ציציחם.

fat luey

New member
PPKH

פלטה למגפיים של רקיע. מרוצה.^^ המ, הגרסה הימנית היא בלי אביזרים, הוספתי שרשרת, צמיד וצ'ופסטיקס כאלה בקוקו. מה להשאיר\להוריד? כנראה למיס- יומיומית.

נׁעה

New member
היא ממש יפה!

הצ'ופסטיק מתאימים, אבל השרשרת וההצמיד נראים לי קצת מיותרים.

Stinki Winki

New member
וואו.../images/Emo99.gif

היא ממש מדהימה!!
לדעתי הצמיד בלבד מיותר. השרשרת מוסיפה. משהו בקפלים של החולצה פשוט ישר לי מדיOo השיער מדהים!

Dandoka

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo99.gifמאוהב|

מדהיםםם! הלוואי שהייתי יכולה לעשות כזה שיער, היא כ"כ מתוקה! ^^ בחולצה אני אוהבת את החלק העליון עד הציצי ומשם הקפלים לא כ"כ מסתדרים לי "\ פלטות מצויינות!! אני חושבת שתעשי רק שרשרת, אבל גם לא ארוכה כזאת. מתאים לה איזו שרשרת שחורה צמודה לצוואר לפי דעתי
ווואו

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifואו

ממש אהבתי
. נממ הכפלים בחולצה קצת מרובעים, שחררי אותם ותעגלי אוצתם יותר=] מוכשרת

fat luey

New member
תודה למגיבות המגניבות. D:

בקשר לקפלים בחולצה, היא אמורה להיות כזאת, אבל אני אנסה לעדן את הקפלים. הורדתי את השרשרת והצמיד, ועשיתי שרשרת קטנה כזאת בצוואר.

Stinki Winki

New member
שלי...

תתייחסו לשמאלית היומיומית... אגב שיניתי את צבע השיער... הממ מה להוסיף? לשנות צבע של משהו? בייס מלורליין למיס פורום תתעלמו מהמוני הפלטות שיש שם

fat luey

New member
יואו האולסטארס יצאו לך מהמם!../images/Emo2.gif

אני אולי הייתי משנה את הצבע של החולצה, אולי לכחול, כשי שיצאים עם השמלה. יואו האולסטארס כאלה מגניבות.*O*

Stinki Winki

New member
תודה../images/Emo9.gif

אממ למה זה אמור להתאים לשמלה?
אבל אני אחשוב על הוספת דברים כחולים[:

../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

ממש אהבתי את התיק והאולסטאר:]. אם את בכל זאת רוצה להוסיף משהו, תוסיפי גרביים עם פסים של שחור ולבן/ לבן ואדום. אדום יכול להוסיף:].

Stinki Winki

New member
תודה^^

אני לא רוצה להוסיף גרביים, מקודם היו וזה העניק לה מראה של כדורגלנית0.0

אנבלייי

New member
זהמקסים ^^

האולסטאר והתיק מדהימים
אמ. כן. אז השרוולים של החולצה- אני חושבת שהם יצאו קצת גושיים. לאיודעת, תנסי לעשות אותם קצת פחות עמוסים. ובחולצה עצמה, בבטן- אני חושבת שהברק הופך גם את ההצצללה לגושית.. בכלל, אני חושבת שבהברק ממש מעמיס פה.. ואפשר למתן בו קצת. אני מצטערת אם זה מפריע שהורדתי בקובץ את הברק :X אמ, זה לא צריך להיות כמו בקובץ, אבל זה נראה לי הרבה יותר נקי ונעים לעיין אם יהיה פחות ברק. לא כמו בקובץ, כי שם בכלל אין, אבל להפחית קצת ולעשות שיהיה פחות.. צפוף. גם במכנסיים. אני סימנתי בעיגול אדום איפה שהברק נראה לי בכלל מיותר, ולדעתי בקפלים של החולצה כדאי גם לחבר את פסי הברק- ז"א, שלא יהיו גושי ברק, אלא קפלים זורמים וארוכים יותר. טוב, עכשיו אני אסתום ואלך להתפגר איפשהו :X סליחה אם התגובה שלי פוגעת אומשו. זה פשוט נורא יפה ואני חושבת, שאם תתקני את הדברים הקטנים והקטנוניים האלה, לטעמי לפחות- זה יוסיף המון.
אה. ושוונצים. Z.Z

Stinki Winki

New member
לא פוגעת ולא בטיח

אחלה תגובה אבל אני לא בדעה שלך
אני אוהבת שיש ברק... אולי אני אפחית קצת ממנו אבל לא אעלים אותו לגמרי
תודה על התגובה

אנבלייי

New member
הופקאפה;;

עריכת פנים שלי. אז אני לא יודעת לעשות דוליז, טוב??!?!?!1!111 וגם לא שיער עם ארבע גוונים!!1111@@!;21777 ואני לא יודעת מה נסגר עם הקפלים בחצאית. אוף. גדל לי אשך על הפרצוף.

../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

בשער לפי דעתי תוסיפי עוד נפח, דווקא ההצללה ממש טובה, לא יודעת על מה את מדברת
. בחצאית אני מצלילה אותו דבר ככה שאין לי מה לומר
.

o0Invisible0o

New member
שתקי כבר!../images/Emo11.gif

החצאית מהממת..מה את רוצה?
והשיער.
אני אל יודעת איך הבייס נראה לפני זה..אבל הפנים סבבה.
וסורי על האשך שעל הפרצוף שלך.

למעלה