PianoGirl20

New member
אממ....הלועזית השקטה

קצת מתנגשת עם היהודים וסינרגיה, לא?..
...

Lir האחת

New member
בהחלט!

אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת את שני הסגנונות
הכל תלוי במה בא לי לשמוע באותו רגע...

unholy

New member
אני?

שם:ארז גיל:20 מקצוע לימודים ושנה: הנדסת חשמל מסיים שנה ראשונה מקצוע אהוב בלימודים: מערכות לוגיות ספרתיות (קראו לי משונה אבל זה יופי של לוגיקה!) גם הנדסת חשמל זה נחמד:X מקצוע שנוא בלימודים: מתמטיקות למיניהן...לא שונא...יותר...שונא להוכיח:( שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו:הרוב המוחלט של השיעורים...היחיד שלא מבריז זה פיסיקה איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): בדירה עם שותפים בת"א:) אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? מבשלים+מתחננים לאמא/אמהות של חברים לבשל האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הסמסטר אני נשאר בפוקוס לא רע בחומר ובתקופת מבחנים מרענן אותו דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שיש לי קפיצות במחשבה...אני מתחיל חצי משפט...משלים אותו לעצמי בראש וממשיך במשפט לא קשור בכלל...אה...ושאינטגרלים זה בסדר! הם דיי חברים שלי חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: האנשים שלומדים איתי...עכשיו לא יוצא לי כי אני מבריז מכל המערכת שלי כמעט אבל כשהייתי בא הכרתי דיי הרבה חבר'ה שיותר גדולים ממני וזה נחמד מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? ישן/צופה בסדרות/ישן מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: סטיבן ווילסון! (וזה סתם כי הוא השם הראשון שעלה לי לראש) סרט אהוב:פפט...לא יודע..לא בקטע של סרטים...למרות שראיתי השבוע נאמנות גבוהה וזה סרט חמוד! הרגל מגונה:לעשות דברים כיפיים במקום ללמוד...לדחות דברים לימודיים שאני מפחד שאני לא יודע לסוף ואז לא נשאר לי זמן ללמוד אותם כמו שצריך שאיפה בחיים: אני חושב שראיתי מישי שכותבת להיות מאושרת...אותו דבר...רק בזכר PLEASE! ייאי! לא היה קשה במיוחד...כמה קיבלתי? 70?:(

RichardSmith

New member
*מקניק את האצבעות*

שם: אדם יהודה אריה ריצ'ארד סמית' לב ארי. (נו, אוהב את זה ככה.
) גיל: 23 ו 315 יום פחות או יותר כמה ימים... מקצוע לימודים ושנה: מתמטיקה וכלכלה בעברית, שנה ראשונה. מקצוע אהוב בלימודים: בנתיים אינפי, אבל זה די הבסיס... מקצוע שנוא בלימודים: סטטיסטיקה, מה הם רוצים?.... שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: ג'אווה, פיחות מכבודי.
איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): דירה משלי. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? שאלה בעייתית. במשך השבוע אני מכין אוכל בבוקר, קונה משהו באונ' ומכין ארוחה נכבדת בערב. האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הסמסטר. ככה זה במתמטיקה. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? רמות העייפות שניתן להגיע אליהן... חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: בהחלט יש כמה נהדרים. מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? ספרים, מחשב, סרטים, ביליארד, כדורסל, כדורגל. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: קשה... סטינג.
(ביטלס, פינק פלויד, מטאליקה והפוליס באים קרוב). סרט אהוב: נפלאות התבונה. הרגל מגונה: תכנון זמנים גרוע.
שאיפה בחיים: לנסח משהו חשוב במתמטיקה...

PianoGirl20

New member
חח...הצחקת אותי עם הקטע של

הרמת עייפות שניתן להגיע אליה... ד"א, גם אני מתה על סטינג..

PianoGirl20

New member
שירים אהובים במיוחד הם

shape of my heart, english man in NewYork, roxen, mad about you, fragile, seven days, if you love somebody ועוד הרבה..... דרך אגב, כשגרתי באנגליה גם למדתי בקולג' למוזיקה שהוא למד בו (בניוקאסל)....בסוף השנה הוא בא לתת הרצאה והוא גם היה אמור לשיר (אבל הייתה לו דלקת גרון או משהו אז הוא לא שר ורק ניגן בבס ואיזה ילד אחד שר..), ובסוף כשהוא יצא הצטלמתי איתו....

