שאלון

ב י ז י

New member
אעאעה

שם:ליזי גיל: כמעט 18 שעה להתחלת השאלון: 16:46 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מדעי הסביבה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? קרה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? גם זה קרה איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק בעיקר מה גורם לכם לאושר? חיבוקים, חיוכים, מילים, אנשים טובים, הופעות אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ואט? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? לא אכפת לי הכרויות באינטרנט? לא ממש בעד יזיזות? כל אחד ומה שוטב לו? קשר פתוח?כנ"ל זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? אממ צריכה כסף, אז נילך על עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? באמצע השמיים הם הגבול? יש מצב ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא זה ולא זה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? אמ די באמצע מה תעשה בכסף במידה וחסכת? תלוי מה אצטרך באותו הרגע חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? וודאי, אפילו כמה חברות היא לנצח? כן סלחן? יותר מדי רגיש? כנ"ל תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? משקי"ת עלייה
מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני כמה ימים מי החברים הכי טובים שלך?: אתם לא מכירים במילא יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא רחב אבל גם לא צר אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא כולם יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?:עם רובם לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: הופעות ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:יש מצב קנית משהו? לא הסתפרת?לא הרגשת טיפש?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהבכן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: ככה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יכול להיות יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יש מצב איך נראית האקס/ית שלך?: עזבו, סתם ילד ישן אתה חצוף?: לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי עד כמה צעיר יותר תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי עד כמה מבוגר יותר היו לך הפרעות אכילה?: כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:יש ויש מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: כמה ימים.. אם אפשר לקרוא לזה מסיבה עם מה אתה ישן?: מכנס קצר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?בטח לפני כמה ימים מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכרת
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני שבוע בערך האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אני סבבה מה צבע העיניים שלכם? תכלת יש לך אהבה?כן אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל חברה יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין?כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך?התעוררתי לבד היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:אתם במילא לא מכירים אף אחד, אז מיותר להגיד שמות

עונה...בהספקה מקולנוע

שם: דנה גיל: 17 וחצי שעה להתחלת השאלון: 14:35 תיכון/צבא/יסודי/אחר: מסיימת אוטוטו תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: ביולוגיה וקולנוע ואני מסיימת קולנוע ביום ראשוןן אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? תלוי במה. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לאחרונה הרבה... בערך חצי שכבה שלי מחאו לי כפיים ושיבחו אותי והבמאי של המסיבת סיום והרכזת והמנהלת עוד מישהו? אה ושכנה שלי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? אממ בעיקר ישראלי וכרגע ספציפי את המחרוזות של המסיבת סיום מה גורם לכם לאושר? הופעה טובה או משו שמצליח לי ולהתנדב ולתת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לחייך ולהתכוון לחיוך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עיתונאית או עובדת סוציאלית מתנדבים במשהו?כן דרך המועצת נוער למה? כי זה עושה לי טוב על הלב ועוזר לאנשים בעד/נגד: עישון? נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? תלוי קשר פתוח? מה הכוונה? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? תלוי עם זה לעזור למישהו אז התנדבות ואם לא אז עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? עם גבולות אני לא מאמינה במשהו פרוץ השמיים הם הגבול? בהחלט ואךף מעבר לזה ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?גם וגם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי אם אני יודעת שאני צודקת אשאר עד המילה החארונה ואם לא אז אפרוש מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מצלמה גדולה ויפה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן מאודד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה אחלה בחלה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה להתעסק בצילום או בהדרכה אבל יותר צילום מתי הפעם האחרונה שבכית? אני בוכה די הרבה אבל שלשום מי החברים הכי טובים שלך?: כרגע אני לא ממש יודעת יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי למדי החברים שלך יודעים עליך הכל?: כן יודע לשמור סודות?: תלוי ממי גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כן אפשר להגיד לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: כל מיני זה משתנה ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא הייתה אבל שלשום הייתה לי חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? קולה בקפיטריה הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב לא התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: בוטחת יותר מדי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא איך נראית האקס/ית שלך?: אין אתה חצוף?: לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בכמה עם זה כמה ימים אז כן אם יותר לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא הרבה שחית פעם בעירום?: כן שהייתי קטנה ולא היה לי בגד ים בערך בגיל חצי שנה אפילו פחות מתי?:בערך בגיל חצי שנה אפילו פחות החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?:תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 עגילים באוזן ימין ועגיל אחד בשמאל ועגיל באף איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אווו הרבה זמן עם מה אתה ישן?: חולצת התנדבות או משצים וטרנינג האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? בחזרת של המסיבה מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?לא זוכרת האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? מאוד מה צבע העיניים שלכם? כחולות יש לך אהבה? כן אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? טיילתי ברחבי אשקלון יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: עם קרירה שאני אוהבת בעל שאני אוהבת וילדים לפחות 2 איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בללמוד למתכונות ולמבחנים יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? האמת שבין התחלת השאלון והסיום יש הפרשים כי נרדמתי והעיר אותי הפלא היית מחוייב למישהו? כרגע לא התעלמת ממישהו בכוונה?אמממ לא סיננת מישהו בטלפון?כן את העורך של הבמאי כי הוא הפריע לי להרדם ניתקת למישהו בפרצוף? לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:כרגע זה נתון בשאלה החברים שהכי מצחיקים אותך: ורד וגולש החבר/ה הכי יפה שלך: לא יודעת החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: משרקי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: חני החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חני וורד חבר/ה ללימודים: גל החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: רן או ורד החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אינה כי היא מקנדה אז קצת קשה לדבר בטלפון חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: הייתי בעבר מתנחלת אצל חני חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:ורד וגל ורן חבר/ה זמר/ת קטן/ה:שיר חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: - חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:- חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: כולם חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: ורד טפו טפו חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: הרבה חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: זה משתנה חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: ורד החבר/ה הכי קטן/ה שלך:דודי החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: אור חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: רן החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ורד החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: קארין החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: עכשיו עם ורד החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: אור החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: אווו זה היה מזמןןן החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: גל או קארין נדמה לי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:לא צובטים אותי החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: אף אחד החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: רן וורד החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: קארין החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: מאור לפני יומיים ביומולדת שלו

