שאלון

kinney 4 ever

New member
תאמר לי מי החברים שלך ואומר לך מי שאתה.

שם:מאי גיל:15 ועוד חמישה חודשים 16 שעה להתחלת השאלון:16:05 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:סוציולוגיה, תאטרון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אני חושבת שכן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אמממ אחרי ההצגה המון אנשים החמיאו לי. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?לא. איזו מוסיקה אתם שומעים?אממ בעיקרון רוק. מה גורם לכם לאושר?אנשים שאני אוהבת.(וqaf-אני מכורה..) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הרבה מעבר לזה... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:אממ אני לא יודע איך בדיוק להגדיר את זה. סיפוק מעצמי ממה שאני עושה עם החיים שלי, הימצאות רק ליד אנשים שאני אוהבת וחשובים לי ושאני חשובה להם. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?שחקנית תאטרון מתנדבים במשהו?אממ משהו שנקרא נבח"רת למה?כי זאת התחושת סיפוק הכי נהדרת בעולם. בעד/נגד: עישון?נגד סמים?בעד(אבל רק קלים) סקס מתחת לגיל ל-18?בעד הכרויות באינטרנט?בעד יזיזות?בעד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים השמיים הם הגבול?כן. ציור מופשט עושה לכם את זה?אמממ לא ממש... מנהיג או פועל תחת מנהיגות?פועלת תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?באמצע מתעסק בספורט כל שהוא?לא... חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?(אקנה את כל העונות של חברים והכי גאים שיש, והמון דיסקים) חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן. חברות היא לנצח?אם מתמידים. סלחן?לפעמים. רגיש?מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מצב טוב מאוד. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?תאטרון צהל/להקה צבאית/צלמת צבאית מתי הפעם האחרונה שבכית?אממ לפני שבוע או שבועיים.(יש אנשים ממש לא נחמדים בעולם..) מי החברים הכי טובים שלך?:שחף,סתיו,ומליל. יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כן. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי,לפעמים אפילו יותר מידי החברים שלך יודעים עליך הכל?:החברים הקרובים שלי יודעים עליי דברים חשובים,אבל לא הכל. יודע לשמור סודות?:כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא. מסתדר עם החברים שלך?:כן. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:לסרט,לפארק,לקן. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא. חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא. בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?בקבוק קולה נחשב? הסתפרת?לא. הרגשת טיפש?כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:אמממ כן... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן. פעם אחת. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן. איך נראית האקס/ית שלך?:לא משהו. אתה חצוף?:לפעמים. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:אולי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:עשיתי כבר. היו לך הפרעות אכילה?:לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לפחות 3 שחית פעם בעירום?:לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:כן. מה הצבע תחתונים שלך?:אפור עם צהוב... איזה מראה יש לחדר שלך?:אדום,קיר מלא פוסטרים והרבה שטויות. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שעון וצמיד צדפים. איך אתה מרגיש עכשיו?:סביר,מתה מלחץ. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אממ לא זוכרת... עם מה אתה ישן?:חולצה. האם הפיצו עלייך שמועה?:אמ כן. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?היום. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היום. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?לפני כמה ימים האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן. מה צבע העיניים שלכם?חום. יש לך אהבה?כן,אפילו אחת גדולה מאוד. אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית?עם חברים. יש לך בלוג?כן.כבר שנה וחצי.. נישקת מישהו מאותו מין?לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:על במת תיאטרון,מוקפת באנשים שאני אוהבת. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?סביר,עשיתי משהו חשוב מאוד שהייתי חייבת לעשות כבר הרבה זמן... יש לך משקפים/עדשות?משקפים.(יש לי גם עדשות אבל אני לא הולכת איתן) מה העיר אותך?כלום.התעוררתי היום לבד. היית מחוייב למישהו?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן. סיננת מישהו בטלפון?כן. ניתקת למישהו בפרצוף?כן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:שחף. החברים שהכי מצחיקים אותך:שחף רייזמן סתיו ואודליה. החבר/ה הכי יפה שלך:סתיו ונועם החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:סתיו ונועם. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:סתיו ושחף החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:סתיו ושחף חבר/ה ללימודים:שחף ואודליה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:שחף. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אין לי אייסי.יש לי מסנג'ר ואז זה סתיו. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:בדרך כלל מתנחלים אצלי, ואם לא אז אצל סתיו או רייזמן. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:שחף חבר/ה זמר/ת קטן/ה:סתיו. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:מור. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:שקד, אבל היא רק עכשיו התחילה. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:אמממ...שחף,סתיו חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:שחף/אודליה. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:שחף. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:רייזמן אבל זה ריבים קטנים כאלה.יותר נכון ויכוחים. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:נועם. החבר/ה הכי קטן/ה שלך:אמממ שקד. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:נועם ואודליה חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:שחף ורייזמן החבר/ה האחרון/נה שהכרת:- החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:אודליה. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:אממ אודליה. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:סתיו. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:שחף. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:- החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:שקד. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:סתיו. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:- החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:סתיו. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:סתיו. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:בר.

