mary lou

New member
יש לי שאלה...

את כל הזמן אומרת שאת אוהבת אינפי ויש לי שאלה, נעזוב לרגע את החומר הנלמד בקורס הזה (שאת האהבה אליו אני עוד איכשהו יכולה להבין), לא מטרידה אותך העובדה שהדבר הזה לעולם לא נגמר?! אני לא מבינה איך אפשר לאהוב קורס שאף פעם לא באמת מסתיים. נגמר אינפי 1? שלום לאינפי 2. סיימתם אינפי 2? הלו הלו לאינפי מתקדם. לא מייאש משו? [ואם כבר, איך אפשר לא לאהוב את שפת C?! נו, על טעם ועל ריח...
]

SpyKid

New member
להיפך,

מעולם לא ראיתי טעם לעסוק במשהו שנגמר באופן ודאי.
הרי אם נשיג את המטרה (למשל - לסיים את האינפי) - נישאר בלי כלום. ואת זה מעולם לא יכולתי לסבול. (למען ההבהרה - אני כמובן מתלוצצת בעניין אינפי, הגישה הזאת שלי רלוונטית לנושאים רציניים יותר). ובכל מקרה, אצלנו בטכניון יש אינפי 1, אינפי 2 ואינפי 3 - ואז זהו זה. לפי מה שנראה בינתיים (וממה שיוצא לי לשמוע מסיפורים של חברים), יהיו בעתיד הרבה קורסים מרתקים.

זה בסדר

אחרי המבואות - אחת, שתיים, שלוש - אפשר להתחיל ללמוד אנליזה מתמטית והרחבותיה. כיף גדול עוד לפניך.

lollapalooza

New member
../images/Emo26.gif

שם: הדס גיל: תכף 24 מקצוע לימודים ושנה: קולנוע וטלוויזיה, ג'. מקצוע אהוב בלימודים: כרגע אני קצת בבאסה עם המקצועות, דברו איתי במסמטר ב'. מקצוע שנוא בלימודים: אני לא אנקוב בשמות
. יש תחרות קשה שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: מותחנים איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): במעונות, עם עוד 3 שותפות לדירה. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? אני לא יודעת לבשל כלום. יש לי שותפה שמבשלת כל הזמן, ויש את החבר שמבשל גם, אז יש אוכל נורמלי. האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? השנה, כל הסמסטר עמוס. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? יש הרבה, לא לפה. מבחינה מקצועית, שהקולנוע הרבה יותר מדהים ממה שחשבתי. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: אין ממש. מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? מה שאני עושה עכשיו- אינטרנט. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: John Frusciante סרט אהוב: תחרות קשה... "בלוז לחופש הגדול", טרנטינואים, "קזבלנקה", "סינמה פרדיסו" והיצ'קוקים. הרגל מגונה: להתעצל שאיפה בחיים: אושר? הודגש באמצעות מדגישומטיק

lollapalooza

New member
יותר בכיוון של "רואה קולנוע"

והלוואי וזה היה הדבר היחיד שהיינו עושים. בורות מצויה של מי שלא מכיר את המקצוע.

מה אני אגיד לך

אישית, אני אוהב מאד קולנוע. מלבד הודי. פעם, באביב שעבר, הביא לנו גרינשפון סרט הודי אחד - וברחתי די-בהתחלה....תאי-המח שלי צרחו: הצילו!! אנחנו מתים!!.... עוד יותר גרוע מ"ויוה"!!

ChilD SouL

New member
Well.....

שם:
מקצוע לימודים ושנה: מדעי המדינה + תקשורת, שנה א'. מקצוע אהוב בלימודים: מחשבה מדינית וקורס מסויים בתקשורת. מקצוע שנוא בלימודים: ממשל ופוליטיקה.
שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: משהו בתקשורת.
איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): בבית, עם ההורים. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? לא רלוונטי. האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? היות ויש לי מבדקים כל שבוע, הגשת עבודות וכו' - זה מצריך למידה כמעט כל יום. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? כלום. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: יש כמה חברות וידידים שהכרתי במסגרת הלימודים - לא נראה לי שהייתי מכירה אותם בדרך אחרת. מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? מחשב, TV, מוסיקה, קוראת, יוצאת וכו'. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: שחורה, דאנס ורוק קליל.
סרט אהוב: ארמגדון.
הרגל מגונה: אנערף. שאיפה בחיים: להיות מאושרת.

