ציציחם.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכתבתי לך בשדח"ם הקודם

הסבר קטן בצייר אני אשים אותו עוד פעם

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאבלאבל!

באמת..לא ימין שלנו, ימין של התמונה. ככה אמורים להתייחס לימין..אנחנו בפורום פשוט תמיד מתייחסות הפוך.

אוף. למה אני ערה בשעות כאלה?!

בייס מבלאק קאט, אני מודעת לזה שהשיער בלמעלה לא מדהים, אבל לא ראיתן אותו לפני השיפוץ >.>. אשתדל תגובה למגיבה, אבל בכל אופן האוזן היא עריכה שלי. ממ... ולא להתבלבל - הוא בן, כמובן.

נׁעה

New member
זה בריא להיות ערה בשעות כאלה ../images/Emo9.gif

וואי, הוא ממש יפה. אבל הוא מאוד נשי - הייתי מציעה לערוך לו טיפה את הפנים (אלא אם כן את רוצה שהוא יהיה נשי, ואז סבבה). השיער למטה נראה טיפה שטוח, עמ, דו-מימדי... אבל אולי זו רק אני. הוא כאילו מונח על משהו? כי אם כן, צריך לראות אותו נשפך על אותו המשהו, כי הרי יש לו משקל.... הרעיון ממש מגניב, וכך גם האוזן

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo99.gifמקורית מוכשרת אחת

LudaGirl

New member
נחמד מאוד

השיער למעלה נחמד אבל נראה קצת מעוך. היא מדהימה ומקורית.. סוףףףף

ינקיפנק

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifצומי, בבקשההההההההההההה

תודה. אואפתתך
דולי, בייס מויוה לה דאקי, השראה מאתר של ברבי

o0Invisible0o

New member
מקסימה.../images/Emo9.gif

לא סיימת אותה, נכון? יופי..השיער ממש יפה! הייתי מוסיפה גוון נוסף יותר כהה..ועושה אותו ממש בנקודות..קצת קצת..באיזורים הכי כהים. בנוסף, בחלק של השיער מאחורי העורף משו..קצת יותר מדי כהה לי.>< אני יודעת שאמור להיות כהה..פשוט לא כ"כ כהה! בנוסף בצד שמאל אחרי היד נראה כאילו השיער קצת קטוע... החולצה יפה..ההדפס ממש מגניב! פשוט תנסי לעשות את החולצה יותר לבנה. תשתמשי בלבן הנקי יותר..ותכהי את הגוון הכי כהה. וממש כהה בנקודות שצריך וכל השאר שטח לבן נקי. זה לא בדיוק ככה..אבל נו..שיראה יותר לבן.
במכנסיים הירוקים..יש יותר מדי קפלים ללא סיבה.
המכנסיים הורודים- בכוונה צמודים? בכלאופן.:X תסיימי אותם עם מסגרת כלשהיא..:X זהו, דולי ממש חמודה..מחכה להמשך!

ינקיפנק

New member
יאי!../images/Emo25.gif

תודה על התגובה... באמת לא סיימתי.. המכנסיים עם כפלים כי יש בצדדים מין פסים שאלה שאת מושכת בהם והמכנסיים מתכווצ'צים כזה...שככתי לציירת'ם... והוורד, זה אמור להיות סרט מבריק..

למעלה