שמרתי *רצה מהר לצייר לעשות דולי עליו*
K kesemotek New member 24/2/06 #167 ../images/Emo85.gifשמרתי../images/Emo9.gif *רצה מהר לצייר לעשות דולי עליו *
מ מריה סטרלצקי New member 24/2/06 #169 ../images/Emo103.gif../images/Emo219.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif*נשמר*
M mirymoo New member 24/2/06 #163 ../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gifשמרתי!!!!!!! ממש ממש ממש יפה.....רעה אחת! אני לא יכלה לעשות כזה !
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gifשמרתי!!!!!!! ממש ממש ממש יפה.....רעה אחת! אני לא יכלה לעשות כזה !
B behind the masc New member 23/2/06 #150 ../images/Emo210.gifתנ"ך זה פנאןD: או שלא><" הופקפה למיס שיניתי, שנאתי תקודמת לקח לי שנהההההההההה לפי תמונה.אבל ישצ לי תירוץ, זה העכבר, אני שונאת אותו הוא לא זז!!!!! אממ לא גמורה><" איכססס זה זוהרS: תגובה למגיבה^^
../images/Emo210.gifתנ"ך זה פנאןD: או שלא><" הופקפה למיס שיניתי, שנאתי תקודמת לקח לי שנהההההההההה לפי תמונה.אבל ישצ לי תירוץ, זה העכבר, אני שונאת אותו הוא לא זז!!!!! אממ לא גמורה><" איכססס זה זוהרS: תגובה למגיבה^^
L LudaGirl New member 23/2/06 #151 מגניבה וההצללה ממש מורכבת. אבל גם הפסים השחורים של השמלה צריכים לנוע לפי הכיוון שלה. הם ישרים מדי.
B behind the masc New member 23/2/06 #152 ../images/Emo210.gif><""מורכבת"זה טוב או רע../images/Emo12.gif? אממ כן הפסים זמניים&&
K kesemotek New member 23/2/06 #156 ../images/Emo85.gifאבל אבל למהה??../images/Emo7.gif הקודמת היתה פשוט מדהימהה!!!!! אני יותר אהבתי את הקודמת אבל אם את רוצה תגובה על זאתי היא גם מדהימה אבל ההצללה של ההדפס השחור מוזרה קצת וזה לא משתלב עם השמלה כולה אני עדיין מעדיפה את הקודמת
../images/Emo85.gifאבל אבל למהה??../images/Emo7.gif הקודמת היתה פשוט מדהימהה!!!!! אני יותר אהבתי את הקודמת אבל אם את רוצה תגובה על זאתי היא גם מדהימה אבל ההצללה של ההדפס השחור מוזרה קצת וזה לא משתלב עם השמלה כולה אני עדיין מעדיפה את הקודמת
K kesemotek New member 23/2/06 #157 ../images/Emo85.gifאוי שיטט אני כזאת מטומטמת!!! פאק התבלבלתי עם מישי אחרת נו שיש לה גם אותו ביס מהופ קפה.... קיצר תתייחסי רק מה שהגבתי לדולי שלך
../images/Emo85.gifאוי שיטט אני כזאת מטומטמת!!! פאק התבלבלתי עם מישי אחרת נו שיש לה גם אותו ביס מהופ קפה.... קיצר תתייחסי רק מה שהגבתי לדולי שלך
K kesemotek New member 24/2/06 #164 ../images/Emo85.gifאה זה לא הדפס?../images/Emo12.gif לוידעת מוזר לי את מתכוונת לפס השחור למטה כן?