PianoGirl20

New member
חח...עוד מישהי שמבריזה מהשיעורים

בבוקר... גם אני אף פעם לא מצליחה לקום לשיעורים של הבוקר...נחמד לדעת שיש עוד כמוני...

אישית,

אני קם ברגע, שהפלאפון מעירני, מכין לעצמי קפה, שותה אותו, מתלבש, לוקח את התיק, רץ לאוניברסיטה, מגיע ב-8:30 לכיתה....וישן אח"כ חצי-שיעור.

the last anigma

New member
.......................

שם: שירי גיל: 19 מקצוע לימודים ושנה: כימיה, שנה ב'. מקצוע אהוב בלימודים: פיזיקלית מקצוע שנוא בלימודים: מתמטיקה (בגלל המרצה יש לציין) שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: ביולגיה של התא איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): בבית, עם ההורים... האח נטש לחו"ל בשנה וחצי האחרונה. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? - האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? תלוי איך מגדירים למידה, כל הסמסטר אני מבצעת מטלות ומכאן שגם זו סוג של למידה. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שהגוף שלי לא מגיב טוב ללחץ חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: המון מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? ישנה מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: כ"כ הרבה... סרט אהוב: דוגמה - הראשון שקפץ לראש הרגל מגונה: לטייל למטבח כשאני משועממת שאיפה בחיים: למצות את מה שאפשר..! בהצלחה לכולם במבחנים!

the new L

New member
תשובות

שם: לירן גיל: 22 מקצוע לימודים ושנה: מתמטיקה - תואר שני - מתחיל שנה שניה מקצוע אהוב בלימודים: גיאומטריה אלגברית מקצוע שנוא בלימודים: משוואות דיפרנציאליות (יש שם דברים מעניינים, אבל הקורס עצמו לא ממש) שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: אין איפה אני גר ועם מי: בדירה שכורה עם הכלבה שלי. אני לא מבשל. לומד כל הסמסטר גיליתי הרבה דברים מאז תחילת הלימודים
חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: הרבה מתמטיקאים
מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? מבזבז זמן

TerminalFrost

New member
...

שם: רועי גיל: 25 מקצוע לימודים ושנה: מדעי המחשב - שנה ג' מקצוע אהוב בלימודים: תנו לי תנו לי c++! מקצוע שנוא בלימודים: אם אני חושב על זה כ"כ הרבה זמן, אז כנראה שאין שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: ראייה ממוחשבת, לא הייתי באף שיעור איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): עם החברה אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? מיקרו האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הסמסטר דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שאני אוהב את התואר! חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: אווו יש הרבה.. מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? עבודה...., טלוויזיה, אינטרנט, רולרבליידס, כשיש שלג אז חרמון, מבקר את ההורים, וכו' מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: וואלה יש איזה 1000. אבל הלהקה שעשתה לי את 2006 היתה arctic monkeys סרט אהוב: "Long long time ago, in a galaxy far far away" הרגל מגונה: לא יודע... לא מעשן, לא שותה, לא עושה סמים.. אולי יותר מדי טלוויזיה או מחשב שאיפה בחיים:להיות עשיר ולא לעבוד!

../images/Emo9.gif

שם: דני גיל: 31 מקצוע לימודים ושנה: כרגע לימודי הודו, עומד להחליף לבלשנות ולשון עברית. שנה ב' מקצוע אהוב בלימודים: בורמזית, פולין במאות ה-16-18 ופולנית מקצוע שנוא בלימודים: גרמנית שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: גרמנית איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): דירת חדר וחצי, שכורה בשכונת הגבעה הצרפתית / צמרת הבירה, ליד הר הצופים אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? לפעמים זה, לפעמים זה... האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כולו, ומה? ברררר. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? הרבה.
חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: אסתרי הנפלאה מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? וואו!! המון דברים... שלחי לי מסר ואפרט
מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: בטהובן והביטל'ס האלהיים סרט אהוב: "הזמן עמד מלכת", הונגריה 1981 הרגל מגונה: נעזוב את זה... שאיפה בחיים: הרבה.

RichardSmith

New member
כאן:

http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=9482 להקת מחווה לביטלס שמופיעה בעיקר בירושלים ות"א. הם מופיעים בסינדרום שזה חדר די קטן... אבל חלק מהכיף. קשה להגיד האם להמליץ על זה... בפעמיים הראשונות שהייתי היה נהדר. בפעם השלישית קצת פחות. במיוחד טוב להשתכר בזמן ההופעה... הם נשמעים ככה יותר טוב.
יש משהו בהופעה חיה שאפשר לשיר עימם בלי שאף אחד לא יהיה אכפת...

wolfyy

New member
חדשה מהמארז ../images/Emo9.gif

שם: גיל: 20 תכף מקצוע לימודים ושנה: כימיה שנה א' מקצוע אהוב בלימודים: קשה לי להגיד עדיין מקצוע שנוא בלימודים: מתמטיקה שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: אין כזה איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): אמא אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? מבשלים מבשלים! האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? גם וגם דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שכל הזמן כתוב דיקן הסטודנטים פה ושם ופה ושם ואף פעם לא יודעים מי זה. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: פיונה אפל, קרן פלס, ... סרט אהוב: האלמנט החמישי הרגל מגונה: אחד? נו באמת! קצת התחשבות באנשים מגונים
שאיפה בחיים: יש כל מיני.

davidnavarro

New member
וואלה, זה אחלה פורום../images/Emo66.gif

דויד
22 בתחילת חודש הבא יש לי יוםהולדת 23, אני מרגיש נורא זקן
יחסים בינלאומיים, יחב"ל.
מקצוע אהוב - מושגי יסוד, וג'נוסייד.
גרים בבית, מחפש את הרגע שאצא מהבית
מיקרוגל? בחיים לא
סרט האהוב - פלזנטפילד, ומוסיקה שקטה
שאיפה בחיים, לכבוש מדינות ולהיות מלך העולם