שירשור לירקס ישראלי

יו יו יו

New member
כלא 6 - כחול לבן

ראו הוזהרתם, כלא 6 על הבמה אז ניקברתם מתחרים חקיינים אני מודיע שניגמרתם יא מסטול אני פוגע בול אתה פסול המיקרופון אצלי והמשימה חיסול בשום פנים ואופן לא ניתן לך לנשום לא משנה איך תשיר או מה לעזאזל תרשום אז זוז מטומטם לפני שתאבד פה דם כי במילים אני מסוגל גם להרוג בן-אדם ויש לי סטייל מטורף זה לא חדש מילים יוצאות לי מהפה במהירות מליון קמ"ש כשאני שר על מיקרופון או בכל צורה אחרת המפלס שלך יורד כמו המים בכינרת כי כל אחד היום דלוק על המילים ועל הלוק ואם במה היא כוס של מיץ לא תקבל ממני שלוק, דפוק אני טיפקס מילולי וכל מתחרה שלי מחוק ניכנסת למשחק ישר חטפת ת'שיתוק :פזמון כלא 6 כחול לבן הכל ערוך ומוכן כי כשאנחנו בשטח זה מצב מסוכן עכשיו על הבמה שולטים במיקרופון בייבי ג' ובסיקס זה בטון הנכון כלא 6 כחול לבן הכל ערוך ומוכן כי כשאנחנו בשטח זה מצב מסוכן עכשיו על הבמה שולטים במיקרופון בייבי ג'י ובסיקס זה בטון הנכון הנה כלא 6 יותר חם מאש תוציאו את הקאש ותתחילו לנשנש לובשי כחול לבן מלידתי ועד מותי סיקס בייבי ג'י ואני יאנג-אי עכשיו המיקרופון אצלי זה נעשה דיי מעניין תשמע ת'קול שלי ברמקול זאת סיבה להתחרפן אני מוריד לך ת'ראש כ"כ מהר תגיד סחטיין המטרה שלי עלייך וסיימתי לכוון זה הסיקס וזאת לא רק שמועה אתה חשבת שסיימתי אך זאת רק ההתחלה מת"א אני מגיע ומכה בך חזק כשהפעמונים דופקים לך צלצול כזה חלק כשהפיוז נישרף הפצצה תתפוצץ כששומעים את הקול שלי אז ההמון מתרוצץ אני מתפרץ על הבמה נכנס לתת-מודע עושה הכל בעצמי ואז שואל מה קרה אתה זוכר נכון? כל הזכויות שמורות אני עולה ללא כנפיים מנסח מחדש נוסחאות עזוב שטויות כי זה הכל אוריגינל אנחנו צמד לא רגיל להיות כך זה לא קל ועכשיו זה מסנוור כמו הזריחה התחלת איתי והחמרת את מצבך כי בייבי ג'י והסיקס זאת ממש המציאות כמו סיגריות אנחנו נזק לבריאות כשהרע פוגש ת'מניאק הם יוצרים את השש דבר אחד שאני לא אף פעם לא מתבייש הסיקס ובייבי ג'י ברגע הפגע של המאה כלא 6 כחול לבן זה גל המהפיכה :פזמון כלא 6 כחול לבן הכל ערוך ומוכן כי כשאנחנו בשטח זה מצב מסוכן עכשיו על הבמה שולטים במיקרופון בייבי ג'י ובסיקס זה בטון הנכון כלא 6 כחול לבן הכל ערוך ומוכן כי כשאנחנו בשטח זה מצב מסוכן עכשיו על הבמה שולטים במיקרופון בייבי ג'י ובסיקס זה בטון הנכון כלא 6 השם הזה קבוע באים אליכם מ4 פינות כמו ריבוע הגענו לכאן את המוזיקה לחדש בייבי ג'י ואלמנט מספר שש זה צמד לא מנוצח ומתפשט כמו מגיפה מכל קצווי העולם חיפשו ולא מצאו את התרופה הכ' ל' א' 6 עכשיו מגיעים ומפתיעים במהירות כמו מקבץ של כדורים כי את ההיפ-הופ לארץ הגענו להביא כלא 6 וזה הסטייל העכשיוי עם דיוק מושלם במקום ובזמן זה כאן עם סטייל ענק בכחול ולבן במהירות האור או שיהיה לך יום שחור זה בייבי ג'י והסיקס אז מי אותנו יעצור מילים עפות כ"כ מהר שלא כדאי למצמץ זה כלא 6 על הבמה וזה עומד להתפוצץ אז מי יבוא נגדנו נו מי יבוא עכשיו נגדי אני רוצה לראות אותך עושה צעד לא הדדי כולם עיניים לכאן עכשיו תבינו את המצב זה כלא 6 זה בגורל שלך נחצב :פזמון כלא 6 כחול לבן הכל ערוך ומוכן כי כשאנחנו בשטח זה מצב מסוכן עכשיו על הבמה שולטים במיקרופון בייבי ג'י ובסיקס זה בטון הנכון כלא 6 כחול לבן הכל ערוך ומוכן כי כשאנחנו בשטח זה מצב מסוכן עכשיו על הבמה שולטים במיקרופון בייבי ג'י ובסיקס זה בטון הנכון

