שאלון

Covers girl

New member
החלק השני.

איזה מראה יש לחדר שלך?: "זה מה שיהלי רצתה בכתה ז'!". למרות שזה בסדר, טורקיז, איי לייק דה וולס. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד של שבט אופק [
], סתם שני עגילים. איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: סוף חודש שעבר, בשוהם. עם מה אתה ישן?: חולצה ובוקסר? האם הפיצו עלייך שמועה?: כשאח שלי היה קטן אחותי אמרה לו שיש לי שני פופיקים והוא היה בטוח במשך כמה שנים שזה נכון.
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? הבוקר, על העוזרת בית. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? ל"ג בעומר. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? יום שישי. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? לא. מה צבע העיניים שלכם? איייףףף.
יש לך אהבה? אריק ברמן! אם לא, היית רוצה? אהבה זה תמיד טוב. ביום כיפור האחרון- איפה היית? זה היה מזמן O: יש לך בלוג? אכן. נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי, מן הסתם. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: עוד 15? כשאהיה בת... 30? S: למה סתם לחשוב על העתיד? איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכייףף ובצחוקים :] יש לך משקפים/עדשות? משקפיים. מה העיר אותך? אמא צועקת עליי. אני כ"כ מתקשה להתעורר. היית מחוייב למישהו? בנישואים כאילו? O: התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? בטח. ניתקת למישהו בפרצוף? אכן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: נועה, גיל, רום, עומר, יעל, ערן, לייה, מאי, אפי, ירדן, תום, הדס, דנה, אסף, תומר. החברים שהכי מצחיקים אותך: יש מלא. החבר/ה הכי יפה שלך: דני, יובלה, נועה, באפלה, לייה, אסף. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: רום, עמיר, יעל!! החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: נועה, אפי, ערן. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: נועה, יעל. חבר/ה ללימודים: דנה החכמה DD: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: נועה ><, עמיר, זיו, אבי, אסף!!11 החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: מסנג'ר- ערן, תומר, אפי, עדן, גל. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: יעל, גיל, נועה, רום. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: אופק, אפי, נועה, נאור, גיא. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: לייה.
חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: יעל ודנה. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: רום, עמיר, אסף ב., דניאל. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: כמעט כולם, בעיקר יובלה שגונבת ממני מוזיקה. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: יש מלא מה. P: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: דני. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אליאל, מיכל. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: תאיר. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: שחר, ניצן, דידי, עדן. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: עמית. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: גיל, זיו, הדס. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: עמיר D: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: זיו. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: גיל. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: ירדן. ): החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: יעל. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: רותם. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: גיל שאני אוהבת. [: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: תום, תמר. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: תום ניסה, אחרי שהורדתי לו חתיכת כאפה מצלצלת. D: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: גילל. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: נועה. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: גיא.

