שדח"ם

TheWingedPig

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם../images/Emo110.gif

שרשור להודעה הראשית
אזכור הבייס - חובה!
דולי אחת לשרשור נא להשמע לחוקים

wine forever

New member
תודה לאל D: ><

כבר יש לי 3 דוליז לשים כאן ואני כל כך לא יודעת מי מהן :S אז נתחיל באחת שאני הכי אוהבת מבין השלושה... ונמנ... אני לא מרוצה מכלום, קצת מהשיער :[

TheWingedPig

New member
כשאין הרבה בנות שיש להן דוליז חדשות

אז פתיחת השדח"ם מתעכבת. הגיוני, לא? :) ולעניינינו... המתאר של השיער טוב (נקודות אור במקומות קמורים, וכו'). הגוון של הצללת על בהיר מדי, תכהי אותו (תשתמשי בגוון אחד או שניים יותר כהים לפי פלטת הבייס). ההצללה בג'ינס מבולגנת. הירך היא חלק יחסית עגול ברגל, לא יהיו בה קפלים, או שיהיה ממש בודדים. הקפלים יתרכזו באזור הקיפול של הברך, ובמפשעה. הברך עצמה תהיה ללא קפלים בכלל, היות והיא עגולה והכי בולטת. לא ממש ברור איך החלק האפור והירוק משתלבים בחולצה, מבחינת העיצוב. הפלטה הירוקה בעלת הבדלי גוונים קטנים מדי, וזה מסתיר את ההצצלה. בחלק האפור, החזה אמור להיות בין החלקים הכי מוארים בחולצה (הוא עגול ובולט). בשרוולים יש שימוש יתר בקפלים. לגבי הסנדלים, לא ממש הבנתי למה בהצללת הרצועות השתמשת בירוק וצהוב. מרחוק זה נראה זוהר, אבל לאיזו תכלית? צבעים כאלה בוהקים משמשים להצללת מתכות. אפשר להשתמש בהם בהוספת אבזמי זהב, למשל. כדאי להצר את הרצועות כדי להוסיף יותר עדינות. בסוליה, במקומות שהרגל נראת לעין, כדאי להשאיר את המתאר של הבייס, ואת הסוליה לצייר ממש מתחת. להבנה יותר עמוקה, אני ממליצה לך בפעם הבאה לקחת תמונה של בגד כלשהו שאת רוצה לצייר, ולצייר אותו לפי מיקום הקפלים שבתמונה. אם תתמידי בשיטה הזאת, עם הזמן תדעי למקם את הקפלים בעצמך :) נ.ב אם תמשיכי לשרשר הודעות של נדנוד להודעה שלך, זה לא יגרור תגובות מיידיות משאר בנות הפורום. תביני שכרגע יבש פה, שום דבר אישי נגדך. את בראש השרשור, רואים אותך. במידה ולא מגיבים לך, תשרשרי את אותה הדולי בשדח"ם הבא.

sha chan XD

New member
XDD

"אז נתחיל באחת שאני הכי אוהבת מבין השלושה" ואז "אני לא מרוצה מכלום" סתם סתם 3: אבל תגביהי את ההערכה העצמית שלך X3 הפלטה של הכפכפים ממש מציקה לי ;_; והקפלים בג'ינס יצאו מבולגנים.. אני לא חושבת שצריכים להיות כ"כ הרבה (קפלים~) אבל חמודה D; אהבתי את החולצות 3:~

cecilia L

New member
האינטרנט חזר! הידד. :]

בייס מסימפל פרז'רס. לתחרות artistic vision באתר כלשהו. :) שבת שלום.

sha chan XD

New member
רעיון מגניב 3:

שיער מגניב~~ משהו מפריע לי בהצללות בחולצה /: (לא שאני יודעת מה ._.)XD

TheWingedPig

New member
היסטוריקל דולז

אני ממשיכה לנסות כל מיני פלטות חדשות שלי, מצטערת מראש אם שילוב הצבעים לא נעים בעיניים למישהו:)

cecilia L

New member
שילוב הצבעים בסדר גמור :]

החצאית והשיער ממש יפים בעיניי. אגב, historical dolls עוד פעיל?