ונטורי

New member
הרבה זמן שלא הייתי פה..אז חוזרים ובגדול ../images/Emo9.gif

אני מודיע מעכשיו שהשאלון יקוצר. שם:טל ונטורה גיל:16.6 שעה להתחלת השאלון:22:55 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון אורט "אבין" מגמה שנלמדה או נלמדת:פסיכו מורחב אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אמממ תלוי במה. צופים כן מוזיקה כן לימודים לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?המון. בעיקר אחרי הופעות. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן למרות שאני לא מבין למה-_- איזו מוסיקה אתם שומעים?פופאנדרול כזה אני יודע מה גורם לכם לאושר?מוזיקה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:צופים,משפחה,חברים,אהבה-מוזיקה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?מוזיקה. מתנדבים במשהו?כן למה? צופים בעד/נגד: עישון? תאכלס נגד אבל שכל אחד יעשה מה בא לו. סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? לא אכפת הכרויות באינטרנט?לא אכפת יזיזות?גם לא אכפת קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שונא לדבר בפלא רק באסאמאס אייפוד/דיסקמן?אייפוד. עיפרון/עט?0.4
שירה/ריקוד?שירה
בריאות/עושר?בריאות. עושר/אושר?אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה?לב.. התנדבות/עבודה לכסף?שניהם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אממ לא הבנתי. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג שיודע לפעול תחת מנהיגות. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?בדר"כ מילה אחרונה תכונה רעה מתעסק בספורט כל שהוא?הלוואי! חוסך כסף או מבזבז?בזבזן! מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אוטו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן שון! חברות היא לנצח?לפעמים סלחן?כן רגיש?לצערי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אחלה אחלה אחלה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אני רוצה להקה צבאית מתי הפעם האחרונה שבכית?אמממממ המון זמן. מי החברים הכי טובים שלך?:נחשול יש סביבך מעגל רחב של חברים?:בהחלט אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?:כן יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא מסתדר עם החברים שלך?:איך לא? לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:כל מקום אפשרי ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:מאוד. חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:כן בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:נראה לי קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?חחחחחחח כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: בהתחלה הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא סגור על זה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: דוחה אתה חצוף?: שצריך תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:אני יוצא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא חס וחלילה אתם לא רואים איזה שמנמן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:לבן עם ציורי דיסני ובוקסר איזה מראה יש לחדר שלך?:כל מי שנכנס לחדר שלי אומר "איזה חדר טל" איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:צמידים באדום שחור(שבט יהודה) צמידים כאלה ושרשרת עם מפרט ורוד:p איך אתה מרגיש עכשיו?:סביר - מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אמממממ אתמול ל"ג בעומר עם מה אתה ישן?:עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: יש מישהו שלא? מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני 10 דק' מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן מה צבע העיניים שלכם?ירוק יש לך אהבה?כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? בשכב"ג יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין? כן (בלחי) תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: מוזיקאי + 2 + כלב. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? לחץ יש לך משקפים/עדשות?עדשות מה העיר אותך?פלאפון היית מחוייב למישהו?לה התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: טל שון אלדור אילון עידן החברים שהכי מצחיקים אותך:חמישתם החבר/ה הכי יפה שלך: ידידה? אממממממ דניאל? החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: כולם מוכשרים ריקוד שירה נגינה ציור כתיבה החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:שון החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:שון ואלדורר חח חבר/ה ללימודים:גם הם החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: נופר החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: החברים שלי שכתובים חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:גם הם חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:גם הם חבר/ה זמר/ת קטן/ה:אילון ומור ועדי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:ליאת דניאל מיראל ועוד חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:שלו חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: גם כולם חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:אין כזה חח חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:יסמין חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:לא יודע חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:חחחחח אני ושון! החבר/ה הכי קטן/ה שלך:גיאוש החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:שפיג ושון! חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:אני ושון החבר/ה האחרון/נה שהכרת:אממ לא יודע החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:שון ויניב החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:שון החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:--------- החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:שון החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:שון החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:שון החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:שון החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:שון החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:שון החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:מיראל החבר הכי הכי הכי הכי - שון