Simple Sam

New member
א-ניייייייייייייייי

שם:טל גיל:16 וחצי! שעה להתחלת השאלון:1:10 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:תקשורת וערבית זה המוות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אלף? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים?נו מלא מה גורם לכם לאושר?חופש,שקט,צילום,מוסיקה,ניו יורק אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?לא יודעת תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:קשה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לא יודעת,משהו בתקשורת או קבע בצבא. מתנדבים במשהו?כן למה?בתנועה,מועצת נוער כשיש בעד/נגד: עישון?שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.. סמים?כנ"ל סקס מתחת לגיל ל-18?כנ"ל הכרויות באינטרנט?כנ"ל יזיזות?כנ"ל קשר פתוח?כנ"ל זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?אני שונאת עיניים ואני שונאת פלאפונים,אז SMS אייפוד/דיסקמן?דיסקמן! עיפרון/עט?פיילוט 0.4 כחול שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?האמת,שאני לא בטוחה עד כמה אפשר להגיע לאושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?לא יודעת השמיים הם הגבול?פעם קראתי ספר שקראו לו ככה[באנגלית] ובסוף הוא התאבד. חהחהחה. בכל מקרה,כן. ציור מופשט עושה לכם את זה?חחח לגמריי מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי,לרוב מילה אחרונה מתעסק בספורט כל שהוא?כן חוסך כסף או מבזבז?מנסה לחסוך מה תעשה בכסף במידה וחסכת?מצלמה,קניות..אין לי באמת משהו. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן חברות היא לנצח?יכול להיות סלחן?לא רגיש?בדרכ לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:נהדר מצויין אחלה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?או חובלים או מודיעין או צילום או מדריכה כלשהי מתי הפעם האחרונה שבכית?לא זוכרת
מי החברים הכי טובים שלך?:עדן,נוני,שבט יש סביבך מעגל רחב של חברים?:אפשר לומר אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חחח חברותי לרוב החברים שלך יודעים עליך הכל?:כן יודע לשמור סודות?:לא חחחח גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:כן נו. אבל הייתי חייבת!!!11 מסתדר עם החברים שלך?:כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:בתי קפה,ת"א,הופעות ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?לא אני קמצנית מתחילת השבוע הסתפרת?לא הרגשת טיפש?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא איך נראית האקס/ית שלך?:אין ממש אתה חצוף?:לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:יש מצב תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:חחחח אני כמעט לא עונה כי אני נהנת לשמוע את השיר שחית פעם בעירום?:לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:2 כן אחת לא מה הצבע תחתונים שלך?:ירוק איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:2 שרשראות וצמידים קבועים איך אתה מרגיש עכשיו?:אחללללללה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:שבוע שעבר עם מה אתה ישן?:מלא כריות ובובה שקנו לי מארהב האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?לא זוכרת,היום אולי מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?חחח אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?כל יום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?לא חושבת מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה?ממ לא ממש ביום כיפור האחרון- איפה היית?חחחח בבית. עשיתי את טעות חיי ונרדמתי ב10 בערך יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:לביים איזה סרט דקומנטרי על תומר היימן או משו איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?לימודים יש לך משקפים/עדשות?גם וגם מה העיר אותך?אבא היית מחוייב למישהו?לא התעלמת ממישהו בכוונה?לא סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:עדן נוני ושבטי החברים שהכי מצחיקים אותך:שבט ודורי דור החבר/ה הכי יפה שלך:כולם יפים. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:נוני,אלינה,טליל החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:כולם החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:נוני ואלינה חבר/ה ללימודים:יערלה
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:שבט,יערלה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:חח שבטי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:יערלה ועדן חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:שבט ויערלה חבר/ה זמר/ת קטן/ה:נוני חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:אלינה חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:דורי דור ויפעה חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שאת/ה בערך שומע/ת:אח שלי חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:שבט,נוני,אלין,זהר חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:ניצן וזהר חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:חח עם ניצן עדן חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:שבט החבר/ה הכי קטן/ה שלך:אלין החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:טליל,שניצל חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:רובם ההפך ממני,אני מסתדרת הרבה יותר טוב עם אנשים שונים ממני. החבר/ה האחרון/נה שהכרת:אלכס החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:חח אור בכר החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:שבט החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:עדן,ניצן החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:וואי שנים החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:צוקרמן ואופיר החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:שבט החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:שבט החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:תומר הקטן

Simple Sam

New member
אין לי מושג מה אני עושה..

חח נראלי יחידה אחת בכתב ועוד אחת בע"פ..משו כזה.

