ציציחם.

חמודה

הקבוצות של השיער גושיות נורא, נסי אולי לחלק אותן עוד או להצליל אותן אחרת. נראה לי גם ששיער בצורה עשית אותו יהיה קצת יותר פרוע, קצת יותר קופץ ועם שוונצים וכאלה, יותר חי. אהבתי את הנעליים. הן חמודות נורא.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifגמורה

בייס - yealoolik פעם אחרונה שאני שמה אותה בשדח"ם שבת שלום או איך אומרים !? שבת חלום

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif../images/Emo122.gifעד שנגמלתי מזה XD

LudaGirl

New member
זהו? סיימת אותה?

ראיתי אותה בערך 700 פעם וחיכיתי שתסיימי כדי שאגיב על הכל. השמלה נחמדה אבל היא לש שווה באורעה. כלומר, צד שמאל וצד ימין לא דומים. ואני לא מדברת על דיוק אני מדבר על לפחות באותו אורך. השיער נחמד מאוד, חסרה הצללה מתחת. הנעליים לא נכונות. כלומר נעל אחת נכונה אבל השניה צריכה להיות הפוכה לה. בסך הכל נחמד. תוסיפי תכשיטים.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

היא ממש יפה^^ השיער ממש יפה! בעצם הכל חח.. אבל אני חושבת שאם תשני את הצבע של הפלטה הצהובה הזאת לפלטה פחות זוהרת זה יכול להוסיף אבל הדולי מהממת גם ככה אז זה לא כ"כ חשוב=]

Dandoka

New member
תודה רבה XD

חחח הייתי משנה אבל אני אני קצת עצלנית
בכל אופן אני ממש מעריכה את זה!

נׁעה

New member
וואי, היא מדהימה.

מותר לי להיות קטנונית..?
כפות של מאוזניים הן באותו האורך, זה הידיים שלה שאמורות לנטות הצידה המשקל שיש בהן. כמובן שאני סתם קטנונית, וזה הכל מקנאה. היא ממש מדהימה... והשיער, וואו. אני גם רוצה.

Dandoka

New member
חחח נכון ../images/Emo122.gif

לא חשבתי על זה! את צודקת "\ טוב אבל אני מניחה שאם הייתי עושה את זה באותו אורך זה לא היה נראה כמו מזל מאזניים אלא כמו אישה שסוחבת כדים או משהו. נמנמ =]

LudaGirl

New member
יא! אהבתי

יצא מצוין. אין תגובה בונה. אולי תכשיטים ואיזה הדפס על הבגד ים.

fat luey

New member
מדהים.../images/Emo99.gif

תעשי סדרה כזאתי של המזלות, זה יהיה נחמד.

ישנה מאוד...

תיאור של ApharseMon לתחרות שהייתה מזמן... בייס מ.. פאק
חרשתי על המסרים (עזבו) ועל הארכיון (כתבתי בחיפוש "חחחח מצחיקה" ואז חיפשתי את ההודעה של התחרות ו... לא מצאתי) עזרה
אהה ו... מי שזוכרת אותי מקבלת

Winter Blue1

New member
אפיצ'ו

אממ... לפי התחפושת שלי... עריכת אוזניים שלי. החולצה והחצאית גושיים אני יודעת... לא גמורה

למעלה