האממלא ממש הצלחתי אל תתייחסו לשלבי שיער כי אני עושה שיער בלע ץ
S shi66 New member 22/2/06 #88 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהאממלא ממש הצלחתי אל תתייחסו לשלבי שיער כי אני עושה שיער בלע ץ
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהאממלא ממש הצלחתי אל תתייחסו לשלבי שיער כי אני עושה שיער בלע ץ
ח חביבה פלוססס New member 22/2/06 #96 את לוטם סי פלאוור../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif הו הקדושה! אין מצב שאת מכירה אותי אבל נו. הטיוט'ים שלך יאא תמיד רציתי לראות מקרוב את לוטם!11 *O*
את לוטם סי פלאוור../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif הו הקדושה! אין מצב שאת מכירה אותי אבל נו. הטיוט'ים שלך יאא תמיד רציתי לראות מקרוב את לוטם!11 *O*
ש שקית שוקו דרוסה New member 22/2/06 #68 שלי.... לא הספקתי לעשות ת'שיער.. אני אעשה אחר כך.. לא יודעת מאיפ הבייס.. :S היא עם אפקטים.. והיא מכוערת.. גם בגלל שלא עשיתי דוליז כבר איזה חצי שנה.. [אבל לא רק..]
שלי.... לא הספקתי לעשות ת'שיער.. אני אעשה אחר כך.. לא יודעת מאיפ הבייס.. :S היא עם אפקטים.. והיא מכוערת.. גם בגלל שלא עשיתי דוליז כבר איזה חצי שנה.. [אבל לא רק..]
S ScOrPiO gIrL1 New member 22/2/06 #72 סוף סוף עשיתי דולי!!!!!!!!../images/Emo6.gif סוף סוף עשיתי דולי אחרי פוווווול זמן בלי השראה!!!!!!!! בייס בלו ביסקוויט לדמב"ו ניסיתי שיטת הצללה חדשה בשיער אוהבת אותה!!!! אשמח לקבל תגובות בונות!!!
סוף סוף עשיתי דולי!!!!!!!!../images/Emo6.gif סוף סוף עשיתי דולי אחרי פוווווול זמן בלי השראה!!!!!!!! בייס בלו ביסקוויט לדמב"ו ניסיתי שיטת הצללה חדשה בשיער אוהבת אותה!!!! אשמח לקבל תגובות בונות!!!
K kesemotek New member 22/2/06 #89 ../images/Emo85.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifאוף!! היא פשוט.. היא פשוט... פשוט... כל כך מדהימה!!! גרר מוכשרת שכמותך אהבתי את הקטע של הורוד בקצוות ובשורשים
../images/Emo85.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifאוף!! היא פשוט.. היא פשוט... פשוט... כל כך מדהימה!!! גרר מוכשרת שכמותך אהבתי את הקטע של הורוד בקצוות ובשורשים
M Mrs Johnny depp New member 22/2/06 #76 ../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif הייתה לדמב"ו. בייס מנונקי.
S shi66 New member 22/2/06 #91 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהיה מוסיף אם היית + מוסיפה בחזה רשת
L LudaGirl New member 22/2/06 #112 וווואי אני לא מאמינה שלא הגיבו לך הרבה. היא ממש מדהימה, ממש ממש. אין, השיער יצא מהמםםםם
B BiDriL New member 22/2/06 #116 ../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifואואואוא ../images/Emo99.gif אני כל-כך מפסידה ];
L leonel knight New member 24/2/06 #170 ../images/Emo19.gif תודה למי שהגיבה../images/Emo13.gif אני חושבת שכבר יש מספיק הצללת רשת בחזה
S shi66 New member 9/3/06 #173 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifלא הצללת רשת, רשת ../images/Emo9.gif