יו יו יו

New member
כלא 6 - תמיד קדימה

:BABY G סימסימה קורע למתחרים את האמא ממשיך קדימה נופל כמו פצצה על הירושימה !מי אני? בייבי ג'י נאמבר וואן אמ.סי עם היפ-הופ בתוך הדם ואני לא אפרוש בשיא מכניס אפילו בן-אדם רגוע לג'ננה החרוזים סוגרים עליך מכל כיוון תצעק זינזאנה כי זה ברור שאין לך סיכוי ימות הבן-אדם שקרא לבייבי ג'י חיקוי כי זה בטון הכי נכון על המיקרופון מנקים את הליכלוך קרא לכלא 6 חברת ניקיון אני יושב על כל מקצב במאה אחוזים ומאשפז את המתחרים בבית-חולים לחרוזים מצד אחד יאנג-אי מצד שני הסיקס משפצים לאויבים את הצורה כמו מיסטר פיקס משורה לשורה לשורה כל אמצעי מקדש מטרה כלא 6 תמיד קדימה למתחרים כבר אין ברירה פורצים את החומות כלא 6 בונים ת'יסודות כלא 6 שוברים ת'מוסכמות כלא 6 תמיד קדימה אז תכינו ת'שטרות :YOUNG-E רק ניכנסתי לעסק אוכל אויבים כמו שסק חותך אותם לחתיכות עושה מהם רסק סביב השעון בלי פסק (צועקים ת'שם שלי גם בדמשק (איזה נזק אני חם לאללה שולח מתחרים לאללה עם סטייל טרוריסטי כמו חיזבאללה שמתפתח ועולה למעלה ממשיך קדימה ושולט בסקלה עושה במתחרים לינץ' מילולי כמו בראמאללה אללה זורק חרוזים בצרורות כמו בבית-ג'לה על הבמה המלך כמו עבדאללה כלא 6 זאת לא סתם עוד תיאוריה זה יכתב עוד בהיסטוריה מגוננים על הסיגנון כמו סנגוריה כובשים ת'קטגוריה כלא 6 בשבילי זאת טריטוריה מוריד את כל התחתונים גם כן את של ויקטוריה פורצים את החומות כלא 6 בונים ת'יסודות כלא 6 שוברים ת'מוסכמות כלא 6 תמיד קדימה אז תכינו ת'שטרות :SIX סתכל הנה השש עכשיו בא שורה אחת הופכת למהפיכה שלמה כבר נימאס לי מראפ שמורכב מקללות הנה אני אפילו אתן כמה דוגמאות יא בן-זונה קבינימט סתכל לי בעיניים כלב בן כלב מנייאק תמצוץ לי את הזין אני מוציא מילה אחת מעבר לשפתיים ומוציא ישר מתחת פני המים את אטלנטיס לשמיים גורם לבתולות לפתוח ת'רגליים אפילו בן אדם שלא אוהב ראפ ישאל "?תגיד זה כלא 6 או דרה 2000" וכל זאת בדקה או שניים שובר למתחרים את השיניים זקן עם בעיות בגב יזחל על הברכיים "לנשק לי ת'רגליים "בפחות משעתיים וראפ כבר לא חייב להיות ראפ באנגלית אז מי אמר שאין בארץ היפ-הופ עיברי פורצים את החומות כלא 6 בונים ת'יסודות כלא 6 שוברים ת'מוסכמות כלא 6 תמיד קדימה אז תכינו ת'שטרות

