סיכום שבוע. :}

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע:לא זכור לי דבר רע שקרה השבוע:כלום שיר השבוע:כל השירים של רד הוט יום בשבוע:ראשון התחדשות השבוע:אין תוכנית השבוע:הפיג'מות P: בן אדם שעשה לכם את השבוע:אתם P: דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:חולצה חדשה של רד הוט!@
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:אתם תמונת השבוע:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסופש גזעי לכולם D:

דבר טוב שקרה השבוע:עשיתי 500 שקל בעבודה ^__^ דבר רע שקרה השבוע:אני לא יכולה לנגן עכשיו שבועיים בתופים, בגלל נקע מסריח ביד ;; שיר השבוע: The River-Good Charlotte MCR-The Sharpest Lives MCR-This Is How I Disappear יום בשבוע:ממ לאיודעת, השבוע בכללי היה סבבה התחדשות השבוע: משקפיים חדשים ^^ תוכנית השבוע:חברים
בן אדם שעשה לכם את השבוע:הפורום D:. ואבא החמוד דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:עזריאלי, ים, אימונים, לונה פארק בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:ממ אין אחד כזה >< תמונת השבוע:
דאגי פוינטר הסקסי. ציטוט השבוע[כי באלי P: ]: אבא שלי באוטו, ברגע חירפון קל. "זה לא יפה לזרוק דברים מהחלון אז אני פשוט אפתח את הדלת ואניח את זה על הכביש". XDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
את והגזעי שלך. ../images/Emo6.gif

הוווו קפראל דאגי333> חחחחחחחחחח כל הזמן קורה לך משהו! או שאת חולה או שאת שוברת משהו.... אבל אפעם לא ברוגע. בדרמה תמידית

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני אוהבת ריגושים ../images/Emo6.gif

crazysapir

New member
איזה זבל:(( אני רק מתחילה ואני בטח יקבל הרבה

פחות..כיף לך,תהני ממנו

t0mi

New member
עונהה

דבר טוב שקרה השבוע: אממ הייתי בתל אביב יום שלם דבר רע שקרה השבוע: הבנתי שהם לא הולכים להיפרד בזמן הקרוב שיר השבוע: incomplited-בקסטריט בויז יום בשבוע: רביעייי התחדשות השבוע: אמממממ לא יודעת תוכנית השבוע: חברים בן אדם שעשה לכם את השבוע: החברה הכי טובה שלי דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: ללכת ליומולדת שלו בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אותו תמונת השבוע: =>

Tears Dont Fall

New member
למה אני אוהבת עקום.

פוצ'15 לשעבר. החלפתי ניק סוףסוף :> דבר טוב שקרה השבוע: עבדתי הרבה ואני אקבל על זה כסף? דבר רע שקרה השבוע: געגוע. שיר השבוע: tears don't fall - bullet for my valentine mika - grace kelly avril lavinge - knocning on heaven's door אביתר בנאי - תיאטרון רוסי אריק ברמן - אהבה באור ובצל יום בשבוע: שלישי. התחדשות השבוע: קניתי ג'ינס. :> תוכנית השבוע: הבורר, האלופה, חברים, 1 נגד 100 בן אדם שעשה לכם את השבוע: בנץ דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לאדעת, אני ספונטנית. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: כלמני. אין מישו מסויים תמונת השבוע: >> אני בשמלה. יפה לי נכון?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתתחדשי על הכינוי. ^__^

והשמלה באמת יפה לך :)

crazysapir

New member
WTF?

אתאוהבת גם את בולט ואבריל? טוב..:)) ...מוזר..צטערת אבל אני לא יוצאת מההלם,מממש מוזר ותתחדשי^^

Tears Dont Fall

New member
עלאק נושא.

אני שומעת כל מה שיפה. אין אצלי יותר מדי לשלול רק בגלל סגנון המוזיקה. אז כן, אני אוהבת ת'סגנון של אבריל, וגם את הסגנון של tears don't fall ולאו דווקא כל שירי בולט למינהם. חוץ מזה שאני פתאום יכולה לאהוב סתם האוס נחמד ששמעתי במסיבה, זה רע שאני אוהבת גם וגם? נו במת. קיצ, שש. מותר לי לשמוע מה שבאלי.

crazysapir

New member
לא התכוונתי מהבחינה הזאת!

לא ארמית לך מה לשמוע ומה כן..אבל זה סבבה לשמוע כל שיר שאת אוהבת משומה ולא משנה איזה סגנון הוא...לא התכוונתי לזה שהם בולט והיא אבריל.. התכוונתי לזה שזה: מטאל וזה פופ(פאנקפופ מה שיהיה) שתי דברים שונים לחלוטין

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אז מה?

לא בקטע של לקפוץ עלייך, אבל סתם.. יש אנשים שאוהבים סגנונות שונים לגמרי. אז מה? יש אנשים שאני מכירה שאוהבים רוק ואוהבים שיר אחד מהיפ הופ. היא יכולה לשמוע כמה סגנונות שהיא רוצה. (;

למעלה