סיכום שבוע. :}

crazysapir

New member
חח לא אמרתי שלא..אבל

התכוווניתשזה מטאל וזה פופXD זה ממש מצחיק , לא בקטע של לקפוץ עליה.. כי זה יותר מוכר(וגם רוב החברות שלי) ששומעים מזרחית,פופ,רוק וכו'..ביחד אבל מטאל ופופ XDD חחח..אני לא שולללת אבל^^

Tears Dont Fall

New member
-_-

חוץ מזה, מי אמר לך שאני אוהבת כל שיר של אבריל ו/או כל שיר של בולט? ישר לתייק אותי לקטגוריה של 'היא שומעת רק רוק/פופ/מזרחי/היפ-הופ' וכ'ו? אני יכולה לאהוב ג'סטין טימברלייק, ולהקות בנים, אבל גם לאהוב ולהתחבר לשיר של מטאליקה. אז מה אם זה שני דברים שונים לחלוטין. סליחה אבל ההערה שלך מטופשת.

crazysapir

New member
זאת לא הייתי הערה

ולא אמרתי שלא..עזבי לא הבנת את הכוונה שלי...

...ברור שמבחינת ז'אנר הם מנוגדים לחלוטין, אבל

מטאליקה-עם כל הכבוד |: - הם רוק לייט, חיקוי זול ועלוב לרוק האמיתי. בלי התנשאות. הם פשוט לא הולכים עד הסוף עם המוסיקה שלהם, והיא יוצאת פופית ואפילו קלילה כמו הפופ של ג'סטין.

shaharrr53

New member
כמה תיקונים../images/Emo9.gif

מטאליקה הם להקת ת'רש מטאל.ותאמיני לי שהם הולכים עד הסוף עד הסוף ויש להם הרבה מעריצים.כנראה שלא ראית אתמול את ההופעה בוומבלי.

דנטל

New member
תלוי באיזה אלבום

מאסטר אוף פאפטס, אנד ג'אסטיס פור אול, קיל 'אם אול - בקיצור, הדברים הישנים זה ת'ראש מטאל. אחר כך הם הפכו לרוק קל.

נכון, ואני בהחלט שמחה שכך.

לטעמי הם יוצרים גרועים, ולא משנה איך מוגדר הז'אנר שלהם... כמו שדנה אמרה- הם רוק קל.

האאאאאאאא!

גם לך יש ת'מאוורר הארוך! כל אחד שנכנס לחדר שלי תוהה אם זה בעצם מכשיר מתוחכם לרצח יתושים. |-___-___-|

I L O V E MCR

New member
סופ"ש "גולגולת|../images/Emo221.gif

דבר טוב שקרה השבוע:בתי קפה עם המשפחה:] דבר רע שקרה השבוע:הממ שלא יצא לי להיות איתן הרבה=| שיר השבוע:דיי אנד-מכ"ר
ושני החדשים של אבריל יום בשבוע:שבת!? התחדשות השבוע:חולצה של סימפסון
תוכנית השבוע:האלופה?! בן אדם שעשה לכם את השבוע:איזבלי
וכל אלה שאמרו לי כמה אני יפה אתמול והיום
תודות לכם:] דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:עוד בגדים באופן דחוף!:] בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:כולם:] תמונת השבוע:--> כמה אפשר להיות מושלם!? אריאלי אני רוצה שהוא ילמד אותי ונעשה עוד דברים חחחP::|אריאלי תבין| סוף שבוע רגוע. :] תודה רבה:}

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

למעלה