ציציחם.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאני כלכך אוהבת את הסיגנון

+שיער שלך הזה
בחצאית חסר אור

Dandoka

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

איך את עושה את זה?!?!
אוף איתך! החצאית מושלמת. בשיער קצת הפריע לי הברק, הוא נראה לא טבעי. קצת קשה לי להסביר בכתב אז אם לא אכפת לך הדגמתי את זה על השיער..

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאבל אבל..

זה סגנון רקיע כזה.. כול הדוליז שלה עם ברק יפה כזה. זה לא חייב להיות ממש ריאליסטי זו רק דולי

Dandoka

New member
---->

אני חושבת שלרקיע יש סגנון מדהיםם! כל הבובות שלה יפות. פשוט בשיער הפריע לי נקודות הברק שלא נראו הגיוניות.. ולפי דעתי כן המחטרה בדוליז זה לעשות את זה ריאליסטי כמה שאפשר, בדר"כ של בובה כמובן. אבל ככל שהבגדים והקפלים והשיער נראה יותר אמיתי ככה יותר אוהבים את הבובה. נופ?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif"ככה יותר אוהבים את הבובה"

לא. זה פשוט תלוי בטעם, את חושבת שריאליסטי זה הכי יפה. אז לכי על סיגנון ריאליסטי. היא חושבת שהסיגנון הבובתי מהמם, אפילו שזה לא ריאליסטי בגרוש, אז היא תצייר בסיגנון הזה. "היופי הוא בעיניי המתבונן" לא כל דולי ריאליסטית, היא הדולי הכי מהממת בעולם. המטרה כאן היא לא לשאוף לריאליסטיות (אלא אם כן זה מה שאת רוצה לשאוף אליו) אלא לשיפור ההצללות, ליצירת סיגנון אישי, לפתח דרך להתבטאות, להגיע לרמה שאת יכולה לצייר ריאליסטי/בובתי וכ'ו... דולי יפה לא צריכה להיות בהכרח דולי ריאליסטית. לדוגמא, דולי מ-Automn Pixels, ממש לא ריאליסטית, אבל תסכימי איתי שהדולי מהממת! לא כל דבר שהוא לא ריאליסטי הוא לא יפה
אני לא באה במטרה לפגוע, וזה לא משהו פרסונאלי כלפייך.

Dandoka

New member
צודקתת..

באמת כל אחד והטעם האישי שלו ואני אוהבת המון סוגי הצללה, אבל בכל הסגנונות הבאמת טובים ומוכרים יש איפשהו צד ריאליסטי! אני לא מדברת על להעתיק תמונה בדרך מושלמת, זה נחמד שזה לא מדוייק לגמרי.. שרואים שזה ציור בכל זאת. אבל עדיין קפלים והצללות צריכים להראות הגיוניים! זה כמו שבגראפיק דולז רואים שזה ציור, זה כ"כ פשוט ויפה.. אבל עדיין יש את הצד הריאליסטי בקטע שזה יהיה הגיונייי... מבינה? כשעושים בובה עושים אותה לפי הסגנון האישי שהתרגלת אליו, אבל חושבים על איך שהחולצה אמורה באמת ליפול. חצאית עם קפלים שהולכים כמו קוים לרוחב תראה מוזרה בכל סגנון. מה שאני מנסה להגיד זה שכשעושים בובה אמורים לדאוג לסגנון והגיוניות כדי שהיא תצא באמת טובה.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאוקיי

אני לא מבינה אבל מה לא הגיוני בברק שהיא עשתה, אפילו את אמרת, לא כל דבר בהצללה צריך להיות ריאליסטי. הכל בדוליז שהיא עושה הגיוני, והסיגנון מדהים. הדולי טובה.

טוב תהרגי אותה../images/Emo122.gif../images/Emo96.gif

אני אומרת שהיא צודקת.זה באמת ניראה יותר טוב ככה. לא לכולם יש את אותה דעה, וזאת הדעה שלה.. והיא שמה את הדולי שלה בשד"חם כדי שיגיבו לה לא רק "זה מדהים
" וכאלה, שמים פה שד"חם גם כדיי ללמוד..

Stinki Winki

New member
וואו.../images/Emo99.gif

החצאית פשוט... מרהיבה.
הנעליים קצת מוזרות לי0.0" כאן לדעתי יתאימו המגפי UGG האלה..
ממ פה בנעליים הנוכחיות הכל קווי מדי וישר... לוידעת. חסרה גומיה בשיער המדהים הזה.

LudaGirl

New member
וואו

כבר אמרתי שאני מתה על הבובות שלך? אהבתי את הנעל עם הברק. אין ממה להגיב. מבחינתי זה מושלם

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|ריר|רררר

עאא מדהים גאד אני חולה על הדוליז שלך

וואו../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

ההצללה מדהימה
אני אוהבת את הפנים^^ הצללה אותה לפי הכיוון של האור, אני חושבת שיצא מדהים^^ הבטן, אין לי מושג, אבל אני חושבת שהאור ברגל הקדמית צריך להיות יותר למעלה.. (למה את לא מציירת בייסים שהם לגמרי שלך?>< אני בטוחה שהם יהיו מדהימים^^)

../images/Emo221.gifכי יש לי בעיה עם פרופורציות

+על המחשב וגם כן אני רוצה לעשות על הבייס הזה דולי ואני אתקן

fat luey

New member
וואו.../images/Emo99.gif

אני אף פעם לא מצליחה להצליל משם, אנלא מצליחה לעשות פנים. :X מדהיםמדהים, תומכת ברקיע.

behind the masc

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo2.gifואואו!

ממש יפה, אממ אני ממליצה להמשיך קצת את ההצללה בבטן אבל אני לא ממש מסינה בבייסים><" זה מדהים

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאו ואו ממש השתפרת

אבל הקו חזה אמור להיות בצורה ישרה
אני מציאה לך בנעליים להוסיף עוד גוון באותה צורה שעשית (ריבוע) הממ.. ואת הכפלים יהיה יותר יפה אם תתקטיני
ממש השתפרת
אממ ..איך קוראים לך
?

למעלה