סיכום שבוע. :}

Cause I Broken

New member
תודהD:../images/Emo168.gif

והחולצה לא שלי. היא של נעהD: זה היה מתי שבאתי אליה33>

Cause I Broken

New member
חחחXPP../images/Emo168.gif

היום אנחנו ניפגשות אה?! איזה כיייייףףףףDDDDDDDDDD::::::::: אוהבת הכי הכי:)

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של מוניקה סקס בבית הכחולD: דבר רע שקרה השבוע: מחזור? טוב, זה לא היה כזה גרוע. שיר השבוע: כל מונקיה סקסXD יום בשבוע: שישי נו בארור. התחדשות השבוע: תיק צד שידיד שלי הביא לי מקנדהD: תוכנית השבוע: לא מובן כבר? בן אדם שעשה לכם את השבוע: פיטר רוטXD והידיד מקנדהP: דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לעבוד בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: מייקי תמונת השבוע:

אספיר85

New member
הוא לא חבר שלי../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

סתם ידיד מקנדה^^" אבל התמונה חמודה, כן

חרא שבוע

דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר טוב לא קרה. דבר רע שקרה השבוע: לא ראיתי אותו. שיר השבוע: Listen to your heart יום בשבוע: שישי התחדשות השבוע: היה יום הולדת לחברה... תוכנית השבוע: לשבוע שהיה? לראות אותו! בן אדם שעשה לכם את השבוע: הוא.. למרות שלא ראיתי אותו.. דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: לראות אותו!!! בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אותו!! תמונת השבוע:

crazysapir

New member
סופשבוע טוב:)עונה^^

דבר טוב שקרה השבוע:ממ יומולדת לחברה:) וקניתי חולצה של בולט פור מי וולנטיין
דבר רע שקרה השבוע:לא קרהXD --אופטימיות-- שיר השבוע:מממ של השבוע אה ממ.. paramore-m.b יום בשבוע:שישי התחדשות השבוע:חולצה של בולט^^ תוכנית השבוע:ווישליסט
בן אדם שעשה לכם את השבוע:מירית דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: אלינור באה לארץ, בר מצווה לבנדוד שלי , ההופעה של חברה, מסיבה, יומלדת לחברה:) בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:חברים שלי תמונת השבוע:-->>חח ביל שהיה קטן:)איזה חמוד:))

סופ"ש

דבר טוב שקרה השבוע: השתכרתי שוב אחרי שנים ללא וודקה..<: דבר רע שקרה השבוע: אמא גילתה את זה. שיר השבוע: המ. לודעת. יום בשבוע: שלישי! אינספק#$%@# התחדשות השבוע: בכיתי יותר מהרגיל. >> (אני בד"כ לא בוכה) תוכנית השבוע: בנות גילמור(?) בן אדם שעשה לכם את השבוע: אריק. דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: מפגש ירשא בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אבא#$@^ הוא חוזר מחו"ל והוא קנה לי מצלמה...D: תמונת השבוע: > > > >

I R i T 94

New member
נניח שעכשיו זה הסופשבוע שליXD ../images/Emo217.gif

דבר טוב שקרה השבוע: מחנה קיץ ומפגש זצק"פ. דבר רע שקרה השבוע: נוותר, צריך להיות שמחיםD: שיר השבוע: שירי תנועהXD יום בשבוע: אני חושבת שלשום. התחדשות השבוע: סיכה וכובעXD תוכנית השבוע: אין בן אדם שעשה לכם את השבוע: מאיה, יסמין, ענבל, גילי. דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: קייצת בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: חן תמונת השבוע: הומ. איןXD

למעלה