מגן בלשון זה חראא. וגם בהסטוריה:/

שם: אחינועם גיל:עוד קצת יותר מחודשיים 16
שעה להתחלת השאלון:16:21 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מדעי החברה וביולוגיה
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אממ לא דעת.. חח אפשר לנצל יותר אולי.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן=] איזו מוסיקה אתם שומעים?הכללל.. אבל הכי פחות שירי מזרחית למיניהם חח מה גורם לכם לאושר? חברים, משפחה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: וואו זה חפירהה שעוד לא נראתה אז נוותר.. אבל בקצרה להיות מאושר עם מה שיש לך ולנצל את כל הפטונציאל שלך. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? פסיכולוגית בע"ה. מתנדבים במשהו?אממ אני מתנדבת בטניס.. אבל זה לא ממש כי זה מחויבות אישית למה? בעד/נגד: עישון?לא סמים?ממש לא סקס מתחת לגיל ל-18? כל אחד ומה שטוב לו
הכרויות באינטרנט? אתם עובדה שיוצאים מזה דברים טובים
יזיזות?כן קשר פתוח?לא לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים.. אבל לפעמים כשאין כל אז עדיף פלאפון אייפוד/דיסקמן? השאלה הזאת באמת הייתה הכרחית?! טוב אז אייפוד למרות שהוא הרוס והחליפו לכם אותו פעמיים ושילמתם מכספכם האישי 1750 ש"ח
עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה.. אבל לאדעת גם וגם בריאות/עושר? ברור שבריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלבבב... אין דבר שאני יותר אוהבת מזה:] ואני גם אוהבת להכין אבל רק לאנשים שממש קרובים אלי.. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף.. למרות שאם היה לי זמן בכיף הייתי מתנדבת. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לאדעת
השמיים הם הגבול? לא
ציור מופשט עושה לכם את זה?אממ.. כן?
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אגיד את המילה האחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? טניס.. ועושה הליכות.. חח אני אוהבתת
חוסך כסף או מבזבז?חוסכת וחלק ממנו זה כדי לבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה משו שאני רוצה.. או בטח אשתמש בזה לאילת או בע"ה לשיעורי נהיגה.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? הכל תלוי סלחן? יחסית כן. רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:חח נחמד ביותר=] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אין לי מושגג מתי הפעם האחרונה שבכית?לא זוכרת וגם לא ממש רוצה להיזכר. מי החברים הכי טובים שלך?: חח יש כמה יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן
אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותית החברים שלך יודעים עליך הכל?: כמעט יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: אם זה ממש ממש חשוב אז כנראה שלא.. אבל יכול להיות.. מסתדר עם החברים שלך?:כן חח בגלל זה הם חברים שלי לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: בית קפה, סרטים, קניונים, יםם חח כל מיני ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר: לא בכית:לא צחקת:כן חח בטירוףף גרמת למישהו לצחוק:חח כן קנית משהו?לא הסתפרת?לא הרגשת טיפש? חח אני תמיד מרגישה טיפשה
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: חברים טובים הכי בעולםםם.. אממ בעצם כמעט בכולם אלא אם כן יש לי סיבה לחשוב שלא ואז אין מצבב שאני בוטחת אפילו קצת.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא במשהו רציני
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: חח לא ניכנס לנושא הזה אתה חצוף?: קצת תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי אבל בגיל הזה בטוח שלא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: חח אורך חיים בריא שליטה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה חח אם אני ליד אני עונה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?:ירוק זורח חח איזה מראה יש לחדר שלך? חח לא משו אבל בבית החדש בע"ה אני אעצב אותו כרצוני איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עכשיו רק צמידים.. אבל מקודם היו עגילים וטבעת גם איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ לא זוכרת עם מה אתה ישן?: לבדי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא יודעת מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?חח היוםםם מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אממ לפעמים מאוד ולפעמים ההפך מה צבע העיניים שלכם?חום פושטי יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה?בטח ביום כיפור האחרון- איפה היית?אממ בזיכרון חח.. ועליתי את כל בנימינה ברגל וירדתי למחרת בבוקר בשיא החוםם עם כפכפים ועוד צמתי אז לא אכלתי ולא שתיתי! יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אממ.. מאושרת=] איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?סבבה ל"ג בעומר היה כיףף יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? השעון המעורר החרא היית מחוייב למישהו?כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:חח יש כמה חברות הכי הכי החברים שהכי מצחיקים אותך: חח שמות יעזרו?! אממ טוב אז איילת (שהיום פעם ראשונה נכנסה לפורום בפיקוחי הצמוד)ושיר כי בדיוק היום נזכרנו בחוויות מאילת החבר/ה הכי יפה שלך: כולם
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: כל אחד מוכשר בדרך העילגת שלו.. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: ענת החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חח כולם נו.. מזה השאלות האלה חח?! חבר/ה ללימודים: הרוב מהבציפר:) החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: אני קמצנית חח אצלי זה אסאמאס דרך האיסיקיו החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:כל מיני חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:ענת חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: כל מיני חח חבר/ה זמר/ת קטן/ה:רונצ'וק חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:וואי מלאא... ניצן, איילת, שני ועודד... חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חח אם כבר אז הילה היחיידה שמוכנה שיהיה לה עברי במחשב.. אבל לאדעת כל אחד שומע מה שבא לו חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: יש כמהה.. חח אבל גם זה יגיע מתישהו אין מה לעשות לפעמים רבים חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: שני חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אין ממש.. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: חח אני אוהבת את החיבוקים של כולם
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: אה
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: יעל ולירון חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:חח לאדעת החבר/ה האחרון/נה שהכרת: לירון החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: איילת והילה החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: לינוי החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: שירה, שיר ואיילת חחח הלכנו לראות ביום ראשון ספיידי 3 ! החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:חח הילה החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: נטע החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: ווי חחח נראה אותן מעיזות להתקרב אפילו החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: לינוי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: רון הבת החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: רון הבן חח

יאללה.

שם: צליל. גיל: 13. [עד שזה לא ישתנה רשמית, זה נשאר 13.] שעה להתחלת השאלון: 16:53. תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. >< מגמה שנלמדה או נלמדת: עוד לא. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? איזה פוטנציאל? P: כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אמא, אבא. ואמא, ואבא. O: סתם, נו, לא יודעת. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? מה שיש. מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אין לי כוח לחפור. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו במשפטים, או משחק. לא יודעת. מתנדבים במשהו? לא. למה? כובע. בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? עוד יותר נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? מי שמרגיש שהוא מספיק בוגר בשביל זה - למה לא? הכרויות באינטרנט? בעד. יזיזות? נגד. קשר פתוח? נגד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. עיפרון/עט? עט-עפרון. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף. >< נו, צריך משהו שיגרום לי לרצות לעבוד. P: אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים. השמיים הם הגבול? אולי. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אומר את המילה האחרונה. (תשאלו את נועה או משהו
) מתעסק בספורט כל שהוא? כבר לא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו. ^_^ חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש, כנראה. חברות היא לנצח? כשאגיע לנצח - אומר לכם. סלחן? כן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב, תודה, שלום. [: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? זה משתנה אצלי כל הזמן, האמת. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול. מי החברים הכי טובים שלך?: בלי שמות P: יש סביבך מעגל רחב של חברים?: נראה לי. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותית. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן. X: מסתדר עם החברים שלך?: אם לא - איך הם חברים שלי? לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לתחנה!
סתם, לא יודעת. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו: כן. רבת עם חבר: לא. בכית: כן. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: לא חושבת. קנית משהו? לא. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא חושבת. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי. איך נראית האקס/ית שלך?: ויי זמיר, די! אתה חצוף?: רק כשיש לי מוזה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא חושבת. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה. שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: אני מניחה שכן. מה הצבע תחתונים שלך?: שחור. איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה... מכוער. D: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין. איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב, תודה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ממזמן לא הייתי. לא אוהבת. עם מה אתה ישן?: O: האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אני מקווה שכן. מה צבע העיניים שלכם? חום. יש לך אהבה? לכל אחד יש. אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? לא זוכרת. יש לך בלוג? לא. נישקת מישהו מאותו מין? לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: שאלה טובה. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? לא יודעת. יש לך משקפים/עדשות? לא ]; מה העיר אותך? הפועל הזה שאבא הזמין! כוסאמאשלו. היית מחוייב למישהו? מה ז"א? התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: נועה, שיר. לא יודעת. החברים שהכי מצחיקים אותך: נועה, גוני. החבר/ה הכי יפה שלך: נועה! החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: יעל טאובר, עמרי, רוני. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: נועה. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: ראו את השאלון של עמרי! חבר/ה ללימודים: המ, לא יודעת. O: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: בזמן האחרון לא מתכתבת כ"כ. אז לא זוכרת. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: מה אייסיקיו קשור עכשיו? חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: נועה, ספיר. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: דניאל. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: יעל טאובר. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: יעל טאובר. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: הוד. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: נועמנורהכוסיט! חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: יש הרבה. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: לא אומרת P: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: גם לא אומרת P: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: מאי, דניאל. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: רוני!!111 גיא, אלמוג. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: לא יודעת. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: רעות, נראה לי. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: זה קורה הרבה, אז לא זוכרת. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נועמנור, מתן המהמם. P: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: ששש. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: ספיר. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:
החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:
חס ושלום. XD החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: לא זוכרת. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא זוכרת. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: המממ, לא זוכרת.

booba 1

New member
../images/Emo13.gifהמון זמן לא עשיתי שאלון.

