ציצי לוהטD:

ScOrPiO gIrL1

New member
היא יפהההההההה

יש יותר מדי ברק בחצאית לטעמי עזבי אני סתם מאותגרת שיכלית! היא מדהימה!!!!

עדיין בין הראשונות?../images/Emo6.gif

בייס שלי. השדח"ם גרם לי לצייר מהר מהר את ז'קט הזה, הוא אמור להיות ז'קט עור סקסי ומאגניב, אבל לא יצא. אני צריכה לתקן אותו אבל לא יודעת איך
לתקן את הצורה וההצללה או שהבסיס נחמד וכדאי רק להוסיף קיצ'ים כמו רוכסן, כיסים וכו'? אה כן, מבינים שחצי חולצה ברחה לה מהמכנסיים?
אני אשמח לתגובות, אני רוצה לתקן אותה ולסיים^^ רעיונות לשיער?

broken winges

New member
אעאע היא כלכך מדהימה!

אני מתה על הסגנון שלך! מחכה כבר לשיער. לדעתי הז'קט דק מדי. הכוונה בפרונט רואים רק פס פיקסל אחד. במציאות אם זה היה ככה איך הז'קט היה נסגר עליה? >< לדעתי את צריכה רק לתקן פה ושם ולהוסיף שיער וקיצ'ים וכאלו ^^. מבינה שחצי חולצה ברחה לה אבל כדי להדגיש את זה אני מציאה שהפס צל שבחלק ההוא יבוא מהמכנסס ולא מהכפתורים..
אם לא הבנת אז תגידי ואני אראה לך

broken winges

New member
*מבינה שחצי חולצה ברחה לה=מבינים

שחצי חולצה ברחה לה מציאה=מציעה אני מאשימה את השעה.!

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo193.gif../images/Emo45.gifואו../images/Emo99.gif

shooroo

New member
קנדי בר.

היא למלכת היופי או משו והיא מאודדדדד לא גמורה. איזו גרסא עדיפה? [ההבדל הוא בנעליים ובשמלה><] והיא מאודדדדדדדד לא גמורה. ממ והמ, היא נראית כמו מישהי בקטגורית ערב? ;[ אולי אני צריכה לנטוש את השמלות האלה ולצייר איזו שמלת נשף נפוחה או משו? ;[ אהה אני הולכת לישון. ביי אה כן ואתן יכולות להגיד נגיד צבע של הימנית עם הדפס של השמאלית. ועכשיו באמת ביי.

נׁעה

New member
וואו.

זה מאוד נראה כמו שמלת ערב.. ואני ממש אוהבת שמלות ערב כאלה :) הימנית הרבה יותר יפה.

fat luey

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

D: כזאתי שמלה רציתי לעשות בהתחלה.

Little sweetie

New member
שתיהן מהממות../images/Emo99.gif

אבל אני חושבת השמאלית
רעיון טוב לשמלות ערב

LudaGirl

New member
אווו מגניבה..

השמלה מאוד יפה. אהבתי את השמלה של הימנית ואת הנעליים של השמאלית.

למעלה