PianoGirl20

New member
שאלון לסטודנט...

טוב, אז לכבוד העובדה שיש כאן הרבה חדשים (ואני מביניהם), החלטתי להמציא שאלון קטן שייתן לנו קצת יותר מושג על כל אחד ונדע מי זה מי.... שאלון לסטודנט... שם: גיל: מקצוע לימודים ושנה: מקצוע אהוב בלימודים: מקצוע שנוא בלימודים: שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: סרט אהוב: הרגל מגונה: שאיפה בחיים: בבקשה לשתף פעולה!..

PianoGirl20

New member
אני עונה ראשונה....../images/Emo13.gif

שם: ליבי גיל: 20 מה אתם לומדים ושנה: פסיכולוגיה עם תקשורת ומשאבי אנוש, שנה א'. שיעור אהוב: פסיכולוגיה ומושגי יסוד בתקשורת שיעור שנוא: אממ, תנחשו...
(כאילו, ברור שסטטיסטיקה!..) וגם היסטוריה של אמצעי התקשורת. (משעמם מוות..) שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: תבניות ידע. (זה ב-9 בבוקר ואני פשוט לא מסוגלת לקום לזה...וגם ככה המרצה רק מקריא מהמצגת). איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..)? גרה בדירה (יותר נכון קראוון) עם שותפה אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? בד"כ מפשירה, אבל חברות שגרות לידי ואוהבות לבשל מנסות לשכנע אותי גם כן להתחיל לבשל. האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? בד"כ לומדת יותר לפני בוחן או מבחן, אבל תמיד יש איזו עבודה להגיש שצריך ללמוד את החומר בשבילה. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? גיליתי שחייבים ללמוד ממש מתחילת הסמסטר ולחזור על החומר כל הזמן למרות שאף אחד כאן לא יגיד לך לעשות את זה. אחרת נכנסים לפערים נוראיים. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: הכרתי חברות מהעדה האתיופית. הן בנות ממש מגניבות ואינטליגנטיות ולמדתי הרבה בזכותן. לפני כן לא הכרתי אתיופים, ובעצם בזכות הלימודים נפתחה לי דלת לעולם חדש. מה אני עושה כשאני לא לומדת? שומעת הרבה מוזיקה, מנגנת (לבד ועם עוד אנשים), נמצאת עם חברות, קוראת, רואה טלויזיה/סרטים. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: יהודית רביץ סרט אהוב: להיות ג'ון מלקוביץ' הרגל מגונה: לראות 'השיר שלנו' בערוץ 2.. שאיפה בחיים: להיות באמת מאושרת.

הממם...

"הסטוריה של אמצעי התקשורת" - דווקא נשמע מעניין... זה על ציורי-מערות, כתב-יתדות וכאלה? נשמע אחלה... ויש לך שם יפהפה.

PianoGirl20

New member
חח...:)

קודם כל תודה, וההיסטורה של אמצעי התקשורת זה יותר על ההתפתחות של הדפוס, התרומה של הדפוס, אמצעי תקשורת שונים וכאלה.. זה נשמע מעניין, אבל זה לא. באמת, זה פשוט נוראי. מושגי יסוד בתקשורת זה כבר שיעור יותר מעניין. זה מדבר על ההשפעה של התקשורת עלינו וזה שיעור הרבה יותר אוטנתי ומעניין.

ואני שניה

שמי טל שנה 3 משפטים מקצוע אהוב: קורסי הבחירה שלי והסמינריון -קניין רוחני ואינטרנט מבריזה תמיד מסד"א או בשמו הידוע בפקולטה סאדו( התעללות לשמה בסטודנטים) גרה עם ההורים ותמיד מבשלת ( התחביב הכי גדול שלי) לומדת תמיד יומיים לפני מבחן לצערי- ואל תלמדו ממני, אני לא מסוגלת לשבת על התחת שעות וימים (לא לזלזל סיימתי שנתיים בהצטיינות מקום רביעי במסלול) הכרתי המון חברים חדשים, אבל אחת הפכה לאחותי כשאני לא לומדת (מה שבד"כ קורה) אני מעדיפה לישון, לצאת או כל דבר אחר חוצ מלחרוש סרט אהוב יש המון אבל אם אני חייבת לבחור אז זה גם סרט וגם ספר: "זכרונותיה של גיישה"... זהו סיימתי את חקירת השב"כ

PianoGirl20

New member
'זכרונותיה של גיישה'...