שם: עדי גיל:14 וחצי שעה להתחלת השאלון: 17:25 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת: אני אלך למגמת מוזיקה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ממ כן
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כן החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? ממ כן
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק מטאל דיכאון (לא מזרחי) טראנסים. הכל.. מה גורם לכם לאושר? וואי. שמצליח לי משהו שהשתדלתי הרבה זמן אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש טוב בתוך עצמך. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? רוקחת מתנדבים במשהו? ממ לא.. למה? לא יודעת. אולי הגיע הזמן שאני אתחיל בעד/נגד: עישון? ממ... אין לי מושג סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד. הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאוץ עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? כן!
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? להוריד הילוך... מתעסק בספורט כל שהוא? כינור ? חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת \: מה תעשה בכסף במידה וחסכת? שיעורי נהיגה עוד שנתיים
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ממ.. בין בנות אני לא מאמינה. תמיד יש תחרות. בין בנים יש. חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: רגיל אחלה סבבה (?) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? וואלה. לא חשבתי על זה .... מתי הפעם האחרונה שבכית? היום.. מי החברים הכי טובים שלך?: וואי. הרבה חחחחחח (איזה שחצני זה נשמע) יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי! החברים שלך יודעים עליך הכל?: כן יודע לשמור סודות?: ממממ..... חחחחחחח גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן \= מסתדר עם החברים שלך?: ברור. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל? לאיזה בית ריק. או סתם בגן ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: כן בכית: כן צחקת: ממ.. לא צחוק אמיתי גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו? לא. הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים? אני בוטחת ממש... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא איך נראית האקס/ית שלך? עיניים ירוקות גבוה, שיער חום. אתה חצוף?: כשמעצבנים אותי כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר? אולי.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר? כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? ממ לא הרבה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: ממממ כן מה הצבע תחתונים שלך?: ירוק עם מיקי מאוס איזה מראה יש לחדר שלך?: יפה (?) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: ממ.. רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? ממ.. לפני חודש עם מה אתה ישן? לבד
האם הפיצו עלייך שמועה? לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום.. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני הרבה זמן.. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום... האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן. יותר מדי מה צבע העיניים שלכם? חום \: יש לך אהבה? הייתה.. אולי עדיין יש. אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? בעיר שלי.. :] יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכי. כאבי מחזור. והמון ריבים \: יש לך משקפים/עדשות?עדשות היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן חחחחחח סיננת מישהו בטלפון? כן חחחחחח ניתקת למישהו בפרצוף? כן \: החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: טל ומשי החברים שהכי מצחיקים אותך: אמיר !!!! החבר/ה הכי יפה שלך: אסתר
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: משי ואסתר וטל ואמיר וישראל.. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: דור ... החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: נועה! ואסתר ונטע :] חבר/ה ללימודים: אין חחחחחחח החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: וואלה.. אין לי. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: ממ... וואלה לא עולה לי מישהו חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: נועה! D: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: טל.. ודור חבר/ה זמר/ת קטן/ה: ישראל חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: נטע חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: יקיר חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: דור ומשי
חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: ממ... לידור חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חחחחחח אין חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: משי וטל החבר/ה הכי קטן/ה שלך: נועה :) החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: משי וטל
חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: ממממ.. לאדעת.. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: אמיר
החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: טל
החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: אמיר. חחחחחח החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: אור -_-" החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: וואי המון זמן לא הלכתי לסרט! החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: אור וגיא -_-" החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: דור.. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: חחחחחחחח איןXD החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: דור וטל. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: טל וניר
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: דור

עייינת

New member
אין לי כח ללמוד לאנגלית ../images/Emo10.gif

שם: עינת. גיל: 15. שעה להתחלת השאלון: 17:31 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סוף חטיבה
מגמה שנלמדה או נלמדת:
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא שיש בי פוטנציאל כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אמ.. הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? יכול להיות איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מה שנשמע טוב ואין בו מזרחית או דכאון. מה גורם לכם לאושר? אמ... שאלה קשה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: עוד שאל קשה
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אווו.. להיות רופאה, או לעבוד בCSI
מתנדבים במשהו? אמ צופים נחשב? למה? כי זה כיף בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? אמ.. הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? אמ.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? תלוי אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים. השמיים הם הגבול? כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת מנהיגות. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה. מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? עכשיו חוסכת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אמ.. עוד לא יודעת. אבל משהו טוב זה בטוח.
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח. חברות היא לנצח? לא סלחן? בערך. רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אממ לא יודעת תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? משהו בצנחנים מתי הפעם האחרונה שבכית? ביום הזכרון אני חושבת. מי החברים הכי טובים שלך?: יש איזה כמה. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אה הא. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותית אני מניחה. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: אמ.. קצת קשה אבל משתדלת. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: אמ.. מרכז?חח כל מיני מקומות. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:.כן. רבת עם חבר: לא, אני בריב תמידי. בכית: לא. צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן אני חושבת. קנית משהו?אמ.. לא הסתפרת?לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו? לא

עייינת

New member
המשך..

עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי ולא הרבה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן אבל שקר לבן [איזה סתם אני] יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן
איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא חושבת תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה כשאני מגיעה אליו. [לא קורה הרבה
] שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: עד כמה שאני יודעת אז כן. מה הצבע תחתונים שלך?: כתום יפה כזה איזה מראה יש לחדר שלך?: אמ.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים וטבעת. איך אתה מרגיש עכשיו?: לא טוב
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ווווואו.. מלא מלא זמן שלאהייתי. עם מה אתה ישן?: עם חולצת צופים וטרנינג האם הפיצו עלייך שמועה?: אמ.. ביסודי אולי מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? בכל החודש הזה. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? בשבוע האחרון האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אולי מה צבע העיניים שלכם? חום דבש יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? באריאל יש לך בלוג? היה נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: גרה ביאמי\ניו יורק ובכירה בCSI
[כן בטח] איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?
יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? אמא היית מחוייב למישהו? בערך התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? חח אה הא ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: סולימני. החברים שהכי מצחיקים אותך:ספיר, חגי, קובי, אלון. החבר/ה הכי יפה שלך: אמ.. דיי קשה אז אני אגיד ששני. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: אין הרבה כאלה
החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: סולימני. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:אמ.. סולימני? חבר/ה ללימודים: סבינה. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:פעם זה היה נתנאל. עכשיו אני כבר לא מתכתבת. [החשבון..] החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אאאאמ.. לא יודעת חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: הרבה זמן לא התנחלתי אצל מישהו חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: ספיר. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: ספיר אחרת. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ספיר. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אמ.. ניב חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: סולימני דניאל וסיון. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אמממ.. רוית אני חושבת
חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: גולץ חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: לא יודעת חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: רוית
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: אמ... החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: סיון חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: סבינה וספיר. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: לירוז החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: סבינה וספיר החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: סבינה החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:סבינה החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: ספיר החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: אמ.. רותם נראלי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: - החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:איזה מן חבר אם הוא מעיף כאפה החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: רוית החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: אמ.. רותם החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: כבר לא זוכרת. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dark chocolate

