ. שחית פעם בעירום?: כן. מתי?: בגיל שלוש. בבריכה בסביון. החבר הכי טוב שלך בתול?: אנאערף =0 מה הצבע תחתונים שלך?: שחור. איזה מראה יש לחדר שלך?: קובייה לבנה ומשעממת. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון. איך אתה מרגיש עכשיו?: מתגעגע. ומאושר. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבוע. עם מה אתה ישן?: לא הרבה. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אני צועק המון. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן. מה צבע העיניים שלכם? חום. יש לך אהבה? יש לי הרבה. אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? בערב בסביון, יותר מאוחר עם תמרה ברמת פנקס, ואז בחזרה למסיבה בסביון. יש לך בלוג? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: גר באיזה עיר בצפון מערב אירופה. חוזר מקונצרט , יורד שלג בחוץ , נכנס למקלחת חמה וארוכה והולך לישון בשקט. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? הימים האחרונים עברו יותר טוב מימים רגילים. קצר מספיק? יש לך משקפים/עדשות? צריך להיות לי. ואני פשוט לא לובש אותן. מה העיר אותך? אבא. היית מחוייב למישהו? אני תמיד מחוייב למשהו. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? אף פעם לא סיננתי וגם לא אסנן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: קשה לבחור. כנראה שרוני תמרה וגיא. החברים שהכי מצחיקים אותך: צליל. החבר/ה הכי יפה שלך: מירב. רוני. תמרה. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:רוני ועומר. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: תמרה. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: כולם. אני חושב שבזמן האחרון אני משתגע עם צליל דיי הרבה. חבר/ה ללימודים: יעל. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: אין. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: רוני. נראה לי. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: ליאור ותמרה. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: אמא. סתם. אממ... אני לא בטוח. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: מירבמירבמירבמירבמירבמירב! חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: יעל טאובר. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: מתן. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: מירב. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: לא בטוח. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: תמרה וגיא. שניהם אנשים של פיקוד. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: תמרה. כי שנינו חושבים שאנחנו יותר טובים מכולם. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: לא יודע. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: יהלי! החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: עומר ורוני. שוב. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: תמרה. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: צליל. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: מירב. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: תומר. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: אני לא ממש זוכר. אני לא נפגע בקלות. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: תמרה. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: רוני. לא רוני הזאת. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: מירב. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: מירב. [היא יושבת לידי בכיתה , צובטת אותי , כותבת עליי , לוחשת דברים מוזרים , צוחקת איתי ועליי , שרה לי... ממש נחמד.] החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: אף חבר לא העיפו לי כאפה. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מפורשות? בטח תמרה. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: המון. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אביב. זה היה ארוך.

מיטל4567

New member
יום הזוי מדי! מה יש לי בעין?!?!

שם:מיטל גיל:18 שעה להתחלת השאלון: 15:52 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון (נשאר עוד חודשים וזהו!) מגמה שנלמדה או נלמדת: מחול+פסיכולוגיה וסוציולוגיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? פלוס מינוס..חחח כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי.. אבל החמיאו...
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן... איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל רק לא מזרחית וטרנסים... מה גורם לכם לאושר? להיות עם אנשין שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לחייך לחייך ולחייך... כי יש מי שחושב עליך.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? זה מתקרב אבל אין לי מושג... :-| מתנדבים במשהו? ברור! נוער לנוער-צמר"ת, מועצת תלמידים, ועדות שונות, לתת ועוד.... למה? כי זה חשוב ואני אוהבת לתרום
זה כיף! (תנסו..) בעד/נגד: עישון?נופ.. סמים?נופ... סקס מתחת לגיל ל-18? שכל אחד יעשה מה שמתאים לו... הכרויות באינטרנט? נופ.. יזיזות? אאא...חחח.... כן ולא..חחח קשר פתוח? לא.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ר-י-ק-ו-ד! בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבוץ אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים ללא גבולות! השמיים הם הגבול? מעבר אליהם... ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? גם וגם.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחורנה (מזל שור..חח) מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד וריצה.. חוסך כסף או מבזבז? גם וגם חחח משתדלת לחסוך..חחח מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יבוא היום ואנ אעשה טיול תרמילים... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ברור! חברות היא לנצח? כן.. סלחן? כן.. בדרך כלל... רגיש?יותר מדי.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: החברים הכי הכי! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? משקית ת"ש בחטיבה סגורה.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע נראה לי... מי החברים הכי טובים שלך?: אתי, גיל, יעל, דני, ענבר ואיילת יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן... אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי נראה לי.. החברים שלך יודעים עליך הכל?:הכל כולל הכל! יודע לשמור סודות?: כן.. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: ל-א! מסתדר עם החברים שלך?: ברור!
לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לדייל...חחחחחח ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן... חיבקת מישהו:. ברור!
רבת עם חבר: לא... בכית: לא.. צחקת: כן! המון!חחח גרמת למישהו לצחוק: כן!!
קנית משהו? לא אבל עוד מעט כן
הסתפרת? לא.. הרגשת טיפש? לא.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: ברור! התגעגעת למישהו? כן
עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדי... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן.. נראה לי.. איך נראית האקס/ית שלך?: יותר מדי טוב.. אתה חצוף?: ברוב הפעמים לא.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: בד"כ לא..חחח תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן... היו לך הפרעות אכילה?:לא.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני שומעת אני עונה..חחח שחית פעם בעירום?: לא.. מתי?: אף פעם..חח החבר הכי טוב שלך בתול?: כן... מה הצבע תחתונים שלך?:סגול
איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל... אבל עוד מעט הוא יעבור שינוי!!!
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שום תכשיט... איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבועים עם מה אתה ישן?: עם כרית?חחח האם הפיצו עלייך שמועה?: לא.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? שעתים שלוש?חחח מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום.. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? שלושה ימים.. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לפעמים כן ולפעמים לא... מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? כן! ביום כיפור האחרון- איפה היית? בפרח.. יש לך בלוג? לא.. נישקת מישהו מאותו מין? לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: נשואה עם ילד +הריון חודש שלישי... גרה עם בעל מדהים... +כלב ואוגרים איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?ל"ג בעומר-מדורה ים שתיה, ללמוד למגנים ובגרוית וחברות יש לך משקפים/עדשות?משקפים לרחוק
מה העיר אותך? אמא שלי.. היית מחוייב למישהו? כן... התעלמת ממישהו בכוונה? כן..(לפני חצי שעה בערך..) סיננת מישהו בטלפון? כן.. (לפני חצי שעה בערך..) אבל זה לא סינון! אוף סיפור ארוך! ניתקת למישהו בפרצוף? לא... החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: גיל החברים שהכי מצחיקים אותך: אתי ויעל החבר/ה הכי יפה שלך: רעות החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: רוני החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: גיל, אתי ואיילת החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: אתי גיל ואיילת חבר/ה ללימודים: אין... החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: ענבר החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: גיל חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: אתי...חח חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: גיל אתי ואיילת...חח חבר/ה זמר/ת קטן/ה: רוני חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: מעין חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: לא.. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: גיל חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: ליטל חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: מעין חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אני בקושי רבה עם חברות.. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: יעל החבר/ה הכי קטן/ה שלך: גיא החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: רוני חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: אתי? ענבר? אוף לא יודעת.. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: מאיה? החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: רוני
החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: אתי.. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: עידן.. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: דני.. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: עידן.. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: רוני. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך : רוני..חחחחחחח החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: אלי.. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: איילת
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: איילת...
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: דני...

למעלה