אני עונה..^^ למרות שאני ממש חדשה.=]

שם: הילה גיל: 16 וחצי אתמול בדיוק.. שעה להתחלת השאלון: 22:58 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות ביולוגיה..=שליטה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא ממש. וזה מזה עצוב. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?דווקא לא הרבה=/ החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן..^^ איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי ופאנק, רוק כבד ישן כזה.. הכל בעיקרון. מה גורם לכם לאושר? חיבוק.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה הרבה מעבר לזה.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אין לי הגדרה=/ כנראה שלאהוב זה האושר הכי גדול מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מעצבת בכירה במגזין. מתנדבים במשהו? בצופים, נחשב?. למה? כי זה החיים שלי וזה כל כך חשוב לי. בעד/נגד: עישון? אין לי בעיה עם זה תכלס. אני מעשנת לפעמים. סמים? ממש לא! סקס מתחת לגיל ל-18? כל אחד והגיל שלו. זה תלוי בבגרות של בן אדם. הכרויות באינטרנט? לא משו יזיזות? בכיףD: קשר פתוח? לא. זה כל כך הורס זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? דיסקמן! עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות הכי חשוב.. (אמא חינכה אותי יפה..) עושר/אושר? אושר 3> מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות לנשמה, כסף למותרות..XD אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים השמיים הם הגבול? בהחלט! ציור מופשט עושה לכם את זה? אכן. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג כמובן, שוב- תלוי בבנאדם. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אוריד הילוך, אם אני אוכל לשלוט בעצביי מתעסק בספורט כל שהוא? הכי לא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה את כל הדיסקים של אביב=] חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש ועודג איך.. אפילו 3. חברות היא לנצח? .... סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מעולה ניתן לשיפור תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? טייסת קרבית. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום מי החברים הכי טובים שלך?: בר, בופי, שרון, ענבל, מעיינה, טרגר, ניר... יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן יחסית. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: בדרך כלל אנטיפת. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: לא XD גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן. מסתדר עם החברים שלך?: עם חלק קטן מאוד. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: אלדו D: ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:. 9000 אנשים. רבת עם חבר: עוד מעט זה יקרה. בכית: כן צחקת: כה גרמת למישהו לצחוק:כה קנית משהו? כן- מתנה לחברה של שיש לה היום יומולדת! הסתפרת?לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב המון.. התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטחת בשיט. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אוהו, כן. איך נראית האקס/ית שלך?: לא משו האמת היא.. בדיעבד. אתה חצוף?: חח כה.. חצופית. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן, בשנה בלבד. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ברור היו לך הפרעות אכילה?: מעולם לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה.:p שחית פעם בעירום?: לא מתי?: אמרתי לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: כחול איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל למדי ומגניב! איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין עלי, איך אתה מרגיש עכשיו?: בודד. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: וואו- הרבה הרבה זמן.=/ עם מה אתה ישן?: גופיה ובוקסר. האם הפיצו עלייך שמועה?: בהחלט= שאני לסבית! מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אממ, יחסית להרבה אנשים כן. מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא. אם לא, היית רוצה? כן, מאוד. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בכיכר עם כל הפריקים /m\ יש לך בלוג? אהא..^^ http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=388088 נישקת מישהו מאותו מין? כן XD תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: נשואה, גרה במושב שקט המרכז.. עובדת בעיצוב. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? למידה והכנת יומולדת לחברתי הטובה! יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? אמא. היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן.. סיננתי, נחשב? סיננת מישהו בטלפון? הנ"ל ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יש שתיים, בר ובופי. החברים שהכי מצחיקים אותך: בר, ניר, יוסטון... החבר/ה הכי יפה שלך: טרגר 3333> החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: בופי. אין ספק. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: בר. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: שרון!! חבר/ה ללימודים: אממ- ניר. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מייזנר ושי=] החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אין לי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: בופי.. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: בר, בופי, שי חבר/ה זמר/ת קטן/ה: בילי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: יעל אהרוני? חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: היה לי- תומר..^^ חמוד! חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:שרון, טרגר, בופי... חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: בונה.. אין לי כזאת. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: שינבל.=] חולעליך חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: בר 3> החבר/ה הכי קטן/ה שלך: שרון. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: אליעד. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: גורדון. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: שובל.. הממי הזה. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: מעיינה. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: מעעינה החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: גורדון החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: אממ- לא זוכרת, בטח מייזנר. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: יעל אהרוני. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: טרגר. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: צבטו אותי היום כמה וכמה בנות, בתחת!! החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: מאיה. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מעיינה החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: בופי החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: מייזנר.

B a 7 a K

New member
גם ככה אני אמור להיות ישן ואני לא.