יו יו יו

New member
כלא 6 - אין אור

אין אור בקצה המנהרה אין כאן שקט אבל יש פה סערה אז נוסיף עוד קיסם למדורה אני נותן את הלב ולא מקבל כלום בחזרה לא ביקשתי הרבה בקצת אני מסתפק מתקרב אל האור אבל שוב הוא מתרחק אני לא אמות בוכה אני אמות צוחק אין אור בקצה המנהרה - עין הסערה חושך מוחלט, אין תאורה - מצב נורא המותשים אובדן כוחות שליתת מוחות אין הוכחות רק הבטחות פתוחות - אבל דלתות סגורות ואין תשובות ברורות ספקות רק מתגברות ואני לא יודע לאן ללכת הזמן לא עוצר מלכת, זמנים משתנים אבל אותנו שונאים פתחו עיניים, לטנגו צריך שניים בטוח ניפגע המצב רוח הלאומי לפעמים אני נוטה לשכוח מי אני תיזכורת דומיה נפש יהודי - הומיה צרה, הפטרה שמהווה כלוב מילולי סטטוס בסיסי בשבילי לא יכול להתנער ממנו, כמו מאויבינו שבתוכינו אלוהינו, תעזור - אני מת מקור תקוע במערה בלי אור ולאחור - אני לא יכול לחזור ...אין אור לפעמים החשיכה היא לא דבר כזה גרוע אך אחרי עשרות שנים אור השימחה עדיין לא ידוע וזה גרוע שבמקום למצוא שלום אני יושב ומתבונן איך עוד גרדום יורד על אור היום אני עצוב ואין לי שום תשובה ואפילו אין לי שום סיבה להאמין עוד בתקווה אחרי מרחץ דמים שני תאומים נפלו לאבדון קרוב לעשר-אלף איש כבר לא יראו את אור היום אני מסתכל על אור השמש אך אני מסתנוור עוד יום עובר ושוב אומרים לי ברחוב להיזהר נימאס לי כבר להתעורר אל התחושה שגם היום יפול עוד מישהו אל לחש התבוסה אני ניסיתי למצוא את האור שנמצא בקצה המנהרה אך כל מה שמצאתי, היתה זו דרך חזרה אל העולם, הלא מושלם אני עומד להתייאש כנראה שצדקו כשאמרו שאין אשן בלי אש ...אין אור לוקח מחברת ועט, מדליק את המנורה אבל אין לי אור בקצה המנהרה נכנס למבוא חשוך, ומנסה למצוא את האור מנסה למצוא קרן שמש בתוך קירות של קפור אבל האור, נמצא אי-שם במקום בו לא נגעה עוד יד אדם מעין סוג של גן-עדן מסוים, יש מפקפקים יש אומרים שהוא קיים אני לא- שם נופל ו- קם שופך מילים לתוך נהר של תוהו ובוהו - בלאגן מנתח את הכאוס במטרה למצוא את המאורגן לא הולך לפי איך שמכתיבים לי -להיות פסימי למרות המצוקה , אני עדיין אופטימי ...אין אור

