שאלון

sm18

New member
סוג של אתגר? ../images/Emo8.gif

שם: שני גיל: 18 שעת התחלה: 23:27 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סוף י"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: ערבית וכימיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? משתדלת להקיף עצמי באנשים מפרגנים. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מהכל, אוהבת הרבה ישראלי מה גורם לכם לאושר? ים, בכל עונה ובכל מצב אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית שאנחנו פשוט מחשיבים יותר, ובצדק. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מורף בחבר'ה טובים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שאלה מכשילה. מתנדבים במשהו? לא למה? חוסר זמן (למרות שזה נורא תירוץ לא מתקבל. ואני מודעת לכך) בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? מה שטוב לבנאדם הכרויות באינטרנט? לגמרי בעד יזיזות? מה שטוב באותו הרגע קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן יותר טוב, אייפוד יותר יעיל ושימושי עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? רק מהלב התנדבות/עבודה לכסף? שילוב של השניים אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שילוב של השניים, לא אוהבת קיצוניות השמיים הם הגבול? אפילו לא הם ציור מופשט עושה לכם את זה? בד"כ לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא חשבתי על זה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אומרת את כל מה שיש לי להגיד, ואם זה לא עוזר- הורדת הילוך מתעסק בספורט כל שהוא? לא משהו מיוחד, כמו כולנו פה ושם הליכות
חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו שווה שרציתי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לחלוטין חברות היא לנצח? תלוי בבנאדם, אני מאמינה שיש חיה כזו סלחן? כן רגיש? מאד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מרוצה ממנו מאד תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? נקסט. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול מי החברים הכי טובים שלך?: הרביעייה יש סביבך מעגל רחב של חברים? זה לגמרי האיכות ולא הכמות. מבחינת איכות, הם גדולים מהחיים אתה בן אדם חברותי או אנטיפט? גם וגם. תלוי במצברוח החברים שלך יודעים עליך הכל?: אף אחד לא יודע עלי הכל יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כמובן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל? בארים, חוף ים ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: לא רבת עם חבר: לא בכית: כן (לא להלחץ, אני בוכה מהכל. זה היה ממשהו בעיתון) צחקת: כמובן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן, חזיות הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים? מי שלא נתן לי סיבה לבטוח בו, אין סיבה שלא אבטח שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כל אחד משקר מתישהו בחיו יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך? שחיין, ואין צורך להוסיף. אתה חצוף?: כשצריך תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ספונטני, כשאני יכולה לענות אני עונה, לא מחשבנת צילצולים שחית פעם בעירום?: בטח בילדות החבר הכי טוב שלך בתול? לא מה הצבע תחתונים שלך?: שחור עם פס אדום למעלה איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל ביותר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אין עלי, אני אחרי מקלחת איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע שעבר עם מה אתה ישן? בחורף בגדים ארוכים, בקיץ כלום או מינימלי לגמרי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא יודעת מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? תמיד... מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? מוצ"ש לדעתי האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? כרגע אין, וזה לא משהו שאני מחפשת בנרות ביום כיפור האחרון- איפה היית? בעיר, בבית.. יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: העיקר מאושרת, לא חשבתי על זה איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכייף לא נורמלי, למען האמת. יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? מתי? שעון מעורר בד"כ היית מחוייב למישהו? כנראה התעלמת ממישהו בכוונה? לא חושבת סיננת מישהו בטלפון? בכללי, כן ניתקת למישהו בפרצוף? כנראה שכן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: נקסט. החברים שהכי מצחיקים אותך: כולם. החבר/ה הכי יפה שלך: כולם יפיופים לא נורמלים
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: זה לא פייר השאלות האלה! טוב, מכאן התשובות שלי כבר לגמרי משעממות. לילה טוב חבר'ה