New member
בלה בלה בלה אין כותרת

שם: מיכל גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 6:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים.. מגמה שנלמדה או נלמדת:
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? בשיט לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? די הרבה.. אני בנאדם מאוד מוחמא למעשה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? פאנק רוק, רוק, מטאל, פופ-פאנק מה גורם לכם לאושר? כסף.. אני בנאדם מאוד חומרני למעשה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לקום בבוקר ולא להיות עייפים מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות קטנים? מתנדבים במשהו? לא למה? כי השמיים כחולים בעד/נגד: עישון? נגד נגד נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.. הכרויות באינטרנט? תלוי איזה היכריות יזיזות? לא בעד ולא נגד.. קשר פתוח? יענו קשר שמשטרללים מהצד? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? גם וגם אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? עושר עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב.. התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים השמיים הם הגבול? כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? לגמרי. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. אני בנאדם בעל כושר מנהיגות גבוה למעשה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? להגיד את המילה האחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? חח ריצות נחשב? חוסך כסף או מבזבז? מבזבז אחושילינג..
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים שאני צריכה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? לא. סלחן? קצת.. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה סבבה לפאנים תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? נראה לי קרבי.. למרות שלא בטוח. מתי הפעם האחרונה שבכית? יום חמישי שעבר. מי החברים הכי טובים שלך?: גל, ענת, נוי, אלמוג, נוי, ניקול, אילונה, פיטוסי.. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אפשר לומר אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: אני בנאדם מאוד חברותי למעשה החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כן ולא לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: קניון?
ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר: כן בכית: לא צחקת: כן.. מלא
גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו? לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא המון. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא.. לשקר זה לא קשוח. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן XD איך נראית האקס/ית שלך?: אני אוותר על השאלה הזו אתה חצוף?: לא. אני בנאדם מאוד רגוע ושליו למעשה..כשלא מעצבנים אותי. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר? לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא היו לך הפרעות אכילה? לא.. אבל אני שונאת שמפריעים לי באמצע האוכל!! כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? לא מחכה.. שחית פעם בעירום? לא מתי? החבר הכי טוב שלך בתול? אנערף מה הצבע תחתונים שלך? כחול איזה מראה יש לחדר שלך? צבע אפרסק והוא נראה כמו אתר בנייה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין תכשיטים.. איך אתה מרגיש עכשיו? כמו כאפות מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני כמה ימים.. עם מה אתה ישן? בוקסר וטי שירט גדולה כזאת האם הפיצו עלייך שמועה? כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני 5 דקות מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אני כל הזמן צוחקת מכל הלב.. אני בנאדם שאוהב לצחוק למעשה מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? תגידו לי אתם.. מה צבע העיניים שלכם? חום בהיר יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? במסעדה, אכלתי שווארמה יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? בלחי נחשב? תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: בבית איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? אכלתי יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? שעון מעורר היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: גל החברים שהכי מצחיקים אותך: גל, נוי.. החבר/ה הכי יפה שלך: אני מאמינה ביופי פנימי!!!!!!!1 החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: ניקול החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: גל החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: גל.. חבר/ה ללימודים: ספיר החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: עפרי
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: איסיקיו זה חרא של דבר!!!! חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: גל
חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: המממ המממ נוי חבר/ה זמר/ת קטן/ה: זייפנים שליטה! חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: אנשים שרוקדים כמו אמבות שליטה! חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: כולם בערך.. אנחנו מוציאים להורג את מי ששומע בריטני חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אין כזה.. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: אני? חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: כולם
חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: טוב אחי.
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: זה לא נשמע טוב
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: ניקול חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: המממ המממ לא ידוע לי על אחת כזאת.. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: אני מכירה את כולם מהיסודי ומכיתה ז'
החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: ענת החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: דר החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: היא כבר לא חברה.. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: ניקול החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: וואו היו מלא
החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: גל החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: צבטה אותי באיזה מובן?? החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: |הערס|נראה מי יעיף לי כאפה..|סערס| החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: באיזה מובן?
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא זכור לי החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: פיטוסי?
אבל לא חיבוק כזה ענק

בת 1986

New member
שיפ! פאוז! ב- 2 מילים!!!!../images/Emo6.gif

סתם לא היתה לי כותרת... יאללה לעבודה..
שם:
תיכון/צבא/יסודי/אחר: מכללה...
מגמה שנלמדה או נלמדת: קולנוע
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? משתדלת.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה.. גם היום ואני מאושרת!!
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן...
איזו מוסיקה אתם שומעים? כמעט הכל.. מעדיפה עברית..
מה גורם לכם לאושר? פינוקים, מוזיקה, אוכל, אהבה... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? המון מעבר.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש שהלב מתרחב ומתפוצץ מרוב רגשות ושמחה
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? צלמת מתנדבים במשהו? למה? לא..
בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? יזיזות? קשר פתוח? נ-ג-ד-! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? איפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות
עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מה-
התנדבות/עבודה לכסף? שניהם.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים השמיים הם הגבול? בהחלט! ציור מופשט עושה לכם את זה? לא הכי מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לפעמים ככה ולפעמים ככה... נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מעדיפה להוריד הילוך מתעסק בספורט כל שהוא? לא הכי... קצת
חוסך כסף או מבזבז? חוסכת.. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אטוס לחו"ל, אקנה מצלמה שווה... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בארורורורור חברות היא לנצח? כן סלחן?
רגיש?
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מצויין פלוס פלוס תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא עשיתי צבא
מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני חודש...
מי החברים הכי טובים שלך?: מה שמות?! יש הרבה... בעיקר מהכיתה יש סביבך מעגל רחב של חברים?: רחב + אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי- לגמרי החברים שלך יודעים עליך הכל?: כן.. כמעט יודע לשמור סודות?: יאפ גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא זוכרת אבל מאמינה שכן... מסתדר עם החברים שלך?: עם רובם.. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: למסעדה, סרט, טיולים, על האש ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: על גבול הרצינית חיבקת מישהו:. חברה רבת עם חבר: בקטנה בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו? ארטיק? הסתפרת? לא.. הרגשת טיפש? כן..
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן.. התגעגעת למישהו? כן.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: משתדלת לבטוח בכולם שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא זכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: בטוח איך נראית האקס/ית שלך?: חתיך...
אתה חצוף?: יש מצב.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: ניסיתי, לא הלך... תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ברור היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה.. שחית פעם בעירום?: מתי?: לאא... החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: פרחוני.. איזה מראה יש לחדר שלך?: משעמם איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים, נזם, צמידים ברגליים וצמיד ביד.. איך אתה מרגיש עכשיו?: מעולה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ממ... עם מה אתה ישן?: עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: חופשי... מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? חה!! יום שישי.. על כל העולם בערך.. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? יום שישי האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן... מה צבע העיניים שלכם? חום דבש.. יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? לא בדיוק אבל בערך.. הייתי רוצה, בטח. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? בלחי תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: נשואה, ילדים, עובדת כצלמת סרטים וטלויזיה.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? לימודים... יש לך משקפים/עדשות? עדשות מה העיר אותך? השעון מעורר היית מחוייב למישהו? נמ... התעלמת ממישהו בכוונה? חח כן.. סיננת מישהו בטלפון? בטח ניתקת למישהו בפרצוף? יש מצב החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: עדי, תהילה,יערה החברים שהכי מצחיקים אותך: יובל, גיא, תהילה החבר/ה הכי יפה שלך: יערה, הלה, רות,אביטל החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: יערה, יובל, החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: עדי, תהילה החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: תהילהההה חבר/ה ללימודים: יערה, יובל, מעיין החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: תהילה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: תהילה, עדי, הלה חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: עדי.. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: תהילה, מעיין חבר/ה זמר/ת קטן/ה: יערה חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ? חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: שגיא חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: עדי כהן חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: וואו... יערה? חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: תהילה חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: יואו.. לא יודעת חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: מממ החבר/ה הכי קטן/ה שלך: עדי החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: אמונה חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: יערה החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: יובל החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: מעין החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: יובל החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: עדי ועדי החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: יובל? החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: אביטל החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: מעין.. חיחחיחי בדיוק היום החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: נמ.. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מעיין החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: מעין? החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: נמ...

