ציצי לוהטD:

broken winges

New member
הצללתי על אצל כולן

הוספתי לשמאלית עגילים ולימנית צמיד רגל. הצללתי את הקוקיות. בקרוב כדור ים ^^.

אנבלייי

New member
:]

אנילאיודעתמהלהגידלך ~.~ על השמלהוזה, (אני יודעת שלא אמורים, אבל, נו, זה דורש >.<, היא ככלכךכלכךיפההה;;) וגם על היומיומדי אני אגיב ~.; נו כי אם כבר וזה >> קיצר, אני חושבת שגם הוא יפהיפהD: אבל יש כמה בעיות:p הקפלים החולצה ממששש חדים ושבורים כאלה. כדאי לך לעדן אותם קצת, במיוחד אם היא חולצה מבד רך כזה קצת נשפכת, ו,אה, היא אמורה להכנס לתוך החצאית, נכון? אז תעגלי את הקפלים בצורה כזאת שיראו גם מבחינת הזרימה של החולצה שהיא נכנסת לחצאית, ולא רק בצורה. (הגולגולת כזאת וואו
) החצאית- מדהימוזה, גם מוצללת מדהים, קצת מפריע שהמשבצות כאילו עלו על החצאית, ולא הבד עצמו של החצאית- כי זה לא ממש לפי הקפלים, אבל זה מאודיפה גם ככה
החותלת מאודמפוצצת כזאת, אני מציעה אולי לעדן או להפחית קצת את הקפלים; אבל שוב, זה גם יפה ככה.
באחרונה עם הבגד ים (זאת שהייתי אמורהל להגיב עליה ><) ההצללה בבגדים פשוט מדהימה :]]
בבגדיפ וזה
D: עכשיו- בבגד עם וביומיומי אני חושבת שהשיער כאילו לא נוטה לגמריי בהתאמה לראש עצמו, ככה שזה קצת יוצר מראה פאתי-משו
אבל אני לא אגיד לך עכשיו לתקןאתזה;; וזה ממש קטנוני, אז סתם
D: ^^

broken winges

New member
^^

קודם כל תודה על המחמאות ועל התגובה הבונה ^^. בקשר לחולצה ביומיומי-אני לא יודעת בידיוק איך לתקן את זה, את חושבת שאם אני אבהיר מעט את הגוון של הצל זה יכול לעזור? בצורה הקפלים נכנסים לחצאית והוספתי טיפה צל במקומות שצריך וכשאני אסיים לתקן את הכל אני אעלה לפה. בחצאית של היומיומית המשבצות מוצללות לפי החצאית ואני יודעת שהן ישרות ולא מתעגלות לפי החצאית אבל אני אוהבת את זה ככה ואני גם לא יודעת איך אפשר לעגל משבצות לפי צורה. החותלת(חותלה וואטאבר) היא לפי חותלה של חברה שלי ויש הרבה כפלים פשוט בגלל שהיא כזו נשפכת אבל לא יותר מדי..קשה להסביר למען האמת. בהתחלה יש לה כפלים רגיליפ שרק קצת נוטים למטה ואחר כך היא פשוט נכנסת לנעליים. השיער-X.X למען האמת אני חושבת שזה השיער הכי נפוח שציירתי ואפילו לא התכוונתי XD. אני גם חושבת שהוא די יפה אבל באמת נראה קצת פאתי כזה באיזשהו מקום,הבעיה היא שכל תיקון עכשיו שאני אעשה עלול להרוס אותו ואני לא רוצה להסתכן,היה לי מספיק בעיות עם הדוליז האלו
:]

broken winges

New member
אעאע הוא ממש מדהימ! ../images/Emo99.gif למה

לא לשימוש? :[[ הוא מתאים לי בידיוק לאיזה דולי שרציתי :{

fat luey

New member
תודה.../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif^^

יאללה פרוטקציות, תשתמשי, אבל הנה גרסא מתוקנת של הרגליים. [פשוט רציתי לעשות עוד פוזות וזה.
]

broken winges

New member
יאא יאי^^ :]

תודה
לי יש פרוטקציות נהנהנהנה ^^ *עפתי למיטה.."את צריכה לנוח!" בלה בלה בלה,ידה ידה ידה.*

מדהימה^^../images/Emo99.gif

משהו קטן, כי אני ממהרת (בצפר><) המותניים וכל החלק של האגן, את יכולה לעגל מעט. כרגע זה נראה כמו שני קוים ישרים שנפגשים |ניסוחעילג| ברכיים - הן נראות לי מעט מודגשות מידי, אני חושבת שיעזור לעגל את החלק עם הצבע הכהה (אם לא הבנת, אני יכולה להראות בקובץ). השתפרת המון המון^^

grobear

New member
הוא כזה גררר../images/Emo99.gif

הוא פשוט מקסים, איך את משתפרת, הפרצוף כזה מתוק אוף הוא ממש מקצועי ויפה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלאאכפתלי, אני משתמשת.../images/Emo11.gif

אני מתחילה איתו עכשיו, נדפקת.X:

MorningGlory

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

נו לא אבל פאקX: זה כזה מדהים
|||||: תודיעי לי כשיהיה לשימוש?

fat luey

New member
;]

|משתחווה| אתן כאלה חמודות יואו.
הומהומ רקיע, עידנתי את הברכיים אבל את התחתבטן אני מעדיפה ככה. [גם לא הבנתי מה רצית בדיוק אז. ><"] [שניכפערעליך
] יהיה לשימוש בקרוב.

fat luey

New member
יאי הוא גמור.^^

[רעיון לרגל הזאתי ממיתקה.] אני נורא גאה בעצמי. ^^ בכל הידיים- שזה החלק שאני גרועה בו- הסתכלתי פעם אחת בלבד בבייס אחר אם לא הצלחתי להבין איך לעשות, ולרוב גם בכלל לא. ^^^^ יאי.
עכשיו הוא לשימוש וזה.

למעלה