Yaarit4

New member
ייאי שאלון

שם:יערה גיל:18 שעה להתחלת השאלון:13:33 תיכון/צבא/יסודי/אחר:בדרך לסיום תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:פסיכולוגיה סוציולוגיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אממ אולי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?שאספור?D: החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? איזו מוסיקה אתם שומעים?כל מיני מה גורם לכם לאושר?להיות עם אנשים אהובים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?פסיכלוגית מתנדבים במשהו?לא למה? בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?לא אכפת הכרויות באינטרנט?בעד יזיזות?אממ מי שטוב לו ככה שיבושם שם קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי עם מי אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אלך להופעה מסויימת בטח או סתם לת"א חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן חברות היא לנצח?כן סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:סבב סבב סבב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אממ בקרית שליטה ימית מתי הפעם האחרונה שבכית?אממ שלשום כנראה מי החברים הכי טובים שלך?:יש 7 כאלה אין לי כוח לתת שמות יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותית החברים שלך יודעים עליך הכל?:אמ נראה לי שכן יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?לא נראה לי: מסתדר עם החברים שלך?:כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:חוף,קולנוע ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?אולי דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?10: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:שקרים קטנים פה ושם יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:אממ אולי איך נראית האקס/ית שלך?:בסדר אתה חצוף?:לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:אממ כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:תלוי באיזה מרחק אני ממנו שחית פעם בעירום?:לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:שחור איזה מראה יש לחדר שלך?:בינונית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שלקים צמידי חוטים 2 שרשראות אחת של פייס ואחת של השם ו1 עגילים באוזניים איך אתה מרגיש עכשיו?:עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אחרי המסיבת סיום עם מה אתה ישן?:עם כלום האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?אממ אתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?לא נראה לי מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה?כן ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית של שני יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך?שעון מעורר היית מחוייב למישהו?כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:אממ לאדעת כולן קרובות החברים שהכי מצחיקים אותך:ספיר,קרן,נוי החבר/ה הכי יפה שלך:כולן החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:ספ וקרן החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:ספ החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:קרן ונוי חבר/ה ללימודים:קרן החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:קרן החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אני שונאת אי סי קיו חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:ספ חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:ספ חבר/ה זמר/ת קטן/ה:ספD: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:שני חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:אממ לאדעת חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:אסתי חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:שני חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החבר/ה הכי קטן/ה שלך:זיק החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:ספ חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת:קרן החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:ספ החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:ספ\קרן החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:קרן אולי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:קרן החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:קרן אולי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:ספיר החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