משתפת פעולה בכיף../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

שם:אפרת גיל:21 מקצוע לימודים ושנה:חינוך ליגל הרך שנה ראשונה מקצוע אהוב בלימודים:הממ..פסיכלוגיה התפתחותיתוהבעה ויצירה בחומרים . מקצוע שנוא בלימודים:מבוא לפסיכולוגיה-רק בגלל המרצה..תודה לאל שסיימתי עם זה ואיתו שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו:אם מבריזה זה ממדעי החיים או מבוא לפסיכו
איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..):בבית אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות?הסימסטר הזה רק לבחינות אבל למדתי את הלקח שלי לסימסטר הבא דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים?אני לא טיפשה
חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: כאלה שלא ידעתי שקיימים אלמלא הלימודים? מה אני עושה כשאני לא לומד/ת?כותבת וקוראת? מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד:אין לי סרט אהוב:יש כל מיני...עגבניות ירוקות מטוגנות למשל הרגל מגונה:אין לי!!! שאיפה בחיים:בחיים אתה יודע...

אני לא יודעת לקרוא../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

מה אני עושה כשאני *לא* לומדת.חחחח מתבטלת או עובדת

Lir האחת

New member
../images/Emo13.gif

שם: לירון גיל: 25 מקצוע לימודים ושנה: פסיכולוגיה תואר ראשון, כרגע בשנה הפסקה. מקצוע אהוב בלימודים: סטטיסטיקה! ... סתם
פסיכולוגיה חברתית.
מקצוע שנוא בלימודים: סטט' ! שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: לא הברזתי מאף שיעור.. איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): גרה בבית עם משפחתי. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? אמא מבשלת, וגם אני לפעמים
האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הסימסטר ומאוד אינטנסיבי בתקופת הבחינות. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? הרבה דברים.. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: שני חברים טובים . מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? נפגשת/יוצאת לבלות עם חברים, שומעת מוזיקה, מתנדבת, מטיילת, קוראת ועוד.. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: לועזית שקטה, מוזיקה עברית {להקות ישראליות אהובות: סינרגיה והיהודים (שולתתת!)} סרט אהוב: יש כמה.. אחד שעולה לי כרגע בראש זה "פחד ראשוני" שראיתי שוב לפני כמה ימים הרגל מגונה:נמלטים
שאיפה בחיים: להיות מאושרת

lollapalooza

New member
אויה,

גם "פחד ראשוני" וגם "היהודים"? מזל שהצלת את עצמך עם "נמלטים". וזה לא הרגל מגונה!!! סקופילד

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

אני מבינה שלא אהבת את הסרט, ואת היהודים את לא שומעת (
לא תקין!) לפחות על סקופילד אנחנו מסכימות. טוב, קשה שלא עם כל הכבוד... הנה, תמונה ...למקרה ויש מישהו שלא יודע (עדיין!) במי מדובר הו מילר

lollapalooza

New member
היהודים ../images/Emo5.gif

שאני לא אגיד לך כמה אנשים ניסו לגרום לי לאהוב אותם, ובאילו שיטות... אבל אם זה לא עזר, כלום לא יעזור. הם זוועתיים בעיני.

Lir האחת

New member
../images/Emo6.gif

אני בצבא גיליתי אותם... והתאהבתי. מה עם סינרגיה? לפחות זה עובר אצלך?

lollapalooza

New member
לא ../images/Emo11.gif.

הם סתם חשים שהם "היהודים", וזה אפילו יותר גרוע מלהיות "היהודים"
.

Lir האחת

New member
OMG!!

אני גם טענתי שלסינרגיה יש גוון ואולי קצת סגנון של היהודים, לדעתי הם סוג של יהודים מעודן יותר. [אני מקווה שאני אשאר בחיים אחרי אמירה שכזו
] אבל זו דעתי האישית כמובן... מכיוון שעשית את ההשוואה, הרשיתי לעצמי לחשוף את דעתי
בכל מקרה שיהיה ברור, שתי הלהקות אהובות עליי

ChilD SouL

New member
2 להקות מעולות, אל תקשיבי לאפ'חד../images/Emo3.gif

יש לי תמונות עם הגיטריסט הקירח והסקסי ועם אחד הזמרים [לא הבלונדי] - בחיבוק, תקנאי.

ChilD SouL

New member
לא'דעת איך קוראים להם../images/Emo10.gif

יש גיטריסט גבוה, קירח כזה, סקסי בטירוף - אז איתו. ויש את הזמר השני, הנמוך, הצנום והחמוד - אז איתו.

למעלה