RichardSmith

New member
../images/Emo2.gif

תני לי לגעת בך! (טוב, זה לא נשמע...) אבל השירים...
את seven days אני הכי פחות אוהב מהרשימה הזו. אבל mad about you... במיוחד שהשיר מדבר על ירושלים... מה דעתך על הדיסקים החדשים? זוכרת את הפרסומת של ויסוצקי עם השיר שלו?... זה עם הילד ופסל המלאך והגשם... כל כך נורא שלהקת הבנות ההיא חידשו את shape of my heart... http://www.youtube.com/watch?v=ec5q4O7sSok - פשוט מושלם.

PianoGirl20

New member
היי...

קודם כל, אני מסכימה שהחידוש של הsugababes לshape of my heart היה ממש מיותר, וגם ההוא של קרייג דייויד. בקשר לדיסקים, האמת שאני לא ממש מכירה את הדיסקים עצמם, אני יותר מכירה את השירים פשוט.. מישהו פעם צרב לי דיסק שלו על דיסק של MP3 והדיסק הזה נעלם, אז ככה שכרגע קצת קשה לי להיזכר בדיסק עם השירים שהיו לו.. וכן, אני זוכרת הת הפרסומת ואת השיר...נחמד מאוד. אין ספק שסטינג הוא פשוט מוזיקאי אדיר.

@יעל@

New member
../images/Emo26.gif

לימודים ושנה: קרימינו' וסוציו' רב תחומי. שנה ב'.
מקצוע אהוב: אין משו מיוחד,
מקצוע שנוא: החברה הישראלית - אני לא אוהבת את השיטה של הארגון של החומר שם. בלגן רציני.
אני גרה עם: ההורים....
לומדת רק בסימסטר או רק בתקופת בחינות: במהלך הסימסטר אני מארגנת לי את החומר לתקופת בחינות שיהיה לי נוח ללמוד.....
מה אני עושה כשאני לא לומדת: פורומים, טלוויזיה
הרגל מגונה: רואה לפעמים השיר שלנו ביס 5...

../images/Emo215.gif

שם:הילה גיל:24 מקצוע לימודים:סוציולוגיה ואנתרופולוגיה וספרות משווה-שנה שניה מקצוע אהוב בלימודים:אין משהו במיוחד-אבל מה שקשור בסוציולוגיה..... מקצוע שנוא במיוחד:הממ...כרגע פסיכולוגיה חברתית שיעור שתמיד מבריזים ממנו:הממ..(חנונית..) איפה אני גר:בבית לומדת כל הסמסטר.....(כבר ציינתי..חנונית) דברים שגיליתי מאז שהתחלתי ללמוד-הממ...לא דברים שלא ידעתי קודם, אבל מי יודע..... חברים שגיליתי שלא הייתי מכירה מחוץ ללימודים:אין כאלה..הם באותו ראש כמוני אז יש מצב שהיינו נפגשים בסיטואציה כזו או אחרת..... מה אני עושה כשאני לא לומדת:בעיקר יוצאת עם חברים,קוראת איזה ספר טוב, מוזיקה וטלווזיה והדברים הרגילים..... מוזיקאי אהוב במיוחד:האמת שאיה כורם ולאחרונה, ה-scorpions ולאחר הקשבה נוספת, השירים של הראל סקעת.....
סרט אהוב:וואי יש מלא...אני חושבת שאולי "אישה יפה".. הרגל מגונה:
שאיפה בחיים: יש שיגידו אולי שבנאלי וכל זה אבל להיות מאושרת-זה לא יותר מדי לבקש אני חושבת.....

הממ..עניתי וזה לא מופיע..אז שוב..