אחד הספרים האהובים עליי...
וכיף לך שאת מאלה שלומדים יומיים לפני מבחן ובסוף מסיימים בהצטיינות..הלוואי על כולנו.

BBB13

New member
44444

שם: עמרי גיל:22 מקצוע לימודים ושנה: משפטים א' מקצוע אהוב בלימודים: כלום . לא אוהב ללמוד . לומד מכורח הנסיבות מקצוע שנוא בלימודים: כל הבולשיט הפילוסופי. שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: לא מבריז משום דבר . תרגיל טוב למשעמת כוח רצון ויכולת ריכוז איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): גר עם אמא אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: לא חובב אנשים באופן כללי מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? כשאני לא לומד אני שוב לומד מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: סרט אהוב: הרגל מגונה: שאיפה בחיים: להיות מקצוען

mary lou

New member
נאמ,

שם: יעל גיל: עוד רגע 18 מקצוע לימודים ושנה: מתמטיקה שימושית, שנה ג'. מקצוע אהוב בלימודים: אמממ... יש הרבה :) מקצוע שנוא בלימודים: אינפי? לא, לא אומרים דברים כאלו. אין מקצוע שנוא. שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: כל היהדות למיניהם (נו, בר אילן) איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): בבית עם ההורים, האח הקטן והצב. אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? לא גרה בחוץ אבל מאמינה שהמיקרו הוא אחד מידידיו הטובים ביותר של האדם. האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? משתדלת גם וגם. לא תמיד הולך. דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? מהשנה, שאני לא שונאת אנגלית :-O חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: יש הרבה :) מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? כותבת, קוראת, רואה טלוויזיה ובעיקר שורפת זמן עם המחשב. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: ישראלי? סרט אהוב: לא עולה לי שום דבר כרגע אבל בבוקר ראיתי את "סיפור אהבה בלתי נשכח" והוא היה סביר. הרגל מגונה: נאמ, לפתוח הודעות, משפטים וכל מה שאפשר ב"נאמ"... שאיפה בחיים: אני אחשוב על זה :|

PianoGirl20

New member
חח...הצחקת אותי...../images/Emo13.gif

ותגידי לי, איך בגיל 18 את שנה שלישית מתמטיקה שימושית?? יה גאונה....

mary lou

New member
../images/Emo3.gif נאמ...

עם כל כמה שהייתי רוצה להגיד שאני מיוחדת אני לא ממש זו מין תוכנית כזו שיש לבר אילן עם תיכוניסטים... ושמחה שהצחקתי אותך

Musi© Gi®l

New member
וואו.

בגיל 18 את מסיימת תואר במתמטיקה? תהיי בריאה [ותלווי לי קצת מהמוח שלך
]

SpyKid

New member
^^

שם: נטליה גיל: 18 מקצוע לימודים ושנה: מתמטיקה-פיזיקה, שנה א' מקצוע אהוב בלימודים: אינפי, אני מניחה. מקצוע שנוא בלימודים: שפת C! שיעור שאתם תמיד מבריזים ממנו: שפת C איפה אני גר ועם מי(בבית, מעונות וכו'..): בבית אם אתם גרים בחוץ, האם אתם מבשלים או רק מפשירים במיקרוגל? מה?.. האם אתה לומד כל הסמסטר או רק בתקופת הבחינות? כל הסמסטר דברים שגילתם מאז שהתחלתם את הלימודים? הטכניון זה מקום נפלא. חברים שהכרתם שלא הייתם מכירים מחוץ ללימודים: הרבה מה אני עושה כשאני לא לומד/ת? חושבת, מקשיבה למוזיקה, מסתובבת באינטרנט, קוראת, משוחחת עם חברים וכו'. מוזיקאי/ת אהוב/ה במיוחד: מוצארט. סרט אהוב: אין הרגל מגונה: כל מיני שאיפה בחיים: לחשוב, ולהגיע לתובנה.

למעלה