matanky

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: מתן
שעה להתחלת השאלון: 13:58 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים
מגמה שנלמדה או נלמדת: לא יודע זה בשנה הבאה.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אכן
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אממ
כן איזו מוסיקה אתם שומעים? איזה לא?
מה גורם לכם לאושר? חיבוק, אהבה
הפתעות ועוד הרבה פשוט אני מאושר כמעט תמיד
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
לא הבנתי את השאלה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שמח כאילו שאלה מתוסבכת אני מאושר בגלל שאני מרוצה שקורים דברים מפתיעים לטובה שפוגשים אנשים לא יודע חח . מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עדיין לא החלטתי מתנדבים במשהו? לא למה? כי אין לי זמן יש לי מלא מבחנים שאני לא לומד אליהם אבל כאילו התנדבתי פעם לאיזה מרכז פה ועזרתי בשיעורי בית אבל שנה הבאה יש מחויבות אישית אז זה גם התנדבות נו
בעד/נגד: בעד עישון? לא סמים? לא סקס מתחת לגיל ל-18? כל אחד מתי שנוח לו
הכרויות באינטרנט?
יכול לצאת משהו טוב מזה יזיזות? יזיזים
קשר פתוח? לאא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן
[ למרות שיש לי אייפוד
] עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? לא, הם רק ההתחלה
ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? חוסך ואז מבזבז
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? כל מיני חחח... למשל אני חוסך עכשיו להופעות בחודש הבא
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? אם זו חברות אמיתית. כן. וגם אם זה קשר של פעם בחודש אחרי צבא אפילו זה עדיין חברות לנצח
סלחן? בערך רגיש? מאוד
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אממ בסדר גמור
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני רוצה להיות מ"כ
מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכר ולא רוצה לזכור
אלא אם כן זה מצחוק אז אתמול
מי החברים הכי טובים שלך?: מי שקרוב אלי יודע את זה יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כמעט כל הזמן, שאני עצבני אז לא
אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי בערך
החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: בערך מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לסיבוב בשכונה, לים לקניון לתל אביב
ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: עם ידידה שלי חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי איזה סוג של אנשים
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: פעם, היום אני פתוח
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן
איך נראית האקס/ית שלך?: לא היה
אתה חצוף?: מאוד
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי
לא נראה לי אבל אולי הכול פתוח
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן
היו לך הפרעות אכילה?: לא שאני יודע
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה מתי שאני יכול חח אם הטלפון בכיס אני מוציא ועונה
שחית פעם בעירום?: לא מתי?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: כחול
איזה מראה יש לחדר שלך?: מחשב, טלוויזיה, שידה של מחשב, ארון, מיטה
על הקירות 3 התמונות האלה של הבת מצוות של אחיות שלי ושל הבר מצווה שלי אממ וכל מיני דברים על הקיר של אחותי ושל הכלב שנדרס איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגיל איך אתה מרגיש עכשיו?: חם לי אבל בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ.. לפני שבוע וחצי בערך עם מה אתה ישן?: עם הכלבה היפה שלי
האם הפיצו עלייך שמועה?: לא יודע מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? קצת כזה מה צבע העיניים שלכם? חום
יש לך אהבה? לא משהו רציני חח אם לא, היית רוצה? כן
ביום כיפור האחרון- איפה היית? בביית
כל המשפחה הייתה בשוק שלא רציתי לצום ואמרתי להם שאני חושב שהחג הזה הוא סתם חג מפגר שאני לא צריך לצום רק בגלל שזו מסורת וכולם צמים
יש לך בלוג?לא נישקת מישהו מאותו מין? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: מפורסמם וזה..
חח לא יודע עוד 15 שנה אני אכתוב פה =] איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? עברו בסדר יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? אחותי היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: ידידה שלי
החברים שהכי מצחיקים אותך: הרבהה
החבר/ה הכי יפה שלך: ארררררררררר חן כפרעליו
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: ידידה החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: חלי החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: יש כמה חבר/ה ללימודים: אממ הרבה חח אני לא ממש בקשר עם ילדים מהכיתה
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: לא ממש מתכתב ב-sms גם ככה עוד מעט חוסמים לי
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: לא יודע לפעמים עם זה לפעמים עם זה אין מישהו ספציפי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חלי
חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:
פנים מול פנים חחח חבר/ה זמר/ת קטן/ה: כל מיני חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: עדי חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: "חבר" סתם איזה אחד אפס מהשכבה חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: אם זה עברי אז 2 ידידות מהשכבה וזהו
וכל השאר כמעט כולם חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חברות אמיתית כוללת בתוכה המון מריבות
ואם לא זו לא חברות חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: שלומית
חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: סתם אחד מפגר מהכיתה חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: אני לא מתחבק עם חברים שלי
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: ידידה בכיתה ו' שאני בקשר איתה חח אני מכיר גם מכיתה א' אבל רק שלום שלום
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: קארין חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן

Forever Noa

New member
:)