שם:הילה גיל:24 מקצוע לימודים ושנה:סוציולוגיה ואנתרופולוגיה וספרות משווה-שנה שניה מקצוע אהוב בלימודים:אין משהו ספציפי כרגע,אבל מה שקשור בסוציולוגיה..... מקצוע שנוא בלימודים:כרגע פסיכולוגיה חברתית..... שיעור שאתם מבריזים ממנו:....(חנונית) איפה אני גרה:בבית האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת בחינות:...(חנונית) דברים שגיליתם מאז שהתחלתם ללמוד: לא משהו שלא ידעתי קודם,אבל מי יודע..... חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים:הם באותו ראש כמוני פחות או יותר אז יש מצב שהיינו נפגשים בסיטואציה כזו או אחרת.. מה אני עושה כשאני לא לומדת:בעיקר יוצאת עם חברים, יושבת עם איזה ספר טוב,מוזיקה,טלוויזה,והדברים הרגילים..... מוזיקאי אהוב במיוחד:כרגע איה כורם וה-scorpions ולאחרונה גם השירים של הראל סקעת..... סרט אהוב:יש כמה..מניחה ש"אישה יפה" הרגל מגונה:.....
שאיפה בחיים:יש אולי שיגידו שזה בנאלי-אבל להיות מאושרת בחלקי

dudwity

New member
תורי..../images/Emo108.gif

שם: דודי גיל: 26 מקצוע לימודים ושנה: תואר שני בניהול ומדעי ההתנהגות שנה אחרונה מקצוע אהוב בלימודים: סוציולוגיה מקצוע שנוא בלימודים: כל מקצוע עם מרצה/מרצה עילג/ת שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: אין כזה.. אני חנון. איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): גר לבד בדירה אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? אוך.. מבשל ואופה אפילו (קניתי תנור) האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? תלוי בסמסטר כעקרון אני מסודר אז אין בעייה. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? "זה לא חוקי רק אם אתה נתפס" לא, סתם:). חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: תם' לא מכירים:) מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? מנגן, מצייר, מהנדס אלקטרוניקה,קורא,כותב,בונה דברים, יוצא למסעות דייג, לא חסר. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: יש יותר מידי אז סגנונות: ג'אז, קלאסי,פס קולים של סרטים ובוסה נובה בעיקר. גאז זה גאז לא פיוזן ביפבופ או כל השיט הזה. סרט אהוב: סרטים זרים ישנים ואם אפשר בשחור לבן. קשה לבחור... רוברט זמקיס מעולה גם גיוספה טורנטורה, יש הרבה.. הרגל מגונה: לשחק עם זיפי הזקן שלי שאיפה בחיים: להספיק לבצע את כל שאיפותי

gilishvili

New member
מנצלת הפסקה באמצע מבוא לפסיכולוגיה

שם: גילי גיל: 23 חודשיים ויומיים מקצוע לימודים ושנה: פסיכולוגיה, א' מקצוע אהוב בלימודים: איטלקית... זמן איכות עם סבא מקצוע שנוא בלימודים: סטטיסטיקה, אחרי ה- 78 של אתמול. המבחן היה כל כך קל, ואני כל כך הצלחתי לפשל...
שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: אני בקושי לומדת גם ככה, אז גם להבריז? איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): בדירה עם שני חברים טובים מהבית. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? אני מבשלת, הם עושים כלים (וגם ככה אנחנו בקטע של טוסטר אובן) האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הזמן, אני חושבת... אבל לוקח לי המווווון זמן עד שאני נכנסת לזה, מסתבר. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שאני יותר לא החלטית ממה שחשבתי שאני, שיש לי חברים מעולים, ושאני צריכה פסיכולוג דחוף. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: יש המון אנשים שלא הייתי מכירה, אבל לצערי אף אחד מהם עדיין מוגדר חבר. מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? קוראת (צלה של הרוח, כרגע), מדריכה שמיניות, פר"ח, הייתי אומרת שגם מטיילת, אבל המון זמן לא יצא לי, לצערי... מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: יש הרבה, אבל אני מניחה שיהודית רביץ
... היתה בשבוע שעבר בהופעה בב"ש, והיה פשוט אדיר!!! סרט אהוב: גאטקה (סרט מעולה,שלא היה בקולנוע, אבל הוא פשוט חובה), ובת הים הקטנה (מגיל 6 בערך... אין מה לעשות, יש דברים שנשארים) הרגל מגונה: לכסוס ציפורניים וכנראה שלהמעיט בערכי (זה מה שטוענים) שאיפה בחיים: שיהיה טוב. גם לי.