מוחטה1

New member
מי שמביט בי מאחור, לא יכול לצבוט אותי

כי הלחיים מלפנים!!!111 אחח, הכבש ה-16 הוא אחד מהדיסקים המשובחים ביותר!
שם: אביגל גיל: 17!
שעה להתחלת השאלון: 01:18 אני ממש עייפה אז ייקח לי זמן
תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תאטרון+סוציו-פסיכו. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן, אבל תמיד אפשר לשאוף ליותר. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? 18.59 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? טובה [יאהב!!!111
] מה גורם לכם לאושר? אנשים אהובים, אומנות טובה, מקומות כיפיים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
גאד, זה יהיה שאלון רגשני, נכון? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: סיפוק+שחרור+אהבה+אקסטזה?
[נו, אף פעם לא הצטיינתי בהבעה בע"פ
] מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? החלום זה לשחק בתאטרון החאן, אם לא, גם להפיק שם או לקחת חלק מאחורי הקלעים יהיה אגדי. מתנדבים במשהו? לא. למה? שאלה טובה, כל תשובה תהיה תירוץ מתחמק ומשתמט. בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד. הכרויות באינטרנט? בעד. יזיזות? נגד!!! קשר פתוח? נגד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים, איזו שאלה
אייפוד/דיסקמן? דיסקמן! אני כה טכנופובית, כל ה-MP4 והאייפודים זה מסובך אחושרמוטה! עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? דה, עושר, הלוואי אחיה בוילה מפוארת אך אהיה בודדה, גלמודה, לא אוהבת ולא נאהבת. שאלה ברורה מאליה. מכתב מהלב/ברכה קנויה? ידעתי שזה יהיה רגשני! התנדבות/עבודה לכסף? ברגע שיהיה לי כסף אתנדב
. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות, אך יש גבול גם לזה
השמיים הם הגבול? בודאי. ציור מופשט עושה לכם את זה? נה. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ברור שאני אגיד את המילה האחרונה, אני מזל טלה+אימפולסיבית. אני אתחרט על זה, אך אגיד אותה! מתעסק בספורט כל שהוא? לפעמים אני יורדת ע-ד למקרר! ולפעמים אני פשוט מסנג'רת את אחותי
חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? כשאחסוף כסף הקיץ, בעזרת השם, אממן חלק מהמסע לפולין+שיעורי נהיגה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בודאי. חברות היא לנצח? כשהיא אמיתית נראה לי שכן. אף פעם לא חייתי לנצח, אז אחזור אליכם בקשר לזה
סלחן? כן. מתעצבנת מאוד מהר, ונרגעת מאוד מהר
. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה, מה איתכם? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מודיעין/הדרכות מסויימות שראיתי באתר שלהם, ונראו לי מאתגרות ומגניבות לגמרי. מתי הפעם האחרונה שבכית? לחצי דקה מטופשת בשבוע שעבר. מי החברים הכי טובים שלך?: יש לי טובים, בלי דרגות, וביניהם-קרין, רעות, לימור, איילצ, סיגל, שני, נעמה... יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אפשר להגיד. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותית עם נטייה לסנוביזם. מה לעשות, יש בני אדם בלתי נסבלים
. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא נראה לי יש בן אדם שיודע עליי הכל, כולל אני
. יודע לשמור סודות?: כן, וחבל לפעמים. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: אני משערת שכן. מסתדר עם החברים שלך?: לא, איכ, אני נגררת אחריהם בלי לרצות כי אני חסרת עמוד שדרה. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: עיר/צוללת/אבו גוש בימים המשעממים. הופעה מגניבה/סרט טוב/בית ריק כשאלוהים בעדנו
. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: חצי-רצינית. חיבקת מישהו:. מיששתי שדיים בצורה אגרסיבית.. רבת עם חבר: כן
בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן
. קנית משהו? אבא קנה לי קולה, אני עמדתי ועשיתי למוכר עיניים
. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? רק ב-24 השעות האחרונות?
דיברת עם מישהו שאתה אוהב דה. התגעגעת למישהו? כן
.

מוחטה1

New member
המשכוש.

עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה, אני חשדנית. פולניה, נו. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: "ברור שהציצים שלך לא מתפוצצים בגופייה הזאת!"
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי. איך נראית האקס/ית שלך?: יש לי טעם מוזר
אתה חצוף?: כן. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: רק אם הוא חתיך. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: רק אם הוא חתיך. תודו שזה הדבר היחיד שחשוב, ושלא יהיה בגיל של אבא שלי
. היו לך הפרעות אכילה?:
זה מזכיר לי שיום אחד נזכרנו בזה שאמא שלי הכינה 40 כדורי שוקולד שנאכלו תוך יום, ע"י אחותי. דודה שלי: "מה נתלי, היו לך הפרעות אכילה?" אח שלי: "לא, לא היו לה הפרעות אכילה! אף אחד לא הפריע לה לאכול!!!" כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:
שיואו, כאילו, ברור שאני לא עונה עך הטלפון ה-1, מי שרוצה אותי יתקשר שוב כדי להשיג אותי!!11 שחית פעם בעירום?: נה. מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: חה. מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד-לבן. איזה מראה יש לחדר שלך?: די משעמם, בלי אף נגיעה שלי, לא מתעניינת בעיצוב, התחום של אמא. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 צ'מידי חברוצ'. איך אתה מרגיש עכשיו?: מעולה, ואתם?
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שישי. עם מה אתה ישן?: בוקסר וגופיה. האם הפיצו עלייך שמועה?: בערך. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בטח
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אני חושבת שהיום, כשיושבים ליד ערן במתמטיקה, קשה שלא. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? הממ, אני לא זוכרת, רוצה להאמין שלפני הרבה זמן יחסית. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?
ממש לא. אני חושבת שאני בדיוק מתאימה לגילי, מסתדתר טוב עם בוגרים יותר אבל גם עם צעירים יותר, ואף פעם לא אפסיק להיות ילדותית [בצורה חמודה כזאת
], עדיין כיף לי לראות "הקוסם", עם איתי שגב, ואדם, וסער בן יוסף!!!!111
יו והמכשמשות!
מה צבע העיניים שלכם? חום-ירוק. יש לך אהבה? תמיד
. אם לא, היית רוצה? אם לא תהיה לי איזושהי אהבה למישהו/משהו בחיי, למה לקום בבוקר? [שאלה מוטורית כמובן
]. ביום כיפור האחרון- איפה היית? וואו, רגע... אה! סיבוב קצר בשכונה ואז הלכנו לרעות למרתון מונופול, עד שנרדמנו. יש לך בלוג? לא. נישקת מישהו מאותו מין? כן. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: מאושרת, מסופקת, בתוך זה כלולים אהבה-חברים-משפחה-קריירה וכאלה
. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? יאייי, איזה כיף להיזכר. ת"א-מסיבה-מדורה-מתמטיקה [החלק הלא-כיף בעניין
]-ראיונות מצחיקים-הצגה-ת"א. נפלא
. יש לך משקפים/עדשות? הלוואי והיו לי משקפיים. זה כזה סקסי!
מה העיר אותך? אבאמא. היית מחוייב למישהו? מחוייבות זה כ"כ לא בשבילי כרגע. אלא אם כן מדובר למשימה מאתגרת/חבר שאינו בן זוג. התעלמת ממישהו בכוונה? בודאי. סנוביזם. סיננת מישהו בטלפון? בודאי. סנוביזם. ניתקת למישהו בפרצוף? בודאי. מרוקאיותיזם
החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: קרין החברים שהכי מצחיקים אותך: רעות ואחריה כל השאר, לא הייתי יכולה להיות בקשר עם אנשים חסרי הומור. החבר/ה הכי יפה שלך: וואו, באמת שכולם! החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: אוף, כל אחד בתחומו-רעות הקולנועית, אסתי הזמרת, קרין המדריכה, לימור האומנית, התיאטרוניסטים שעוד תשמעו על כל אחד ואחת מהם! כולם! החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: קרין נראה לי. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: רעות-קרין-איילצ-לימור-כל השאר בימים מסויימים
. חבר/ה ללימודים: הממ, אני יושבת בעיקר ליד קרין [וואו, אני אובססיבית עליה, מה?], אבל גם ליד אסתי/שני/איילצ/נויה/ערן. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: שו?
חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: שמחי! אני השמחי השישית! וזה משתלם לי, כי יש קובה!
חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: קרין. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אסתי, אבל היא כזאת דיווה, זמרת קטנה פשוט קטן עליה! חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: סופר-טל! הילדה לא יורדת מציון 90 ,רשג"דית, מלמדת ילדות מחול, רוקדת בעצמה [כה מדהים!], העמידה קטע אדיר בתאטרון, שילבה בו ריקוד ומצאה זמן לבנות גם לקטע שלי ריקוד! סופר-טל!
חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: שטרצ
. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: לימה. בזכותה הכרתי באופן רציני יותר את עברי, בזכותי היא הכירה את אריק+תומר, ואני לוקחת קרדיט גם על מאור כהן
. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:
איך אני יכולה לא לריב עם מישהו? זה נוגד את טבעי! חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: קרין! חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: קרין! [מה לעשות שהיא מתאימה לכל השאלות שלכם!] חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: רעות. שדיים. היה כיף לחבק היום את נעמה, כי היא כה כוסית
. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: איילצ! הבלונדה הקטנה והקופצנית! החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: לימור, דה. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: קרין
[זהו, השם שלה לא יוזכר פה יותר!] החבר/ה האחרון/נה שהכרת: עילי
, הבחור יותר אובססיבי על אריק ממני! החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:-זאת שאסור לומר את שמה- החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: גאד דאמט, באמאשלי שיש לי עוד חברים חוץ ממנה!!!!11 החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: למה להתעסק בחרא? החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: לימור וההיא
החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: ההיא סביר להניח
החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: נעמה. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: רעות. שדיים. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: מישוש שדיים התכוונת? רעות
. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: סיגל. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: ההיא אמרה לאבא שלי יותר משהיא אמרה לי, הוא זה שנהג באוטו
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: ירדן מחץ אותי, וזכה להרבה ליקוקים בתמורה. היי, באמצע דיברתי עם אחותי וזה
. לילה משובח.

ירדן88

New member
../images/Emo9.gif

בכוונה רשמת שאלה מוטורית?
או שהתכוונת לרטורית..
סתם מעניין

מוחטה1

New member
ברור שבכוונה! ../images/Emo6.gif

אני ממליצה לך להתנחל אצל חברה בעלת וי או די ולראות בלופים את המופע של אסי וגורי!

