מנצלת הפסקה באמצע מבוא לפסיכולוגיה
שם: גילי גיל: 23 חודשיים ויומיים מקצוע לימודים ושנה: פסיכולוגיה, א' מקצוע אהוב בלימודים: איטלקית... זמן איכות עם סבא מקצוע שנוא בלימודים: סטטיסטיקה, אחרי ה- 78 של אתמול. המבחן היה כל כך קל, ואני כל כך הצלחתי לפשל...
שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: אני בקושי לומדת גם ככה, אז גם להבריז? איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): בדירה עם שני חברים טובים מהבית. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? אני מבשלת, הם עושים כלים (וגם ככה אנחנו בקטע של טוסטר אובן) האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הזמן, אני חושבת... אבל לוקח לי המווווון זמן עד שאני נכנסת לזה, מסתבר. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שאני יותר לא החלטית ממה שחשבתי שאני, שיש לי חברים מעולים, ושאני צריכה פסיכולוג דחוף. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: יש המון אנשים שלא הייתי מכירה, אבל לצערי אף אחד מהם עדיין מוגדר חבר. מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? קוראת (צלה של הרוח, כרגע), מדריכה שמיניות, פר"ח, הייתי אומרת שגם מטיילת, אבל המון זמן לא יצא לי, לצערי... מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: יש הרבה, אבל אני מניחה שיהודית רביץ
... היתה בשבוע שעבר בהופעה בב"ש, והיה פשוט אדיר!!! סרט אהוב: גאטקה (סרט מעולה,שלא היה בקולנוע, אבל הוא פשוט חובה), ובת הים הקטנה (מגיל 6 בערך... אין מה לעשות, יש דברים שנשארים) הרגל מגונה: לכסוס ציפורניים וכנראה שלהמעיט בערכי (זה מה שטוענים) שאיפה בחיים: שיהיה טוב. גם לי.