שם: ברק. גיל: 17, חודש ועשרה ימים.
שעה להתחלת השאלון: 02:34, פאקינג שיט. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: ספרות-קולנוע-משפטים-צרפתית. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ממש לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? קורה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? גם קורה. איזו מוסיקה אתם שומעים? אם היה לזה אחד, זה לא היה מעניין. מה גורם לכם לאושר? כנ"ל. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית שהיא הרבה מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: בע. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות אחד כזה שלא צריך לדחות סיפוקים. מתנדבים במשהו? בדר"כ קורה, כרגע לא. למה? אין זמן כ"כ. בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד. הכרויות באינטרנט? למה לא? יזיזות? בכיף. קשר פתוח? יכול להיות מאוד בריא, אם זה מוסכם הדדית. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי בנסיבות. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. מצטער. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? גם וגם, אם אפשר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? שתיהן חשובות במקביל. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? צריך גבולות. השמיים הם הגבול? כן, אבל בתכלס זה סתם משפט כדי לגרום לעצמך להרגיש טוב יותר. ציור מופשט עושה לכם את זה? אפשרי בהחלט. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? חה, מצחיק שאתם שואלים את זה דווקא עכשיו. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה. סוטה. מתעסק בספורט כל שהוא? לא ממש. חוסך כסף או מבזבז? תלוי בנסיבות. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו שאני ממש רוצה [?] כמה בנאלי. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח. חברות היא לנצח? רק אם ממש רוצים. סלחן? צריך מדי פעם. רגיש? כן, נראה לי. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: דווקא בסדר, תודה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? גלי צה"ל (מותר לחלום!), דובר צה"ל, או משהו כזה. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכר. מי החברים הכי טובים שלך?: מה, ממש שמות והכל? לא לעניין. מי שצריך לדעת, יודע. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן, די. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: תלוי. אם אני אנטיפ*ת*, אז זה באופן סלקטיבי. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא, אבל החל מהשנה וחצי האחרונות חלקם יודע את הרוב.
יודע לשמור סודות?: כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא חושב. אם נשבעתי, נשבעתי. מסתדר עם החברים שלך?: זה לא טבעי כזה? לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: עיר, קולנוע, ערב-סרט
, גן סאקר. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו:. כן. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו? אוכל בבי"ס נחשב? :| הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? כן, סביר להניח. דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן. התגעגעת למישהו? כן.

B a 7 a K

New member
ההמשך. ../images/Emo122.gif

עד כמה אתה בוטח באנשים?: ככה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי זה קרה פעם. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: נראה לי שכן. איך נראית האקס/ית שלך?: מכוער. אתה חצוף?: קורה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בטח! היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: בדר"כ אני משתדל לשמוע כמה שיותר מהשיר.
שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: אמרתי לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: ממש לא! שניהם שרמוטות.
מה הצבע תחתונים שלך?: שחור-אפור. איזה מראה יש לחדר שלך?: חמוד וצהבהב. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת-מיק
, שעוני היקר וה-הליקס היפה שלי.
איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר, אבל עייף קצת. ומבואס שקבעתי את הפגישה המעפנה הזאת מחר, במקום לישון כמו בן אדם. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכר. עם מה אתה ישן?: עם כמה שפחות. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא נראה לי. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום. על אח שלי. מתישהו. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? ביום העצמאות השנה, ללא ספק! מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אוּ-אה, זה קורה המון. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? הכל בעיני המתבונן. מה צבע העיניים שלכם? חום. יש לך אהבה? המון, רק שמישהו יבוא לקחת.
כמה נואש ופתטי.
אם לא, היית רוצה? כל אחד רוצה. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית, בולס. יש לך בלוג? כן. נישקת מישהו מאותו מין? אהמ... כן.
תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: חתיך, גבוה ותפוס! איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בי"ס, בי"ס, שינה ובי"ס. יש לך משקפים/עדשות? כן. מה העיר אותך? אמא. זה לא 'מה', זה 'מי'. היית מחוייב למישהו? מן הסתם. התעלמת ממישהו בכוונה? בוודאי. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: מיק,בן, תומר. החברים שהכי מצחיקים אותך: תומר! D-: החבר/ה הכי יפה שלך: מיק! החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: בן/תומר/ורדי. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: מיק. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: שלושת השמות לעיל (החברים הכי קרובים). חבר/ה ללימודים: בן.
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מיקה. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אני לא משהו באייסיקיו. אם כבר אייסיקיו, אז בן/רותם/אסף/לא יודע. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: מיקה, פרובבלי. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: כנ"ל. או בן. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: שיר/רעות/אביאל. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:נועה ב./ליטל. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: בן ח./לירון וה-בן, מלמעלה, שיותר מתיימר מאשר מנגן.
חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: תומר. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: תומר/מיקה/בן. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: רוב החברים שלי עצלנים.
חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: בן ואני [ואלה לא ריבים] - * ויכוח על עניין דבילי * - * עוברות שתי דקות * - * שוכחים *. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: בן, מכל הלב.
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: בן. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: ג'ניה/מיקה/דודי. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: בן. לגמרי! החבר/ה האחרון/נה שהכרת: אורי? אמיתי? לא יודע. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: בן. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: תומר. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: ... החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: ראינו פה בבית - בן. ממש הלך הלך - לא זוכר. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: לא יודע. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: לא זוכר. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: בן, בטוח. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: כנ"ל. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מיק. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: תומר. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: מיקה.
זהו, נגמר! בא לציון גואל. לילה טוב.

