שדח"ם

Wandering Star

New member
מתחילה עכשיו שנה אחרונה

ואני דווקא לא אתנגד לאיזה גור שביתה. שיהיה לך בהצלחה
.

sha chan XD

New member
ממש אהבתי את השיער ../images/Emo6.gif

השאר גם ממש יפה!
בהצלחה עם הנעליים X3

sha chan XD

New member
יאיי D:

סופסוף עוד אחד חדש [: דולי לתחרות בטיפו~ בייס מפיקסל אטיטיוד

dinora12

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo210.gifזה כזה חמוד!! 3:../images/Emo23.gif

הדוליז שלך תמיד דורשות תגובה
השמלה יצאה נהדרת,גם השיער והכובע
יש לך סגנון נורא יפה
רק החיבור של הקפלים בין החלק העליון של השמלה לתחתון נראה קצת לא קשור. בכל מקרה,רעיון מקסים

TheWingedPig

New member
חמודה ביותר:)

חסרה הצללת על בנעליים (ואגב, החלק האחורי של הנעל נראה מעט מוזר-סימנתי לך באדום). האמת, החיבור בין שני חלקי השמלה לא כזה נוראי, יש שמלות שממש מורכבות משני חלקים, ויש תפר בין הטופ לחלק של החצאית. אז זה נראה ממש אחלהP: אפשר אפילו להוסיף חגורה בפלטת השמלה. לגבי הכובע - השוליים שלו נראים מרובעים. ז"א, לא עגול מסביב לראש, אלה בצורת ריבוע. אם זה בכוונה, תתעלמי מהמשפט הקודם:) בהצלחה בתחרות! (לא שאת צריכה במיוחד
)

sha chan XD

New member
D:

כן שמתי לב לבעיה~ אני צריכה לתקן, תודה ^^ דווקא הייתי שמחה עם הכובע O: והוא לא אמור להיות מרובע.. איך לעשות אותו כן עגול? |: (פעם שניה שאני עושה כובע ופעם ראשונה שאני מצלילה XD; נו טוב) תודה רבה D:

Miss Naama

New member
../images/Emo211.gif

בייס מגרפיקדולז, עריכת פה שלי ^^. אני ממש מחבבת אותה 3> מה דעתכן?

Wandering Star

New member
היא מדהימה כרגיל [מאוהב]

ההערה היחידה והקטנונית משהו שלי היא שאם תצלילי יותר ליד הצווארון, זה יהיה טבעי יותר. כמובן שזה מדהים גם בלי זה
. הפלטות מדהימות, והקפלים פשוט מושלמים. ההצללה בשיער כל כך מיוחדת, אלוהים יודע שזה קשה לעשות הצללה כזו.. חסרת גבולות (נראה לי שככה הכי נכון להגדיר את זה). עשית את זה פשוט מדהים. דולי פשוט מעולה

Miss Naama

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

תודה לשלושתכן על התגובות, בנות 3>. מרב, לא הבנתי למה התכוונת - להצליל מעל לתחאה בשמלה? O: איזו תגובה כיפית <:
תודה, דיר ^^.

Dirtbag

New member
בּו! ../images/Emo12.gif

דוליז חדשה, אחרי שלא עשיתי בערך שנתיים. פתאום נפלו עליי השראה ורצון
. בייס מסטודיו סטלה (הכתובת ליד הבייס)

Miss Naama

New member
קקקקררררןןןןן OOOO:

קקרררןןן DD:
ברוכה השווה, גם אם לגיחת-דולי קצרה
היא מקסימה D: הבגדים נהדרים, ממש אהבתי את הגינס, ההצללות שלך נהדרות ^^ הדבר היחיד שהפריע לי זה החלק התחתון של השיער, הצורה המעוגלת שהוא מסתיים בה/קווי המתאר שלו. אבל היא באמת מקסימה
קרן! D:

Dirtbag

New member
נעמה D:

שמחה שאהבת אותה ^.^ היו לי בעיות עם השיער אז ניסיתי לעשות משהו פשוט, זה אכן נראה מוזר ועגול מדי
. ובלי קשר, וואו, הרבה מהוותיקות עדיין כותבות פה
!

o0Invisible0o

New member
אומייגאד!../images/Emo2.gif קרן דירטבג??

אני לא מאמינה!! קיוסק! קיוסק!!
ואוו את נעלמת לחלוטין!
טוב אני רק אצטרף למה שנעמה אמרה..
הג'ינס מצויין!

למעלה