Lir האחת

New member
../images/Emo207.gif חשוב! ../images/Emo41.gif

יש לנו מנהג לפתוח שרשורי בהצלחה לאורך תקופת הבחינות אז לחדשים שהצטרפו המעוניינים, ניתן לשלוח לי במסר את תאריכי הבחינות שלכם
שיהיה בהצלחה לכולם

beniNC

New member
אפשר להצתרף?

שם: בני גיל: 19 וחצי מקצוע לימודים ושנה: משפטים שנה א' מקצוע אהוב בלימודים: ממממ אין ממש מקצוע שנוא בלימודים: משפט עברי בעעעע שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: אין איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): בבית אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הסימסטר בחיים לא השקעתי ככה כל יום קורא שעתיים שלוש את כל החומר דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שאני חרשן מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? רואה טיוי או גולש במחשב שאיפה בחיים להוציא דוקטורט

RichardSmith

New member
יש מספיק אפשרויות...

יותר "נורא" זה בגיל 14... כמו כמה חברים כאן ובפורום מתמטיקה...

RichardSmith

New member
לא כרגע, הם גדלו מאז. ../images/Emo3.gif

בעיקר בפורום מתמטיקה רואים אותם. יש אחת עם הניק ברושית שהיא בת 15 ולומדת לתואר ראשון.

RichardSmith

New member
נא...

אילו הייתי מבין קצת יותר, הייתי גם מנסה ללמוד בסביבות כיתה ט'. ללמוד אינפי 1 זה לא סיפור. עדיף מאשר שעות מול משחקי מחשב...

Lir האחת

New member
תלוי מה האלטרנטיבה..

אם זה משחקי מחשב אז אולי (וגם לא בטוחה) זה עדיף.

RichardSmith

New member
לא צריך לזלזל במשחקי מחשב...

חלקם מאוד חינוכיים. זה יעיל יותר ללמוד מוקדם. בחלק מהמקרים הורס את ההתבגרות... אבל גם ככה ההתבגרות שלי היתה די הרוסה.

Lir האחת

New member
מקודם

אמרת, שעדיף ללמוד בגיל מוקדם מאשר לשחק במשחקי מחשב.. או שלא הבנתי אותך נכון? אני ממש לא מזלזלת במשחקי מחשב

RichardSmith

New member
התנסחתי יותר מדי בחריפות ../images/Emo9.gif

התכוונתי שהעברתי את שנות החטיבה והתיכון מול המחשב (מלבד סייף, כדורסל ועוד כמה עיסוקים, אבל בעיקר מחשב) היה עדיף ללמוד כמה קורסים בפתוחה.

Lir האחת

New member
../images/Emo12.gif

אני היחידה שלא מאמינה שזה הכי טוב? אני עדיין חושבת שזה מוקדם מידי.

SpyKid

New member
אני חושבת שאין דבר כזה "מוקדם מדי"

ללימודים. בכלל, מה היה קורה אם היו אומרים לגאוס, למשל, "למה אתה כותב מאמרים בגיל 15? זה עוד מוקדם מדי..."?

Lir האחת

New member
עדיין,

להכניס ילד בן 15,14 למסגרת של לימודים אקדמאיים לא מצטייר בעיני כדבר הנכון.. חח אני כנראה במיעוט, אבל זו דעתי

למעלה