יו יו יו

New member
כלא 6 - המשחק

ניכנסתי למשחק בין מיקרופונים התגלגלתי אבל למה אנשים צוחקים כשפתאום נפלתי הבנתי, הכל בנוי פה רק על בחורות פירסום וקאש כל מה שיש לנו זה רק אנחנו כלא 6 כל אמ סי במשחק מהווה לך מוקש צריך להיות חזק אחי אסור להחלש חוץ מכמה אמיצים אף אחד פה לא שרד במשחק הזה אין חברים אתה לבד וזה נכון במשחק האבדון אין פיתרון כולם רוצים רק לנצח ממתי חיי הפכו למרתון וכל אחד נוקט לו בעמדה אם צ'ק או כל תשלום אחר שווה ניקוד אז פאק איט אין לי נקודה מביט לביט עובר ועל חיי לא מוותר וכל אחד סותר את מה שהשני אומר ולא זה לא סיוט אחי זאת המציאות זה כבר לא קרב על מנגינות זה קרב שגוי על הבריאות התחלנו כבר לזרום אף אחד פה לא יסתום המשחק הוא מלוכלך לא מאתמול לא משלשום ?אז מה? אתה חושב שאתה מלך במשחק אתה נחנק! וכל מה שנישאר זה רק אבק מאז ימי הפלמ"ח המשחק הוא מלוכלך עם עליות וירידות החיים הם לא משטח וכשהצלחתי אחי הכל היה לבד גם כשבמועדון גנבו לי את המיקרופון מהיד הצלחתי לבד בלי שום עזרה מחבר בשעה שש הייתי מחכה שהשידור יגמר ואז מקליט על הביט של הנסיך מבל-אייר גם כשנפל לי כפתור מהטייפ לא הייתי מוותר ואז השתכללתי עברתי להקליט בטרנזיסטור עם ביט מהסינגל של פישי אלאיסטור! הגעתי בטעות לחנות של בגדים שמעתי שמה את הדיסק ישראלים עצבניים לעלות על הבמה זה היה כמו חלום אני מסתכל על העבר כאילו זה היה שלשום בשביל להצליח עברתי גהינום אבל הכל עבד סתכלו על כלא 6 היום התחלנו כבר לזרום אף אחד פה לא יסתום המשחק הוא מלוכלך לא מאתמול לא משלשום ?אז מה? אתה חושב שאתה מלך במשחק אתה נחנק! וכל מה שנישאר זה רק אבק אחי אם אין אני לי מי לי ומי עוד יעזור לי במשחק זה ים סוער של מתחרים אני טובע ונחנק (?ומי פתאום יושיט לי יד עזרה (למה מה קרה זה מלוכלך כמו בגדים במכונת כביסה לא אמרתי מסובך לי רק אמרתי מלוכלך לי ולי זה לא חשוב אם זה הלך או לא הלך לי כי אין פה יציבות חוש ניווט הפך עיוות ולאף אחד פה אין ביצים לקחת אחריות העקרונות של המשחק שגויים היום יש מהפך וכלל חדש אומר תתן שום כלום ורק תיקח כי המשחק הוא מלוכלך, נופלים כאן מן הפח אל הפחת ומן הפחת אל הפח זה כמו מטווח ולא יורים כאן כדורים של סרק כדי להצליח תהיה זקוק להילחם במאבק אויבים ומתחרים מסוכנים חברות תקליטים ומפיקים שרק רוצים מזומנים אני זוכר אז כשאני התחלתי לקחתי ביט לאט לאט ישבתי וכתבתי כעבור שנה וחצי אז נוצר האלמנט עם ביקורות ממוצעות עדיין לא הרוחתי סנט ‎יותר גרוע כשעליתי לבמה ירקו לי בפרצוף זה לא משחק זאת מילחמה קשה אחי אני איתך לנצח וגם אני זה כלא 6 לעד תמיד נשמור אחד על השני

TakTik

New member
יש לך טעות.....

א - אוהל ב זה בית ג זה גמל גדול...............