מוחטה1

New member
ואז הזקנה התפצלה ל-2!!!111

וקמח! מלא קמחים של קמח!
[טוב, חדל
]. אוף, פעם הייתי מסוגלת לדקלם את כל המופע, ועכשיו אני בקושי יכולה לצטט חצי משפט
. אני חייבת לראות את זה שוב!

Covers girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אני מכירה את זה!!!1 זה מהמופע שלהם, זה אדייייירר כ"כ.

חפרני על

שם:יעל טרגר גיל:16 וחודש!! (פחות ים) שעה להתחלת השאלון:07:19 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת:לימודי סביבה (שליטע!!) וביולוגיה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?ברורר (שלא!) כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא יודעת..חח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?נראלי שכן.. חחח איזו מוסיקה אתם שומעים?ישראלי בעיקר.. בעיקרון כל דבר שהוא ישראלי שהוא לא מזרחי.. מה גורם לכם לאושר?החברות שלי:) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?>< תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לחייך כשיש באמת סיבה! מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אין לי מושג=\ מתנדבים במשהו?כן.. במועצת שכבה,תלמידים ובמועצת נורע.. אני מדריכה בתנועה.. וכשיוצא אני מתנדבת ב"לתת" למה?כי חשוב לי לתרום כמה שיותר אם אני מסוגלת.. בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?אין לי דעה.. הכרויות באינטרנט?תלוי איזה הכרויות באינטרנט. יזיזות?אין לי דעה.. קשר פתוח?אין לי דעה.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים אל מול פנים.. (אחח איה שיר זה
) אייפוד/דיסקמן?דיסקמן!!!111 עיפרון/עט?עט! (0.4) שירה/ריקוד?שירה. בריאות/עושר?בריאות! עושר/אושר?אושר! מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב.. התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?בין לבין.. השמיים הם הגבול?כבר לא.. ציור מופשט עושה לכם את זה?כן! מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג:) נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אפסיק כשאגרום לצד השני להבין את הצד שלי
מתעסק בספורט כל שהוא?באה לפעמים לאימוני כדורעף.. חוסך כסף או מבזבז?בזבזנית ברמות על מטורפות!! מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אבזבז אותו על משהו לא הכרחיXD חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?האמת כן! אבל אני חושבת שבכל מסגרת שאדם נמצא יש לו שם את החבר/ה הכי טוב/ה שם.. חברות היא לנצח?לא.. סלחן?אכן! רגיש?מאוד! תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני חושבת שאחלה:) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?עוד לא יודעת.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אולי אתמול.. אבל בטוח שלשום.. מי החברים הכי טובים שלך?: יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כן.. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותית:) החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא!.. יודע לשמור סודות?:כן!.. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: רק אם חשבתי שהסוד הזה מזיק למי שסיפר לי אותו.. וגם אז זה לא היה להפיץכזה לכל העולם!.. מסתדר עם החברים שלך?:ברורר!! לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:לאלדו (הדליגרייה) או סתם להתנחל באיזה בית.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן... חיבקת מישהו:.כן.. רבת עם חבר:לא.. בכית:נדמלי שכן.. צחקת:המוןן!! גרמת למישהו לצחוק:כן! קנית משהו?פיצה.. הסתפרת?לא.. הרגשת טיפש?לא.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן.. התגעגעת למישהו?אכן! עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא חושבת.. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן! איך נראית האקס/ית שלך?:^_^ אתה חצוף?:רק כשצריך.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא.. ז'תומרת תלוי מה הפרש הגילאים.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן.. היו לך הפרעות אכילה?:לא.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה.. שחית פעם בעירום?:לא.. מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: לא בטוחה.. מה הצבע תחתונים שלך?:סגול עם מיקי מאוס:) איזה מראה יש לחדר שלך?:גדול ומבולגן.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין.. איך אתה מרגיש עכשיו?:אחלה בחלה.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אתמול.. חח מסיבת השפרצות מטורפת!!!! (אחח שביתות זה כיףף) עם מה אתה ישן?:עם פיג'מה.. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול.. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?אתמול! מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?שבוע שעבר בחמישי.. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן.. מה צבע העיניים שלכם?חום.. יש לך אהבה?כרגע? לא.. אם לא, היית רוצה?בררורר~! ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל חברה.. יש לך בלוג?כן.. נישקת מישהו מאותו מין?כן.. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:גדול ב15 שנה אבל שלא ממש יראו את זה עליי
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?עשיתי פעמיים השפרצות באותו יום.. התעצבנתי על הרכז שלי..בכיתי הרבה וזהו.. יש לך משקפים/עדשות?משקפיים. מה העיר אותך?כלום.. היית מחוייב למישהו?לא.. התעלמת ממישהו בכוונה?כן.. סיננת מישהו בטלפון?כן.. ניתקת למישהו בפרצוף? לא.. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:שרון.. החברים שהכי מצחיקים אותך:בופי ויוסטון.. החבר/ה הכי יפה שלך:יש המוןן החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:יש המוןן החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:לא יודעת.. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:רוני ובופי
חבר/ה ללימודים:מה? חחח החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: אין נראלי.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אין לי אייסיקיו.. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:מאיה.. שרון.. ענבל.. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:שרון.. ומאיה.. חבר/ה זמר/ת קטן/ה:לא יודעת.. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:יש כמה.. שיר
חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:יש כמה.. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: יש הרבההה חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:כמעט כולן.. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:לא יודעת.. נראלי שזו אני בין כל החבריםXD חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:אין כזו.. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:כולןן.. החבר/ה הכי קטן/ה שלך:רוני!!! החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:יש הרבהה חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: לא יודעת.. החבר/ה האחרון/נה שהכרת:בנות קומונה מתוקות:) החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:לא זוכרת.. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:שרון.. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:יש אחת.. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:לא הלכתי לסרט המון זמן.. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:יש מישהי.. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:לא זוכרת..חח החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:רוניי.. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:חברות שלי לא מרביצות לי
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:לא זוכרת.. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:גם לא זוכרת.. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: יוסטון...

