שדח"ם

TheWingedPig

New member
אוקיי, הבנתי:)

פשוט כשחוזרים על תגובות כגון "את צריכה לנסות ככה וככה", זה ממש מתחיל לעצבן אותי. בקשר להערה על החצאית - כן, אוליP:

Wandering Star

New member
הדוליז שלך מצויינות, ואת יודעת שאנחנו חושבות

ככה. אבל את צריכה להבין שאף אחת לא עושה דולי מושלמת. ז"א שכל אחת יכולה לשכלל את הטכניקה שלה לרמה יותר טובה. כשאת שמה את הדולי שלך בשדח"ם את בעצם מבקשת מהבנות רעיונות לשיכלול השיטה שלך. אף אחת לא מנסה לכפות עליך את הטעם שלה, פשוט מציעים לך לנסות דברים אחרים כדי שתוכלי להתפתח כדולרית. אני עושה דוליז (כרגע לא כ"כ אבל תשתפי איתי פעולה בבקשה
) למעלה משלוש שנים, וכל כמה זמן אני לוקחת דולי שעשוייה אחרת מהדוליז שלי ומנסה ליישם את הטכניקה השונה. למה? כי בסופו של דבר זה מפתח ומגבש את הטכניקה שלי. בתכלס, אחד הדברים המחמיאים ביותר שאפשר לומר למישהי זה שאת הדוליז שלה אפשר לזהות גם בלי לראות חתימה, אבל זה יכול מאוד מאוד לקבע אותך ולמנוע ממך להתפתח. חוץ מזה, אני מאמינה שעם הניסיון שלך, אין סיכוי שתנסי סגנון אחר בלי להשליך את הסגנון שלך עליו אוטומאטית. ככה שלא משנה מה תעשי, זה יראה שלך. מצטערת שנדחפתי ככה בלי התראה, אבל הייתי חייבת להגיב

TheWingedPig

New member
תודה על התגובה

אף פעם לא טענתי שהדוליז שלי מושלמות. אבל אם יתחילו להעיר לי שאני צריכה לנסות לשנות דברים בסגנון האישי שלי, זה לא בדיוק מה שיגרום לי לרוץ ולעשות את זה. בעבר, אם הייתי מציירת משהו, ולא הייתי מרוצה מזה, הייתי עובדת על שינוי הטכניקות. כרגע אני מרוצה מהסגנון שלי. כמובן שזה מאוד מחמיא לי, שמזהים את הסגנון שלי. מן הסתם:) אני לא חושבת שזה מקבע אותי ומפריע להתפתחות הלאה, כי סך הכול הרצון לנסות טכניקה חדשה אמור להיות משהו פנימי בתוכי (אם נתייחס לדולריות בתור "יוצרות"). אם אני אכפה על עצמי ניסוי בטכניקות אחרות, לא יצא מזה שום דבר טוב. ברגע שאני ארגיש שהטכניקה הנוכחית נמאסה עלי, אני אעבוד על משהו חדש. במקרה הספציפי הזה, שימוש במספר מסויים של גוונים הוא חלק מהסגנון שלי, ופחות הטכניקה. אז זה לא שציירתי משהו לא הגיוני או לא נכון. זה לא שמיקמתי קפלים לא נכון, או לא הצללתי מספיק. אז במטותא ממכן, אני אשאר עם כל הגוונים הרבים האלה שכ"כ מציקים לכןP: (ואם זה מטריד אתכן עד מאוד, אנא שימו משקפי שמש כדי לא להתעוור להבא D:) ומירב (מירב, נכון? לא זכרתי את השם), את לא עונה לי למסרים ששלחתי לך לפני עידני עידנים :/

Wandering Star

New member
עניתי ../images/Emo2.gif

תגובה מפורטת מאוד, אגב
. בכל אופן, אף אחת כאן לא מנסה לגרום לך לשנות אופן של ציור שמזוהה איתך. אבל בכל זאת, אם את מעלה דוליז לשרשור שמטרתו שיפור דולי, סביר שינתנו לך גם תגובות בונות. אם את לא מעוניינת בשינוי הדולי, תגידי לפני, כשאת מעלה אותה. חוץ מזה, כמו שאמרת, אין כזה דבר "נכון" בדוליז. אין קפל נכון או לא נכון, יש דרך שנכונה לדעת מישהי. וכל קפל ניתן לשפר, כל שטח ניתן להצליל יותר טוב. וזה מרב
.

