סוג של אתגר? ../images/Emo8.gif
שם: שני גיל: 18 שעת התחלה: 23:27 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סוף י"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: ערבית וכימיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? משתדלת להקיף עצמי באנשים מפרגנים. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מהכל, אוהבת הרבה ישראלי מה גורם לכם לאושר? ים, בכל עונה ובכל מצב אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית שאנחנו פשוט מחשיבים יותר, ובצדק. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מורף בחבר'ה טובים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שאלה מכשילה. מתנדבים במשהו? לא למה? חוסר זמן (למרות שזה נורא תירוץ לא מתקבל. ואני מודעת לכך) בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? מה שטוב לבנאדם הכרויות באינטרנט? לגמרי בעד יזיזות? מה שטוב באותו הרגע קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן יותר טוב, אייפוד יותר יעיל ושימושי עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? רק מהלב התנדבות/עבודה לכסף? שילוב של השניים אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שילוב של השניים, לא אוהבת קיצוניות השמיים הם הגבול? אפילו לא הם ציור מופשט עושה לכם את זה? בד"כ לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא חשבתי על זה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אומרת את כל מה שיש לי להגיד, ואם זה לא עוזר- הורדת הילוך מתעסק בספורט כל שהוא? לא משהו מיוחד, כמו כולנו פה ושם הליכות
חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו שווה שרציתי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לחלוטין חברות היא לנצח? תלוי בבנאדם, אני מאמינה שיש חיה כזו סלחן? כן רגיש? מאד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מרוצה ממנו מאד תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? נקסט. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול מי החברים הכי טובים שלך?: הרביעייה יש סביבך מעגל רחב של חברים? זה לגמרי האיכות ולא הכמות. מבחינת איכות, הם גדולים מהחיים אתה בן אדם חברותי או אנטיפט? גם וגם. תלוי במצברוח החברים שלך יודעים עליך הכל?: אף אחד לא יודע עלי הכל יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כמובן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל? בארים, חוף ים ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא רבת עם חבר: לא בכית: כן (לא להלחץ, אני בוכה מהכל. זה היה ממשהו בעיתון) צחקת: כמובן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן, חזיות הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים? מי שלא נתן לי סיבה לבטוח בו, אין סיבה שלא אבטח שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כל אחד משקר מתישהו בחיו יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך? שחיין, ואין צורך להוסיף. אתה חצוף?: כשצריך תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ספונטני, כשאני יכולה לענות אני עונה, לא מחשבנת צילצולים שחית פעם בעירום?: בטח בילדות החבר הכי טוב שלך בתול? לא מה הצבע תחתונים שלך?: שחור עם פס אדום למעלה איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל ביותר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין עלי, אני אחרי מקלחת איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע שעבר עם מה אתה ישן? בחורף בגדים ארוכים, בקיץ כלום או מינימלי לגמרי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא יודעת מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? תמיד... מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? מוצ"ש לדעתי האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? כרגע אין, וזה לא משהו שאני מחפשת בנרות ביום כיפור האחרון- איפה היית? בעיר, בבית.. יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: העיקר מאושרת, לא חשבתי על זה איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכייף לא נורמלי, למען האמת. יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? מתי? שעון מעורר בד"כ היית מחוייב למישהו? כנראה התעלמת ממישהו בכוונה? לא חושבת סיננת מישהו בטלפון? בכללי, כן ניתקת למישהו בפרצוף? כנראה שכן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: נקסט. החברים שהכי מצחיקים אותך: כולם. החבר/ה הכי יפה שלך: כולם יפיופים לא נורמלים
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: זה לא פייר השאלות האלה! טוב, מכאן התשובות שלי כבר לגמרי משעממות. לילה טוב חבר'ה
שם: שני גיל: 18 שעת התחלה: 23:27 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סוף י"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: ערבית וכימיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? משתדלת להקיף עצמי באנשים מפרגנים. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מהכל, אוהבת הרבה ישראלי מה גורם לכם לאושר? ים, בכל עונה ובכל מצב אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית שאנחנו פשוט מחשיבים יותר, ובצדק. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מורף בחבר'ה טובים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שאלה מכשילה. מתנדבים במשהו? לא למה? חוסר זמן (למרות שזה נורא תירוץ לא מתקבל. ואני מודעת לכך) בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? מה שטוב לבנאדם הכרויות באינטרנט? לגמרי בעד יזיזות? מה שטוב באותו הרגע קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן יותר טוב, אייפוד יותר יעיל ושימושי עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? רק מהלב התנדבות/עבודה לכסף? שילוב של השניים אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שילוב של השניים, לא אוהבת קיצוניות השמיים הם הגבול? אפילו לא הם ציור מופשט עושה לכם את זה? בד"כ לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא חשבתי על זה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אומרת את כל מה שיש לי להגיד, ואם זה לא עוזר- הורדת הילוך מתעסק בספורט כל שהוא? לא משהו מיוחד, כמו כולנו פה ושם הליכות