שם: נועה גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 14:03 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת:-- אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא יודעת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כנ"ל החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? הרבה סוגים מה גורם לכם לאושר? אממ תאמת הופעה או משו כזה כיף עם חברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: בנאדם שאוהב, שאוהבים אותו. עם חברים ומשפחה אוהבת
חח, סתם לא יודעת בדיוק. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית חח מתנדבים במשהו? לא למה? הייתי רוצה, אבל זה רחוק מפה. בעד/נגד: עישון? בעד, אין לי בעיה עם מי שמעשן, כי אני מקוהו שהם מודעים למה שזה עושה. סמים? אממ אין לי דיעה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. בכללי אבל נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? אממ בעד שכל אחד יעשה מה שטוב לו. הכרויות באינטרנט? בעד! יזיזות? בעד נראלי.. קשר פתוח? לא יודעת זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט נראלי. שירה/ריקוד? אממ.. שירה. בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם. תלוי במה. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אממ קצת מפה, וקצת מפה. השמיים הם הגבול? לפעמים
ציור מופשט עושה לכם את זה? לא נראלי! מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא יודעת ..
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? יוריד הילוך אני חושבת.. מתעסק בספורט כל שהוא? אממ לא ממש. חדר כושר נחשב? הייתי רוצה כדורסל חוסך כסף או מבזבז? תלוי במה. ותלוי מי משלם. P-: מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יחסוך עוד. עד שאני באמת יצטרך חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? לפעמים. לא תמיד. סלחן?תאמת מאוד רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני לא יודעת ..
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להיות מפקדת על בנים.. חח.. סתם מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני כמה זמן מי החברים הכי טובים שלך?: יש.. מזה משנה השמות? יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן נראלי אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי.. נראלי החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא.. יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: אממ.. לא זוכרת. מסתדר עם החברים שלך?: כן בדרך כלל לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: הופעות.. אממ.. אין הרבה אופציות בנתיים. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא ממש. חיבקת מישהו:.לא רבת עם חבר: כן משו טיפשי בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: נראלי. קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן, מאוד, גם עכשיו. דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: שקר לבן? סתם לא מה פתאום !!
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא חושבת איך נראית האקס/ית שלך?: אויש נו.. אין לי כוח לזה אתה חצוף?: לדעתי לא.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראלי. תלוי בכמה זמן.? כמה חודשים - נראלי שכן. כמה שנים - נראלי שלא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי למי זה. שחית פעם בעירום?: לא. רק באמבטיה מתי?: לפני הרבה זמן שהיית יותר קטנה החבר הכי טוב שלך בתול?: כן. מה הצבע תחתונים שלך? ורוד בהיר. איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה של חדר מבולגןן... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא !!11 מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: הוו לפני המון זמן עם מה אתה ישן?: עם שמיכה וכרית האם הפיצו עלייך שמועה?: אממ לא שזכור לי מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני כמה זמן. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני כמה זמן. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא יודעת. שאחרים יגידו מה צבע העיניים שלכם? ירוק\ כחול יש לך אהבה? אממ מזה משנה? אולי אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אממ גיל 2, נשואיה טריה נראלי.. או עם תינוק, או בהריון, גרה איפשהו. ועובדת.
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בשיעמום יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? היום? אפחד היית מחוייב למישהו? לא נראלי התעלמת ממישהו בכוונה? כן נראלי. סיננת מישהו בטלפון? אממ יש מצב ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: שמות זה לא חשוב
החברים שהכי מצחיקים אותך: החבר/ה הכי יפה שלך: החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חבר/ה זמר/ת קטן/ה: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החבר/ה הכי קטן/ה שלך: החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

