gilishvili

New member
אני חושבת שזה מאד תלוי

אבל לגופו של עניין, אני לא חושבת שיש הרבה בני 14 שנעולים על מה הם רוצים לעשות בחיים, וגם אם כן, סביר להניח שזה ישתנה באיזשהו שלב. אני חושבת שעדיף לילד בגיל תיכון לעשות דברים קצת אחרים מלרוץ לעשות קורסים באוניברסיטה (כמו ללכת לתנועת נוער, למשל), זמנה של האוניברסיטה יגיע. בקיצור, מסכימה איתך.

d e m o sthenes

New member
עונה גם. למרות שעוד לא ממש סטודנט

שם: |כדור| חיים גיל: |כדור| 22 וחצי מקצוע לימודים ושנה: |כדור| נרשמתי לקרימינולוגיה בבר אילן, מקווה להתקבל לשנה הבאה. מקצוע אהוב בלימודים: |כדור| עדיין אין. מקצוע שנוא בלימודים: |כדור| כשיהיה זה יהיה קשור למתמטיקה בכל צורה שהיא שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: |כדור| הול ךלהבריז מיהדות, בדוק. איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): |כדור| אמממ די מסובך. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? |כדור| יש מי שמבשל
האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? |כדור| מקווה ללמוד כל הזמן. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? |כדור| לא יודע עדיין חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: |כדור| יש ליחברים טובים מהתיכון
מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? |כדור| מקווה שיהיו חיים מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: |כדור| כל מיני בעיקר Chamillionaire, Ying Yang Twins, Lil' Jon סרט אהוב: |כדור| המסור הרגל מגונה:|כדור| לעשות קנקים בצוואר שאיפה בחיים: |כדור| להצליח

PianoGirl20

New member
האוניברסיטה הפתוחה?../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif

צאי בחוץ!!
חח, סתם!! ברוכה הבאה!

חציירח

New member
הצלחתם להבהיל אותי../images/Emo70.gif

וגם להצחיק אותי ממש
תודה על קבלת הפנים!
ועכשיו אני יחזור להודעה הראשית ויענה על השאלון!

PianoGirl20

New member
alaways here for your service...../images/Emo8.gif

והתפלאתי באמת מה קרה לשאלון שלך!..

Lir האחת

New member
../images/Emo105.gif

מקפיצה למען המצטרפים החדשים וכאלה שטרם ענו ובא להם
בנוסף,
למי שמעוניין ניתן להוסיף את תאריך יום ההולדת
כדי להצטרף לשרשורי
, ניתן להעביר את לוח הבחינות אליי דרך המסרים. שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולם

חציירח

New member
הבטחתי ואני מקיימת!

גיל:22 מקצוע לימודים ושנה:מדעי החיים, לומדת כבר שנתיים (ועדיין אומרים לי שרק התחלתי
) מקצוע אהוב בלימודים:אני אמורה להגיד ביולוגיה, אבל עד עכשיו הכי נהנתי מחדו"א
מקצוע שנוא בלימודים:פ-י-ז-י-ק-ה שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: מגיעה לכל השיעורים
איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..):בבית, עם ההורים אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? אני גרה בבית, ובכל זאת גם מבשלת וגם במיקרו, תלוי בכוח ובזמן האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הסימסטר
דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שבכלל לא קל להוציא תואר
חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: לצערי בקושי הכרתי
מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? עובדת
וגם עושה ספורט, רואה טלויזיה, מחשב ואם באמת יש זמן קוראת מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: יזהר אשדות
סרט אהוב:אין, בקושי רואה סרטים הרגל מגונה:מתקלחת 4 פעמים ביום, זה מגונה? שאיפה בחיים:
ארוכות

Musi© Gi®l

New member
אם את כבר שנתיים במדעי החיים למה

את עדיין שונאת פיזיקה , ואוהבת חדווא? זה לא סמסטר א' של שנה א'? לא קרו דברים מעניינים מאז?