Roy191

New member
תוווווווווורי

שם:רועי גיל:ממש עוד מעט 19 (אם אתם רוצים לדעת בדיוק תשאלו את רוני
) שעה להתחלת השאלון:10:08 תיכון/צבא/יסודי/אחר:צבא מגמה שנלמדה או נלמדת:ביולוגיה סוציולוגיה פסיכולוגיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?הממ לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?מאיפהאני יודע כמה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?באופן הזוי כן איזו מוסיקה אתם שומעים?נו כמו רוב האנשים פה :p מה גורם לכם לאושר?ביחד אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להסתכל אחורה ולראות כמה התקדמתם מאז, להיות בטוח בעתיד - לא לפחד ממנו מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לחיות באושר ועושר
מתנדבים במשהו?לא למה?כי צבא וכאלה
בעד/נגד: עישון?נגד (יופי נחומי
) סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעד הכרויות באינטרנט?אין לי דיעה יזיזות?נגד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים השמיים הם הגבול?הממ קשה.. ציור מופשט עושה לכם את זה?יש כאלה שכן מנהיג או פועל תחת מנהיגות?בנושאים שאני מבין- הכי מנהיג, בשאר העולם - פועל תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אם כבר נכנסתי לויכוח אז אני אגיד את המילה האחרונה מתעסק בספורט כל שהוא?ללכת מהחדר אוכל בבסיס ובחזרה לפלוגה, אין לכם מושג כמה מיגע זה!
חוסך כסף או מבזבז?מנסה לחסוך מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אייפוד
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?ממש קשה למצוא אותו חברות היא לנצח?יכולה להיות סלחן?לא רגיש?מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אין לי חברים
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?רציתי לעשות- צלם צבאי מתי הפעם האחרונה שבכית?מתישהו השבוע מי החברים הכי טובים שלך?:עזבואתכם יש סביבך מעגל רחב של חברים?:לא אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי לאנשים שאני מכיר, אנטיפט לאנשים שאני לא מכיר החברים שלך יודעים עליך הכל?:הממ הטובים כן יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:כן מסתדר עם החברים שלך?:לרוב לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:לחדר אוכל..למשמרת.. שוס! ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן (תמרה
) חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:הממ לא בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?כן הסתפרת?אני הולך עוד מעט! הרגשת טיפש?כן
דיברת עם מישהו שאתה אוהבכן התגעגעת למישהו?הכי בעולם עד כמה אתה בוטח באנשים?:במידה סבירה
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא יודע איך נראית האקס/ית שלך?:יפה, לדעתי אתה חצוף?:כשאני עצבני תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:כן
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:ברגע שאני שומע אותו אני עונה שחית פעם בעירום?:לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:לא מה הצבע תחתונים שלך?:לבן איזה מראה יש לחדר שלך?:סגול
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין בכלל איך אתה מרגיש עכשיו?:הממ מהורהר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:פורים עם מה אתה ישן?:חולצה קצרה ומכנס ארוך האם הפיצו עלייך שמועה?: לא ששמעתי מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?גם מתישהו השבוע מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?מתישהו השבוע
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?כשרבתי עם חברה שלי מהבסיס האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?לא מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה?הכי גדולה, הכי אמיתית, והכי טובה אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית?בשבי ציון D: יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:לא יודע איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?לא משהו, הייתי די בדיכאון יש לך משקפים/עדשות?none מה העיר אותך?שושה
היית מחוייב למישהו?כן התעלמת ממישהו בכוונה?האמת שאתמול! סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן

Roy191

New member
חלק 2

החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:נחומי החברים שהכי מצחיקים אותך:נחומי
החבר/ה הכי יפה שלך:נחומי (אני רואה פאטרן
) החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:הגר אני לא כותב אותך!!!!!!11111 החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:נחומי החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:אלכס וליליה במשמרות לילה D: חבר/ה ללימודים:מה זה לימודים? החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:נחומי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:לא מדבר שם חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:נחומי חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:גם כאן
חבר/ה זמר/ת קטן/ה:הממ לא יודע חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:אלכס חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:ג'וש חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:ג'וש חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:הגר (
) חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:אחרי שראיתי שהגר כתבה אורעד גם אני חייב
חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:שירי חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:נחומי החבר/ה הכי קטן/ה שלך:תמרוני? אני לא יודע מי מכן יותר קטנה
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:ליליה (רוני מעולם לא ראיתי ציורים שלך!) חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:עידן החבר/ה האחרון/נה שהכרת:מורן החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:אליה החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:אליה החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:פלינה החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:נחומי ושירן..? החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:פלינה החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:תמרה החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:ליליה
החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:ליליה החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:נחומי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:תמרה החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:אלכס זה רק מוכיח כמה מעט חברים יש לי

danar14

New member
יופי רועי...../images/Emo3.gif

"מה זה לימודים?", יופי תצחק עלינו... בוגר מצדך

טוב.