shirli15

New member
גם אני רוצה לענות (=

שם: שירליק וייסמן גיל: עוד חודשיים 15 שעה להתחלת השאלון:14:29 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:עדיין לא לומדת מגמה כל שהיא אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?ממממ לא \= כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא שאני זוכרת .. אבל החמיאו החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?ברור
איזו מוסיקה אתם שומעים?הכל ! חוץ מדיכאון מה גורם לכם לאושר?חברות,החבר שלי,אמא וסבתא !!!! אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:חופש מההורים חחח מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?עדיין לא הוחלט מתנדבים במשהו?לא למה?כי אין לי כוח בעד/נגד: עישון?לפעמים סמים?בחיים לא ! סקס מתחת לגיל ל-18?אממממ לא דעת,נראה לי שכן אבל לא להגזים ! הכרויות באינטרנט?אממ כן למה לא? יזיזות?לא קשר פתוח?לאא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?גם וגם אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר ועושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?אה? לא ! מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי עם מי ועל מה ! מתעסק בספורט כל שהוא?כן,שינה חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת כמה שאפשר !!!!!! מה תעשה בכסף במידה וחסכת?ב ג ד י ם חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?חברה הכי טוב חברות היא לנצח?לא,שום דבר לא נמשך לנצח סלחן?תלוי למי רגיש?מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:יש לי חברים תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לשבת במשרד עם מזגן מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני כמה ימים מי החברים הכי טובים שלך? אופק , דניאל . הייתי עוד אחת .. אבל היא רק ה-י-י-ת-ה יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כןןן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?:כן יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא נראה לי מסתדר עם החברים שלך?:מן הסתם שכן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:ים,תל-אביב ...מסעדות וכאלה ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כייייין (= חיבקת מישהו:כן רבת עם חבר:כן בכית:לאאאא צחקת:ברררררררררור גרמת למישהו לצחוק:איך לאאאאאאא? אני הכי מסטולית בעולם !! קנית משהו?אוכל חיחיחי הסתפרת?לא הרגשת טיפש?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:ברור !!
התגעגעת למישהו?כל דקה ודקה אני מתגעגעת אליו עד כמה אתה בוטח באנשים?50% שיקרת לחברים הכי טובים שלך?ממש לא ! יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?לא איך נראית האקס/ית שלך?ערס עם עיניים מעלפות !!!!!! אתה חצוף?לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?לאא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?ברורר היו לך הפרעות אכילה?חחחחחחחחחחחחח ממש כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?תלוי מי מתקשר שחית פעם בעירום?לאאא מתי? החבר הכי טוב שלך בתול?כן מה הצבע תחתונים שלך?סגול איזה מראה יש לחדר שלך?יפה! איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?שעון של SUB איך אתה מרגיש עכשיו?מצויין מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?יום שבת עם מה אתה ישן?חזייה ותחתונים האם הפיצו עלייך שמועה?כןןןןןןןןן ואל תזכירו לי את זה !! מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?אתמול !!! וואאאוו היה מדהים. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?יום אחרי רוק עצמאות ! האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?חחחח עם שכל כמו שלי אז...לא !
מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה?ברררררור אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית?בלוד יש לך בלוג?לא נישקת מישהו מאותו מין?כן , 4 פעמים תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:נשואה עם בעל חתיך ועשיר,וילדה קטנה מדהימה איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?בכייף ובאושר גדול יש לך משקפים/עדשות?כלום ברוך השם 555 מה העיר אותך? מתי?! חחחח היית מחוייב למישהו?עדיין,לחבר שלי התעלמת ממישהו בכוונה?חחחחחחחחחח כן סיננת מישהו בטלפון?אתמול ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:יש 2 (אופקק ודניאל) החברים שהכי מצחיקים אותך:אופק ודניאל החבר/ה הכי יפה שלך:אין יותר יפה ממני חיחיח סתם נסיכות שלי אתן :-* החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:מה זה אפליות?!?! החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:אופק ודניאל החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:אופק דניאל ושירלי זה תמיד ביחחחחחד חבר/ה ללימודים:מה זה ללימודים?!? החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:אופק החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:דניאל חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:חחחחחחח אופק !! חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:אופק נראה לי חבר/ה זמר/ת קטן/ה:אין חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:אין חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:דניאל ואופק חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:אמממ מיקי חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: אין לי חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:רון חחחחחחחחחחחח חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:חחח יש הרבה החבר/ה הכי קטן/ה שלך:מיקי החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:חחחחחחחח אין לי אחת כזה.אהה בעצם דניאל עמרם חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:רון,אנחנו בריב אבל לא משנה החבר/ה האחרון/נה שהכרת:ווואו שאלה קשה החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:כל החברות שלי היום בשיעור תרבות שיראל חחחחחחחח החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:רון החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:רון החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:אופק החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:רון החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:דניאל אלקובי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:אף אחד החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:מההההההה זזזזזזזההה? החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:אליאור החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:דניאל עמרם החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:מור בן אודיז חחח בתמונה?..אני עם הלבן אופק עם השחור וקורל עם הכחול