The only one of five - exeption.

שם:יעל
גיל: 13 שעה להתחלת השאלון: 8:20[מה, יש לי הופעה עוד שעה!11] תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה רולז!
מגמה שנלמדה או נלמדת: הלוואי שמחול, אבל לא. רוצה מאוד מאוד תקשורת אבל זה לא יקרה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני אחד האנשים היותר מצחיקים בעולם, שברגע שבא לי משהו, אני עושה אותו[גיטרה, שירה...] אז... אני חושבת שכן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? המון, וזה עושה לי ממש ממש טוב. בעיקר על הכתיבה שלי. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? חוץ מ"יש לך עיניים יפות!1" שמיכל כבר שמעה מה זה בשבילי
לא ממש. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר. מה גורם לכם לאושר? חיבוקים, שאומרים לי שאוהבים אותי, חברים, מחול. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? בטח שמעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:זה... להרגיש אופוריה ממה שאתה עושה ולא ממה שיכולת לעשות. זה להרגיש טוב, זה לקבל מחמאה במומנטום מסוים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להתחתן עם מישהו עשיר[עמרי!!11
] לא, סתם, עיתונאית
מתנדבים במשהו? לא כל כך, אין זמן. בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
לא יודעת למה, כאילו, כולם עושים את זה, אבל זה לא נראה לי טוב. הכרויות באינטרנט?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה פוגע ומעיק. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים, כמה שזה קשה. אייפוד/דיסקמן?דיסקמן;[ עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד
למרות שזה ממש ממש קשה. בריאות/עושר? כמו שתמרה אמרה, כולם נהפכים יפי נפש בשאלות כאלה, אז אני אמשיך בדעתה ואגיד שיהיה לי מספיק עושר כדי לשמור על הבריאות שלי. עושר/אושר? אושר, אין ספק. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מה
התנדבות/עבודה לכסף? אם היה לי זמן בכלל
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים, עם גבולות מסוימים. השמיים הם הגבול? אני מאוד פחדנית, אז פחות. ציור מופשט עושה לכם את זה? אני לא כל כך מתחברת לציור, אז כנראה שלא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיגה
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי למי, ותלוי מתי, בדר"כ אני אגיד את המילה האחרונה. מתעסק בספורט כל שהוא? מה, בלטג'אזהיפהופ לא מספיק?
חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה גיטרה מושלמת
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? עכשיו אולי.. אבל זה לא כיתה ג', לא מגדירים. חברות היא לנצח? אם יש חיה כזאת, אז אני מעריכה שכן. סלחן? שומרת טינה בדרכ. רגיש? מאודמאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מצוין ואפילו משתפר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני רוצה גל"צ!!1 תקראו לי ג'ובניקית
מתי הפעם האחרונה שבכית? אוך, יום שני. שימות האורתודנט הזה. מי החברים הכי טובים שלך?: נופרי, כוכב, עדי, גל, יולה... יש סביבך מעגל רחב של חברים?: מנסה לשמור ככה. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי
החברים שלך יודעים עליך הכל?: ממש לא, אולי נופר... יודע לשמור סודות?: פעם לא, היום כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן =/ מסתדר עם החברים שלך?: אחרת הם היו החברים שלי?!
לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לקריון, לנווה גנים... ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא ממש.. חיבקת מישהו:. כן
רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן
גרמת למישהו לצחוק: כן
קנית משהו? קרטיב בבצפר נחשב?
הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? האמ, לא ממש.[התכוונתם לאהבה מהמין השני, לא?] התגעגעת למישהו? לעדידי, עוד חודש וזה נגמר;[ עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה לצערי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כבר פחות. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: אפשר לקרוא לו אקס אחרי שהיינו יומיים ביחד? נמוך, שחום ומעצבן. אתה חצוף?: לפעמים. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כל עוד זה לא פדופילי, אין לי בעיה לצאת עם מישהו שנה מתחתיי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כנ"ל. היו לך הפרעות אכילה?: בחיים לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני מוצאת אותו זה כבר סיפור
שחית פעם בעירום?: אני מעריכה שהייתי קטנה
החבר הכי טוב שלך בתול?: אני... מקווה
מה הצבע תחתונים שלך?: שחורות עם גומי צבעוני
איזה מראה יש לחדר שלך?: תכלת וטורקיז.. עם רהיטי עץ. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:כרגע אין עליי, לא ממש אוהבת. איך אתה מרגיש עכשיו?: קצת מצוננת, קצת עייפה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ל"ג בעומר נחשב?!
לפני כמה ימים. עם מה אתה ישן?: עם גופייה ובוקסר האם הפיצו עלייך שמועה?: כן =/ מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול. על אסתי. אבל זה היה מאהבה
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול. במשפט המבוים
תמיד קטעעעעעים שם
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול. בבלט. מפגרות האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? ברי מביט 69 חשב שאני מעל 16!!1 וים חשבה שאני בת 17, ואני מטר חמישים, אז אני מעריכה שכן. מה צבע העיניים שלכם? כחול טורקיז יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? ממש. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בית הכנסת, ואז בבית עם חברה טובה וחברים של אח שלי יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: גיל 28... לומדת לתואר שני או משהו, עם ילד מאמם ובעל מקסים, באיזו עיר קטנה או כפר. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? היה ל"ג בעומר, ואז יום ראשון ישנתי עד 4
יום שני הלכתי לאורתודנט וראיתי בופור, שדיי התאכזבתי, ויום שלישי קרעו לנו את העכוז בבלט
יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? אבא, ב8, ביקשתי
היית מחוייב למישהו? כן, והוא השביע אותי שאני לא אפרד ממנו
טיפשה. התעלמת ממישהו בכוונה? כן
סיננת מישהו בטלפון? כן
ניתקת למישהו בפרצוף? כן