נמ...

גיל: 22 שעה להתחלת השאלון: 20:43 לומדת. מגמה שנלמדה: ג"ג. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? בערך.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? לא איזו מוסיקה אתם שומעים? אין סוג מסויים, למרות שבתקופה האחרונה בעיקר ישראלי. מה גורם לכם לאושר? מוזיקה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אן לי שמץ. להיות גדולה(?) מתנדבים במשהו? לא למה? ככה. בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? נגד הכרויות באינטרנט? בעד (למרות ש.... לא משנה) זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? גם וגם, תלוי עם מי. אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? גם וגם. שירה/ריקוד? ריקוד. בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם (נדמה לי) השמיים הם הגבול? אולי. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? הוריד הילוך. מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? גם וגם, לרוב חוסכת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אמשיך לחסוך (?)
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא יודעת. סלחן? לפעמים. רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מצב חברתי טוב (3 מילים
) יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: באמצע..(נדמה לי) החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא נראה לי, אולי. מסתדר עם החברים שלך?: כן. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: אפשר לומר. חיבקת מישהו: לא רבת עם חבר: לא בכית: בערך. צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: לא קנית משהו? כן, בגדים. הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן. התגעגעת למישהו?כן... עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה... בכלל לא אפילו. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: שקרים לבנים וקטנים נחשב? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: נדמה לי. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: רק עגילים. איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב. עם מה אתה ישן?: עם שמיכה וכרית?
? מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני כמה ימים. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? נדמה לי. מה צבע העיניים שלכם? חום ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית(?) יש לך משקפים/עדשות? לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: שמות לא יגידו לכם כלום גם ככה

וואו../images/Emo12.gif

שם: עינב גיל: 13 ו11 חודשים
שעה להתחלת השאלון: 20.36 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים
מגמה שנלמדה או נלמדת: ... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראלי:O כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? המ רוק? מה גורם לכם לאושר? להיות בחרה טובה, לשמוע מוזיקה שאני אוהבת.. לא יודעת נו הרבה דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: הממ לא יודעת, שיהיה לי טוב, ובריאות הכי חשוב
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי מושג
מתנדבים במשהו? לא למה? לא יודעת, לא יוצא בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? תעשו מה שבראש שלכם:-O הכרויות באינטרנט? למה לא?
יזיזות? בעד קשר פתוח? נגד =\ זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות, אבל גם עבודה לכסף חשוב אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים השמיים הם הגבול? השמיים והלאה
ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה ברור
מתעסק בספורט כל שהוא? לא משו רציני חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? קודם אני יחשבו למה אני יחסוך, אחר כך אני יחסוך
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כמובן
חברות היא לנצח? ברור
סלחן? בערך רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מאושרת מאוד מאוד
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הממ לא יודעת:-O מתי הפעם האחרונה שבכית? וואי לפני הרבה זמן... אממ לפני איזה חודש ככה מי החברים הכי טובים שלך?: שמות?
יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אני חושבת שכן
אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברתי במידת הצורך
החברים שלך יודעים עליך הכל?: בערך יודע לשמור סודות?: לא
סתם נו ברור גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: גן שעשועים
ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: בערך חיבקת מישהו:. כן הרבההה
רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כןן
קנית משהו? גלידה ואייקפה
הסתפרת? לא הרגשת טיפש? חח כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב לא
התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אממ לא בדיוק איך נראית האקס/ית שלך?: לא ראיתי אותו המון זמן האמת:-O אתה חצוף?: יש לי רגעים
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא יודעת, אם אני יאהב אותו אז למה לא? תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ^^ היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה.. אם אני ליד הטלפון אני עונה, אם לא, אז כמה זמן שלוקח לי להגיע לטלפון
שחית פעם בעירום?: לא מתי?: >_< החבר הכי טוב שלך בתול?: כן:-O מה הצבע תחתונים שלך?: עכשיו?
כתום
איזה מראה יש לחדר שלך?: מכוער >_< איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: מלא צמידים על יד שמאל אחד על ימין ואחד על הרגל איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב תודה
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ אתמול עם מה אתה ישן?: מכנסיים קצרים וחולצה קצרה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אממ אתמול
העיפו עליי גלידה
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול גם
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אממ לא זוכרת:-O לפני שבוע בערך האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? נראלי שכן מה צבע העיניים שלכם? חום קקה יש לך אהבה? תגדירו
אם לא, היית רוצה? ^^ ביום כיפור האחרון- איפה היית? גבעת עדה יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אממ לא יודעת, בערך כמו היום, רק יותר בוגרת, ורזה:-O איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? וואו בקצרה?:-O טוב אז ל"ג בעומר היינו בגן שעשועים, חזרנו ב6, ישנתי אצל זוהר, זוהר באה אליי, עשינו מלחמת מים היינו בנחל היה פנאן
אתמול יומולדת לעומר עשינו לה מסיבת הפתעה היה כיףף כל כךךך. היום שרי הייתה פה והיה נורא כיף:-} יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? שעון מעורר?
היית מחוייב למישהו? מאיזה בחינה?
התעלמת ממישהו בכוונה? כן
סיננת מישהו בטלפון? כן
ניתקת למישהו בפרצוף? כן
החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יש הרבה... שירה רעות (שני כל כך מתגעגעת אליהן עכשיו
) מאי מאיה זוהר אחינועם שרי ירדן רותם עומר.. נוו יש יותר מידי החברים שהכי מצחיקים אותך: אופק שירה רעו זוהר.. לא יודעת נוו החבר/ה הכי יפה שלך: כולם יפיםם
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: אממ מאי?
לא יודעת
החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: שירה אני חושבת החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חחחחח שירה רעות ומאיה
חבר/ה ללימודים: כולם נו החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: אממ גיל
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אושרי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חחחחח מאיה? שירה?
חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: שירה, רותם, רוני נו כוסעומו לא יודעת
חבר/ה זמר/ת קטן/ה: שרי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: עומר חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: מאיה חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: רותם חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: רותם רוני עומר שיר.. כל אלה שהכרתי בז'
חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: הא?
חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: ... חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: כולם מזה השאלות האלה?:-O החבר/ה הכי קטן/ה שלך:אלה? החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: מאי חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: אמ לא עולה לי לראש מישהו החבר/ה האחרון/נה שהכרת: המ גיל אני חושבת החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: שרי
החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: גיל החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: אף אחד החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: וואי שנים לא ראיתי סרט:-O אולי ביום הזיכרון עם שירה וזוהר החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: אף אחד
באמת:-O החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: שרי כפרעליה
החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: =\ החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה חח שרי
: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: שרי
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: שרי
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אופק אני חיייבת להוסיף שעת סיום- 21.05 :-O