נועמופ

New member
../images/Emo170.gif ../images/Emo9.gif

שם: נועם. גיל:14 שעה להתחלת השאלון:14:31 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת:- אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכםמתוך 10? 0. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא ספרתי. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?אני מניחה.. איזו מוסיקה אתם שומעים?כל דבר שבא בטוב לאוזן.. מה גורם לכם לאושר?הדברים הקטנים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?תגובה כימית. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לקום בבוקר עם חיוך וללכת לישון עם חיוך. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?פסיכיאטרית\שחקנית מתנדבים במשהו?לא. למה?עצלנות. בעד/נגד: עישון?
סמים:
סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי. הכרויות באינטרנט?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי. אייפוד/דיסקמן?Mp3 עיפרון/עט?עט. שירה/ריקוד?.נגיד שריקוד.. בריאות/עושר?עושר. סתם לא, בריאות. עושר/אושר?אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה?בטח שמהלב! התנדבות/עבודה לכסף?אם זאת התנדבות שתורמת לאנשים, אז התנדבות. אם זאת עבודהעבודה אז עם כסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות??! השמיים הם הגבול?כנראה.. ציור מופשט עושה לכם את זה?לא ממש. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מה? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי. מתעסק בספורט כל שהוא?אכילה. חוסך כסף או מבזבז?מבזבז. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אטוס ללונדון ואקנה מלא בגדים! חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא. חברות היא לנצח?לא. סלחן?מידי פעם. רגיש?יותר מידי.. oO תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:בסדר, לא משהו. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?קב"נית, אבל זה לא יקרה. אז, משהו בסגנון. או שדרנית בגלגלצ! מתי הפעם האחרונה שבכית?לא יודעת. מי החברים הכי טובים שלך?:אני, עצמי ואנוכי. יש סביבך מעגל רחב של חברים?:מעגל :) אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:אני באמצע. החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא. יודע לשמור סודות?:כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:אולי. מסתדר עם החברים שלך?:יש ויש. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:כל מיני.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:.
רבת עם חבר:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו?
הסתפרת?
הרגשת טיפש?
דיברת עם מישהו שאתה אוהב
התגעגעת למישהו?
עד כמה אתה בוטח באנשים?:בקושי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא נראה לי. איך נראית האקס/ית שלך?:XD אתה חצוף?:יש אומרים. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי כמה צעיר. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:שוב, תלוי. היו לך הפרעות אכילה?:לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:
שחית פעם בעירום?:לא. מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: אני מאוד מקווה. איזה מראה יש לחדר שלך?:מראה מבולגן. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת של מגן-דוד ושעון? איך אתה מרגיש עכשיו?:טוב? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:הו, עם מה אתה ישן?:עם עצמי. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? בטח לא מזמן.. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?אמ, אמ, אמ, לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?אתמול בשיעור מדעים
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן. מה צבע העיניים שלכם?חום. יש לך אהבה?לא. אם לא, היית רוצה?מי לא רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית. יש לך בלוג?לא. נישקת מישהו מאותו מין?לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?ברביצה אין סופית. יש לך משקפים/עדשות?לרחוק. מה העיר אותך?השעון. היית מחוייב למישהו?לא. התעלמת ממישהו בכוונה?כן. סיננת מישהו בטלפון?כן. ניתקת למישהו בפרצוף?כן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:שוב, אני. החברים שהכי מצחיקים אותך:סאוס החבר/ה הכי יפה שלך:כולם יפים.
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:כולם מוכשרים
החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:כמה. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:סאוס! חבר/ה ללימודים:עם אף אחד זה לא מצליח.
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:נעם החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אייסקיו זה מגעיל. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:נעם. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:נעם. חבר/ה זמר/ת קטן/ה:אף אחד לא באמת יודע לשיר. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:עמיתות. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:טל. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:אמ, מיכל ונועם. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:אין כזה. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:.לא יודעת. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:מיכל החבר/ה הכי קטן/ה שלך:. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:מיי. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:שיר. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:סאוס החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:נעם. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:ואו,לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:נוגה.

תגידי מה את מצפה?

שכולם יענו?אין לך דברים אחרים לעשות בחיים?רק שאלונים שאלונים בחיים יש לאנשים,החיים של פעם היו יותר יפים,ומחוץ מזה ,למי שעונה,למה אתה חייב לענות,אתה חושב שכולם מעניין מה יש בך?

למעלה