[עד שיימאס] שם: אורעד גיל: 17 וקצת שעה להתחלת השאלון: 12:53 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סוף תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: הסטוריה-ערבית אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כשצריך כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? 3.75 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? פעם איזו מוסיקה אתם שומעים? טובה [כמו אביגל
] מה גורם לכם לאושר? אחותי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית?
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: 18/6.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שב"כ, שכנראה לא יקרה
מתנדבים במשהו? לא למה? ככה בעד/נגד: עישון? שכל אחד יעשה מה שטוב לו סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? כן הכרויות באינטרנט? כן יזיזות? שכל אחד יעשה מה שטב לו קשר פתוח? כנ"ל זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אמפי3.
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? תלוי אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלי עד כמה אכפת לי. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? כנ"ל, אבל בדר"כ אגיד את המילה האחרונה. מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? לא ממש חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא יודעת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? לרוב, לא רגיש? לפעמים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני אעשה. דובר צה"ל. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול. אבל מהתרגשות! מי החברים הכי טובים שלך?: יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: תלוי מי לידי. חברותית לממש מעט. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: לא
נמאס. ויש מתמטיקה. ;[

Simple Sam

New member
אוי גם את בערבית,מסכנה../images/Emo201.gif

חח להיות בשב"כ זה חלום של כל לומד ערבית. כולנו חיים בסרט
בהצלחה ודובר צה"ל!

SRonush

New member
פיה עצובה שגנבו לה את כל הקסמים.

[ההודעה אישית במסנג'ר\כינוי נותנים לי הרבה רעיונות לכותרות!D:] שם: רוני. גיל: 14, ו4 חודשים בערך.
[הפעם זה לא מדוייק, בשביל רועי
] שעה להתחלת השאלון: 13:58 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת: המ, אמנות, אם זה נחשב השעתיים בשבוע שאני נשארת בהן בשבוע לצייר.
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? משתדלת כמה שיותר. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כחושבים על זה, הרבה.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק ישראלי, שקט, פאנק, קצת מטאל.. לאחרונה יותר רגוע כזה. מה גורם לכם לאושר? חברים, מצברוח טוב, מוזיקה.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה שגורם לי לאושר, בעיקר. [אהמ, למעלה]. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לעסוק במשהו שקשור לאמנות, להיות מאושרת, מאוהבת. מתנדבים במשהו? לא. למה? האמת שאני ממש רוצה. אבל אין לי ממש זמן, ו..בדיוק היום באו לבצפר להסביר לנו על התנדבות, וזה היה ממש מפגר, כי הם דיברו בעיקר על הפרסים שמקבלים מההתנדבות, ובלה בלה בלה. ואני לא חושבת שמישהו צריך להתנדב בשביל הפרסים. בעד/נגד: עישון? מאוד נגד. סמים? מאוד מאוד נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.. הכרויות באינטרנט? כנ"ל. יזיזות? נגד. קשר פתוח? תלוי במקרה הספציפי. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. עיפרון/עט? כל עוד אפשר לקשקש, הכל מתקבל בברכה
שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? ברור שמהלב. התנדבות/עבודה לכסף? תלוי. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים השמיים הם הגבול? לא ידוע. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי. [נו מה, זה שאלות שתלוי במקרה הספציפי.
] מתעסק בספורט כל שהוא? לא מזמן שיחקתי כדורסל, אבל פרשתי. חוסך כסף או מבזבז? מנסה איכשהו להתאזן בשניהם :S מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים שאני צריכה\רוצה, בגדים, אלך לבלות עם חברים.. דברים כאלה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? הרבה אפילו. חברות היא לנצח? תלוי. סלחן? בדר"כ. רגיש? מאוד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב מאוד, תודה
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מתי הפעם האחרונה שבכית? היו כלכך הרבה פעמים כאלה לאחרונה. :S מי החברים הכי טובים שלך?: בעיקר המוסד.
יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי. החברים שלך יודעים עליך הכל?: הרבה כן, לא יודעת אם ה-כ-ל. אבל בהחלט יודעים הרבה. יודע לשמור סודות?: כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: אני בדר"כ לא נשבעת :S לאדעת, מן מנהג כזה שפיתחתי לעצמי כבר ממזמן, אבל סוד שהבטחתי, כן, וזה היה למטרות טובות. מסתדר עם החברים שלך?: כן. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: פארק, קולנוע, קניון, בית, וכו'. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו:. כן. רבת עם חבר: לא.. בכית: לא. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן.. קנית משהו? המ, לא.. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד. יותר מדי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא זוכרת. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: המ, לא בטוחה :S איך נראית האקס/ית שלך?: נמוך. אתה חצוף?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן. חייבת ללכת לקניון [עם עומר ותמרה!!!111
] אני אמשיך אח"כ

SRonush

New member
ממשיכה.

היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ישר עונה.. שחית פעם בעירום?: בטח כשהייתי קטנה. מתי?: ^ החבר הכי טוב שלך בתול?: כן, נראה לי. O: מה הצבע תחתונים שלך?: שחור עם פסים. איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 צמידים של השבט, צמידים שחורים, ועוד 2 מחוטים, שרשרת מכסף בצורת לב, 2 עגילים באוזניים של פרחים, ואחד חישוק קטן. איך אתה מרגיש עכשיו?: רע. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן. עם מה אתה ישן?: בגדים. האם הפיצו עלייך שמועה?: אפילו כמה. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אף פעם, אני לא יודעת ממש לצעוק.. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? נראה לי שהיום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום! האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן. מה צבע העיניים שלכם? כחול-ירוק. יש לך אהבה? תלוי איך אתם מגדירים.. כנבזוג, לא, אין. אם לא, היית רוצה? כן. ביום כיפור האחרון- איפה היית? איכס, אל תזכירו לי אפילו. יש לך בלוג? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: לא הייתה כבר שאלה כזאת למעלה?S: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? צופים ואנגלית, בעיקר. וגם חברים. יש לך משקפים/עדשות? לצערי. מה העיר אותך? לא זוכרת.. נראה לי שאבא. היית מחוייב למישהו? סוגשל. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. -אח"כ נמשיך. לא בא לי כרגע-