המשך../images/Emo6.gif

החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: אני משערת שנופר החברים שהכי מצחיקים אותך: נופר, טל, עדי, צליל
החבר/ה הכי יפה שלך: אוך. נופרי עם החיוך המקסים שלה, כוכב... החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: רוני
, כוכבי, גיל... החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: כנראה שנופר. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: מיכצ'
, צליל, נופרי, עדי... חבר/ה ללימודים: יולה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מורי
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אין לי ICQ
חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: האאאמ, נופר. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: נופר ועדי חבר/ה זמר/ת קטן/ה: גילי
חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: כוכבצ'
חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:האמ.. פז?
חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:צליל
חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: צליל
חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: גל חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: עדי
חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: עדי ונופר
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: יהלי!!11
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: רוניאלה
חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: דפנטלי עדי. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: האמ
נדמה לי שעפריש. או עינב. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: נופרי
החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: אני דיי סנילית, דאמ. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: מור!! היא דרכה עליי ושברה לי את הציפורן ;[ החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: אבא
?
החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: יפעת. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: נופר
"יש לך הרפס?" "אם היה לי היית רואה" "נו, זה לא שכל הזמן אני מסתכלת על העיניים שלך!" "עיניים? שפתיים נופר!" "נו, אבל באמת אני כל הזמן מסתכלת על העיניים שלך
" החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: יולה, כנקמה על הצביטת חאאאאאדודים שלי. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: האאאמ
נדמה לי שטל
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: תמרה
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא זוכרת
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: נתתי לעומר חיבוק ערסים, נחשב?
אחלה שאלון

Dark chocolate

New member
לרקוד את אחריות של יוני זה להשתגע?????????../images/Emo11.gif

אם כן אז את צריכה לראות מה אני עושה בשיעורים!!!!

alwayschen

New member
באמת הרבה זמן לא היה :)