ב ר י ק

New member
../images/Emo13.gif

שם: בר גיל: 16 שעה להתחלת השאלון: 20:26 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תאטרון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא יודעת\: כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אינסוף? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?חח כן איזו מוסיקה אתם שומעים?הכל חוץ מדכאון .. בע בע בע מה גורם לכם לאושר? לשמוע שאנשים אוהבים אותי.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: כשכל מה שרצית התגשם,ומספיק שאני מחייכת וצוחקת אני מאושרת וטוב לי :] מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?שחקנית,רקדנית מתנדבים במשהו?לא למה?אין זמן בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד הכרויות באינטרנט?נגד יזיזות?בעד חח קשר פתוח?בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוג עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?ריקווווווד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים השמיים הם הגבול? בהחלט ציור מופשט עושה לכם את זה?לא נראלי מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תוריד הילוך.. מתעסק בספורט כל שהוא?אמממ לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבז \: מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לטוססססס חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? אצלי זה כן..בשביל אחרים זה לא סלחן? תלוי על מה.. רגיש? די.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:הכי טוב שיש תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? יש עוד זמן עד אז..אבל אולי מדצ"ית?.. מתי הפעם האחרונה שבכית?היום מי החברים הכי טובים שלך?: רעות יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כן.. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: חלקן יודע לשמור סודות?:ודאי ודאי גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:יצא פעם..אבל זה היה בשביל מטרה טובה מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: נפתח אצלנו קניון!
אז לשם מידי פעם.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא.. חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר: כן בכית:לא צחקת:כן חח גרמת למישהו לצחוק: כןכן קנית משהו?אוכל
הסתפרת?לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו?ואי כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן |: עד כמה אתה בוטח באנשים?: היום אי אפשר לסמוך על אפחד..אבל יש רק 1 שאני בוטחת בה100%.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:באמת שאני לא זוכרת.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:ואו כן . איך נראית האקס/ית שלך?: חתיך
בלונדיני כזה עם עיניים חומות בהירות.. אתה חצוף?:רק למורים שמעצבנים אותי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:הגיל לא משנה לי..אבל לא בהיסחפות תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן..שנתיים מעלי גג היו לך הפרעות אכילה?:לא.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:3 4 שחית פעם בעירום?:חח לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?:ירוק חלש ולבן עם פרח בצד
איזה מראה יש לחדר שלך?: ארוכה כזאת עם מסגרת ירוקה.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:צמידים,שרשרת.. איך אתה מרגיש עכשיו?: די טוב :] מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ל"ג בעומר.. עם מה אתה ישן?: עם כבשה מזה חמודה שהיא הופכת לכרית גם חח האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בשיעור חח מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? כל יום אני צוחקת..במיוחד היום חחחח מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני יומיים |: האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם?חומות יש לך אהבה? למי לא? אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? בחוץ.. יש לך בלוג?לא..מסובך מידי נישקת מישהו מאותו מין?כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בצחוקים רצח עם רעות... יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? היית מחוייב למישהו?ממ לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? חח כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: רעות החברים שהכי מצחיקים אותך: אני מצחיקה את עצמי, ורעות גם ..ואוריה
החבר/ה הכי יפה שלך:רעות הכי יפה! החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:רעות..מנגנת הכי יפה על גיטרה ! החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:רעות רעות ורעות החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:רעות חבר/ה ללימודים:רעות החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: רעות החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:רעות חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:רעות חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: רעות חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אמממ לא יודעת חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: - חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:- חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: כולן נראלי..אבל הכי רעות :] חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:טלי חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:- חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חן\: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:רעות פצ'ונית החבר/ה הכי קטן/ה שלך:טלייייייייייי החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:עדידאס חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:לא יודעת החבר/ה האחרון/נה שהכרת:איזה אחת מל"ג בעומר.. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: רעות החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:רעות החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: חן .. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: לא הלכתי הרבה זמן לסרט החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: חן החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:אוריוש החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:רעות .. היום אופ..זה כואב החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:חחח רעות החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:יאנקי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:ספירררר החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:גיא שליייי

NoAmOoOsH

New member
שיאלללה!!11

בריטני בכבודה ובעצמה באה לארץ!111
שם: נועמנור. גיל: 14 ו-8 חודשים
שעה להתחלת השאלון: 21:21 DDD: תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה, לא לעוד הרבה זמן;[ מגמה שנלמדה או נלמדת: תילמד
אומנות+ קולנוע\גאוגרפיה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? איזה בדיוק?^_^ כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? שנייה אני סופרתXD החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מסתבר איזו מוסיקה אתם שומעים? מוסיקה יפה.
מה גורם לכם לאושר? הרבה דבריםP: להיות עם חברי הדורשים עשייה3>. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזהP: תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ^_^ מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? בדיוק היום דיברנו על זהXD אני לא יודעת^^ מתנדבים במשהו? בחווה טיפולית ת"מ
למה? מחוייבות אישית, אבל הייתי גם בלי קשר, ההההכי מעניין שם! אפילו חיים רמון!XD בעד/נגד: עישון? נגד. |: סמים? נגד>< סקס מתחת לגיל ל-18? כל אחד ומה שטוב לוP: הכרויות באינטרנט? בעדD: יזיזות? איכ. נגד. קשר פתוח? אם זה עושה להם שמחXD זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים, לגמרי. אייפוד/דיסקמן? MP3 ^^ עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? לא אני כן?XD אז שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר:] מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב דההP: התנדבות/עבודה לכסף? כסף
אבל זה לא נוגד, אפשר גם וגםP: אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? במידה גבולות, לא?!^^ השמיים הם הגבול? ועכשיו אני טס לבדדדדדדד ציור מופשט עושה לכם את זה? גררר. [לא^_^] מנהיג או פועל תחת מנהיגות? כל אחד ומה שמתאים לוP: נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי מימהמו. מתעסק בספורט כל שהוא? לא;[ אבל די נו!11 אני כל יום חוזרת ברגל מבצפרררר!!11 ^_^ חוסך כסף או מבזבז? היום קצת יותר חוסכתO: אבל גם מבזבזת וזה:] מה תעשה בכסף במידה וחסכת? הוא יעלם בלי שאני אשים לבP: חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש. חברות היא לנצח? לא><;[ סלחן? כן, מאודXD רגיש? כנ"ל.^^ תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: במבה-זה-מגעיל תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? עוד לא הגעתי לשלב הזהP: מתי הפעם האחרונה שבכית? שבוע? מי החברים הכי טובים שלך?: יש סביבך מעגל רחב של חברים?: יאפ:] אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברתי? תגידו אתםO: החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא>< יודע לשמור סודות?: כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כןXD מסתדר עם החברים שלך?: הגיוני, לא?!^^ לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: בונו!, רמז
, הופעות, כלמיני מה אני יודעתתת^_^ ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו:. כןD: רבת עם חבר: לא>< בכית: לא צחקת: כןXD גרמת למישהו לצחוק: כןXDD קנית משהו? לא! הסתפרת? לא, היה מבחן במתמטיקההה, אז לא הספקנו להסתפר!11;[ [תתעלמו
] הרגשת טיפש? במבחן במתמטיקה, מאוד;[[ דיברת עם מישהו שאתה אוהב- כן:] התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מיP: אבל די בקלות^^ שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: הו;[ נדלג על זה. [זאת לא הייתה אשמתייי;[[ ] יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי>< איך נראית האקס/ית שלך?: איףףף אתה חצוף?: תלוי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא כרגע^^ תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ישמצב היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ישר? או שאני משאירה לאנשים כמה שניות לשמוע את בשמלה אדומה השקסי שלי:) שחית פעם בעירום?: תינוקת?^^ מתי?: >< החבר הכי טוב שלך בתול?: כן
מה הצבע תחתונים שלך?: לבן-ירוק P: איזה מראה יש לחדר שלך?: די מכוער, לא לעוד הרבה זמןן!11 PP: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עיפרון שחור>< נחשב? איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב תודה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שנה\ שנתייםO: שונאת>< עם מה אתה ישן?: פיג'מה!!111 מטורף. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שזכור ליXD מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום^^ מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום, הו הדרך חזרהXDDD מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? ביום..המ.שישי\שבת S: האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כוווולי תינוקית:]. סתם, אבל אני מקווה. מה צבע העיניים שלכם? מכוער יש לך אהבה? הרבה אהבות:] ולא, אני לא שרמוטה;[ אם לא, היית רוצה? ^^ ביום כיפור האחרון- איפה היית? שיו, לא זוכרתOO: בקדימה, אבל לא זוכרתO: יש לך בלוג? לא. עדיין מכחישה תקודם
נישקת מישהו מאותו מין? נופ תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: שתקו. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? מתמטיקה, בקצרה:] יש לך משקפים/עדשות? נופ מה העיר אותך? שעון מעורר, כוסאמאאאאא שלהם לבוא ב-7 וחצי;[[ היית מחוייב למישהו? עונש;[ התעלמת ממישהו בכוונה? כן?O: סיננת מישהו בטלפון? כןXD ניתקת למישהו בפרצוף? כן^^ החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יש כלמיניP: החברים שהכי מצחיקים אותך: אבי ונטליXDD החבר/ה הכי יפה שלך: יש הרבהההPP: החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: רוני כפרע!!!1 ושחר! החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: שני:] החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: שני, הו קטנטנות הסרט!1 XDD וכל הגני תקוואים למיניהם!!1
חבר/ה ללימודים: נטלי!P: [גם כאילו P: ] החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: כבר לא כ"כ, כלמיני^^ החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: איכ איסיקיו! חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: שני ותותי חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: תותי>< חבר/ה זמר/ת קטן/ה: עפרי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: מאי, אבי. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אחשלי!11 וזהו?O: הא! גם שגב מנגן!D: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: כולם בערךXDD חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: הרבהO: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: תותי>< חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: תותיXDD יותר מידי. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: מאי!!11 החבר/ה הכי קטן/ה שלך: בגודל?P: שני!!11 וכל אחוות הקומפקטים! החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: רוני!1 חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: ליעד!D: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: תומר\גיא? כאילו ממזמן, בזמן האחרון יותר^^ החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: עמיתי! החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: עמיתי>< החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: תותי החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: שחר ועמית! החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: תותי>< החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: עפרי!D: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: צבטה?
החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: O: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: צלילע?O: לא זוכרת
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: המהמ. לאזוכרת
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אאאאבי!D:

