קיוסק וואו זה ישן ! ותודה, דווקא עם הג'ינס הסתבכתי הכי הרבה ולא הייתי בטוחה.. =]
D Dirtbag New member 21/10/07 #80 קיוסק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואו זה ישן ! ותודה, דווקא עם הג'ינס הסתבכתי הכי הרבה ולא הייתי בטוחה.. =]
קיוסק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואו זה ישן ! ותודה, דווקא עם הג'ינס הסתבכתי הכי הרבה ולא הייתי בטוחה.. =]
S shanchan New member 22/10/07 #82 אה, והפלטה של השיער [הימני] נלקחה ממדיהפלייר, כש'הוקרן' "טעם התות". P: (הייתי חייבת להגיד את זה כי זה משעשע אותי. )
אה, והפלטה של השיער [הימני] נלקחה ממדיהפלייר, כש'הוקרן' "טעם התות". P: (הייתי חייבת להגיד את זה כי זה משעשע אותי. )
W wine forever New member 22/10/07 #83 השיער מהמם D::::: אהבתי גם את החולצה והעניבה, אבל השיער יפיפה ! הבהיר בעיקר :]
S spinel New member 23/10/07 #85 ראשונה שלי ../images/Emo122.gif אממ... את הבייס לקחתי מפורום דליז של GOOP אשכול שנפתח על ידי "מותק רעות" אז.. זה הראשונה שלי.. הקווי מתאר יצאו לא משהו וזה עיקם לי את כל הדולי. אבל זהו בשורה התחתונה, תגובות בונות?
ראשונה שלי ../images/Emo122.gif אממ... את הבייס לקחתי מפורום דליז של GOOP אשכול שנפתח על ידי "מותק רעות" אז.. זה הראשונה שלי.. הקווי מתאר יצאו לא משהו וזה עיקם לי את כל הדולי. אבל זהו בשורה התחתונה, תגובות בונות?