ציצי לוהטD:

Sea Flower

New member
../images/Emo99.gif

מהמםםם אהבתי ממש את השמלהה השיער מהמם אבל לדעתי אולי תוסיפי לה טיפה ברק... חוץ מזה זה ממושלם

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

השמאלית!!!!! עם הנעליים של הימינית!!!!! זה דורש!!! דורש!!! דורש!!! דורש!!! שבץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!*מתה*

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gifמהממת ../images/Emo99.gif

גרסה שמאלית:]

fat luey

New member
קיצוניות.../images/Emo99.gif

ואם את מתעקשת על לבחור אז שמאלית. [עוד משהו- אולי תחליפי צבע שיער?
פתאום עכשיו כשאני מסתכלת עליה יחד עם השמלה עוד פעם היא נראית לי טיפה חיוורת. ><] [אבל אולי זאת רק אני אומשו.]

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifבייס שני

משותף שלי ושל ינקיפנק.. גוף אני -בעע פנים ינקיפנק

LudaGirl

New member
נחמד מאוד

לא אגיב על הפנים כי לא את עשית אותם. הרגליים נחמדות. הייתי מוסיפה את האצבעות על הרגליים. משום מה התפיים מופרדות ממהגוף.תנסי איכשהו להצמיד אותם. ואין הפרדה בין הצוואר לראש. חמוד מאוד

Little sweetie

New member
טוב אז ממילא אףאחת לא תתייחס..

כי אני לא מגיעה לרמת הכישרון של חצי ציפורן שלכן
אמ..ואם מישהי בל זאת תגיב (מקווה) איזה מהן כדאי לי? ואיזה שיער כדי לעשות לה?

broken winges

New member
היא ממש יפה אז תסתמי!../images/Emo99.gif

עכשיו אני מציעה לך להחליף את הפלטות של השמלה לפלטות עם הבדלי גוונים יותר גדולים,כי ככה השמלה נראית טיפה גושית למרות שאם מסתכלי מקרוב רואים שהיא מוצללת כמו שצריך... בנעליים אני מבינה שהתכוונת בכוונה לירוק זוהר אבל הירוק הזה לדעתי יותר מדי זוהר(הוא עושה לי כאב ראש
לדעתי יתאימו לה או שיער חלק עם פוני כזה ישר סיני בצבע שחור בוהק או בורדו או כמו שני גולגולים כאלה אבל ליד האוזניים. כאילו מלמטה.. אוחח כמובקובץ---> רק תעשי את זה פחות עילג ממני

Little sweetie

New member
היא.. ../images/Emo4.gifפסדר..

ותודה רבה לך
אני אתקן! יש לך פלטות מתאימות לשמלה??

broken winges

New member
אני לוקחת מהגלריות של הפורום^^

חפשי שם פלטות שחורות או אדומות או איזה צבע שאת רוצה שהשמלה תיהיה ^^.

broken winges

New member
אוווווו

^^ איזה מתוקה את
גמני. אבל כשאמרתי לך את זה את לא האמנת לי
XD

LudaGirl

New member
מה????????.

היא מהממת!! אחת הטובות לדעתי בשרשור הזה. חסרה הצללה בכל מני מקומות כמו בנעליים. אבל זה קטן. היא מקורית ואחלה.. הייתי מוסיפה איזה שיער שחור קשוח עם בקבוקים.

למעלה