TauberiT

New member
יא, בא לי. ../images/Emo9.gif

שם: ליאור גיל: 16 שעה להתחלת השאלון: 21:59 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? משתדלת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה, תלוי מה עשיתי.
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר ישראלית, רוק-פופ מה גורם לכם לאושר? להיות עם אנשים שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שכואבים השרירים של הלחיים.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת, אולי משהו בעיצוב או אדריכלות... מתנדבים במשהו? מועצת נוער, בעיקר. למה? בהתחלה כי אמרו לי שכדאי לי לבוא, אחר כך כי באמת אהבתי את מה שאני עושה, ועכשיו- כי זה פשוט ממכר. בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? האמפי השייקסי שלי. עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? שילוב אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודעת, משהו טבעי שיוצא כזה השמיים הם הגבול? אם לא חולמים לשמיים לא מגיעים לפסגת ההר.
ציור מופשט עושה לכם את זה? לרוב לא, לפעמים. תלוי איזה... מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה.
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי אם במהלך הויכוח אני אבין שאני טועה או צודקת... מתעסק בספורט כל שהוא? כבר בקושי חוסך כסף או מבזבז? משתדלת לחסוך, אבל אם עכשיו לא נהנה אז מתי? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו.
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בוודאי. חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: איף. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת, משהו הדרכתי. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא מזמן, לא זוכרת בדיוק מי החברים הכי טובים שלך? כל מיני, אתם לא מכירים.
יש סביבך מעגל רחב של חברים: יחסית, כן. אבל מתוכם כמה הכי קרובים. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט: משתדלת להיות חברותית, אבל יש גם ימים כאלה... החברים שלך יודעים עליך הכל? אף פעם לא כולם יודעים הכל, אבל הם יכולים להרכיב פאזלים בלי שישארו הרבה חתיכות ריקות, אפשר להגיד. יודע לשמור סודות? כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות? כן, אבל זה היה באמת משהו לא משמעותי ולא באמת "סוד" וגם גיליתי אותו למישהו שבכלל לא נוגע לדבר ולא מכיר את הנוגעים לדבר אז מה זה משנה בכלל??? מסתדר עם החברים שלך? כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל? לאיפה שיש ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יש מצב איך נראית האקס/ית שלך?: עזבו
אתה חצוף?: לפעמים, כמעט ולא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראלי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: הממ..|מגלגל עיניים| היו לך הפרעות אכילה?: לא בדיוק כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה.
שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: אני חושבת שכן מה הצבע תחתונים שלך?: אפור-ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: לא יודעת, מבולגן כזה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ביום שישי אם אפשר לקרוא לזה ככה עם מה אתה ישן?: תלוי, בקיץ עם בוקסר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא זוכרת, בטח שלשום או משהו כזה האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? כן אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? בעיר יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: "אשת ראש העיר"
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בעיקר במועצת נוער, ואיתו.
יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? היום, אמא נראלי היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן

TauberiT

New member
המשך. ../images/Emo3.gif

החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: לא יודעת, זה משתנה החברים שהכי מצחיקים אותך: המשבים החבר/ה הכי יפה שלך: הממ...רותם, היא כוסית.
וגם ירדן.
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: יא, תלוי באיזה תחום... החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: יעל, אירית החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: הדר חבר/ה ללימודים: רותם החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: פפ..יש הרבה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אין חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: יעל חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: יעל/דניאל חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אימרי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: יעלי חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: יובל [אומייגאד יש שלוש יובל שמנגנים על תופים.
] ואלון חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: נירקי, עמר חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: יעל חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: יעל חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: לא חברה.
חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: שבתאי החבר/ה הכי קטן/ה שלך: מעין החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: כולן, מגמת אומנות נו.
חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: יעל החבר/ה האחרון/נה שהכרת: לא יודעת החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: משה החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: משה החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: דניאל נראלי החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: משה החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: משה
החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: משה.
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: יעל החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: משה.
והי, זה לא שסיימתי רק עכשיו- היו באמצע טלפונים וזה.