שם: חן. גיל: 15וחצי. שעה להתחלת השאלון: 14:26. תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת רולז!
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? משתדלת... :S כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן :) איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי
מה גורם לכם לאושר? מוסיקה, אהבה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שמח עם הרגשה של שלמות. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי מושג :/ מתנדבים במשהו? כבר לא... למה? זה נגמר :/ בעד/נגד: עישון? כן. סמים? לא. סקס מתחת לגיל ל-18? כן. הכרויות באינטרנט? נה.. יזיזות? חח כן. קשר פתוח? לא. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן?אייפוד....למרות שלפעמים דיסקמן. עיפרון/עט?חח עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? ב ר י א ו ת! עושר/אושר? א ו ש ר! מכתב מהלב/ברכה קנויה? הכי מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? עדיף הצבת גבולות. השמיים הם הגבול?כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? חח נראה לי שכן :S מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג עדיף. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? לצערי אגיד את המילה האחרונה. מתעסק בספורט כל שהוא?לפני כמה זמן רקדתי אבל כבר לא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבז. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אעשה איתו משהו שהוא ממש חשוב לי אם חסכתי בשבילו... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא. חברות היא לנצח? שום דבר לא לנצח, לצערי. סלחן? כן. :/ רגיש? כן :/ תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חח סבבה? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אין לי מושג. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת, אבל לא נראה לי שהיא רחוקה... מי החברים הכי טובים שלך?: יש טעם להגיד אם אתם לא מכירים אותם? :S יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לשמחתי כן :) אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: חח כן :/ מסתדר עם החברים שלך?: כן. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לחורשה
ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:. כן :) רבת עם חבר: כן :/ בכית: לא. צחקת: כן :) גרמת למישהו לצחוק: כן :) קנית משהו? לא. הסתפרת? לא :S הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? לא. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא. איך נראית האקס/ית שלך?: פעם הוא היה נראה יותר טוב חח אתה חצוף?: כן. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן, הכי טוב. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה חח שחית פעם בעירום?: חח לא. מתי?: - החבר הכי טוב שלך בתול?: כן. מה הצבע תחתונים שלך?:תכלת. איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה מלא פוסטרים P: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת של פיס :) איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה :/ מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני הרבה זמן :/ עם מה אתה ישן?: לבד :/ חח... האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום. |: מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?נראה לי אתמול... מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן, לפעמים יותר מדיי. מה צבע העיניים שלכם?חום כהה. יש לך אהבה? לא :/ אם לא, היית רוצה? בארור :) ביום כיפור האחרון- איפה היית? חח בחורשה XD יש לך בלוג? לא. נישקת מישהו מאותו מין? כן. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: מגשימה הרבה דברים שאני רוצה. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בחרישה לבגרות בתקשורת >< יש לך משקפים/עדשות? משקפים
מה העיר אותך? אמא :) היית מחוייב למישהו? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן :/

danar14

New member
MEEEEE!

גיל: 16 וחצי שם: אני רק אומר RDT שעה לשאלון: 14:44 אני בתיכון מגמה: ביולוגיה+כימיה פוטנציאל: ממש לא מחמאות על דברים שעשיתי: נראה לך שאני סופר..?! איך שאני נראה: אמממ לא זוכר המווון, לרוב זה החברים שלי מאיגי מוסיקה: הכל חוץ ממזרחית והיפ הופ אושר: שאני מצליח לקדם את עצמי או את מישו שממש קרוב אליי מתנדב: (גאה) במד"א למה? כי זה כיף עישון: ממש לא!!!! סקס מתחת ל-18: לא הבנתי אם זה אם עשיתי או שאני בעד? טוב אין לי כל כך הרבה זמן לכתוב

מעיייין

New member
חלק א'