o0DangerTiger0o

New member
אני../images/Emo9.gif אגב,חדשה בפורום../images/Emo9.gif

שם:נדיה גיל:13 (טוב אנל'א אשקר, 12 וחצי) שעה להתחלת השאלון:21:55 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת:אין.... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? המממ.... אין לי הזדמנויות, אבל אני מנסה... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא יודעת... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן.. איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק, פופ, היפ-הופ מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים, כל דבר בזמנו... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אמממ...לא הבנתי את השאלה..
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לעשות מה שאני אוהבת ואיך שאני אוהבת! מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אשתדל מאוד לעשות קריירת מוזיקה כלשהי, ואם לא אז מהנדסת רכבי-חלל או במאית קליפים... מתנדבים במשהו?לא.. למה?....... בעד/נגד: עישון? בעד. סמים? כל סם שהוא רק לא מזרקים. סקס מתחת לגיל ל-18? כן, למה לא? כל עוד הוא לא נעשה בזנות... הכרויות באינטרנט?לא ממש בעד... מי כמוני שתחליט?! יזיזות?אה?! קשר פתוח?נגד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פלאפון אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?לפעמים עם עושר אפשר להשיג בריאות.... עושר/אושר?אין, שניהם! אין עושר בלי אושר ואין אושר בלי עושר! מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב.. התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?ממש ל=א!! אני לא מבינה את ההיגיון של הדברים האלה... מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תליו איפה... לרוב פועלת תחת מנהיגות.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה היא שלי!!! מתעסק בספורט כל שהוא?טניס, אתלטיקה קלה, וכל ספורט שהוא... חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה מערכת תופים!! חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש. אבל תמיד קשה להחליט מי מהן... חברות היא לנצח?לא...לפחות לא אצלי... סלחן?לעיתים קרובות, כן רגיש?לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:1)איזה 2)מילים 3)בדיוק? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אני אאשה שירות לאומי... מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני יומיים... מי החברים הכי טובים שלך?:תמרה, קטי, דניאלה-->שלושת החברות הכי טובות! אבל יש עוד יש סביבך מעגל רחב של חברים?:לא ממש אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:בעיקרון, אנטיפטית. אבל כשאני נמצאת הרבה זמן לבד אני מבינה כמה אני זקוקה לחברה... החברים שלך יודעים עליך הכל?:כן יודע לשמור סודות?:לא. ממש לא
גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:זה קרה לי הרבה פעמים... מסתדר עם החברים שלך?:רק עם אלו שבבוא הזמן לא מתחילים לעצבן... לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:בד"כ? לקניון או להסתובב בכל פינה בעיר.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:.כן, אח שלי
רבת עם חבר:כן. או-הו, כמה רבתי איתה... בכית:לא... צחקת:הרבה גרמת למישהו לצחוק:כן, גם כן לאח שלי... קנית משהו?כן הסתפרת?לא....ואני לא חושבת שאסתפר גם ב10 השנים הקרובות... הרגשת טיפש?כן..
דיברת עם מישהו שאתה אוהב?לא...
התגעגעת למישהו?כן...להרבה.... עד כמה אתה בוטח באנשים?:יותר מידיי... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כל מילה שניה שלי היא שקר. שיקרתי להם הרבהה...ועכשיו אני מנסה לכסות על זה... יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן, לא ממש סוד...ככה-ככה...הרוב מתפלאים.. איך נראית האקס/ית שלך?:ג'ינג'י מעפן!
אתה חצוף?:מאוד..!! תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא. אף פעם לא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן... היו לך הפרעות אכילה?:לא ממש. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:בממוצע...? הטלפון ליד המחשב ואני תמיד גם לי המחשב....אז אולי 2... שחית פעם בעירום?:לאאאא!!! מתי?:אף פעם
החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:וורוד וחום.... איזה מראה יש לחדר שלך?: 3 אותיות, מילה נרדפת ל"צואה".... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אני התכשיט של עצמי
איך אתה מרגיש עכשיו?:מצ'ועממת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:אמממ...אמממ...אה!! ביום שבת! עם מה אתה ישן?:עם כלב פרוותי גדול ורך שתמיד נופל לי מהמיטה ואני משתמשת בו ככרית. עונה לשם ג'וני. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן...פעם, בכיתה ה'... מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?כל 5 דקות מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?ביום חמישי.... האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן...אמממ....כן. מה צבע העיניים שלכם?חום-ירוק יש לך אהבה?לא
אם לא, היית רוצה?מאוד! ביום כיפור האחרון- איפה היית?מאיפה אני זוכרת?! יש לך בלוג?כן... נישקת מישהו מאותו מין? לא... תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:שיער ארוך עד הכתפיים, מלא, רגליים ארוכות ורזות, עיניים ירוקות-ירוקות, חזה גדול
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?ניסיתי לסנן מישהי מאוד מעצבנת! יש לך משקפים/עדשות?לא, רק משקפי עבודה ולא תמיד אני לובשת. לדעתי, משקפיים זה סקסי! מה העיר אותך?החתלתול הקטן שמצאנו בחוץ ומחפשים לו בית חם.... היית מחוייב למישהו?כן התעלמת ממישהו בכוונה? אמרתי כבר שסיננתי? סיננת מישהו בטלפון? גם בטלפון וגם בפאלפון ניתקת למישהו בפרצוף? כן.... החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:תמרה החברים שהכי מצחיקים אותך:תמרה החבר/ה הכי יפה שלך:נטלי החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:עדי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:תמרה החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:תמרה...חח... חבר/ה ללימודים:קטי, דניאלה. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:דניאלה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:תמרה חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:לרוב אני לא מתנחלת! טוב, אולי אצל תמרה! חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:תמרה....חחח.... חבר/ה זמר/ת קטן/ה:עדי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:תמרה חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:הייתה.... חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:מישהי מהכיתה....עזבו. אבל גם תמרה! חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:קטי, אולי? חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: כולן! חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:מישהי שעכשיו אני נמצאת איתה בריב.... חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:תמרה. כשאנחנו רצות צרחות ומתחברות בפארק כולם נועצים בנו עיינים. קוראים לנו גם לסביות, אבל זה לא ככה. החבר/ה הכי קטן/ה שלך:דנה החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:אחותי הגדולה.היא בת 23 ומאוד כישרונית!!! מאוד-מאוד! חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:לא יודעת...הממ... החבר/ה האחרון/נה שהכרת:מזל. הכרתי אותה הרבה זמן אבל אף פעם לא דיברתי איתה ממש. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:תמרה! החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:נטלי... החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:אף אחת לא פגעה בי. אני פוגעת ועושה את זה בלי כוונה.. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:רונה החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:עדן.. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:רונה.. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:שלומית החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:קטי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:לא זוכרתת החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:נטלי החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:איתמר טוב..זהו