חציירח

New member
בפתוחה אין שנים../images/Emo3.gif

ופיזיקה למדתי רק בסימסטר הזה וזה סיוטטטט קרו הרבה דברים מעניינים אבל הם לא קשורים ללימודים

dudmel

New member
חדש כאן, שלום

שם:דודו גיל: 24 מקצוע לימודים ושנה: הנדסה מכנית, שנה א' מקצוע אהוב בלימודים: אמממ... אין בינתיים. גרפיקה הנדסית אולי, התמכרתי לSolidWorks... מקצוע שנוא בלימודים: כימיה. איכס. שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: מבוא לתכנות. רמה של תיכון והתרגולים ב9(!) בבוקר. איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): שוכר דירה בהרצליה. לבד כמובן. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? עד יום שלישי יש אוכל של אמא/סבתא משבת. אחרי זה מאלתרים... למדתי כבר לבשל אורז ופסטות
ועוד היד נטויה. האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? משתדל ללמוד כל הסמסטר. עכשיו גזרתי על עצמי חוסר חיים מ-ו-ח-ל-ט עד אחרי הבחינות. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שקופסת סיגריות יכולה להגמר בפחות מיום...
מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? עובד. אין חיים. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: יש המון... לא רוצה לעשות עוול לאף אחד. סרט אהוב: לא ממש מת על סרטים... לא זוכר את הפעם האחרונה שהייתי בקולנוע. הרגל מגונה: מכור כרוני... מתמכר לכל דבר אפשרי... סיגריות, אלכוהול וכו'... שאיפה בחיים: עוד לא סגור על זה... תחזרו אליי עם השאלה עוד 10-20 שנה...

NoaDe

New member
לילה טוב...

איזה יופי שיש עוד סיבה לא ללמוד למבחן מחר
אז אני נועה בת 23 כלכלה ופילוסופיה שנה ראשונה ואחרונה ( לא בגלל שאני וונדרוומן בגלל שאני כנראה לא הולכת להמשיך שנה הבאה) מקצוע אהוב: פילוסופיה יוונית- ימונה שקולניקוב לרה"מ נשיא ורמטכ"ל לאלתר (בטח אף 1 לא יודע על מה אני מדברת...) מקצוע שנוא: היה חדו"א שיעור שאני תמיד מבריזה: מיקרו - בשמונה וחצי בבוקר ולא מועיל ( אם כי גם לא מזיק). גרה בדירה שכורה במרכז עיר הקודש, עם החבר ועציץ של רקפות. מבשלת ואז מחממת במיקרו עד שנגמר. לומדת חצי בסמסטר חצי למבחנים, אבל עושה את התרגילים והכל.(חבל שלא למדתי חודש שלם מיקרו וביום רביעי המבחן!!! ) גיליתי מאז שהתחילו הלימודים שלהיות סטודנט זה ממש כיף חוץ מהקטע של הלימודים. כשאני לא לומדת: מתנדבת במסגרת מלגה, רואה סדרות, קצת אינטרנט מבשלת ישנה מדברת עם חברים יוצאת... אפשר לומר שאני כמעט לא לומדת. מוזיקה אהובה: כל מה שהשכנים שלי לא שומעים!!! סרט אהוב: הנסיכה הקסומה, ספרות זולה, הכל אודות אמא, טריינספוטינג, מבצע סבתא לפי המצב רוח... הרגל מגונה: דחיינית כרונית- אם תהיה לי שנה להגיש עבודה אני אדחה את העבודה עליה ליום ה363 לפחות.. שאיפה בחיים: 1. למצוא לימודים שיעניינו אותי ויאתגרו אותי מספיק כדי להשקיע בהם וממש להצליח 2. לאמץ כלב/ה 3. להיות מאושרת אז זהו בינתיים תאחלו לי בהצלחה מחר בסטטפיכסיקה (אל תדאגו אין באמת מקצוע כזה :)) וביום רביעי במיקרו
אה ואם אפשר להוסיף אותי לימי הולדת אז נולדתי ב:11.10.1983 (ראיתי שיש מישהי באותו תאריך!!!) שיהיה שבוע מעולה וקחו את המבחנים בקלות!

RichardSmith

New member
כלומר...

את לא אוהבת את לימודי הכלכלה והפילוסופיה? עם מי את בכלכלה?

NoaDe

New member
הממ סיפור קצת ארוך

פילוסופיה זה די נחמד למרות שהסמסטר היה לי רק קורס וחצי ככה שרק בסמסטר הבא אני אדע יותר וכן די לא משהו בכלכלה :( בעקרון הסיבה שאני לומדת את זה זה כי לא התקבלתי לפכ"מ וחשבתי לעבור דרך זה וגיליתי שאולי בעצם אני לא באמת רוצה ללמוד כלכלה או פכ"מ או משהו בסגנון...למרות זאת אני עדיין מנסה ללכת לפכ"מ אבל נרשמתי גם לדברים אחרים. בכל מקרה: מיקרו- מצר סטפיכסיקה- גילולה הקורע
ובהצלחה במבחן מחר

למעלה