TheWingedPig

New member
לפחות מישהו מרוצה:)

לא, האתר לא עובד כבר המון זמן, לצערי... אם את רוצה את הבייסים, שלחי לי מסר:)

רחלי03

New member
אני אוהבת את קוי המתאר שלך,

את הסטייל, את המיקום של הצל, את הרעיונות שלך, את השילובים, אבל אני תמיד משתגעת כשאני רואה שאת משתמשת ביותר מדי גוונים בפלטה. צפוף לי בעיניים, מעט גושי וההצללה לא נראית טיבעית. הרבה פעמים הבגדים גם נראים מעט מרובעים כי הגוונים ממקומים צמוד במיוחד. הייתי רוצה לראות אותך משתמשת לפעמים בחמש גוונים בלבד. מה דעתך? את מסכימה עם מה שאמרתי, או שממש לא? יש לך אולי משהו נגד שימוש המעט גוונים בדוליז קטנות? או שפשוט ככה למדת לצייר דוליז ולא שינית מאז? הייתי רוצה לדעת מה יש לך לומר. כפי שאמרתי, את כל שאר הדברים ממש אהבתי. (וגם בדוליז אחרות שלך.) הקפלים בחולצה ממוקמים נכון ויפה ממש.

TheWingedPig

New member
שמעי, זה עניין מאוד

אישי. אני משתגעת כשמישהו משתמש במעט גוונים D: מה לעשות, זו הטכניקה שלי. למה אני אמורה לשנות אותה, כי את רוצה לדעת איך זה נראה עם פחות גוונים? קצת בקשה מוגזמת, לא? אני הרי לא אומרת לאף אחד לשנות את השיטה שלה... ואני שמה דגש על "טכניקה". יש הבדל בין טכניקות שונות, לבין פשוט דברים לא הגיוניים או לא נכונים. כשאני מצלילה, יש לי הרגשה שההצללה ריקה מדי, ואני מוסיפה עוד גוונים. כל אחד והשגעונות שלו (זה פשוט מתחיל מאוד להציק לי בעין, שיש שטחים שחסר בהם עוד אור):) לא למדתי לצייר דוליז כך, פיתחתי את זה עם הזמן, את הסגנון האישי שלי. אני חושבת שאולי פעם הייתי משתמשת בפחות גוונים. אבל מצד שני, גם הפסקתי להשתמש בבייסים ממש קטנים. לא אוהבת אותם, הם מגבילים אותי>< כדי שיוצר ישנה את הטכניקה שלו, זה צריך לבוא מהרגשה פנימית כלשהי, ולא ממישהו אחר שמעיר על זה (אותו הדבר לגבי הרצון לשיפור). כל עוד אני מרוצה מהטכניקה, אני לא אשנה אותה. כשיגיע הזמן ואני אראה שאולי צריך לשנות דברים, אני אעבוד על זה:)

רחלי03

New member
קיבלתי.

את אומרת שזו הטכניקה שלך, אז אין בעיה, המשיכי כך. בעיני זה אמנם לא הצללה כל כך נכונה, אבל אם זה נראה לך טוב- אז בסדר. ואני באמת אוהבת את הדוליז שלך...

wine forever

New member
אני דווקא אוהבת

הצללות כאלה O: אם היא הייתה מצלילה אחרת זה לא היה כל כך מיוחד לטעמי
... עדיף להשאיר ככה ^^

o0Invisible0o

New member
XDD אני מסכימה איתך

וגם אני דיברתי עם חנה על הנושא הזה.. אבל כפי שאת רואה/קוראת היא לא מתכננת לשנות את השיטה שלה. היא אוהבת את השיטה ואת איך שזה יוצא והכל.. לדעתי חבל, אבל אין מה לעשות.

TheWingedPig

New member
אה...אפשר לדעת למה?

לכל אחד יש את הסגנון שלו. נכון? נכון. אז למה חבל? חבל שאני לא רוצה לשנות את הסגנון האישי שלי, כי את לא אוהבת את זה? זה כמו להתווכח על טעם של מישהו בתחום מסויים. זו פשוט העדפה אישית, איך אפשר לבקש ממישהו "תשנה את הטעם שלך, או ההעדפות בחיים"? אני חושבת שצריך פשוט לקבל את ההבחנה הזאת, בין סגנון אישי לבין משהו שגוי (כמו שאני מקבלת את זה שיש דולריות שמשתמשות רק בשלושה גוונים. בשבילי זה נראה קצת ריק, אבל גם זו טכניקה). את לא חייבת לאהוב את מה שאני מציירת, את יכולה לומר לי שאת לא אוהבת:) אבל להגיד לי לשנות את הסגנון האישי, זה ממש לא במקום.

roni727

New member
לאלאלא.

אני בטוחה שהן לא התכוונו לכך שאת חייבת לשנות את השיטה שלך לצמיתות, אני חושבת שהן באו בגדר הצעה חד פעמית, הן רק רצו לראות את הדוליז שלך בסגנון שונה באופן חד פעמי. קבלי את זה בתור הזמנה לדולי. והדולי מגניבה ואפנתית! אבל אהיה חייבת להסכים עם העניין בנוגע לחולצה, כי באמצע החולצה בעצם מתי שאת מגיעה לצבע האחרון בפלטה, זה נראה טיפה גושי. בתכלס יש לך רעיונות עיצוב מדהימים!

למעלה