סיכום שבוע. :}

mafakit

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo60.gifגם אני עונה..!!!!!!../images/Emo218.gif

דבר טוב שקרה השבוע:הייתי בת"א וקניתי מלא דברים
DD: וגם אתמול-היום הייתי עם החבר'ה שלי והיה מזה צחוקים..XDDDD דבר רע שקרה השבוע:אה..האמת היה שבוע סבבי לגמרי..D: שיר השבוע:גוינג אנדר-אונסנס יום בשבוע:אתמול-היום [עם החבר'ה] ויום רביעי..[תל אביב D:] התחדשות השבוע:מלא שטויות מת"א.. חולצות סיכות וכאלה..
תוכנית השבוע:אה..לא יודעת.. משו בטלויזיה.. בן אדם שעשה לכם את השבוע:חברים שלי..XDDD דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:אה.. מפגש פורום.. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:חבר'ה מפורום SP במפגש.. תמונת השבוע:

סיכומשבוע!

דבר טוב שקרה השבוע: יום ראשון בקייצת! עכשיו שסקאי פה! דבר רע שקרה השבוע: ז'יניקים! טיפשים! ;< שיר השבוע: שיר הקייצת, דה יום בשבוע: כל יום התחדשות השבוע: אין! תוכנית השבוע: אמ, קייצת! בן אדם שעשה לכם את השבוע: כל הקבוצה שכזה דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: קייצת בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: כל הקן! תמונת השבוע: אין לי!

שבוע בנזונה :)

דבר טוב שקרה השבוע: ים סרט וחברים!
דבר רע שקרה השבוע:נישרפתי :( וראיתי קליפ פשוט מטומטם בערוץ 24.
שיר השבוע:אימפריות נופלות לאט חמי רודנר ודן תורן, שיר יפה- דן תורן ושייגעצ,hey-pixies
יום בשבוע:כל יום!
התחדשות השבוע:חולצה וחזיה.
תוכנית השבוע: 1 נגד 100
בן אדם שעשה לכם את השבוע:מממ החברים המהממים שלי.
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:פאקינג הופעה של שייגעצ
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:יערה ושייגעצ
וכמובן חברלה.
תמונת השבוע:

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifברלדדדדדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חחחח אתן יודעות שהוא ואח שלי ממש ממש ממש דומים?! D:

תקראו או לא, לפחות התמונה נחמדה../images/Emo15.gif../images/Emo141.gif

דבר טוב שקרה השבוע: שיחה עם מישהי, בחירת עוגת יום הולדת עם אמא וכו' דברים קטנים, אבל לא הרבה
דבר רע שקרה השבוע: פרץ בכי?
שיר השבוע: Ani DiFranci-Grey
יום בשבוע: אין, אולי שלישי... זה שיגיע
התחדשות השבוע: כובע ודגמ"ח
תוכנית השבוע: סקראבס וחברים
בן אדם שעשה לכם את השבוע: אמא
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: טיולונצ'יק
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: סבא
תמונת השבוע: הופ הופ

Cause I Broken

New member
סופש שלי^-^../images/Emo168.gif

דבר טוב שקרה השבוע:אתמול הלכתי לברט עם חברותיי:) היה ממש כייףD: דבר רע שקרה השבוע:התמוטטות עצבים שכזאת. הייתי לחוצה בטירוף בגלל הבת מצווה[אבל עבר לי]. שיר השבוע:פרום יסטורדי-30 שניות למאדים. יום בשבוע:אתמול!! התחדשות השבוע:טייצ,3גופיות ושרשרת:) תוכנית השבוע:אע? בן אדם שעשה לכם את השבוע:אמא33> דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:בת מצווה
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:את כל חבריי:) תמונת השבוע:==>

למעלה