Dead Man 10

New member
חחחחח וואלה לא שמתי לב, קראתי חפיף

כזה את ההודעה של טאק-טיק וישר רשמתי תגובה חחחחחחח

כלא6 - דיבור חדש

אני כתבתי ת'מילים ולא ממש הבנתי הכל...קיצר תתקנו אם יש טעויות יאנג אי: אני לא מאלה שיגידו לך לזכור ת'שם שלי כי במילא בסוף אתה תזכור את השם שלי הפלא בפלא אתה תכרוש את האלבום שלי ושל הכלא תגיד אתה דומה לנו ההוא מהכו' יו נו אלה אלה נו יו איזה מלך תתקשר אליי לפלא' בלילות תעשה קולות בכל מיני כאלה נגיד לך טעות במספר ילד אני זה לא אני אני בכלל ההיא מהפרוייקט של רייכל בוא נגלה לאלה תגיד מוזר אתה נשמע כמו גבר אני משלם מהר ???? אני תמיד תלמיד אני לא מורה אני חרמן על היפ הופ או על ??? קיבוץ בגיל העשרה בערך,נגמר הדרך נעשה קצת קצב זה רק פלוס נכבוש ת'אקווריום ואז ת'אוקיינוס עכשיו פוס אאאאאאאאאאאאה,סתם רוץ פזמון: עוד לא שמעתם כלוווווום לפתוח ת'אוזניים ולקוווווום תפנו את המגררררררש כי בא לשכונה דיבור חדששששש מהסוף להתחלההההההה(לעעעע) הדרך לא היא לא קלההההה(לעעעע) אז תפנו את המגררררררש כי בא לשכונה דיבור חדששששש סיקס: יו יו מדיגיגבאם לא משנה אם אתה בן או בת בנאדם נופל לי וקם תקנה ותקשיב בדיסק בנאדם משם לך אל הדרך הפלא בערך לכאן תמיד מזומן ולא מתימן תן בחליל הלבן איייייי סוף סוף יוצאים מהמחתרת אייייייייי פתאום הסצינה מתרחבת חלום כמו דרך ארץ מציאות נושכת מושכת חותכת סוטרת אתה תקוע בתוך הסרט כל כאן קיצ'י ראפרים נוסעים כאן בתוך מיצובישי כל אחד הוא ריצ'י ריץ' אוכל פתאום ליצ'י וריצ'י דמות אני לא הולך על התפשרות הזמן מיותר אתה ממוסחר ואין מוסריות עזוב ת'כיף היום שרים בשביל למכור פלטינה הראפ ניהיה מוצר מיותר שמקומו בתוך וטרינה אני לא יודע מה איתכם אבל איתי העולם הזה כמו האבקות פעם חשבתי שהוא אמיתי בייבי ג'י: לא מתעניין בפוליטיקה או פיזיקה או גימיקה יש לי תחום אחד והוא מוזיקה עם סטטיקה כל הטכניקה בלי שום קשר לאתיקה זורם אצלי בדם ובגנטיקה שומר שתיקה עוד מילה בראש הסגל קולט והורס לך ת'דגל שמודיע על פשיטת רגל טמבל זה מה שקורה שלא מבינים ת'שכל אם אם תקפוץ גבוה לא תגידי לי ללבל לא עומד בטקן זה לא פלייסטיישן בייבי ג'י על מייק תשארו לעוד אקשן דווקא שחשבתי שהכל פתוח באתי להגיד שעסק עוד פתוח המונו לא השתנה לסטארו היום אין מוזיקה מאסטרו יש מוזיקה טיאסטו סגנון חדש ואני מת להיכנס בו - 40 שנה כלא6 ותשכחו מה שלמדתם עד עכשיו פזמון: עוד לא שמעתם כלוווווום לפתוח ת'אוזניים ולקוווווום תפנו את המגררררררש כי בא לשכונה דיבור חדששששש מהסוף להתחלההההההה(לעעעע) הדרך לא היא לא קלההההה(לעעעע) אז תפנו את המגררררררש כי בא לשכונה דיבור חדששששש