PianoGirl20

New member
יהה! עוד מעריצה של יודית!

חח...
תביני, אני פשוט חולה על יהודית רביץ.....(ואפילו הייתי אצלה בבית וניגנתי לה, אבל לא משנה, זה כבר סיפור אחר...) אבל איך לא ראיתי אותך אף פעם בפורום שלה?.....

gilishvili

New member
כי אני לא בפורום שלה...

אבל בואי שניה נחזור לסיפור האחר..... מהההההההה....???? איך קרה? (אפשר לגעת בך...?
)

PianoGirl20

New member
חח...../images/Emo13.gif איך קרה?..

בואי נגיד שהייתי בקשר מאוד קרוב עם מישהו מהמשפחה שלה.. וככה פשוט יצא שיום אחד היא הזמינה אותו אליה, ופשוט באתי איתו. היה נחמד..יהודית אישה מאוד נחמדה, גם קצת ביישנית. שתינו תה ודיברנו..וגם ניגנתי לה... זה בהחלט היה דיי הזוי, מין חוויה לא מציאותית כזאת.. חח, ובקשר ללגעת בי...נראה לי שמישהו כבר שאל את זה קודם, לא??..
וואי, באמת כשאני חושבת על זה, יש לי היסטוריה עם כמה מפורסמים...

M o n a L i s a

New member
אנוכי ../images/Emo105.gif

שם: מונהליזה גיל: כמעט 22 מקצוע לימודים ושנה: כימיה, שנה ב' מקצוע אהוב בלימודים: הכל מעניין... מקצוע שנוא בלימודים: כל מה שמזכיר פיסיקה.... שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: כמעט ולא מבריזה...רק לפעמים משעות מחלקה איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): במעונות החילוניים של בר אילן אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? תלוי במצב העייפות. האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? יש לנו הרבה בחנים אז זה מכריח אותנו ללמוד במהלך הסמסטר, אבל יש דברים מוזנחים... דברים שגיליתם מאז שהתחלתם את הלימודים? שאי אפשר ללמוד רק למבחנים ולא לעשות כלום במשך הסמסטר ושעם כל הלחץ והבעיות כייף להיות סטודנט וזו התקופה הכי יפה בחיים שלי עד עכשיו
. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: אנשים מקצוות שונים של הארץ...אני גרה בצפון ויש לי חברות מהמרכז וירושלים למשל... מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? גולשת הרבה באינטרנט, רואה סרטים, ישנה... מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: קולדפליי (להקה) סרט אהוב: היומן הרגל מגונה: כססתי ציפורניים אבל משום מה זה הפסיק... שאיפה בחיים: להיות מרצה או איזה ראש צוות פיתוח באיזה חברה נחשבת

b l a c k eyes

New member
יאללה, גם אני../images/Emo163.gif

שם: נעמה גיל: 21 מקצוע לימודים ושנה: מדע המדינה+מזרח תיכון, שנה ב'. מקצוע אהוב בלימודים: בטחון לאומי, ערבית מקצוע שנוא בלימודים: מחשבה מדינית, סטטסיטיקה (!!!) שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: -כל השיעורים בין 8:30-10:30 (קשה לקום..) ובין 16:30-20:30 (עובדים...) איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): - -עם ההורים, האחים והכלב. בבית קטן בכפר (=ירושלים) אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? -תמיד כשאני מגיעה הבייתה מצפה לי ארוחה חמה, ממש כמו בימי בית הספר היסודי
האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? - רק בתקופת הבחינות, וגם זה בקושי... דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? - אני הרבה יותר טיפשה ממה שחשבתי שאני. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: - רבים וטובים. מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? - עובדת. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: מוזיקה ישראלית אותנטית, בעיקר. סרט אהוב: אתם תצחקו אם אני אגיד. הרגל מגונה: לדחות הכל לרגע האחרון, לא ללמוד מטעויות. שאיפה בחיים: להדליק משואה ביום העצמאות.

למעלה