סיכום שבוע. :}

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifMy week.

דבר טוב שקרה השבוע: חג קן, כל השבוע עסק סביב זה D: + מקס ברנר ^^ דבר רע שקרה השבוע: הערסים שהרסו לנו את העל האש =\ + חוסר שינה!!! שיר השבוע: מממ, אין יום בשבוע: חמישי ^^ התחדשות השבוע: אין O: תוכנית השבוע: אין. D: בן אדם שעשה לכם את השבוע: כל הקן :) דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: מממ. ב12- מפגש עם אלו שטסים. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: את אלו שטסים איתי ^^ תמונת השבוע: I don´t have one.

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifWie gehts?

דבר טוב שקרה השבוע: ממ סתם נפגשתי עם חברות, אח שלי חזר
דבר רע שקרה השבוע: היה לפעמים משעמם
שיר השבוע: רק במחשב- בוא לבר
יום בשבוע: ממ אתמול
התחדשות השבוע: כלום
תוכנית השבוע: חברים
בן אדם שעשה לכם את השבוע: חברות
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: תל אביב בסוף שבוע הבא, ומחר הופעה
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: חברות, כל מיני אנשים מפורומים
תמונת השבוע:

אני אני../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: הוממ לע דעת דבר רע שקרה השבוע: לימודים שיר השבוע: לאב לייק וינטר יום בשבוע: חמישי התחדשות השבוע: חולצות תוכנית השבוע: אחד נגד מאה, חברים, זה עם הילדים של כיתה ו', האלופה, הרובב בן אדם שעשה לכם את השבוע: אפחד דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לעבור ת'מגן במתמטיקה בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: הוממ ע', א' תמונת השבוע:

מתחת לשמיכה כבדה, אחרי שהשמחה אבדה מכאן.

דבר טוב שקרה השבוע: שהייתי אצל נועה, ועם מירב ועוד מישהו ביום שני?...
דבר רע שקרה השבוע: הרבה.
שיר השבוע: צל כבד-כשניקו תתחיל לדבר.
יום בשבוע: זה שהיה הכי טוב?... רביעי.
התחדשות השבוע: חזיות
תוכנית השבוע: חברים.
בן אדם שעשה לכם את השבוע: נ'.
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: הופעה של אביב באמפי וואהל
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אביב?XD.
תמונת השבוע:

../images/Emo39.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
שום דבר טוב לא קרה! דבר רע שקרה השבוע:
ממ לא קרה. סתם רע לי שיר השבוע:
אפשרת גוש - לראות את האור יום בשבוע:
שום יום התחדשות השבוע:
פתחתי חשבון בנק. יאיי תוכנית השבוע:
סאות'פארק? בן אדם שעשה לכם את השבוע:
אין כזה דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:
אין לי תכנונים בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:
כמה חברות קרובות לפני שאני מתגייסת תמונת השבוע:
סוף שבוע רגוע. :]
תודה

>>>

דבר טוב שקרה השבוע:אמא שלי אמרה לי שטסים לחו"ל דבר רע שקרה השבוע:היו הרבה ימים של שיעמום:\..ריב ענקי.. שיר השבוע:Teenagers מיי כמיקל....... יום בשבוע:אתמול התחדשות השבוע:2 ג'ינסים ו3 חולצות/גופיות מפוקס תוכנית השבוע:אממ מסכים והנפילים בן אדם שעשה לכם את השבוע:אף אחד דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:מחר שרק 3,יום שני הסודות..עוד סיבוב קניות ונראה מה עוד .. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:נו באדי תמונת השבוע:

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifהשבוע שלי 3>

דבר טוב שקרה השבוע: היה לנו חג קן פשוט מעולה, דבר רע שקרה השבוע: לא הייתי קוראת לזה "רע" אבל ההכנות היו נורא נורא מעייפות שיר השבוע: היי סקסי ליידי של שאגי XD יום בשבוע: חמישי
התחדשות השבוע: המווווון קולות. תוכנית השבוע: לא פתחתי פעם אחת את הטלווזיה
[זה לא היה כזה נורא.] בן אדם שעשה לכם את השבוע: כל האנשים בקן, כפרעליהם 3> דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: יש לי טיול~!!@$#^%^ בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: את רומי ואלי 3> [ואני גם הולכת לפגוש אותן] תמונת השבוע: סתם כי לא היה לי מה לשים

sweet shir

New member
שיר חפירות בע"מ בקאמבק היסטרי! ../images/Emo6.gif

דבר טוב שקרה השבוע: סמינר הכנה למשלחת לגרמניהD::: והיה מדריך גרמני אלוהי.
היה לו שיער בלונדיני זהבי כזה.. לא בלונדיני בהיר.. ועיניים תכלת. 33> ו.. ו.. הוא והמדריך שלנו הישראלי כל הזמן התחבקו.. ונגעו אחד בשניייייי3> והמדריך הישראלי קרא לו פאקו!! 3333> (חח השם שלו זה פסקאל.. אז אנלא יודעת אם הוא התכוון לזה ככינוי חיבה או כ-"חבר"
) קפרליהםXD ~יוצאת ממצב פאנגירל~ יהיה לי מאוווווווד נחמד בגרמניהD: דבר רע שקרה השבוע: עיצבן: שההורים שלי לא מקשיבים לי ומתעלמים ממניS: וחברות חארות. שמכחישות שהן חארות.. וכמעט מצליחות לשכנע חברות אחרות שלי שהן לא חארות. >< שיר השבוע: Baby, It's Fact - Hellogoodbye זה שיר כזה מהמם.
Where Is The Love? - Busted What I've Done - Linkin Park I Want You To Want Me - Letters To Cleo יום בשבוע: חמישי. התחדשות השבוע: חזיות חדשותXDDDDD חחחחחחחחחחחחחחח הן ממש יפותP: תוכנית השבוע: אחים ואחיות. איזה פרק מרגש, בכיתי~
בן אדם שעשה לכם את השבוע: פסקאל... חחחחחחחחחחחחחחח סתם לודעת.. דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לודעת~ בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: פסקאל XDDDDDD מההה חח זה יכול להיות מאוד נחמד לראות אותו שובפעםP: תמונת השבוע: שלמות. פשוט שלמות. ג'ארד שלי. תעשה לי... פשוט תעשה אותי!

mafakit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifג'ראד..ררר...../images/Emo218.gif

למעלה