באזוקה ושירי - חלום חיי

אני רואה הרבה מבקשים את זה אז... באזוקה ושירי - חלום חיי באזוקה: אליי בואי בואי בואי תתקרבי אליי אם לא את לא היה שום עניין לחיי אליי בואי בואי בואי תצמדי אליי אני רוצה אותך בזרועותיי שירי: אליי בוא בוא בוא תתקרב אליי אם לא אתה לא היה עוד טעם לחיי אליי בוא בוא בוא תצמד אליי אני רוצה אותך בזרועותיי באזוקה: עיניים שלי,תסתכלי עליי רק אותך אני רוצה,מזוס חיי תביני בלעדייך,אין לי דבר ולך את השיר הזה אני שר רק אותך אני אוהב,נשמה לך אני זקוק כמו אוויר לנשימה בלעדייך העולם הזה נראה אחרת אז,תהיי איתי מה על זה את אומרת שלאוטובוס איתי את מחכה אינך רואה איך ליבי פועם בחוזקה ולא אומר לך איזו מילה אבל מתרגש חושש לצאת טיפש ולדבר מתבייש כי הרי כולם יודעים שאת מדהימה בחורה יפיפייה וגם חכמה איך שהייתי רוצה שתהיי שלי יפיפייה את כל עולמי בשבילי שירי ובאזוקה: חלום חיי אותך אני רוצה לחבק ולאחוז בזרועותיי בואי אליי אותך אני רוצה לחבק ולנשק עד בלי דיי שירי: אתה כמו גלידה מתוקה הדובדבן שבפיסגה מבט אחד עליי והלב שלי נרגע היית כמו פנטזיה לא ניתן להשגה מה ששירי רוצה,שירי תמיד משיגה תמיד לוהט כמו אש קול כמו קרח משחק אותה ביישן,נפתח כמו פרח אלוהים ברא אותך,הוא השוויץ בטוח,מפתה אותי כמו חווה לתפוח קשוח,אבל מתוק עמוק בפנים let's get it on כמו זוג שפנפנים אז באתי לכאן,לעלל בפני כולם את הגבר שלי,הכי מושלם בעולם אתה הסם שלי,קרן בונבון ללא ספק צריכה אותך עכשיו,תשמע ת'גוף שלי זועק אתה השאקל'ס בייב,הקרם דה לה קרם מספר אחד,וחבל על הזמן לכולכם פזמון: אליי בואי בואי בואי תתקרבי אליי אם לא את לא היה שום עניין לחיי אליי בואי בואי בואי תצמדי אליי אני רוצה אותך בזרועותיי אליי בוא בוא בוא תתקרב אליי אם לא אתה לא היה עוד טעם לחיי אליי בוא בוא בוא תצמד אליי אני רוצה אותך בזרועותיי באזוקה: במכנס צמודך כולה את משביזה שאת הישבן שלך את מזיזה אף אחת להתחרות בך לא מעיזה את האוריגינל כל אחת אחרת מתחזה ואם זה לא ארמני או דוצ'לה גאבנה ישר מקבלת את את הג'ננה כל הבנים מתים להכניס לך בננה חמים עלייך מבת ים עד פרדס חנה תמונה שלך בכל מוסף רכילות בעיר כל אדם במדינה מת אותך להכיר ואני בפנייך את הכובע מסיר ואת חיבתי מתקשה להסתיר רק חבל שאת לא מבינה ולא מעכלת שלהבדיל מאהבה לכסף אין תוכלת במבט של זילזול עליי מסתכלת בוחנת מה אני שווה בעינייה התכלת בשירי ובאזוקה: חלום חיי אותך אני רוצה לחבק וחוז בזרועותיי בואי אליי אותך אני רוצה לחבק ולנשק עד בלי דיי שירי: אתה כזה כלי,שובר הלבבות כל הבנות נדלקות,אתה משמיד הבתולות כי כל הבחורות רוצות אותך עכשיו משתזף בערום, אז לא נשאר לך הקו כל כך לוהט, אפילו מדליק את הבנים אתה ה-KING בייבי,זה כבר מספר שנים עם כל מגע ומגע,אני חושבת מחדש שאין טוב ממך מתוק שלי, יותר מדבש גבר אמיתי,מספר אחד תמיד רואה אותנו בג'מייקה,זה כתוב לי בעתיד אנחנו שם מתכרבלים,על החוף הלוהט עושים אהבה,שכל הגוף שלי רוטט אז תדעו תמיד מה מילת הקסם עליי אז בוא ונצרף את חבר שלך אולי אל תבהל חמוד שלי זה היה רעיון אתה תמיד בשבילי במקום ראשון ילדון פזמון: אליי בואי בואי בואי תתקרבי אליי אם לא את לא היה שום עניין לחיי אליי בואי בואי בואי תצמדי אליי אני רוצה אותך בזרועותיי אליי בוא בוא בוא תתקרב אליי אם לא אתה לא היה עוד טעם לחיי אליי בוא בוא בוא תצמד אליי אני רוצה אותך בזרועותיי חלום חיי אותך אני רוצה לחבק וחוז בזרועותיי בואי אליי אותך אני רוצה לחבק ולנשק עד בלי דיי חלום חיי אותך אני רוצה לחבק וחוז בזרועותיי בואי אליי אותך אני רוצה לחבק ולנשק עד בלי דיי

