איזה שאלווווןןןן ארוךךךךךךךך../images/Emo122.gif
שם:לירוז גיל:17 שעה להתחלת השאלון:15:19 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:סוציולוגיה פסיכולוגיה (בקיצור מדעי החברה) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא ממש..
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אמממ לא זוכרת.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן..
איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי בעיקר.. מה גורם לכם לאושר?כשאני אהיה מאושרת אני אגיד לכם.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הרבה מעבר לזה..
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:שיש לי חיוך על הפנים שלא יורד גם אם אני רוצה(מתי זה יגיע?!?מתי?!?) מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אממ... מתנדבים במשהו?לא ממש.. למה?למי יש זמן עכשיו?!
בעד/נגד:
עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?אממ.. אם זה בא מאהבה ובאותו רגע מרגישים שזה מתאים אז זה בסדר.. הכרויות באינטרנט?
יזיזות?לא יודעת.. קשר פתוח?
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים?אמממ שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?גם וגם..
מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף?אממ תלוי.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים!... השמיים הם הגבול?לא.. לדעתי זו סתם קלישאה.. ציור מופשט עושה לכם את זה?ברור!... מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג..
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אגיד את המילה האחרונה.. מתעסק בספורט כל שהוא?אמממ לא.. חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת.. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אממ.. צניחה צניחה חופשית
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?אני חושבת שכן..(מקווה לפחות..) חברות היא לנצח?לא.. סלחן?כן רגיש?מידי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:ואאי איזה שאלות! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אין לי מושג... מתי הפעם האחרונה שבכית?היום.. אל תשאלו למה.. מי החברים הכי טובים שלך?:
ווילדיות
חן אמראל שירן מוריה.. יש סביבך מעגל רחב של חברים?:בדרך כלל כן.. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי.. החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא ממש יודע לשמור סודות?:בטחחחח גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:אממ.... לא שזכור לי.. מסתדר עם החברים שלך?:כן. עם רובם לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:לקניונים סתם סיבובים לכל מיני מקומות
ב24 שעות האחרונות...
היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:כן צחקת:חח.. עכשיו מהשאלון הזה.. גרמת למישהו לצחוק:אולי קנית משהו?כן ספר מתמטיקה..בעעעע הסתפרת?לא הרגשת טיפש?בערך... דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן...
(רק חבל שהוא לא יודע מ'זה..) התגעגעת למישהו?הכי הרבה בעולםםםםםם
עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי באיזה אנשים.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:רק שקרים לבנים..
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא.. אתה חצוף?:לא ממש תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא נראה לי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן.. היו לך הפרעות אכילה?:לא ברוך ה'.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:חח... לא יודעת תלוי אם בא לי לענות או לא.. אם בא לי אז בלי לחכות אם לא אז מחכה קצת אם לא מנתקים אז אני עונה..
שחית פעם בעירום?:חח אוליי כשהייתי קטנה.. מתי?:כשהייתי קטנה החבר הכי טוב שלך בתול?:כן.. מה הצבע תחתונים שלך?:לבן.. איזה מראה יש לחדר שלך?:צבעוני איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת שרשרת ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?:לא משו.. דיי בלי מצב רוח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אממ.. ואוו מזמן... עם מה אתה ישן?:חח כל פעם משו אחר... האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שזכור לי.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?מזמן מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?יום שישי מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?לא זוכרת.. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?לא.. ממש לא..
מה צבע העיניים שלכם?חום דבש.. יש לך אהבה?אממ.. לא ממש אם לא, היית רוצה?תלוי.. ביום כיפור האחרון- איפה היית?עם חברים.. יש לך בלוג?לא.. נישקת מישהו מאותו מין?רק בלחי..
תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אממ.. עוד 15 שנים אלוהים גדול.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?אממ.. שאני אתחיל לפרט?!?.. יש לך משקפים/עדשות?לא. מה העיר אותך?טופי..(חח.. הכלב שלי.. נכנס לי למיטה ) היית מחוייב למישהו?כן.. אבל אני לא אפרט עכשיו.. התעלמת ממישהו בכוונה?אממ כן.. סיננת מישהו בטלפון?כן.. ניתקת למישהו בפרצוף?לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:חנ'ושש החברים שהכי מצחיקים אותך:כולם.. החבר/ה הכי יפה שלך:אמראל'ושש -->יפהה שליי... החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:מוריה..-->ממי שליי... החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:אמראל וחן החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:כולם.. חבר/ה ללימודים:כל מי שלומד איתי.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s חנ'ושש: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:הרבה זמן לא יצא לי להיכנס לאייסי.. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:חח כל החברים שלי..
שמתפ
שעל כל השאלות האחרונות אני עושה כולם..?.חח.מה אני יעשה שכל החברים שלי הם מדהימים!! (בלי עיין הרע.חח.) חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:שירנ'ושש חבר/ה זמר/ת קטן/ה:מוריה חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:חח.. לא יודעת.. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:
חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:
חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:עם כולם רבים לפעמים.. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:אין לי כאלה.. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:חח... אפ'חדד.. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:חח.. איזה שאלווות חופרוווותתתתת החבר/ה הכי קטן/ה שלך:יש הרבה.. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:מוריה שירן ועוד כמה.. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:לא יודעת.. החבר/ה האחרון/נה שהכרת:אממ לא משנה.. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:אמרא'לוש וליאתי.. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/:דרור.. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:דלגו... החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:
ווילדיות
החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:לא זוכרת.. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:אממ לא זוכרת.. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:חח... החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:אפ'חדדדדדדדדד