שם: מעיין גיל: עוד מעט 16 שעה להתחלת השאלון: 4:32 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה..? מגמה שנלמדה או נלמדת: קולנוע
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? פוטנציאל..?
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? דברים?.. אני?... סתם, החמיאו, החמיאו. אבל סתם מיתוח נימוס
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק ישראלי. מה גורם לכם לאושר? מוזיקה, לקום עם מצברוח טוב, מחמאות, ועוד. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לחייך גם בלי סיבה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת עדיין. מתנדבים במשהו? מחויבות אישית..? חוג תכשיטנות עם אנשים עם פיגור. למה? כי אנחנו צריכים. אבל זה גם נותן לי הרגשה ממש טובה אח"כ בעד
/נגד
עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי בבנאדם, עם הוא מרגיש מוכן לזה, אז.. שיהנה. הכרויות באינטרנט? סבבה. יזיזות?
קשר פתוח?
זה
או זה
: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פני מול פנים אייפוד/דיסקמן? בעקרון אייפוד, אבל אני לא אבגוד ביקירי הגוסס;'( עיפרון/עט? עט עפרון שירה/ריקוד? הכל חוץ מריקוד. בריאות/עושר? בריאות. ברור. עושר/אושר? אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב
התנדבות/עבודה לכסף? תלוי בצרכים שלך, עם חסר לך כסף, אז עבודה. אבל עם כסף לא חסר ויש עבודה, אז התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים
השמיים הם הגבול? כנראה. ציור מופשט עושה לכם את זה? אמ. לא יודעת:O מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא אכפת לי נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך.. מתעסק בספורט כל שהוא? שחיה
חוסך כסף או מבזבז? מבזבז:/ מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אייפוד/מערכת/מצלמה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש. חברות היא לנצח? לא
סלחן? אהא. רגיש? נראלי שכן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה לגמרי פלוס
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? -.- לא מבינה בזה. מתי הפעם האחרונה שבכית? אמ. לפני יומיים בערך-.- מי החברים הכי טובים שלך?: שמות כאליו.. יש כמה וכמה.. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא מממש ממש רחב, אבל, כן, אני מרוצה מחבריי
אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: לא מבינה בכאלה מילים. אבל לצערי אני ממש סגורה ליד אנשים חדשים החברים שלך יודעים עליך הכל?: כמעט כלום
יודע לשמור סודות?: כן, פחות או יותר. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: אולי ביסודי או משהו.. מי זוכר..? מסתדר עם החברים שלך?: כן
לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לעיר / מושבה / או סתפ מתנחלת אצלם בבית ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:. אהא:] רבת עם חבר: לא... בכית: לאא.. צחקת: כלכךךךך גרמת למישהו לצחוק: כן
קנית משהו? מתנה לחברה
הסתפרת? לא
הרגשת טיפש? לא, לא כלכך. אה. בעצם כן, מתמטיקה
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אוהבת כאילו... רומנטית? לא.. אבל כן, עם הרבה אנשים שאני אוהבת:] התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: ביסודי
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: המון
איך נראית האקס/ית שלך?: חתיך
. ה-
זה רק על המראה
אתה חצוף?: לא. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אהא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אהא
היו לך הפרעות אכילה?: הלוואי. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: בפלאפון מיד בבית 2. שחית פעם בעירום? בארור
שחיה לילית בקרואטיה
מתי?: קרואטיה
קיץ שעבר.
החבר הכי טוב שלך בתול?: כן
מזאת השאלה הטיפשית הזאת?
מה הצבע תחתונים שלך?: לבן עם ציורי קופים
הו אמריקה, אמריקה.
איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? מה צבע העיניים שלכם? יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? נישקת מישהו מאותו מין? תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך? היית מחוייב למישהו? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החברים שהכי מצחיקים אותך: החבר/ה הכי יפה שלך: החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חבר/ה זמר/ת קטן/ה: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החבר/ה הכי קטן/ה שלך: החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

מעיייין

New member
חלק ב'. אופס../images/Emo3.gif שלחתי ת'שאלון../images/Emo3.gif

איזה מראה יש לחדר שלך?: קטנה כזאת, לקישוט
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: תמידי חוטים ושרשרת חוטיםP: איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד, אני יודעת..? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אמ. די מזמן
עם מה אתה ישן?: בובות
האם הפיצו עלייך שמועה?: אהה. לא משהו שזכור לי כלכך. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? צוויחה זה גם נקרה?
אתמול, מסיבת הפתעה לחברה
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? כל יום בערך
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? קצת. אולי. מה צבע העיניים שלכם? כחול וירוק. לא, לא כחול-ירוק. הם לפעמים כחול ולפעמים ירוק, תלוי בבגדים ובזג אוויר
יש לך אהבה? הלוואי
אם לא, היית רוצה? כן
ביום כיפור האחרון- איפה היית? יום כיפור?
מי זוכר...? אופמיים בטח.
יש לך בלוג? נישקת מישהו מאותו מין? לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אמ ילד/2 נשואה עם בעל אהוב גינה ירוקה וכלב/2
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? מתממטיקה, מתמטיקה, מסיבת הפתעה לחברה, מתמטיקה ועוד מת'. יש לך משקפים/עדשות? לא.. מה העיר אותך? כלום.. היית מחוייב למישהו? אמ.. ? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? יכול להיות.. מזמן.. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: שקד
החברים שהכי מצחיקים אותך: שקד ובועז
החבר/ה הכי יפה שלך: לילה
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: אמ.. יש כל מיני.. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: אפאחד
החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: משי
חבר/ה ללימודים: שקד/לילה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: שקד. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: דניאל
חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: שקד. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: שקד..? חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אין-.- חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: נוהר אולי? חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: אין
חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אממ... בועז. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: לילה. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: נוהר.. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: שקד... החבר/ה הכי קטן/ה שלך: לילה
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: הרבה.. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: שקד החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ירדן החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: מיכל
החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: מיכל
החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: אממ. לא יודעת.. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: בועז נדמה לי..? החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: אררג. גל. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: מיכל. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: שקד. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: מי נותן כאפות בימיינו? שקד. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מיכל
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: מיכל
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: בועז.

למעלה