../images/Emo126.gif../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif../images/Emo118.gif../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif../images/Emo115.gif

שם:טל גיל:עוד מעט 14 שעה להתחלת השאלון:22:02 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת:אין לי עדיין מגמות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אמ...לא יודעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן.. איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק מה גורם לכם לאושר?אמ.. החברות שלי והמשפחה שלי... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לט יודעת עדיין.. מתנדבים במשהו?לא.. למה? בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
אבל מי שרוצה שיהיה לו בכיף... הכרויות באינטרנט?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים אל פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב..ברור!! התנדבות/עבודה לכסף? כסף... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?תלוי...יש כאלה שחייבים להציב להם גבולות.. השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?פועל תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי עם מי אני מתווכחת... מתעסק בספורט כל שהוא?כן.. חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת את הכסף של ההורים שלי וחוסכת כסף שאני מקבלת לחגים ימי הולגת וכו'.. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לא יודעת..שיהיה לי כשאני אצטרך.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן.. חברות היא לנצח?לא.. סלחן?לפעמים כן ןלפעמים לא.. רגיש?כן מאוד.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יש לי חברים... תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא יודעת.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אמ..לא זוכרת.. מי החברים הכי טובים שלך?:יש כמה..אין לי כוח לכתוב יש סביבך מעגל רחב של חברים?:די רחב..נראה לי..
אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא.. יודע לשמור סודות?:כן.. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:כן מסתדר עם החברים שלך?:כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:סתם להסתובב בעיר ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:כן..המוןןן גרמת למישהו לצחוק:כן.. קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו?לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: אחרי משהו שקרה לי לפני חודש בערך..אני כבר לא כ"כ סומכת על אנשים.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?:לפעמים.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:אני ישר עונה.. שחית פעם בעירום?:לא.. מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:אדום... איזה מראה יש לחדר שלך?:סתם חדר מעאפן..קירות לבנים..תמונה שלי ושל אחותי,מניפה ענקית כזאת עם ציור של נמר,מלא תמונות של עברי בובות וזהו... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?:סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אמ..לפני שבוע עם מה אתה ישן?:לבד האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?לפני שעה בערך.. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?אתמול... האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן... מה צבע העיניים שלכם?ירוק יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה?כן ביום כיפור האחרון- איפה היית?בטיילת יש לך בלוג?לא נישקת מישהו מאותו מין?כן.. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:לא יודעת.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?הייתי בתנועת נוער,התכוננתי למיצ"ב במדעים ולמבחן בספרות יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך?הטלפון היית מחוייב למישהו?לא.. התעלמת ממישהו בכוונה?כן.. סיננת מישהו בטלפון?כן..מלאא!! ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: קורל החברים שהכי מצחיקים אותך: קורל החבר/ה הכי יפה שלך: ליבנת החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: אמ..כמעט כל החברות שלי מוכשרות.. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:קורל ושיר החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: קורל.. חבר/ה ללימודים:שיר,קורל,נטלי,ליבנץ,ספיר,קורל ב. ויש עוד שאין לי כוח לכתוב.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:שיר וקורל החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: בוסקילה וספיר חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: שיר חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: קורל חבר/ה זמר/ת קטן/ה: קורל חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:ליבנת חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:אין.. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:קורל חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:קורל חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:קורל חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:שיר חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:קורל החבר/ה הכי קטן/ה שלך:ליבנת החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:קורל חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:שיר החבר/ה האחרון/נה שהכרת:שקד.. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:קורל החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:קורל,שיר וגל החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:האחרונה שפגעה בי כבר לא חברה שלי..!! החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:שיר החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:שיר החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:ליאת החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:קורל..לפני 2 דקות החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:אמ..לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:קורל החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:ליאת החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:גל (שלא תחשבו שקורל היא החברה היחידה שלי..כי ברוב התשובות כתבתי קורל..היא החברה הכי הכי טובה שלי ואני מתה עליהה!!)

dabnir15

New member
חלק א':]:]:]:]

שם: ניר גיל: 17.9 ממש עוד 20 דקות:p שעה להתחלת השאלון: 23:40 (נו עוד עשרים דקות עובר יום) תיכון/צבא/יסודי/אחר: סיום תיכון, לקראת צבא. מגמה שנלמדה או נלמדת: עיוני- תושב"ע אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני חושב שכן, רוב הזמן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לקבל מחמאות זה כיף. לא יודע כמה:p החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
איזו מוסיקה אתם שומעים? מגוונות ככל האפשר:] בעברית בעיקר:p מה גורם לכם לאושר? אהבה, מוזיקה, שיחות נפש, שוקולד, אוכל, פתיחות, כנות , דברים פשוט בעיקר. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא שאלו שורה קודם? מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? האמת שאני עוד לא סגור על עצמי- אבל אני חושב שמשהו בתקשורת. אני מקווה לאהוב לעשות מה שאני אוהב מתנדבים במשהו? לא.. למה? לא יודע:\ בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? איזה שאלון חוזר על עצמו. פנים אל פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב:p התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? 1 השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? אולי:p מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג בדר"כ נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי, זה מורכב מידי. מתעסק בספורט כל שהוא? סקס? הליכה מידי פעם חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מידי:( מה תעשה בכסף במידה וחסכת? בגדים:| בגדים:| בגדים:| ודיסקים:p וחופשה בצפון וכו' וכו' חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? הלוואי, רוצה להאמין סלחן? כן רגיש? יותר מידי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא משהו בכלל תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אממ לא יודע:| מתי הפעם האחרונה שבכית? אממ לפני כמה ימים אולי שבוע? מי החברים הכי טובים שלך?: אתם לא מכירים:p אז מה זה משנה? יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא קרובים אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי ברוב חלקי הזמן החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: :\ כנראה גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: יש מצב:\ מסתדר עם החברים שלך?: רוב הזמן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: אני מגוון:p ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן:]]] חיבקת מישהו:. כן:]]] רבת עם חבר: לא:] בכית: לא:] צחקת: כן:]]]] גרמת למישהו לצחוק: כן:]]] קנית משהו? לי אישית לא:] אבל הייתי שותף דומננטי בקניות הסתפרת? עדיין לא:p הרגשת טיפש? לא:] טו ב אולי קצת באוטובוס שקראתי ספר ונפלו לי העיניים לרגע דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן:] התגעגעת למישהו? כן |

dabnir15

New member
חלק 2 ל--------פנים :]]]]

עד כמה אתה בוטח באנשים?: לאט ובטוח:] שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן:\ יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי איך נראית האקס/ית שלך?: - אתה חצוף?: לפעמים תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: - תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:- היו לך הפרעות אכילה?: כן , אני אוכל יותר מידי כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי אם אני מסנן או לא מסנן שחית פעם בעירום?: לא מתי?:- החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: חום מדהים ל-פנים- מועצב+ מראה! איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד מחוט ברגל:p נחשב? איך אתה מרגיש עכשיו?: עייף ומאושר ובר מזל מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש? חודשיים? עם מה אתה ישן?: תלוי במזג אוויר ובמקום השינה:p האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שאעני זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אממ באמת באמת? לא יודע אבל קורה לפעמים האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לפעמים כן לפעמים ההפך הגמור מה צבע העיניים שלכם? חום הורס יש לך אהבה? לגמרי:] אם לא, היית רוצה? - ביום כיפור האחרון- איפה היית? אממ יאוו תנו לי לחשוב, אה בחולון, אצלי בבית , אצל מור בבית , במדיטק וכו' יש לך בלוג? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: בלי כרס:p עם שיער איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? נו בכיף בעיקר יש לך משקפים/עדשות? משקפיים מה העיר אותך? אני עייף:( היית מחוייב למישהו? אני עייף:( (כן) התעלמת ממישהו בכוונה? כן:p סיננת מישהו בטלפון? כן:p ניתקת למישהו בפרצוף? לא:p החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:- החברים שהכי מצחיקים אותך:- החבר/ה הכי יפה שלך:- החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:- החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:- החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:- חבר/ה ללימודים:- החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:- החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:- חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:- חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:- חבר/ה זמר/ת קטן/ה:- חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:- חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:- חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:- חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:- חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:- חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:- חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:- החבר/ה הכי קטן/ה שלך:- החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:- חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

למעלה