שדח"ם

Just Anna

New member
אומג ../images/Emo2.gif היא מדהימה ../images/Emo99.gif../images/Emo221.gif

אהבתי . רק שהרגליים שלה ענקיות יחסית לגוף שלה וזה נראה דיי מוזר .

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifחח תודה..3=

חחח זה היה הרעיון בבייס הזה, הרגליים הגדולות..3=

TheWingedPig

New member
למה צולעת, היא חביבה:)

וגם הבייס נחמד. אהבתי את הצבעים של השמלה :) גם לי הייתה תקופה שהשתדלתי להשתמש רק בבייסים שלי...בסופו של דבר, יש לי המון בייסים שלי, שלא נגעתי בהם, ופי כמה וכמה דוליז על בייסים של אחרים D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifחחח תודה רבה..3=

תודה..3= אני לא ממש משתדלת, כי בזמן האחרון יש לי ממש יובש בדוליז. אבל יש לי המון בייסים שאני ממש אוהבת ואף פעם לא ניסיתי לעשות עליהן דוליז. הרי הרעיון של הבייס [לפחות לדעתי] זה לצייר משהו שאת לא מוצאת ברשת ולעשות עליו את הבגדים..3= ושוב תודה..3=

sha chan XD

New member
אוי אבל הרעיון מדהים ../images/Emo99.gif

והיא לא צולעת בכלל אז שקט ממש אהבתי~

Wandering Star

New member
היא מקסימה ../images/Emo13.gif

הנעליים יצאו לך מצויין! אם תוסיפי נק' אור (בסגנון שיש בנעליים) גם בגרביים זה ממש יוסיף לדעתי. בשמלה- הקפל השמאלי יראה טוב יותר לדעתי אם ההצללה שלו תהיה כהה, כשהגוון הבהיר ביותר לא יהיה בו בכלל, אלא זה שאחריו וכן הלאה (הייתי מדגימה אבל אין לי עכבר
). בשרוולים לדעתי זה יראה טוב יותר אם יהיו פחות קפלים, אבל הקפלים יהיו גדולים יותר. גם בלי ההערות בקטנות האלה, הדולי שלך פשוט מהממת

Just Anna

New member
ראשונה שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif

חח אני לא מצליחה לעשות שיער
חח וזה אמור להיות טייץ עם חצאית XDD למישהו יש מדריך קל לשיער
כי בשרשור מדריכים המדריכים מאד קשים
וחלק לא עובדים ..

Just Anna

New member
הו .. והבייס מהאלבום של הפורום . ../images/Emo221.gif

ואני חדשה פה

Just Anna

New member
תודה רבה רבה רבה ../images/Emo9.gif עזרת לי מאד ../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif

sha chan XD

New member
../images/Emo6.gif

הטייץ שלה נראה פרוותי XD קצת פחות קפלים [: בטייץ ממש אין הרבה אחרי הכל.. אממ..יש מה לשפר אבל טוב לראשונה ^^ אל תשאירי אותה חולת סרטן ;_;

Wandering Star

New member
היא ממש טובה לראשונה!

אני לא מאמינה שעשית קפלים
. כמו שהעירו, הייתי מפחיתה מהקפלים בטייץ, והייתי גם מוסיפה גוון טיפה בהיר יותר בחלקים הבהירים בחצאית. תנסי לעשות לה שיער ותעלי לפורום, ממש מעניין אותי איך שהיא תצא
בהצלחה

TheWingedPig

New member
נחמד מאוד:)

אהבתי את הצבעים של השיער. בנעליים, אולי כדאי להשתמש בצבע בולט (יחסית לגוונים הכהים)? נראה לי שייראה מאוד חביב איזה צבע בוהק במיוחד(משהו זוהר):) מה שלומך?

למעלה