לצערי אני לא הבנתי כלום ממה שאמרתם.

אתה וסיקס,כמעט לא הבנתי...תעלו ת'מילים המקוריים!

double M

New member
הנה....

אנ'לא מאלה שיגידו לך תזכור את השם שלי כי ממילא בסוף אתה תזכור את השם שלי הפלא ופלא אתה תרכוש ת'אלבום שלי ושל הכלא, תגיד אתה דומה לנו להוא מהקרו של ?????????????????????????? איזה מלך, תתקשר אליי לפלא בלילות תעשה קולות וכל מיני כאלה נגיד לך טעות במספר ילד אני זה לא אני אני בכלל ההיא מהפרוייקט של רייכל קונדלהלהלהלהלה תגיד מוזר אתה נשמע כמו גבר אני אשנה מהר נושא לזה ש-אני תלמיד אנ'לא מורה חרמן על מיקרופון כמו קיבוצניקית בגיל העשרה בערך ואם על הדרך נעשה קצת כסף זה רק פלוס נכבוש את האקווריום ואז ת'אוקיינוס עכשיו פוס, אההההההה סתם רוץ!

כלא6 - דיבור חדש - כמה תיקונים

יאנג אי: אני לא מאלה שיגידו לך לזכור ת'שם שלי כי במילא בסוף אתה תזכור את השם שלי הפלא בפלא אתה תכרוש את האלבום שלי ושל הכלא תגיד אתה דומה לנו ההוא מהכו' יו נו אלה אלה נו יו איזה מלך תתקשר אליי לפלא' בלילות תעשה קולות בכל מיני כאלה נגיד לך טעות במספר ילד אני זה לא אני בכלל ההיא מהפרוייקט של ריכל קונדללללה בוא נגלה לאלה תגיד מוזר אתה נשמע כמו גבר נחליף נושא לזה ש-אני תלמיד אני לא מורה חרמן על מיקרופון כמו קיבוצניקית בגיל העשרה בערך, ואם על הדרך נעשה קצת כסף זה רק פלוס נכבוש ת'אקווריום ואז ת'אוקיינוס עכשיו פוס אאאאאאאאאאאאה,סתם רוץ פזמון: עוד לא שמעתם כלוווווום לפתוח ת'אוזניים ולקוווווום תפנו את המגררררררש כי בא לשכונה דיבור חדששששש מהסוף להתחלההההההה(לעעעע) הדרך לא היא לא קלההההה(לעעעע) אז תפנו את המגררררררש כי בא לשכונה דיבור חדששששש סיקס: יו יו מדיגיגבאם לא משנה אם אתה בן או בת בנאדם נופל לי וקם תקנה ותקשיב בדיסק בנאדם משם לך אל הדרך הפלא בערך לכאן תמיד מזומן ולא מתימן תן בחליל הלבן איייייי סוף סוף יוצאים מהמחתרת אייייייייי פתאום הסצינה מתרחבת חלום כמו דרך ארץ מציאות נושכת מושכת חותכת סוטרת אתה תקוע בתוך הסרט כל כאן קיצ'י ראפרים נוסעים כאן בתוך מיצובישי כל אחד הוא ריצ'י ריץ' אוכל פתאום ליצ'י וריצ'י דמות אני לא הולך על התפשרות אז מה נותר לך כשאתה ממוסחר ואין מוסריות עזוב ת'כיף היום שרים בשביל למכור פלטינה הראפ ניהיה מוצר מיותר שמקומו בתוך וטרינה אני לא יודע מה איתכם אבל איתי העולם הזה כמו האבקות פעם חשבתי שהוא אמיתי בייבי ג'י: לא מתעניין בפוליטיקה או פיזיקה או גימיקה יש לי תחום אחד והוא מוזיקה עם סטטיקה כל הטכניקה בלי שום קשר לאתיקה זורם אצלי בדם ובגנטיקה עוד מילה מראש הסגל קולט אצלך ת´דגל שמודיע על פשיטת רגל טמבל זה מה שקורה כשלא מפעילים ת´שכל אם תקפוץ גבוה לא תגידי לי ללבל לא עומד בטקן זה לא פלייסטיישן בייבי ג'י על מייק תשארו לעוד אקשן דווקא שחשבת שהכל בטוח באתי והראתי שהעסק עוד פתוח המונו השתנה לסטריאו היום אין מוזיקה מאסטרו יש מוזיקה טיאסטו סגנון חדש ואני מת להכנס בו- עולים שלב כלא6 ותשכחו מה שלמדתם עד עכשיו פזמון: עוד לא שמעתם כלוווווום לפתוח ת'אוזניים ולקוווווום תפנו את המגררררררש כי בא לשכונה דיבור חדששששש מהסוף להתחלההההההה(לעעעע) הדרך לא היא לא קלההההה(לעעעע) אז תפנו את המגררררררש כי בא לשכונה דיבור חדששששש תודה לברנש שעזר בתיקונים...אם יש עוד טעויות תגידו