SexyBlackCat

New member
חחעחעעחע, חחעחעעחע

אהלן ותודה שרשמת אליי את חמודה רצח וחכי אני הלכתי לשירותים זה דחוף חעחעחע
, אהלן ותודה שרשמת אליי את חמודה רצח וחכי אני הלכתי לשירותים זה דחוף חעחעחע

אני רוצה

שם: עידו גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 15:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מחשבים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זוכר החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר? שאנשים מדברים קצר ולעניין, זה ממש עושה לי את זה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית!! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לחזור הביתה מהעבודה, להתקלח, לאכול, לשכב על המיטה ולראות טלוויזיה. האושר בהתגלמותו! מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אסטרונאוט מתנדבים במשהו? כן למה? כככככה בעד/נגד: עישון? בעד סמים? בעד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד, בטח בעד הכרויות באינטרנט? נגד יזיזות? בעד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פלאפון אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? עושררררר עושר/אושר? עושר עושר..עם העושר בא האושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? ברכה קנויה שכתוב בה מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. הן עושות מה שאני אוהב. השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי מתי מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי מתי נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? חדר כושר חוסך כסף או מבזבז? מבזבז חופשיייי מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא חוסך אחותי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? לא רגיש? לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: דווקא סבבה תודה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? קרבי מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכר מי החברים הכי טובים שלך?: צחי, מעיין, שקד, טל יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: לא גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: זה קורה לי הרבה מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: סנוקר, פאבים ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב לא התגעגעת למישהו? לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא סומך..רק על משפחה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: כוסית אתה חצוף?: כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן, למה לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא יודע, עונה שחית פעם בעירום?: כן מתי?: אצל ידידה שלי בבריכה..היה לילה..מעניין. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: הצמיד שידידה שלי הכינה לי איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבוע עם מה אתה ישן?: בוקסר האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? כל פעם שחופרים אני חוטף תחלסטרה האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כןן מה צבע העיניים שלכם? ירוק יש לך אהבה? מחכה.. אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? עם חברים יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: בזולה שלי בכיף... איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? סתם מעביר את הזמן..עבודה, חברים, לימודים.. יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? הפלפון היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: צחי החברים שהכי מצחיקים אותך: טל, צחי, יערה החבר/ה הכי יפה שלך: יערהה החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: ורד החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: צחי החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: צחי חבר/ה ללימודים: מעיין החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: צחי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: צחי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: צחי (נו) חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: לא מדבר בטלפון הרבה חבר/ה זמר/ת קטן/ה: ורד חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: צחי חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: ניצן חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: ניצן חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: מעיין חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: מעיין חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: שקד חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: צחי החבר/ה הכי קטן/ה שלך: אלי החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: ורד (יש לה הרבה כישרונות) חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: שקד החבר/ה האחרון/נה שהכרת: מאור החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: טל החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: צחי החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: צחי החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: שיר..מזמן.. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: שקד החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: צחי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: צחי החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: צחי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: נו.. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: צחי החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: טלללללללל איזה חופריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.....אני לא מאמין שעניתי על זהה

למעלה