TheWingedPig

New member
ואו, באמת?

לא קיבלתי שום דבר, חשבתי שאת מתעלמת... אין לי שום בעיה בתגובות בונות, באמת. אבל, נאמר, הייתי מעדיפה שזה יהיה בגדר הצעה/המלצה. רק עניין של ניסוח, עזבי>< האמת, יש כללים ציור שנוגעים גם לגבי דוליז, בכל הקשור לפרופורציות (בציור בייסים), הצללה נכונה (בכל הקשור לתלת מימד), ומיקום הקפלים. אז כן יש "נכון/לא נכון"...ז"א, יכולות להיות "טעויות". מצטערת על ה"יוד" המיותרת P:

roni727

New member
בלי שום קשר

גושי עושה לי אסוציאציות לפירה. ואני אוהבת פירה
אח.. עזבו, 2 לפנות בוקר.

TheWingedPig

New member
באמת?

דווקא גושים בפירה הופכים אותו לדיי מגעיל...פירה טוב הוא ללא גושים. ממ..פירה..בדיוק הכנתי שלשוםP:

roni727

New member
פירה טוב זה פירה עם חלב.

אבל לא בהגזמה, כן?
וכמובן, גושים בפירה זה מגעיל, זה עושה לי אסוציאציה. ^^

sha chan XD

New member
פירה עם גושים זה לא טוב בכלל ;_;

*נדחפת. ולא שהתגובה שלי כבר תוסיף משהו לדיון הזה* (ורק שתדעו שהיה ממש מעניין לקרוא אותו
XD) דווקא זה שפיתחת סגנון שונה מסגנונות אחרים (ובטח שאפשר לראות כבר את הסגנון שלך אם רואים דולי בלי חתימה) חוצמזה שהפלטה קובעת המון
; (ואני בהחלט בעד פלטות מרובות צבעים D: למרות שזה עבודת נמלים להצליל איתן, לי לפחות עם הסגנון נקודות המוזר שהמצאתי לעצמי O_O ) רק מביעה את דעתי. שהיא דיי חסרת פואנטה אחרי הכל XD (אבל אף אחד לא יחבוט בי על זה P:) אממ זהו X:;

sha chan XD

New member
חלק מהתגובה נמחק? O_O

דווקא זה שפיתחת סגנון שונה מסגנונות אחרים (ובטח שאפשר לראות כבר את הסגנון שלך אם רואים דולי בלי חתימה) ממש מיחד אותך והדוליז שלך ממש טובות! *_* אני בטוחה שאף אחת לא התכוונה להגיד שהדוליז שלך לא טובות ><; כי..הן כן XD ~וההמשך O_O כמה מוזר

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהמנמנמ...00"

הדולי הזאת צולעת להחריד...=\ לא מסתדרת לי המלמלה של השמלה למטה, והצווארון גם. הדבר היחיד שאני אוהבת זה את הנעליים..<<" בייס שלי. אני מנסה לעשות דוליז על בייסים שלי וזה יוצא לא משו..XP

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתודה רבה..D:

את רוצה שאני אכין מדריך לשיער הזה?0.O"

דנדוש 3

New member
כן בשמחה!

רק שתדעי.. שאני עובדת עם הצייר.. אז לא מדריך שלא אצליח בגלל חוסר אמצעים..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifחח בסדר גמור..3=

חחח רק שתדעי שאני עובדת גם רק בצייר..3= אז אני אכין מדריך מאוחר יותר..XD

cecilia L

New member
השיער באמת יפה!

ואני לא מבינה מה צולע בדולי הזאת, היא ממש חמודה. (וגם הבייס עצמו מגניב.)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתודה רבה..^^

צולע, אני אפילו לא יודעת איך להסביר, היא פשוט נראית לי לא נכון..=S תודה שוב..^^

למעלה