ציציחם.

LudaGirl

New member
חמוד מאוד

הקטע הורוד במכנס קצת מוצלל מוזר. החולצה יפההה השיער נחמד וחסר חלק בצד שמאל למטה. וחסרה הצללה מתחת

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifחזרתי לעבוד על הבייס.

חוץ מהידיים והפנים שיניתי כמעט הכל.><
אוקיי..אז לא סיימתי את הבטן. בפנים נשאר לי תיקון לעיניים ולהוסיף גבות. חוצמזה..איך הבייס? יש שיפור? החזה?
אה, גם שיניתי טיפטיפה את קווי המתאר.
תגובות?

Stinki Winki

New member
הרבה שיפור.../images/Emo99.gif

בייחוד בחזה. לדעתי עדיף עיניים כהות יותר... ככה הן מעט מפחידות.

אנבלייי

New member
../images/Emo99.gif

זה מדהים
אני חושבת שיש שיפור ענק
אממ. כחול- אני חושבת שצריך להיות שם קצת יותר אור. ירוק- קצת יותר צל- לא יותר מידי, אבל מהכוון הכהה עוד טיפה מתחת לחזה. אני חושבת שכדאי להבהיר את הגוון הכהה- שבעצמות הבריח. (בריח? נו, אלה, שמתחת לצוואר וזה 0.0) והעיניים וזה. זה מקסים ^+^ אני אוהבת אותך

אנבלייי

New member
../images/Emo99.gif

זה מדהים
אני חושבת שיש שיפור ענק
אממ. כחול- אני חושבת שצריך להיות שם קצת יותר אור. ירוק- קצת יותר צל- לא יותר מידי, אבל מהכוון הכהה עוד טיפה מתחת לחזה. אני חושבת שכדאי להבהיר את הגוון הכהה- שבעצמות הבריח. (בריח? נו, אלה, שמתחת לצוואר וזה 0.0) והעיניים וזה. זה מקסים ^+^ אני אוהבת אותך

o0Invisible0o

New member
אה, כל הפורום הפסיק לעשות דוליז?../images/Emo2.gif

בחיי..מה קורה עם הפורום הזה?

shirk5

New member
איכסססס../images/Emo5.gif

איכססססססססס סתאם יצא לי מכוער
ועבדתי עלייה הרבה מי שבא לו לתקן לי בכייייף
פליזז תגיבו אני יבין עם תגידו שזה מכוער כי גמאני חושבת ככה אני חושבת שצריך לעצור אותי
על כיעור יתר חח אוהבת שירוש

shirk5

New member
בגרוש לוידעת להצליל

אניי בגרושששששששששששש לוידעת להצליל אני סתאם אבללללללללל מי שבא לו לעזור לי אז תודההההההההההה אני מתקשה לעשות כפלים קרובים כשהבייס קרובה וגדולה ..אז צריך לעשות לה חולצה ואני לוידעת איך לעשות כפלים בבקשה תעזורוווו
תודההההההההההההההההההההההההההההה חח לוב שירוש

אנבלייי

New member
../images/Emo9.gif

הן כולן מדהימות
בקשר לימנית
: קו המצח של השיער קצת מרובע מידי לדעתי, אפשר לעגל ולעדן ^^ וגם, תתחשבי בזה שהראש שלה מוטה לא רק שמאלה, אלא גם ל-אה, בפנים
החצאית מדהימה
בסוודר- אני חושבת שקלפי המתיחה בחזה כבר קצת אובר-קפלים, ואפשר למתן קצת
ולדעתי אפשר גם להוריד את הרשת שמעל החזה. אבל זה כבר סתם קטנוניות. בעצם כל מה שאני אומרת פה טיפשה קטנוני כי זה מקסים כמו שזה :X אני חושבת שממש כדאי לשנות את הצבע של החותלות, הוא צורם בהשוואה לשאר הצבעים במה שהיא לובשת, ומסיט את תשומת הלב אל החותלות קצת יותר מידי. ואם לא אותו- אז את הצבע של הטופ, כי השילוב בינהם איכשהו מפריע ל..אהה.. דינמיקת-בד-צבע-משו:X
בנוסף, בחותלות זה נראה כאילו לא היה לך ממש כוח
כאילו, יש שם הרבה גושים של צבע, ופיקסלים כפולים-מיותרים. זהו ~_~ רק רציתי להגיד שהכל ביחד ממש מדהים
והשיער באלגנטי
והשמלה והבגד ים
והחצאית
זהו. ;;

LudaGirl

New member
איי לייק ורי מאץ'!!

חסרה הצללה צתחת לחצאית ולהכל בעצם הסוודר יפה אהבתי הכל

behind the masc

New member
../images/Emo99.gifממש יפה!+../images/Emo210.gif><"

הגרביים קת גושיות, אולי תעשי אותן שקופות? ואז תכהי תנעלים חח אממ מדהימה