Covers girl
New member
החלק השני.
איזה מראה יש לחדר שלך?: "זה מה שיהלי רצתה בכתה ז'!". למרות שזה בסדר, טורקיז, איי לייק דה וולס. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד של שבט אופק [
], סתם שני עגילים. איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: סוף חודש שעבר, בשוהם. עם מה אתה ישן?: חולצה ובוקסר? האם הפיצו עלייך שמועה?: כשאח שלי היה קטן אחותי אמרה לו שיש לי שני פופיקים והוא היה בטוח במשך כמה שנים שזה נכון.
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? הבוקר, על העוזרת בית. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? ל"ג בעומר. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? יום שישי. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? לא. מה צבע העיניים שלכם? איייףףף.
יש לך אהבה? אריק ברמן! אם לא, היית רוצה? אהבה זה תמיד טוב. ביום כיפור האחרון- איפה היית? זה היה מזמן O: יש לך בלוג? אכן. נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי, מן הסתם. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: עוד 15? כשאהיה בת... 30? S: למה סתם לחשוב על העתיד? איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכייףף ובצחוקים :] יש לך משקפים/עדשות? משקפיים. מה העיר אותך? אמא צועקת עליי. אני כ"כ מתקשה להתעורר. היית מחוייב למישהו? בנישואים כאילו? O: התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? בטח. ניתקת למישהו בפרצוף? אכן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: נועה, גיל, רום, עומר, יעל, ערן, לייה, מאי, אפי, ירדן, תום, הדס, דנה, אסף, תומר. החברים שהכי מצחיקים אותך: יש מלא. החבר/ה הכי יפה שלך: דני, יובלה, נועה, באפלה, לייה, אסף. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: רום, עמיר, יעל!! החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: נועה, אפי, ערן. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: נועה, יעל. חבר/ה ללימודים: דנה החכמה DD: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: נועה ><, עמיר, זיו, אבי, אסף!!11 החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: מסנג'ר- ערן, תומר, אפי, עדן, גל. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: יעל, גיל, נועה, רום. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: אופק, אפי, נועה, נאור, גיא. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: לייה.
חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: יעל ודנה. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: רום, עמיר, אסף ב., דניאל. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: כמעט כולם, בעיקר יובלה שגונבת ממני מוזיקה. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: יש מלא מה. P: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: דני. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אליאל, מיכל. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: תאיר. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: שחר, ניצן, דידי, עדן. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: עמית. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: גיל, זיו, הדס. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: עמיר D: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: זיו. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: גיל. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: ירדן. ): החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: יעל. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: רותם. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: גיל שאני אוהבת. [: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: תום, תמר. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: תום ניסה, אחרי שהורדתי לו חתיכת כאפה מצלצלת. D: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: גילל. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: נועה. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: גיא.
איזה מראה יש לחדר שלך?: "זה מה שיהלי רצתה בכתה ז'!". למרות שזה בסדר, טורקיז, איי לייק דה וולס. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד של שבט אופק [