double M

New member
בע שכחתי שני בתים למעלה, הנה

בביגידי באם לא משנה אם אתה בן או בת בנאדם נופל לי וקם תקנה ותקשיב לי בדיסק ואז שם משם לך אל הדרך בפלך בערך לכאן תמיד מזומן, ולא מתימן ההפך אני די לבן היייי סוף סוף יוצאים מהמחתרת הייי פתאום הסצינה מתרחבת חנוק בדרך ארץ מציאות נושכת מתמשכת, חוזרת חותרת הקרועה בתוך הסרט הכל בא קיטשי, ראפרים נוסעים במיצובישי כל אחד הוא ריצ'י ריץ' אוכל פתאום ליצ'י וריגשיות אני לא הולך על התפשרות אז מה נותר כשאתה ממוסחר ואין מוסריות עזוב ת'כייף היום שרים בשביל למכור פלטינה הראפ נהיה מוצר מדוגם שמקומו בתוך ויטרינה אני לא יודע מי איתכם אבל איתי? העולם הזה כמו האבקות פעם חשבתי שהוא אמיתי לא מתעניין בפוליטיקה, פיזיקה או גימיק רע יש לי תחום אחד והוא מוזיקה, המצאתי כאן את כל הטכניקה, בלי שום קשר לאתיקה זורם אצלי בדם ובגנטיקה, שובר שתיקה עוד מילה בראש הסגל, קולט אצלך ת'דגל שמודיע על פשיטת רגל, טמבל זה מה שקורה כשלא מפעילים ת'שכל גם אם תקפוץ גבוה לא תגיע לי ללבל אתה לא עומד בת/טקן, זה לא פלייסטיישן בייבי ג'י על מייק תשארו לעוד אקשן דווקא כשחשבת שהכל בטוח באתי והראתי שהעסק עוד פתוח המונו השתנתה לסטיראו היום אין מוזיקה מאסטרו יש מוזיקה טיאסטו סגנון חדש ואני מת להכנס בו עולים שלב, זה כלא שש ותשכחו מה שלמדתם עד עכשיו

Snoop Dogg

New member
איפה אפשר להוריד את השיר הזה?

לא 6- אין אור... שמעתי אותו כמה פעמים... למישהו יש?

למעלה